Termín pôrodu február 2014
Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂
@anaja81 ja som nechcela chodit po ziadnych vysetreniach a uz duplom nie po umelych oplodneniach a takt...mali sme len vypocet od dr. Jonasa a presne na jeho termin sa to podarilo...cca 9 dni po ovulke...ci to bolo vsugerovane alebo to ozaj vie ratat to neviem ale nelutujem tych 20e.podarilo sa to hned na druhy termin 🙂 uplne prirodzene 🙂
ahojte, tak mne vyšla tehotenská cukrovka... u gyn, a keď som bola u diabetika, všetko OK.. tak som zvedavá ako to bude pokračovať :(
ale tešíme sa, že naša babuľka pekne rastie.. 🙂
ahojte tak aj my sme mali problem oteh. Prvu dceru som mala ani neviem ako po troch rokoch som chcela druhe a nejak sa nam dlho nedarilo absolvovali sme vysetrenia vsetko v poriadku tak som to nechala tak zacala som pracovat pockala som kym dostanem zmluvu na trvalo medzitym som brala HAK tento rok v aprili som vysadila reku este aj rok potrva kym sa nam zadari a na prvy sup sa nam zadarilo zas neviam ani ako.
Ahoj,dnes som išla s malou do mesta.len do 3 obchodov.a zrazu sa mi veľmi rozkrútila hlava až som musela vyjsť von na vzduch a rychlo si sadnúť na lavičku.inak by som asi odpadla.totálne som sa za sekundu spotila jak myš.po pár minútach to preslo.ani tlak som po príchode domov nemala zlý 125/70.moja mamina bola s nami a vravela že to mohlo byť zo zlého vzduchu v obchode.aj vám sa to stáva?
poradte .. jaky matrac do postielky je najsamlepsi 🙂 .. budeme mat monitor dychu, takze do 10 cm, ale.. zlozenie ma zaujima (postielku budeme mat este po nas 🙂 - tu nekupujem novu. na zopar rokov staci aj to 🙂 )
@os My sme mali pri malom tiež matrac s kokosom, mal 10 cm, pod ním Angel Care AC 401, malý v perinke - zavinovačke a nemali sme žiadny problém. Tvrdý bol dosť, keď som ho obliekala - tak sa vôbec neprehol, ani nič. A tento budeme mať aj pri tomto druhom bábätku.
Teraz som v Poľsku kúpila matrac - molitanový do cestovnej postieľky, ktorú plánujem mať v obývačke a ten mi príde neskutočne mäkký ☹ Ale keďže som nechcela veľa investovať do matraca, ktorý využijem len pár mesiacov, tak som si povedala, že tento bude stačiť. Aj keď mám z neho obavu, pretože povrch nemá bavlnený, ani taký ako tie kokosové matrace, ale froté poťah - tak sa bojím, aby keď naň dám normálnu úpletovú plachtičku, či sa mi to nebude krčiť a či to nebude na niektorých miestach akoby "nahužvané".
som robila rybaciu pomazanku... z udenych ryb... mnaaam... len.. manzel sa toho v lete prejedol.. a celu ju asi nezvladnem... nechcete prist niekto na navstevu??? 😀
@jjana17 mne sa to raz stalo,,,,zjedla som ale vtedy opekanú bedlu a cesnakový rožok...tak som myslela,že tlak,alebo čo....potom ma bolela hlava a všetci u našich doma mali takú virozu a myslela som teda,že ma to obišlo,lebo potom som v noci vracala 3krát a na druhý den bolo ok....tak neviem,možno Ta tiaž niečo obišlo...takéto počasie...dá sa to aj čakat...neviem.. 😕 😕 😕
no.. a mame prazdniny... vysedavam doma 🙂
co porabate vy? .. mna caka to "varenie zajacej sunky" ale fest sa mi do toho este nechce...
@os ja oddychujem a cakam na kuriera 😀 uz sme boli dnes pre obcianske, vybavit prepis trvaleho bydliska v technicaku, kupit tapetu, uchytky na dvere, na nakup, aj mycka uz fici, aj pracka, tak uz len oddych, mozno este s tatinom na sluzbyt odhlasit ma, ale to sa este uvidi podla kuriera 😀
@cukrik580 nezahalas 🙂 to v takom uprsanom pocasi? ci je u vas pekne? .. ja som si spratala suche pradlo.. skoro hodinu mi to trvalo 😀 .. a mam chut na kavuuu.. si ju zalievam... aj ked som zase prekyslena 😖 ... muz je v praci, takze ja sa musim nejak premotat 🙂 ... a este aj sit mi treba 😀 ... to su ze.. jake prazdniny??? furt daco robit treba!!! 😀
@os momentalne som straaaasne nahnevana, .... muz volal tetule, ze aka spolocnost nam prinesie podvozok od kocika a ona ze chcela som volat pani manzelke poobede ale vcera to prepravca nestihol vziat, takze vam to pride az zajtra....vrrrrrr a ja za tu kravu sedim doma, som mohla este kopu veci dnes vybavit, ja som to naplanovala na zajtra a ona mi hento odkaze, krava sprosta, to mi nevedela este vcera zavolat, ze hej ty ... nemusis jak debil sedet cely den na riti, ked sme sa jasne dohodli ze to pride v stredu.......vrrrrrrrrrr, keby je teraz pri mne, tak moze ist rovno na pohotovost...nemam rada taketo veci, ide o princip o nic ine......jeziiiiiiis, moze ma jedna hlupa zena takto nasraaaaat 😀
a teraz k veci 😀 poprcha mrholi sem tam sprchne, ale ved to nevadi, mam tri susaky, takze mam kde vesat 😀 a s ocinom mozem ist tiez az zajtra, lebo dnes je v Senici 😀
@cukrik580 ukludni sa 😀 .. malemu to nerobi dobre.. sak vies 😀 (ja mam co hovorit.. kazdy den som v skole vytocena... ) .. povodne som dnes chcela obehat obchody, ze nakupim papu... ale prsiiii.. nejdem nikam.. pojde potom muz 🙂 .. susiak mam len jeden... 2 a pol izbovy byt.. nechcem viac... nemala by som sa kam pohnut 🙂 .. priprava na bavlnene plienky? 😀 .. ci budes do jednorazoviek prebalovat? ... a... ked uz sme pri tych plienkach.. nevies jaka je bezna cena tych bavlnenych? 🙂
.. a musim vymysliet co s tou "sunkou".. ako to varit ... 2 hodiny na 80stupnoch... vsak mi to furt zovrie.. nie?
@os no moje dieta zije v kazdodennych nervoch, vzdy sa niekto najde kto ma riadne povytaca 😀 ja neviem co varit, planujem zo zasob az do vyplaty nejakej alebo PN alebo coho, no neviem ci nebudeme o hlade 😀 ja mam 170m2 dom, takze sa zmestia, aj ked teraz tu mame take male stavenisko, ale v spalni labirint 😀 musim najprv zvesit a potom mozem zavesit, aj ked jeden je este volny 😀 no da sa aj priprava na plienky, ale ja rada periem v jeden den a to teda od rana do vecera, tak aby bolo kam vesat, aj ked teraz ked som doma, tak to zvladam aj priebezne 😀 asi budem jednorazovky pouzivat, bavlnene asi iba na odgrgnutie, do kocika a tak, mam 13 kusov este po mne 😀 a 10 som kupila, ale neda sa to porovnat a to som hladala najvacsiu gramaz a aj tak , no nic, uz to nie je co to byvalo, keby ma do nich cikat, kakat, tak by som musela asi stvormo davat 😀 ja som kupila tusim za 11 eur 10 kusov... no ja neviem, sunku som v zivote nerobila, tak netusim, ale som nejak vyhladla, mala by som si ist spravit nieco papat, ale neviem co :-/ robila som v pondelok moj oblubeny segedin, esteze som ho tak vela zjedla, lebo moj cteny manzel ho nedal do chladnicky, nic mu nie je, ale bojim sa ho predsa jest, takze on ma navarene do piatku minimalne...a ja mozem byt o chlebe, lebo som leniva daco uvarit...asi si spravim prazenicu 😀 vcera som mala mastny chlebik osoleny 😀 a potom vajickovu polievku 😀
@cukrik580
@os no čaute🙂....ja kukám dámsky magazín a idem sa kuk,že čo tu nové,a aha ako si tu hrkutaju🙂
ja pojdem,ked to skončí k našim sa napapat,mamina robila polievku,takú ako francuzsku a vypr. karfiol...ja som mala inak chut na šošovicu...ale ked som sama doma,tak mi to potom nechutí dlho,no však,ale nezanesiem našim🙂?nech si daju
a potom možno pojdem von so synovcom 1,5 ročným...to je taký betar,tie deti majú dnes tolko rozumu...volakedy ich považovali ešte za babatko,ale on už je taký šinter...žiadne babatko...aha-tu je!
pozeram postele pre maleho... este fest skoro 😀 ... ale .. mam stenu s dlzkou 195, takze nieco do tej dlzky.. celkom sa da, takze som rada 🙂
vy už máte kočíky doma?viem,že
@cukrik580 už má,však,alebo je na ceste??ja sa neviem dočkat decembra,až potom ho objednáme..a potom ešte fusak a odsavacku na soplíky a už bude všetko,kedže sme prevažnú vačšinu zdedili...a kupujte si aj ten monitor dychu??ja uvažujem,že nie,aby som sa nelakala,ked bude planý poplach...neviem...
@matabah ano ano my tu uz debatujeme vo velkom 😀 dala som si aj dve mandarinky a teraz len funim 😀 betar maly aky je zlaty 😀
ha ano, pozor, lebo my uz sme v roku 2020 😀 to neeeeee hocikto 😀
no volaco doma a volaco na ceste 😀 dnes mal kurier priniest podvozok, ale nadsenie sa kona az zajtra...dufam 😀
ja som kupila aj odsavacku na sopliky uz z perinbaby ked aj postielku a matrac a mame uz aj monitor, to som kupila tu v bazariku za 25 😀 no ked bude hucat plany poplach, tak bude letiet cez zavrete okno 😀

@cukrik580 uplne ta chapem....my sme sa tiez k druhemu nie a nie dopracovat...rok nam to trvalo a aj to az po prefukoch vajickovodoch....a smiem sa ta opytat?...otehotnela si po takej dlhej dobe prirodzene, alebo vam "niekto, nieco" pomohlo?