icon

Termín pôrodu február 2014

kamea858
22. máj 2013

Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂

barcelona94901
15. nov 2013

@kazunomiya jéééj všetko najlepšie ,30 je parááádička vo všetkych smeroch 😉

mne ukazuje 82 dní,no uvidím či mi dnes zas neposunie termín,už v tom mám chaos 😀

lucul
15. nov 2013

@kazunomiya vsetko najlepsie prajeme 🙂

aplless
15. nov 2013

@kazunomiya vsetko najlepsie prajem 🙂

os
15. nov 2013

@kazunomiya aj ja sa pridavam k tym blahozelaniam... mnozstvo Bozieho pozehnania prajem, pokoja, zdravia, lasky, ... aaaatd 🙂

os
15. nov 2013

baby.... neviem ci to mate niektora skor... ale mne dnes ukazuje 80 dni.... zeby som bola z nas prva??? 😀
... takze kdes na dovci "upratujem"... nejak nam plesneju steny.. tak striekam... dufam ze to pomoze 🙂
.. a to hrdlo ne a ne prejst.. stale je zapalene.. uz 5ty den... nechce to nejak odist... a to si vacsinu dna pripadam jak hypochonder... len.. niektore casti dna su "chorobne"... ako teraz 🙂

biba
15. nov 2013

Tak babule mam ten glukozovy test za sebou, celkom sa to dalo,ale co ste tu spominali,ze nalacno aspon 10hodim,tak to mne nikto nevravel a veselo som sa vcera okolo 22.00 napchavala cottage s brusnicami 🙂 ta voda bola celkom fajn,no nedokazala som to supnut na jeden krat,musela som na dva dychy 😀 mne merali hodnoty iba pri prvom odbere pred vodickou ta bola 4.3 a potom az po dvoch hodinach co bolo 8.6 tvrdia,ze je to ok,tak snad ano,ale som rada,ze to mam za sebou, v istom momente mi nebolo vsetko jedno,esteze som mala so sebou pracu a ako tak to ubehlo,len ma z toho vysedavania az zadok bolel 🙂

kazunomiya
15. nov 2013

@biba tak mas podobne vysledky ako ja, len ja som mala na zaciatku hypoglykemiu. No ked tvrdia ze je to normalne, tak snad aj bude. Nebola si na tom teste v tom istom pracovisku ako ja? 😀 😀 😀

eliska07
15. nov 2013

@os Z choroby si nič nerob, resp. z jej zdĺhavosti. Ja okrem toho, že som naozaj chorá každý mesiac od začiatku tehotenstva (to som predtým bývala tak maximálne 1 krát do roka), tak táto posledná choroba ma drží už vyše dvoch týždňov - a to mi extra nepomáhalo ani kloktanie slanou vodou, striekanie bioparoxu. Treba len vydržať.

Asi teraz nášmu telu všetko akosi dlhšie trvá 😉

aplless
15. nov 2013

u nas dnes 99 dní takze uz len dvojciferne 🙂

eliska07
15. nov 2013

@aplless Ja trošku menej, už len 97 dní 🙂

ivet51
15. nov 2013

@kazunomiya vsetko najlepšie k narodeninám 🙂

cukrik580
15. nov 2013

@os neviem sice kto, ale mari sa mi, ze niektora zienka tu ma termin 1.2. ale neviem kto veru 🙂

eliska07
15. nov 2013

@cukrik580 Vo februári to bude zaujímavé, keď už budú maminky pridávať, že už majú bábätká na svete a my koncomesačné ešte stále budeme len čakať 🙂

eliska07
15. nov 2013

Keby niektorá stihla, nechcelo by sa jej vyrobiť takú tabuľku, akú si robievajú maminky so spoločným termínom (prezývka, počet detičiek, termín pôrodu, očakávané pohlavie, meno pre bábätko)? Aspoň by sme mali prehľad, že ktorá čo a kedy čaká, pokiaľ to samozrejme vie a chce povedať 🙂

Mňa osobne by zaujímalo, že koľko z nás čaká dievčatko a koľko chlapčeka 🙂

Na začiatku som mala pocit, že je prevaha dievčatiek a teraz mám pocit, že začína byť prevaha chlapcov.

cukrik580
15. nov 2013

@eliska07 v skupine februarovky je taka tabulka 🙂

a tiez som nad tym rozmyslala, ze to bude pestre, ked uz od januara sa budu pridavat deturence a my este nic 😀

eliska07
15. nov 2013

@cukrik580 V akej skupine? Či v tej súkromnej? Pretože v tej nie som, ale ak by ma niekto vedel pridať, tak by bolo fajn 🙂

cukrik580
15. nov 2013

@eliska07 nie v sukromke, poslem ti link 🙂

biba
15. nov 2013

@kazunomiya no ak si bola dnes na myckiewiczovej,na 7.30 a sedela si vedla mna tak ano,akurat,ze sme si vykali 😀

ivet51
15. nov 2013

@cukrik580 v akej skupine februarovky... Je tabuľka???
Veď my sme februarovky, nie????
Alebo niekde pred tým?????

cukrik580
15. nov 2013

@ivet51 toto je miestnost 😀 poslem ti link do spravy 🙂

lucul
15. nov 2013

hehe esteze mne to neukazuje, by som mala blby pocit, ze uz 😀 ale moj chlop uz zahlasil termin porodu tak ak mu to vyjde ako pri prvej som v haji 😀

ivet51
15. nov 2013

@cukrik580
Aha už tomu rozumiem
Dakujem....

sonulka81
15. nov 2013

@os ahoj kúp si cmúlajúce tabletky pre tehotné volajú sa Septisan mne pomohli 🙂

kazunomiya
15. nov 2013

@biba nie nie, ja som bola uz pred 2 tyzdnami ci tak, v ZS Karlova ves... ja len, ze mali rovnaky postup ako pises ty.. aj to vyhodnocovanie...

nijka
15. nov 2013

@biba ja som mala 8,05 a chodím k diabetilogovi a bodam prsty každé 2 týždne :'( nechápem tie ich rôzne posúdenia výsledkov ☹

biba
15. nov 2013

@nijka mozno zalezi na tom vykyve hodnoty, mozno si mala tu prvu nizsiu, ale vazne neveim, tvrdia, ze je vsetko ok a snad to tak aj bude 🙂 drzim palce

nijka
15. nov 2013

@biba dakujem. I ked zisťujem,ze to cestovanie 50tkou do Ružinovskej nemocnice s dochodcami je horšie ako ten "samozber" krvi 😀

kazunomiya
15. nov 2013

@nijka 50-ka je hrozný spoj... ja mám našťastie nemocnicu jednu zástavku električkou. 50-kou chodím len málokedy... je to fakt hrozný autobus.
Inak dnes ma tretíkrát pustili sadnúť v električke, tentokrát taká babka, mala tam aj vnuka a sa jej pýtal, prečo vstala, tak mu vysvetlila, že "lebo teta čaká bábo, tak aby sa jej dobre sedelo". Mňa to tak poteší zakaždým 🙂

barcelona94901
15. nov 2013

😀 takže baby čakáme babu 😉

janulka1980
15. nov 2013

@barcelona94901 nenechali ste sa prekvapit ? 🙂