Termín pôrodu február 2014
Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂
@20erika07 ... moj robi od 8 do 8... takze som cakala ze 8.30 bude doma... ale nechodil... tak som mu o tristvrte volala ze co sa deje... ze ci nezapadol niekde pri tom "uragane" co tu mame...
.. ale uz je doma... spal v noci len nejake 2 hodky... takze sa najedol a siel spat... odhrnal taky usek, ze netusil kde je cesta... celu noc... s tym autom ked sa rutis do neznama... ne sranda... ale mam ho doma, tak je vsetko ok 🙂 ... a... dala som mu mikulassky darcek do papuuuuc... kedze topanky mal v praci 😀 ... najskor nasiel len v jednej... a potom aj v druhej 😀
Ahojte, mozem sa pridat?🙂
@os noo aj my sme dali do botasiek ockovi bo topánky mal na sebe 🙂 môj robí v Hnúšti,ale len od novembra,predtým robil v hore na traktore nejakých 10rokov ,tak pre neho je to novinka teraz,prvýkrát odhrnal 🙂 z RA som mala spolužiaka 🙂 exot to bol teda... 🙂
Joooj či by som spala,také počasie nijaké..
ja som si dnes baby schrupla 😀 asi taku hodinku,pálila ma záha a ani neviem ako,,už som bola v ríši snov 😀
a čakám balíčky z ebay ,dufam,že prídu v poriadku,teraz pred sviatkami ,tá naša pošta je troška riskantná ,ale neodolala som 😀
zeny nejak nepisete... to ste zamrzli v tom orkane? 😀 ... my sme mali povodne ist zajtra k rodicom... 70km... ale som sa nejak rozkaslala zase... a to ten vietor... takze budeme sediet doma 🙂
.. nejak ma zacali viac pobolievat lonove kosti a klby... takze sa snazim lezat.. hadam to prejde 🙂
ahojte,tak dnešná poradna ok...pribrala som dokopy 10 kg....malá Hana má už 1852g... 🙂 všetko ok....okrem toho,že si mám príst vypýtat papiere ne MDcez dvere od sestričky tak sa mám ukázat až 8.1. 😕 😕 😕
sa mi to zdá aj dost dlho..ale ked nemáme problémy,tak dobre teda....
aa prišiel aj priatel domov ,taak sa tešííme...a ten sniežik k tomu...pohodičkaaaa..pomaly som začala prat do porodnice atd...začala som županom mojim 😀 😀 😀
tak pa pááá,držte sa!!!
@os no mňa zatial uz presli tie lonove kosti a klby ale nic prijemne 😒 no dnes má malá tendenciu kopat dole,tak vždy citim akokeby mi von vykopla nohu alebo rúčku 😀 a ten vietor...ja som dnes ani von nebola,stačí ked sa pozriem ako sa mi tu popred balkon nahýnajú borovice 🙂
@matabah taaak je dobre ked je vsetko ok 😀 a to si super pribrala,ja som pri malom isla rodit s 9kg navyse,a s touto malou divou nezbednicou som uz 19kg pribrala 😝 tak mam 69 😵 som zvedava s kolkymi rodit pojdem 🙂 ja som pre male poprala ale este stale od tyzdna nepozehlila 😖 a pre seba nemam este nic,iba podprdy oprane 🙂 jaaaaj tato lenivost 😀
@20erika07 nooo,diky🙂..ešte som zabudla napísat,že v noci niuekedy mám také malé bolesti ako pri menzese volakedy v puberte som mala....som sa škrabávala po stene vtedy....asi sa to všetko roztahuje a v noci to vnímam viac,než cez den...a myslím,že porod bude v pohode,nakolko som si užila v tej puberte atd...kým som na to nedostala antikoncepciu...potom som už ani nevedela,že mám aj menzes....
ved...táto lenivost...ale už musím pomaličky,lebo sa to nezdá,kolko tých vecí je..🙂,,,najprv tie veci začiatkové a tak pomaličky...horšie bude žehlenie...moje ňervyyy... 😀 😀 😀
Idem ja do postieľky,k mojmu spiacemu malemu princovi kedže mužíček je zase v nočnej 🙂 tak sa dobre vybúvajte maminky 😀 pekné sníčky
@20erika07 ja man pol rodiny v Hnusti 😁 to tam uz nasnezilo? Nesledujem spravy
@kazunomiya si ma potešila s tým aniballom, že si ho baby chválili, ja som tiež rozmýšľala, či kúpiť epino v bazariku, mali ho tam po cca 60e, ale akosi mi to bolo proti srsti kupovať takúto vec použitú, ale ak by nebola iná možnosť, tak by som kupovala aj ja v bazariku, ja som aniball objednávala z tejto stránky
http://www.aniball.cz/objednat-aniball/smluvni-...
a píšu tam, že dodanie na SVK je 8e, tak hádam mi to doručia 🙂
@kazunomiya a pochváľ sa čo si kupovala z bazarika? 😀 ja mám veľmi rada značku H&M, len teda nie je nikde nablízku, tak jedine tu na MK cez shopy alebo ak ide nejaká kamoška do BA či Brna, tak ju poprosím 😉
@alllexa1 tak tretí chalanisko na ceste ako vidím 😉
@matabah super poradňa a hana je poriadna baba už 😉 ja pevne verím, že pôrod budeš mať pohodový, ja som mala tak isto veľké bolesti pri ms, tiež som škrabala steny od bolesti a pomohla mi až antikoncepcia, pôrodu som sa nijako nebála, len som mala obavy či to moja operovaná chrbtica zvládne, ale inak som si dosť verila, že mňa len tak hocičo neprekvapí 😀 aaaaa teda prekvapilo 😀 😀 😀 😀 moje telo 😀 ako si robilo čo chcelo a bolo úplne mimo moju kontrolu 😕 inak na predpôrodnej príprave nám tá pani čo to viedla hovorila vždy nejaké pikošky zo sovjej dlhoročnej praxe, robila v prahe dlhé roky pôrodnú sestru, a spomínala aj ženy, ktoré jazdili na koňoch, že im tam rodila a neotvárali sa aj 2dni 😝 tak vtedy ma trochu pot oblial, že pri mojom šťastí, to určite bude aj môj prípad a ono naozaj aj bol 😕 teraz sa trochu utešujem, že tie kosti sú tam predsa len už trochu roztiahnuté a 2x to pôjde rýchlejšie 😀
@ivka_marek no sranda toto,normálne som rada že aj Hnúšťu už dve poznáte 😀
@cerimi77 vselico co som este mala v zozname som nakupovala 😀 ochrannu kapsu na nosenie v satke, potreby do porodnice, plienky (v tom este pokracujem, vcera som kupila nejake vrchne nohavicky aj v kamennom obchode a este som nejake nasla tu...)... a take 🙂 Paci sa mi ako si skrtam veci v zozname.. som si spravila taky excel v google drive. Mam tam co potrebujem ako vybavu k babu a potom tam mam zoznam na tasky do porodnice. Pri prvom dietati to este beriem strasne vazne 😀
Dufam k tym plienkam, ze to co som si nakupila mi sadne.. teda nie mne ale babu. Zatial planujem prevazne stvorce + vrchne nohavicky, tak to robila kamaratka, ale vyskusam aj nejake ine typy. Skusila som kupit dvoje kapsove plienky, z bazarika to nie je ani velmi drahe a ak sa mi to osvedci tak budem uvazovat dalej 🙂
@cerimi77 to HM to si nechaj urcite kupit, mne sa mimoriadne paci. Vyzera ako normalna vystuzena podprsenka, ale je taka jemnejsia, nema kostice, a kosicky idu odopnut. Maju to nastastie vo viacerych velkostiach, aj takej co sedi mne 😀 ja som sa totiz bala ze ak budem chciet nejaku peknu, budem musiet ist do Marks and Spencers a to je trosku drahe pre mna.
@bambulka12 naaaadherna,krásnučká ,škoda aj zjesť 🙂
@20erika07 ja mam z tadial maminu a poznam z tadial dalsich 9 ludi..a to nezavisle na sebe ktorych som spoznala v Ba alebo v USA 😉
@ivka_marek no akí sme populárny hehe 🙂 a mamina ešte býva tu ?

Inak včera som nakupovala ako divá. Cestou z práce som sa zastavila v HM a konečne som zistila, kde tam majú tehotenské veci. Ak máte nejaké HM po ceste, skúste pozrieť. Majú fantastické podprsenky na dojčenie. Síce som váhala, či tých 15 eur dám, ale dobre som urobila! Možno si ešte jednu kúpim.
Potom som v DM kúpila asi milión vecí aj pre bábo aj iných... a ešte večer som tu nakupovala z bazárika 😀