icon

Termín pôrodu február 2014

kamea858
22. máj 2013

Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂

barcelona94901
9. dec 2013

jáj baby, ledva fučím,ale tlačím do seba tie mandarinky jak chorá vrana 😠 😝 😀

cukrik580
9. dec 2013

@anies10 ano ano, myslim ze ten špicík je dostatocnym dôkazom 😀

sona272
9. dec 2013

Už aj ja som nemotorná :(

sona272
9. dec 2013

@anies10 určite

cukrik580
9. dec 2013

@barcelona94901 ja tak vcera vecer 😀 salat s mc donaldu , ja ten dresing milujem 😀 obycajny zahradny salat a syrovy dresing, za euro, no nedaj si 😀 a na to balik pukancov, ja som sa mm pytala, ci si da, ale nechcel, tak som ich zlopla kym boli este teple z mikrovlnky 😀

cukrik580
9. dec 2013

nechcete prist niekto na brigadu???? potrebujem piect 😀 mam styri cesta zamiesene 😀

barcelona94901
9. dec 2013

@cukrik580 ja večer posledné dni ,celkovo nemotorná,ospalá,páli ma záha ,všetko prespím 😀 predtým som sa budila,otáčala,hľadala som si polohu ,teraz mám presný opak 😝

bambulka12
9. dec 2013

@barcelona94901 jaaaaaj,aj ja by som tlacila,ale uz nemam a do obchodu sa mi nechce ist,tak si teraz vysmazam rezen namiesto toho 😀

bambulka12
9. dec 2013

@cukrik580 ja by som mohla prist,ale len jest 😀 .Konecne si ukazala bruseno 😉

cukrik580
9. dec 2013

@barcelona94901 ja tiez, stale sa budim na wc len jedenkrat, mam problem s otacanim, tak sa radsej neotacam 😀 Samko sa musi prisposobit 😀 a uz dva dni som spinkala poobede, tak mozno zachovam zvyky a aj dnes si pospim...aj ked to bolo len hodinku v sobotu a pol hodinku v nedelu 🙂 ale aj to je nieco...zaha palila teraz aj mna asi dva dni, ale len trosku 🙂

cukrik580
9. dec 2013

@bambulka12 ja som mala pecene kuracie stehno s ryzou a vcera som mala hruskovy kompot a dnes calamadu...ale asi idem aj na ten kompot, ako dezert 😀 noooo to by takych bolo na papanie 😀 volako sa k tomu hadam dokopem poobede, nech pekne chladnu v chladnicke zatial 😀 este zajtra by som chcela jeden druh, ak mi mm kupi smotanu sladku a potom neskor este daco so salkom...bud "rafaelo" alebo burizonove gulky 🙂

cukrik580
9. dec 2013

@bambulka12 nooo ukazala, ale sak som jak tatar, ani fotit sa neviem 😀 a to spinave zrkadlo 😀 keby som mala na to fotenie nervy, tak odfotim s umytym zrkadlom, ale nemam na to nerf 😀

aplless
9. dec 2013

moja meličkost s velkým pupkom :D

barcelona94901
9. dec 2013

@aplless že s veľkým pupkom,baby ved ste kočky

mna po tehotenstve čaká dobrá makačka 😀

cukrik580
9. dec 2013

@barcelona94901 neboj aj mna, ale uz viem ako na to, tak dufam, ze aj po tehu mi pojde tak pekne vaha dolu ako isla pred tehu 🙂

anies10
9. dec 2013

@cukrik580 Aj ja mam doma Samka 🙂
A vcera aj dnes mam pecene plnene stehno s ryzou a brusnicivo-hruskovym kompotom a vecer Rafaelo 🙂 Dostala som od mm na Mikiho

cukrik580
9. dec 2013

@anies10 aj my sme mali od mikundasa rafaelo 😀 take male aj to s mm napoly, ale bolo 😀

cukrik580
9. dec 2013

a zajttrra by som si chcela spravit spenatove halusky s nivovou omackou a mozno aj jeden prsnik kuraci nakrajam na drobno a slahnem do omacky 🙂

bambulka12
9. dec 2013

@cukrik580 ja sa chystam vypekat buduci vikend,inak neni to moja silna stranka,tak som zvedava,co z toho bude 😀 a rafaelo som ja raz robila,ale bez salka a bolo vynikajuce,tak hadam aj tento rok urobim a chcela by som vela vselicoho a mam aj novu ruru,tak mozno sa zadari.A bude u vas aj svokra na Vianoce? 😝

sonulka81
9. dec 2013

@anies10 kukám,že včera kura s ryžou vládlo...aj my sme mali a večer sme napiekli medovníky..teda mangel a dcérou ja som oriešky nalúskala a pozdobila aby sa rátalo,že som niečo urobila...my len niečo jednoduché ak teda budem doma uvidíme vo štvrtok...malá ľúbi piškoty s banánmi v čokoláde a ešte asi vanilkové rožteky urobíme a stačí....

bambulka12
9. dec 2013

@barcelona94901 ja by som po tehotenstve chcela len brucho zhodit,zadok nech mi ostane a prsia nech sa nadvihnu a bude vsetko ok 😀

cukrik580
9. dec 2013

@bambulka12 ty provokaterka 😀 nie nebude 😀 dufam 😀 mali by sme byt u nasich, ...mm sa s tym este nezmieril, ale hram mu na city, tak hadam povoli 🙂 ako si robila to rafaelo? mam recept aj so salkom aj nejaky s delisou, ten som tusim robila minuly rok 🙂 zatial mam zarobene na vanilkove rozky, medovniky, linecke a orechove tycinky, zajtra tie slahackove, no uvidim, vzdy robim milion druhov, ale teraz nevlaaadzem 😀 mamina spravi grilazky a suhajdy, tak hadam vyfasujem 😀

sonulka81
9. dec 2013

@cukrik580 ty sa ideš upiecť pri koláčoch?ja uvidím...muž potom hreší,že je toho veľa a musí to jesť aby sa nepokazilo...ja na sladké až tak niesom,a ani nebudem chodiť po rodine kedže doky ma zastavil,takže si malá bude po ježiška chodiť len s tatinom,ja mám aj svokru aj mamu cez 100km od nás...

cukrik580
9. dec 2013

@sonulka81 aj ja by som chcela mat svokru tak daleko, tisko zavidim ... 😀 ja tak vzdy peciem, mna to celkom bavi, len teraz nevladzem 😀 mna nehresi, aspon neotravuje v obchode furt, ze ci si moze zobrat maskrtku 😀

bambulka12
9. dec 2013

@cukrik580 grilazky by som aj ja chcela a este nejake 4 druhy,mozno 5 a tie gulky,tam isli tortove oplatky a susene mlieko a neviem,co este,budem muset pohladat recept.
My sme boli minuly rok prvy krat sami a tento rok hadam pridu moji rodicia k nam,uz mam novy stol,tak mozu 🙂
Aa sak ty mas dobry vztah so svokrou 😝

jeessie
9. dec 2013

no baby, ja sa s pecenim tohto roku nejdem ostarovat. nieco donesie svokra, nieco mamka a to nam uplne staci. ja mam zo sladkeho zahu a moj drahy toho vela nepoje, tak sa nejdem vobec trapit. prave pozeram perinbabu a strikujem pritom posledne vianocne darky pre synovca, potom ma uz caka len par svetrikov do vybavy pre nasu malu princeznu 🙂

cukrik580
9. dec 2013

@bambulka12 ano ano, ja ju plne milujem, hlavne posledny rok 😀 my sme boli sami pred tromi rokmi, to sme mali chvilku po svadbe a nechceli sme byt ani u jednych ani u druhych, tak sme boli v cicmanoch 🙂 bolo krasne 🙂 dalsi rok sme boli u nas s nasimi a minuly rok sme boli sami 🙂 tento rok by som chcela k nasim, lebo sa mi nechce pri sporaku stat 😀 snad to majko pochopi konecne 🙂 ze aspon raz v roku 😀
@jeessie ja som strikovala naposledy ked som mala asi 10 rokov a potom tento rok, nie je to dokonale, ale som na seba hrda, spravila som svetrik, bez vzoru bez predlohy, len tak z hlavy 🙂 este musim kupit dake gombicky, spravila som ciapocku a este mi treba dorobit salik, ale nebude zo mna teda strikovacka 😀 ja radsej navarim upeciem 😀

bambulka12
9. dec 2013

@cukrik580 urcite to majko pochopi 😉 a aspon si oddychnes,no ja asi budem muset stat pri sporaku,ale tak dufam,ze mi moji chlapi pomozu 🙂.
Ty aj strikujes?Ja odpadnem,ja sa chcem dat na hackovanie,ked ostanemdoma,ale ja som taka,ze vsetko ma bavi len chvilu a ked sa mi prestane darit,tak koniec

jeessie
9. dec 2013

@cukrik580 no ja zase tomu vareniu moc nedam, este tak upiect cosi, to ma bavi, ale varit zatial nie. pocitam s tym, ze na materskej bude cas dost, aby som sa zdokonalila 🙂

cukrik580
9. dec 2013

@bambulka12 citaj poraaaadne 😀 jak som zacala tak som aj skoncila 😀
ja sa rada o niekoho staram, navarim napeciem pripravim, ale tak myslim, ze za cely rok mam aj ja narok nech ma aspon raz dakto obskakuje, jasne ze mamci pomozem, ale nebude to take ako ked som sama na to 🙂
no majko je v poslednej dobe nejaky inyyyy, tak dufam, ze sa mi podari ho presvedcit, chcela som mu najprv povedat aky darcek dostane, ale just nepoviem, lebo si to nebude vazit, tak bude mat prekvapko 🙂 dostane od nasich tablet 🙂 minuly rok som mu kupila dolce gusto kavovar, ale prekukol ma 😀 tak to nebolo prekvapko, aj ked teda radost bola, ale chcem aby mal prekvapko, on je take velke decko niekedy, tak dufam, ze sa mu trafime do vkusu 😀 a odomna asi po papulke nakoniec dostane 😀 takymto tempom 😀