Termín pôrodu február 2014
Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂
Ahojte babuchy....tak sa tu ocitám po týždni tuším... 😒 ,prišiel domov priatel a tak už neni tolko času...ako sa máte,dúfam,že sa všetky držíme 😉 😉 😉 dnes sme si doniesli domov kočiarik a veeelmi sa tešííme...ved viete,ako vééééééééélmi 😀 😀 😀
nič nové okrem kočiara,akurát kopec zas prinesených-zdedených vecičiek 😝 ...a okrem iného kolegyne mi musia zavazovat šnúrky na topánkach 😅 😅 😅 ....no čo už..nech žijú medvedíky...chi chi chi...
zeny.. teraz pozeram.. ze tie detuchy co vam vyvadzaju... tak ste v okolo 31 tyzdna...
zevraj.... je vtedy babo najaktivnejsie.. a potom ked rastie, uz nema tolko miesta... tak to len kus vydrzte...
mne tiez vyvadzal (nebolestivo.. ale poctivo 😀 ) .. a teraz je kludnejsi.. sa mi zda 🙂
ahojte, aj ja mám za sebou sono v 30tt, krpec má 1735g, vraj je o týždeň popredu 😝 dúfam, že to s priberaním nebude zasa až tak preháňať 😕 ešte že som si kúpila aniball balonik a od 36tt začínam poctivo cvičiť a pripravovať sa 😀 inak všetko ok 😉
@kazunomiya tak aniball balonik už mám doma 😉
@jeessie ja pocitujem presne tak isto to kopanie,,,aj som mm vravela ze kde su tie jemne kopanceky co boli na zaciatku... 🙂 a ked sa uz nevie tam vo vnutri zmestit do koze ,neviem preco ,si spomeniem na twiling sagu jak ta hrdinka cakala to male upírča...ja viem hrozna som, ale stale castejsie si prave na to vtedy spomeniem 😀 by som chcela vidiet co tam ta mala stvara....
@os mne vysiel hemoglobin na hranici normy, vravela mi sestricka ze bezne sa stava ze byva nizky. Papam prenatalne vitaminy od zaciatku, asi aj preto mam dobre vysledky, ale radsej som si kupila este navyse zelezo, neberiem ho ale kazdy den.
Ak nemas mimoriadne malo zeleza, da sa doplnit aj stravou, je vela potravin ktore ho obsahuju, zivocisne aj rastlinne. Doplnky zeleza sa maju brat len ak ich treba, lebo nadbytok zeleza v tele moze sposobit vraj velmi vazne problemy (zrejme ak sa nim prekrmujes dlhodobo). Samozrejme v tvojom pripade su opodstatnene.
Takze baby ten nas zmrdko asi nespava...celu noc zase kopkal ale uz nie tak silno takze som sa vyspala trosicku viac ako vcera...dokonca som v noci nebola ani cikat asi pochopil ked uz mi az do placu bolo vecer ako strasne ma bolelo cele brusko...je to maska uz teraz to moje besne babo 🙂 a dnes si aj ja objednam balonik 🙂 mm prisiel vcera domkov a hodil na stol 50e ze kup si ten vibrator ci co to chces 😀
@cukrik580 Moj spi kedy sa mu chce, samozrejme ked ja chcem ist spat, vtedy je aktivny 🙂 Vzdy ked sa nalozim do vane, zvykne kopat, vcera nic, tak som sa s nim zacala rozpravat a az vtedy zareagoval 🙂
Vcera bol prvy den po niekolkych za sebou, co mi nebolo blbo a nebolelo ma brucho a nebola som zufalo unavena. Dopujem sa statocne magneziom, po par dnoch sa to vzdy upravi. Este musim par dni vydrzat v akej-takej forme kvoli praci, potrebujem tu dotiahnut veci... potom uz mozem oddychovat kolko bude treba.
Baby pomoooooc ja sa nespoznavam 😀 umyla som dve okna parapety linku vsetko som vydrhla policku digestor idem vypratat linku poutierat policky poupratovat a este mozno stihnem umyt 4 francuzske okna...chapete to??? 😀 ja nie 😀
@cukrik580 jemine ja všetko naopak odkladám na poslednu chvíľu ,ty si aká akčná 😀
@barcelona94901 ja som chcela az buduci tyzden ale nejak to dnes islo same...ale uz nevladzem...francuzske okna budu musiet pockat.prave som dodrhla linku a upratala 🙂
Ked chcem kupovat cez ebay musim mat pay pall? Ci jak sa to vola...
@cukrik580 Hej, vacsinou sa to bez PayPal neda. Ale mne sa to celkom paci, je to mozno az prilis jednoduche.. klik a posles peniaze. Je to celkom sikovny a bezpecny sposob inak... Nie je to nic zlozite, len sa treba odhodlat si spravit konto.
Treba mat kartu, ktorou sa da platit cez internet (dnes to je uz asi vacsina kariet).
@ivet51 nie je to zlozite praveze. 🙂 takto pred rokom som zacala vo velkom cez eBay (a nejake dalsie stranky) nakupovat na svadbu 🙂
len si treba vyberat predajcov, nie kazdy predava kvalitne veci (da sa to zistit v hodnoteniach...)
@kazunomiya normálne si kupovala na ebay. com??? A treba spraviť konto na PayPal???
@kazunomiya aha rozumiem, dakujem
@cerimi77 dvere číslo 152 na Kramaroch 😊 a je to aj 152 eur. ja som tam šla v pondelok ale bolo veľa ľudí, tak idem zase..kedze som riziko a tak nejdem riskovať že by mi nemohli dat epiduralku...nepotrebujes k tomu nič,len trhu knizku,preukaz poistenca, vypises nejaký dotaznik, oni ta poucia, podpíšeš a dajú ti papier čím pojdea zaplatiť epi
@kazunomiya
@kazunomiya no ved praaaave 😀 raz som si skusala spravit paypal ucet a nejak mi to neslo :-P tak sme to potom vzdali... :-/ kartou bezne platim cez net len sa toho trosku uz bojim...
@cukrik580 jo navyše paypalko máš bezpečný nákup,vrátia ti peniaze na učet,keby niečo a na ebay je super to,že vidíš hodnotenia predajcov ,vieš si vybrať,,lebo je z čoho vyberať ..ja mám najradšej ebay.uk ,
ebay.de a ebay.com odtiaľ hlavne pre segru beriem čačky,mačky na vyrobu šperkov,alebo sem,tam sa zadarí niečo pre mladšiu segru ..ale teda treba tam pozerať výšku poštovného

@jeessie sak papala, ale aby ho to tak dlho drzalo? nech uz ide spat konecne, sprcha vooobec nezabrala a spievat nebudem, lebo sa mm prida a to sa budeme musiet odstahovat potom 😀 ale ked mu pustam pesnicky, tak kopka este viac 😀