icon

Termín pôrodu február 2014

kamea858
22. máj 2013

Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂

barcelona94901
12. dec 2013

@sonulka81 ja som na 4 bola otvorená vyše dvoch týždnov ,sviatky ,doma ..na 7 celý boží den ,ešte mi vyvolávačky museli dávať,plodovu vodu vypustiť,prenášala som ,hlavna vec že skoro dva mesiace zbalená,že porodím skorej a prd ..no držím ti palce cicka ,hlavne nech ste v poriadku

ifkael
12. dec 2013

Ja mam krvok pod 1cm..hrdlo makke ale zatial sa neotvaram..ale tiez prisny rezim na posteli...
Po 35tt sa prestavam setrit...tych 5 tyzdnov vydrzim!

kazunomiya
12. dec 2013

taaaak dnes mi prišli štyri zásielky z bazárika naraz :D si vravím, že čo si o mne myslia na pošte, stále tam po niečo chodím 🙂
No ale aspoň už mám vystarané, čo sa týka plienok. Treba mi len tie jednorazové na začiatok ešte kúpiť.

barcelona94901
12. dec 2013

@cukrik580 pozerám ten zoznam do porodnice,zavinovačka s flanelovou vložkou ,taku nemám,
,mám klasika perinky ,zavinovačku na suchy zips,,,,ešte tu ružovu chcem a inu ani nekupujem už ,však načo?
a materské podprdy ešte nemám,mám normálne,ved som rada,že vobec moju veľkosť dokážem kupiť 😠
poštolky stačia jeden kus do porodnice,že?

barcelona94901
12. dec 2013

@kazunomiya ja si zajtra mastím na poštu pre balík,tiež z ebay ,ale tam mam všetko vecičky od 3-do 6 mesiacov ,tak som zvedavá

ešte si musím ten zoznam do dm a lekárne spraviť ,lebo ja vždy niečo zabudnem,
baby vy už máte kozmetiku nakupenu,všetko z drogošky?kozmoška, plienky,obrusky,vložky,tyč.do uší,krém na prdelku,tampony do podprdky,..

sonulka81
12. dec 2013

@barcelona94901 no nie tak to ostáva na mužovi dnes som chcela po poradni ale pri tom všetkom čo mi nakázal doky kam čo a kde na drogériu nevydalo

kazunomiya
12. dec 2013

@barcelona94901 ja som v DM toho dost vela nakupila naposledy... obrusky som vzala take olejove, prisli mi najmenej chemicke, mast na bradavky, ked som si precitala ze odporucaju aj na pery, hned som vyskusala a fakt je na to super 🙂 potom som este tusim teplomer, kefku na vlasky, bambusovu osusku... este sa niekedy vratim po bambusove plienky a balik jednorazovych, a po podlozky na prebalovanie. Vlozky kupim v Tescu alebo v lekarni, len neviem kolko ich budem potrebovat, lebo v porodnici kde budem rodit, vlozky davaju.. tak predpokladam ze neminiem tolko balikov ako keby som vsetko musela mat svoje.
V DM sa teraz da uplatnit za body taky kupon na zlavu na babatkove veci, okrem plienok.. skoda, ze som uz ten velky nakup spravila 😀

kazunomiya
12. dec 2013

@barcelona94901 na zoznamy na nakupovanie pouzivam sikovnu aplikaciu v mobile - vola sa Out of Milk Shopping List, ale podobnych sa da najst veeela.. ked si spomeniem hocikedy na nieco, co mi bude treba kupit, tak si pripisem do zoznamu (mam ich niekolko, pre kazdy obchod iny) a potom uz len chodim po obchode s mobilom a skrtam 😀

barcelona94901
12. dec 2013

@kazunomiya no ty si tie bambusové plienky spomínala ,to vyskušam
uf ja a mobil..na to je mm ,ten mi značí aj gynoša ,všetko,pretože ja pravidelne zabudam mobil doma a potom všetci volaju mojmu 😀

kazunomiya
12. dec 2013

@barcelona94901 😀 ja som si povedala, naco mam ten smartfon, treba ho vyuzivat 😀
na same uzitocne veci samozrejme 😀

os
12. dec 2013

joooj zenyyy... nenormalna chut na sladkeeeeeeeeeee.... som pojedla maslove keksy a otvorila tu vacsiu kindercokoladu (na mikulasa mi ju mm kupil 🙂 ) .. a Lukaskovi veeeeeeelmi chutiiiiiii.. hned sa zobudil... ale.. som schopna zozrat ju na posedenieeeeeeeeeeeeee... pomooooooooooooc... co s tou chutou na sladke??? viem ze ma to zase fest prekysli...

cukrik580
12. dec 2013

@sonulka81 coooo??? to ma mrzi cicka ☹ drzkaj sa , dufam, ze ta na vianoce pustia domov, az mi slza vybehla...jeziiiis, takto to nemalo byt ☹ ale zase aspon si pod kontrolou a pod dozorom...

matabah
12. dec 2013

@sonulka81 držíme palceky a len ležkaj...už to nebude tak dlho 😉 😉 😉

cukrik580
12. dec 2013

@barcelona94901 postolky ani nemam v zozname a zavinovacku naco, sak aj tak tam musis pouzivat tu ich...ja beriem len rukavicky capicky, ponozky a nejake latkove plienky a deku...o tych podprdach ani nehovor ☹ ja uz som zufala...90G mam teraz...povedz mi kde najdem nieco na kojenie, ked nemam ani normalnu...
@os teee chute...to mam aj jaaaa 😀

cukrik580
12. dec 2013

@barcelona94901 jak si mam spravit to paypalko?

cukrik580
12. dec 2013

boli ma brusko ☹

matabah
12. dec 2013

@barcelona94901 ja sa chystám na drogériu v januári....a ktoré vložky budú najlepšie???viem,že velké a nie tie umeliny,ale klasické,ale je nejaká super značka,čo odporúčajú baby??? 😕 😕 😕

matabah
12. dec 2013

@os ja v poslednej dobe musím vyhýbat sladkému,lebo mi pobehuje kyselina hore-dole 😀 ....ale v dobrom ti závidím ☹ ☹ ☹

matabah
12. dec 2013

@cukrik580 ja nemávam takéto problémy,jem jedno cez druhé,al e neprehánam nejako...ale akurát dnes sa mi stalo,že v robote padol na zem plech antikorový a to plesklo riadne,a ja som sa ani tak nezlakla,ale malá v brušku poskočila poriadne,,,normálne nadskočila celá...som bola z toho vyplašená,moje drobátko 😕 😕 😕
dobre si ho pomasti,to bruško...

os
12. dec 2013

@matabah vsak aj ja mam stale po sladkom kyslo... ale nezabranuje mi to "zrat" ... teraz to zase kompenzujem klobasou a syrom a rozkami 😀

helulatko
Odpoveď bola odstránená
cukrik580
12. dec 2013

@matabah ja mam vlozky z lekarne a z tesca su trosilinku mensie ako tie z lekarne 🙂

@matabah neboli ma zaludok...brusko cele, dnes som dost makala a teraz vecer som aj chlapom pomahala...takze uz nevladzem ☹ dufam, ze ma ten maly zase nenecha spat :-/

nicole89
12. dec 2013

Babulky ako riešite bolesti chrbta? Nespávam, neviem nájsť žiadnu polohu, pri ktorej by som sa vyspala a keď sa mi konečne po hodine podarí ako tak zaspať, pri každom otáčaní sa zase zobudím a takto sa budím aj 10krát za noc....ráno kruhy pod očami, a už ma to chytá aj pri sedení....neviem ako si sadnúť aby ma nebolela chrbtica :(

jeessie
12. dec 2013

@nicole89 ja som sa nechala vymasirovat manzelovi 🙂 len tak v sede obkrocmo na stolicke, aby sme babo netlacili, ale na chrbat mi to pomohlo. alebo potom mozno nejaku taku hrejivu masticku si nechaj natriet...

jeessie
12. dec 2013

@os mne zaberaju mandarinky 😉 ked mam chut na sladke, tak si dam, a potom sup jednu mandarinku a je to v pohode 🙂

os
12. dec 2013

@jeessie ale ja CHCEM sladkeeeeeeeeeee 😀
... zevraj by sme nemali citrusy.... ale aj tak aj tie jem 😀

nicole89
12. dec 2013

@jeessie to máš ale šťastie na manželíka, ten môj je hrozne lenivý a nechce sa mu, a keď ho konečne prehovorím, tak ma päť minút pomága a že či stačí....... 😖

@os nemôžeme citrusy? 😨 to je mi novinka teda, ja som na mandarínkach úplne závislá.....

os
13. dec 2013

@nicole89 ... fu.. niekde na nejakej stranke som sa k tomu dostala... neviem ci nesposobuju alergie nejake aboco... ale fest teraz neviem... asi to "neprehnat" je podstata 🙂

... kto este nemoze spat??? 😅
... prave som si precitala, ze poruchy spanku su priznakom anemie... a to mam.. nedostatok zelezaaaa... ale necitajte vela, lebo sa vsade najdete 😀

barcelona94901
13. dec 2013

@cukrik580 ja mám v zozname poštolky,ale zas kopec iných vecí tam nie je

http://www.chelemendik.sk/Ako_si_zalozit_konto_... tu je návod ,krok za krokom

ja mám za sebou hroznu noc,pálila ma záha,potom v brušku ,prehadzovala som sa celu noc ,čo som si polohu hľadala 😀

barcelona94901
13. dec 2013

@nicole89 ja tiež tlačím denne mandarinky,alebo pomaranče,pomelo..a jem všetko,na čo mám chuť,ako pri malom,vtedy som fičala na kukurici a jablčkach 🙂