Termín pôrodu február 2014
Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂
@dada676 ahoj, no nechodila som sem casto..sem-tam som si Vas precitala..ale velmi som nereagovala.. 🙂 a samozrejme dakujeme za podporu
@ifkael ahoj, no 1.11. som sa po tom "lenoseni" necitila bohvieako /poobede/, no pripisovala som to tomu, že som nebola v práci a začala som sa "pozorovať", no a v priebehu večera (noci) sa to rozbehlo..začalo ma pobolievať bruško..tak som chodila na WC, keď som tam bola bolo to lepšie.., no a keď sa k tomu pridala aj kvapka krvi na intimke, tak som zalarmovala manžela a leteli sme na pohotovosť.. tam mi pôrod chceli ešte zastaviť na gyn. oddelení špecialnou infúzkou, a zároveň "dávali Adelke" injekciu na rozvoj pľúc (mali dať 4, no stihli len 2) a 2.11. o 15.30 som to už vzdala /infuzka nezabrala/..a otvárala som sa naďalej..tak sme išli na to.. 🙂
rodila som cisárskym v celkovej narkóze, takže personál sa hneď venoval malinkej.. 🙂
@zdstar Hratulujem k uspesnemu boju, aj ked skorsi,ale mate to za sebou,Februarovky zacali svoj boj,uz sa tesim,ked sa k tebe pridam,nastastie v dnesnej dobe je medicina na celkom vysokej urovni a aji skorsi porod nie je ziadna katastrofa,zelam vam vela zdravia a skory navrat domov 🙂
Inak byby,dnes ma moj drahy prekvapil,spravil mi ranajky do postele,spravil palacinky,zohnal si recept od vecne chudnucej kamosky,ze na zdrave palacinky,malo múy,cukru,skorica,tak sme sa spolu pobavili na ich "zdravosti" ale bolo to mile,aspon trochu ma pocuva,ked mu vravim,ze si musim davat pozor,aby som sa zbytocne negulala 🙂Lubim ho aj ked je to taky zbrklik 🙂
Baby,kolko centimetrov mate v brusku?
už som všetko začala postupne prat.... 😝 ,aa baby,musím to všetko žehlit???ja tak rozmýšlam,že budem len tie babatkovské najmenšie a nejaké plienky požehlím....
už mám aj župan opratý,jedny vložky kúpené,nejakú mastičku na bradavky,hreben,a pomaličky si do 1 skrine ukladám,že keby niečo tak hodíme do tašky a ideme 😎 😎 😎
a okrem iného dokončujeme izbu takú dennú obývačku ,kde bude aj prenosná postielka aa nacvičujem tu s kočíkom🙂------som sa donho zalubila....xixixi 🙂 🙂 🙂
peknú nedelu,pohodovú Vám prajemee!!!
Čaute baby.... Aj ja mam už poprane vecicky, len tak isto sa mi nechce žehliť...
A co sa týka veci do pôrodnice pre mna, tak včera som niečo nachystala- take základne, pre babo to ma cas ....
Taká panika ma nejaká včera chytila.... , ze človek fakt nevie kedy to naňho príde....
@petruska1212 myslíš obvod bruska ??? Alebo dĺžku baba v brušku????
@ivka_marek díky za info ohľadom EPI, skočím tam hneď ako sa objednám na kontrolu pred pôrodom čo sa už chodí, počítam, že po Novom roku zavolám Turkotovi a dohodnem sa s ním, on ordinuje až poobede, tak skočím do BA už ráno a vybavím si EPI hneď pri prvej návšteve Kramárov, po minule skúsesnoti veru už ani ja nechcem riskovať 😝
Kedy sa ma zena zacat otvarat ?
@ivet51 myslela som na obvod nasho,tehu,bruska 🙂
...zle som sa vyjadrila
@matabah ja uz na nom spavam cca 4-5 mesiacov, od kedy ho mam 😀
mna ta panika nejak chytila v piatok, ze mohla by som sa pobalit...zupan som zabudla oprat, do ritky, este ze hovorite 😀 ale aj tak si chcem este zohnat aspon jednu nocnu koselu...mam tri, ale jedna je taka ble 😀
@petruska1212 no idem to brucho odmerat, dam si tu namahu a vstanem, aj ked som narobena ako vol 😀 ale upozornujem, ze moje normalne miery sa velmi zdaleka vyhybali tym modelkovskym 😀 aj bez tehu 😀
@petruska1212 135 😀 celkom fajn, cakala som viac 😀
no co ma niekto na mna??? 😀
@cukrik580
@petruska1212
Ja mam obvod 119cm, cukrík približujem sa.....
A co si toľko robila, ze mas dosť???
ospravedlnujem sa, lebo na vas kusok kaslem od piatku, ale mm mal dovolenku, tak sme davali aspon ako tak do poriadku detsku izbu, takze vsetok bordel je v strede 😀 ale co sa dalo, drevotrieska a deos su polamane a nachystane na kurenie, uz len listy a somarinky tam zavadzaju, boli sme kupit farbu, detsku prave mm dokoncuje, je to krasna zlta 🙂 ked tam bude ako tak nakomplet nejak priblizne aspon upratane, tak hodim foto 😀 a buduci vikend budeme malovat spalnu, lebo sama to asi nedam veru...a zase mm chodi az po tme domov, takze jedine vikend...juj, ale konecne sa nieco dejeeee, aj ked nevladzem a som uplne mrtva...brusko boli neskutocne, takze idem dat magnezko asi a uz sedim s vylozenymi nozickami...aj obed som varila, takze cca od deviatej som sa nestopla...ale uz bude hadam dobre, aj ked mm chce ist do mesta...no nie som nadsena...
a idem asi objednat svietiacu korytnacku saminkovi 🙂 a mm mi dal peniazky na anibal, ale stale sa neviem rozhodnut...asi ho predsalen neobjednam, je mi hrozne luto tolko peniazkov...aj ked mi to moze pomoct...ale koooooolko zien take nemalo a prezili...
@ivet51 hned ako som vstala som spravila ranajky, prezliekla som sa, isla som olepit deos a vsetky vypinace a zasuvky a dvere a tak, zatial sa mm najedol, zamiesali sme farbu, ja som natierala so stetcom, nedalo sa mi sediet, lebo to bolo vysoko, takze som na nohach bola stale...cca o pol dvanastej som isla varit, vyvar z kuracich chrbtov s hraskom , mrkvou a petrzlenom a slizikmi, privarok so zelenej fazulky, zemiakov a vareneho vajka s fasirkami a puding s piskotkami a cucoriedkovym dzemom 🙂 nabachala som umyvacku a isli sme domalovat izbu, teraz ja oddychujem a mm dokoncuje, ale tusim ho ocujem ako mi robi bordel v kupelke 😀 umyva stetce a tak 🙂
@petruska1212 no ale predpokladam, ze si bola pred tehu chudulinka, ja neviem ci som vobec mala taky pas pred tehu ako ty teraz, takze ziadny stres ani panika, ok??? 🙂
@petruska1212 som si skoro ista, ze som mala pred tehu viac ako ty teraz 😀
@cukrik580 no hej, všimla
@petruska1212 my sme asi aj iné konštrukcie, ako ty...
@cukrik580 no chudulinka som nebola nikdy,ani pred tehu. Predtym som mala v pase cca 75-78

@zdstar ahoj,vobec som ani netusila ze niekto uz od nas februaroviek porodil.v prvom rade ti chcem zagratulovat k malinkej bojovníčke,veeeeeeeeeeeeeeeeeela zdravíčka a neboj nič,je to velka hrdinka aj ked sa vypytala skor na svet.držím silno paste 🙂