icon

Termín pôrodu február 2014

kamea858
22. máj 2013

Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂

cukrik580
15. dec 2013

http://www.xdarceky.sk/nocna-korytnacka-p-2239.... idem objednat samkovi 🙂 teda este neviem ake je postovne 😀

cukrik580
15. dec 2013

@petruska1212 tak ale cakas dievcatko? my chlapcov 😀 a taky pas som teda daaavno nemala 😀 ja som taky slon 😀

sonulka81
15. dec 2013

@cukrik580 ja našťastie v nemocnici nemám meter....dnes sa bublinke ani hýbať veľmi nechce,sem-tam sa pomrví....som zvedavá čo zajtra či aspoň nejaké vyšetrenie alebo čo či sa to nezhoršuje...cez víkend tu na nás kašlú takže je to des...nuda v Brne...

cukrik580
15. dec 2013

@sonulka81 kasli na meter 😉 no moj maly by sa aj hybal, ale mal to zakazane 🙂 kym som malovala 😀 a teraz uz vystraja...zistil, ze som si sadla, tak vymysla 🙂

20erika07
15. dec 2013

Tak ja mám baby 97-98 obvod 🙂 sranda 😀 ale ja som rada,predtým som bola kosť a koža tak sa vytesujem z každého cm a kilecka 😀

ivka_marek
15. dec 2013

Baby, pobolieva vás niektorú podbrusko? Mňa už začali...

cukrik580
15. dec 2013

@ivka_marek mna hej, ale nakolko som mavala hrozne bolesti pred ms, tak toto mi pride len ako slaby odvar .-)

20erika07
15. dec 2013

@ivka_marek od stredy od poradne ma nic neboli ( okrem chrbta samozrejme) ale minuly tyzden som kazdy deň citila bolesť podbruska ,som sa aj bála,ale je vsetko ok nastastie...asi mi len viac tlačila mala hlavičkou a ťahala maternicu teda natahovala,vtedy sa aj viac miesila ako teraz 😀

cukrik580
15. dec 2013

moj syn je strasne nenapadny 😀 si mysli, ze ked mi bude jemne nadvyhovat tricko, ze si nevsimnem, ze ma kope 😀 srandista 🙂

20erika07
15. dec 2013

Baby,potrebujem takú menšiu radu... Moja starká ( mimochodom môj najvzácnejší cloviecik) by strasne chcela,je to jej sen aby som malickej dala dve mená ,jedno po starkej a starka sa volá Julianka... Mala by sa sa volala Natália Juliana... Ja velmi dve mená nepreferujem,ale kvôli starkej som o tom začala uvažovať,je to jej jediný sen a celý zivot nám pomahala a stala pri nás... Co myslíte? Páčia sa vám dve mená? Viem ze malú by sme volali aj tak len Natalka,no na druhej strane by to Starku tak velmi potešilo... A neviete nahodou ako to je,ze ked sa narodí,pýtajú sa hneď na meno,ale či aj v pôrodnici napíšu hneď dve mená či to treba nejak špeci vybaviť?

cukrik580
15. dec 2013

@20erika07 neviem ako to funguje s tymi menami ale mne to pride strasne krasne, ze to pre nu chces spravit a navyse sa mi obe mena pacia a aj spolu, takze ja som za 🙂

ivet51
15. dec 2013

@20erika07 obidve mena sú krásne.... A podľa mna s tym nie je problém, po pôrode nahlasis obidve, a tak ich zapíšu... 🙂

ivka_marek
15. dec 2013

@20erika07
@cukrik580 som sa bála, či už to na mňa nejde..ved mam aj pesar..ale do januára musime vydržať..

ivet51
15. dec 2013

@ivka_marek
Musíme vydržať, aj jed tebe uz ukazuje 34 tt .... Jooj aj ja uz chcem
A pesar mas od kedy??? Skracoval alebo sa otváral krcok????

20erika07
15. dec 2013

@cukrik580
@ivet51 ďakujem za názor baby... Ešte som jej to nepovedala naisto ze tak dám,chcem aby bola prekvapená,moje zlatko,a teraz je to zvlášť také vzácne pre ňu,lebo pred 24 rokmi mala rak.krcka maternice a tento tyzden sa stala taká vec že jej onkolog zistil že to asi recidivovalo,a pred dvoma rokmi so mnou zazivala to isté (len ja som to nemala v takom pokročilom štádiu),vzala ma k svojmu doktorovi do BA,a stala pri mne,ja mám teraz pokoj a ona znovu chudatko,trhá mi to srdce,a fakt že jedine co si praje je len to meno...to je to najmenej čím ju môžem potešiť...tak velmi by som jej dala zdravie keby sa to dá ☹ dnes mi to tak túžobne vravela za to meno : Erinka moja,neviem či sa dožijem toho keď sa malá narodí,ale tak veľmi by som chcela aby sa aspoň jedno dieťa v rodine volalo tak ako ja... No baby uznajte sami,aké jednoduché sny majú chorí ľudia... Nechcú peniaze,domy či autá...napr.len aby sa niekto volal tak ako oni...

ivet51
15. dec 2013

@20erika07
Jooj to je táke krasne
... Az na tie choroby ☹

20erika07
15. dec 2013

@ivka_marek nebojaj,len viac pooddychuj keď ta bude pobolievat,mne sa niekedy zdá že aj počasím pri zmene ma to sem tam chytí...ale tiež mám vždy strach samozrejme či to nahodou neprišlo,a sledujem ja ako ťapa 🙂 ale radšej byť v strehu ako to brať na ľahkú váhu..

ivka_marek
15. dec 2013

@ivet51 ja mam termín 1.2. Dcéra išla 2 týždne skôr. Pesar mam už 2 týždne, skracoval sa mi krcok, najbližšiu poradnu mam stvrtok
@20erika07 dala som si magnezium, ležím.. Keby sa tak dalo viac oddychovat 😁

20erika07
15. dec 2013

@ivka_marek aj môj malý šiel o dva týždne skôr von 🙂 od 36tt môžeš rodiť,tie dva týždne vydrz 🙂 nech teba obskakuju,veď aspoň keď sme tehu tak si to mozme užiť nie? Ja keď uz daco naozaj že musím urobiť,tak ten čas co robim stojím sedím ,taký čas aj prelezim aby sa vykompenzovalo 🙂

ivet51
15. dec 2013

@ivka_marek
2 týždne , to je ešte v pohode, nie???
Veď to, keby sa dalo viac oddychovať....a na koľko sa skrátil krcok???ja ešte tento tyzden musím do práce, tiez si postupne zvyšujem magnezko...

ivka_marek
15. dec 2013

@20erika07 jaj keď ja mam živnosť, musim dotiahnuť nejaké veci tento týždeň...konecne ma aj muž už môže obskakovat..bol 3 týždne dozadu na operacii kolena
@ivet51 posledné keď ma vydela doktorka tak vravela že je krcok ok, že sa to stabilizovalo že by som ani pesar nepotrebovala ale pre istotu mi ho dala, keď nemal až takú možnosť oddychovať.

misinkad
15. dec 2013

@petruska1212 aj ja mam tolko v pase,takze sme uz dve..🙂

20erika07
15. dec 2013

@ivka_marek to zvladnes tento tyzden,hlavne v klude a bez stresu dotiahni prácu a potom si vychutnaj zaslúžený oddych a ten krasny čas vianočný 🙂

ivka_marek
15. dec 2013

@20erika07 ďakujem 😃 dôležité je vydržať čo najdlhšie,nie? Každý deň je k dobru,no nie? Ty máš kedy termín??

20erika07
15. dec 2013

@ivka_marek kazdy jeden deň k dobru 🙂 a celkom aj tie týždne rychlo utekajú,lezim od 28tt a aha hľa uz som 32tt 🙂 akokeby som len tyzden predtým začala ležať 🙂 ja mám až 13.2 ale doktor mi nedáva vela šancí že vydržím do termínu 🙂 ale vraví že vidno že poctivo lezim a že sa vela modlim lebo sa to od toho 28tt nezhorsilo ale uz sa ani nezlepší vraví,ale ja som rada že vôbec som ten tyzden ktorý som,mám 2,5cm odrezané z polovice krcka,tak ho mám skrátený celkovo,a strasne som sa bála že pojdem do nemocky ležať,tak radšej poctivo doma 🙂

ivka_marek
15. dec 2013

@20erika07 ano,r radsej poctivo doma 😉 drzim palce!

jeessie
15. dec 2013

baby, myslite, ze ked sa babatku cikuta, tak to sa mu hybe hlavicka alebo nejaka ina cast? lebo ja to vzdy citim iba na jednom mieste v brusku a neviem, ci podla toho mozem urcit, kde ma hlavicku alebo nie...

jeessie
15. dec 2013

@20erika07 to je krasne, ze mate so starkou taky pekny vztah a ze jej chces urobit radost 🙂 ja by som do toho isto sla, lebo mne sa este aj to meno paci 🙂 ona je juliana, ci julia? ja som rozmyslala nad juliou aj pre nase babo, ale nakoniec sme vybrali ine... a dve mena su teraz uplne bezne, tak neboj, nebude trcat z davu 😉

lucul
15. dec 2013

@petruska1212 ja mam 98 cm a zajtra som 33+0tt 😉

cukrik580
15. dec 2013

@jeessie nas ked ma stikutku tak citim dolu...a zatial by mal byt dolu hlavou 🙂