icon

Termín pôrodu február 2014

kamea858
22. máj 2013

Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂

20erika07
23. dec 2013

No táto noc úplná zlá,zapchaty nos,kychanie a následne sople a dookola to isté celú noc, no nervy,doma ochoriem...

@cerimi77 no presne aj vtedy malého vážili po každom kojeni,nejaké výkyvy nemal velmi na váhe,umelým mliekom nedokrmovali ale viem že dávali glukozu,no neviem ako to bude v tejto pôrodnici,pisala som kamoskam čo teraz nedávno tam rodili,ich skúsenosti,tak cakam na odpovede ,tak som zvedava 🙂

cukrik580
23. dec 2013

@20erika07 o kolkej mas poradnu?vela stastia 🙂

Inak rodi mi kamoskaaaaaaa tak tesim tesim 🙂 pred chvilkou jej robili klystir 🙂

cukrik580
23. dec 2013

@cerimi77 mam pocit ze neodteka 🙂 uz ma ani brusko neboli...ale uz sa veru nebudem prepinat...

20erika07
23. dec 2013

@cukrik580 dobreee 🙂 aj ja už chceeem 🙂 juj... Pojdem až okolo pol dvanástej,sestrička povedala že stacim lebo dokt.naobjednaval všetky tehotné na dnes,tak je to tam nabité 🙂

cukrik580
23. dec 2013

@20erika07 ja po predvcerajsku a vcerajsku este nechcem 😀 som si to tak nejak uvedomila v.tej sprostej hlavicke ze este nemoooozeme 😀 aj keby sme chceli 😀
tak to mas teda este casuuu 🙂 ja idem 9.1. Az 🙂

20erika07
23. dec 2013

@cukrik580 no veď keby už bol aspoň ten 38tt ze by som sa už mohla tesit 🙂 teraz by som nerada,len keby to rýchlejšie išlo 🙂 tak si dlho bez kontroly...vraj kvôli pn musím chodiť kazdy tyzden,u vas to tak nefunguje? Pozerat neviem či ma bude,ale moc a tlak ,ozvy si mám dať aspoň vyšetriť vraj aby bol nejaký zápis ... A potom už len 8.1 aj to sa mi doktor smial,že až dovtedy neporodim 😀

sonulka81
23. dec 2013

Dievcata ja idem domovvvvvvvvvvvvvvvvvvvv!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mam sice 2.1nastup spat ale vianoce budu doma....tak sa tesim pan profesor povedal,ze aj krcok sa trosku polepsil a neotvaram sa dalej.......takze v januari mam dva tyzdne iste v interkontinental hoteli Fn Nitra....tesiiiiiiiiiiiim........krasne sviatky prajem vsetkym..... 🙂 😎 😀 😅 😵

20erika07
23. dec 2013

@sonulka81 jeeeeej,huraaaaaaa 😀 😀 😀 tesime sa s tebou! 🙂 a len pekne oddychuj 🙂
No aké dobré správy hneď z rána,dobre to začína 🙂

cukrik580
23. dec 2013

@20erika07 ja som od dnes uz neni PN jupiiiiiiiiiiiii 🙂 zajtra by to bolo pol roka 😀 ja chodim od zaciatku kazde 4-5 tyzdnov 🙂
@sonulka81 jezis ja sa taaaak tesim aky krasny vianocny darcek.jupiiiii 🙂

jeessie
23. dec 2013

@sonulka81 jeeej, gratulujem, to je super, ze ta nechaju sviatkovat doma 🙂 ale davaj si pozor, nie ze sa budes zapajat do nejakych vianocnych priprav! ty len pekne sedkaj, oddychuj a uzivaj si domacu pohodu 🙂

20erika07
23. dec 2013

@cukrik580 ja nebudem pn od 2.1 ,kazdy deň očakávam kontrolu,dokt.vravel že chodia,a stale nic,tak by ani nemuseli dojst 🙂 bože vždy si poviem že pred poradnou nic neurobím ,no to čakanie,už som vylestila kupelku,umyla dvojdňový riad,malého carachy popratala,ešte mi má dojst oco s jeho ženou,tak sa dufam nezatazim velmi kým pojdem k dokt... Ale pohyb mi prospel,konečne ma pohlo na wc 😀

cukrik580
23. dec 2013

@20erika07 ja som trosku porobila, ale fakt len trosku 😀 dala som prat jednu pracku, nasvacala mycku a dala som varit salko 🙂 takze pohoda, teraz sa hram a mm hore upratuje 😀
ja uz cerpam dovolenku a 6.1. uz MD 🙂

cukrik580
23. dec 2013

@20erika07 mne kontrola neprisla a to som bola pn pol roka, ale mala som neobmedzene vychadzky, takze pohoda 🙂

20erika07
23. dec 2013

@cukrik580 tak to ťa chvalim že si davas pozor 🙂 neobmedzené vychádzky,hmm tak to ťa ani nemali prečo prist skontrolovať 🙂 mne dal ráno od 8hod do 9hod a poobede od 15h do 16h,tak nic moc,ale aj tak aj pomedzi ne vychádzam z domu...keď treba tak treba no 😀 dnes mi dá papiere na MD a prechodku tak to pojdem zaniest do práce,tak sa aj tesim že uvidim tie moje zlaticka v práci čo sa o mňa starali aby som čo najviac vydrzala,no malá už nechcela vlaky vypravovat,ale boli zlatí,obsakovali ma,nakupovali mi čo som chcela,obedy zabezpečovali 😀 výborný kolektív 🙂 mi je aj smutno no...

cukrik580
23. dec 2013

@20erika07 aj mne bolo strasne smutno, tak som sa tesila ked som tam bola v piatok , ale nemohla som sa dlho zdrzat, lebo tam bol bezpecak, tak som musela zdrhnut, ale s tymi najdolezitejsimi som pokecala 😀

ivka_marek
23. dec 2013

Dievčatá, pokojné prežitie Vianočných sviatkov a Šťastný Nový rok 2014 prajeme!! 😉

miky132
23. dec 2013

Prajem Vám krásne prežitie Vianočných sviatkov hlavne veľa zdravíčka!🙂
@sonulka81 teším sa s tebou uži si ich ale prosím šetri sa!nech ťa obskakujú jeden rok môžu aj oni!🙂

majaon
23. dec 2013

Krásne Vianoce chcem vám priať, aby mal človek človeka rád,
aby jeden druhému viac šťastia prial, aby ten Nový rok za to stál.

Vsetkym prajem v zdravi prezite Vianoce a nech dokrutime nase tehu do stastliveho porodu,drzte sa zienky 😉

cukrik580
23. dec 2013

juj baby okolo mna to rodiiiiii 😀 spoluziacka mi prave pisala, ze vcera o pol desiatej sa jej narodila veronika 🙂 48cm a 2910g
dalsia kamoska od rana v nemocke, kontrakcie po dvoch minutach a praskla voda 🙂 tak uz tiez coskoro hadam porodi 😀

cukrik580
23. dec 2013

tak baby aj od nas vesele vianoce 🙂

20erika07
23. dec 2013

@cukrik580 tak som dostala zdrba hehe,bo mi vravela že okolo 12tej mám prist že budú mať veľa,no a ja reku zavolam cez pol jednu či už sa im to tam preriedilo a sestrička na mňa že kde som že už končia 🙂 tak fofry 😀 dokt.vraví že o pol jednej ukoncuju vyšetrovanie,že sú tam od siestej rána, no take už bez nálady boli pochopiteľne,a tak mi len papiere dali a moc pozreli tak cca 5min.som tam bola... 7.1 mám dojst na krv,záznam,tak dva týždne pokoj s doktormi 🙂 a mimochodom oco mi doniesol dve strudle a zo susenej torty,tak máme sladkého až až na sviatky,no naco by som ja piekla 😀

Taaak ženičky,ja vám tiež prajem krásne a pokojné vianoce,prežité s láskou v kruhu najbližších,nech je pre vás najkrajším a najvzacnejsim darom zdravie a láska 🙂 cmucik

cukrik580
23. dec 2013

@20erika07 no ty si teda teliatko 😀
ja som robila dobosove rezy a marlenku 🙂 ale z kupovaneho cesta a teraz zase sedim, lebo mi je zle z toho kremu 😀 tooolko som ho pozrala, teraz zase oddychujem a potom pojdem upratat a spravit pagaciky, takto pomaly je to tusim lepsie 😀

ada252
23. dec 2013

No dievcata, tak ja som dnes bola na poradni, na utz vsetko ok, no pozeral ma pre istotu aj zo spodu 1.krat a vraj krcok je dost dlhy ale uplne makky ☹ Tak sa mam setrit a prist 3.1. opat a pojdem asi hned do nemocnice. Budu mi pichat kortikoidy na plucka, tak snad do vtedy vydrzime.

bambulka12
23. dec 2013

@ada252 neboj sa,urcite vydrzite,hlavne sa setri a vela oddychuj 😉
@sonulka81 to je supeeer,tak na Vianoce budes doma,hlavne sa setri 😉

cukrik580
23. dec 2013

@ada252 neboj, isto buude vsetko ok 😉

sonulka81
23. dec 2013

@ada252 no kortikoidy mám za sebou takže ti možem povedať sú to 4 injekcie do zadku a fest bolestivé...treba oddychovať...

ada252
23. dec 2013

@bambulka12
@cukrik580
@sonulka81 joooj dievcata, taka som bola spokojna, ze toto tehotenstvo celkom dobre doteraz prebiehalo a teraz sa pred vianocami dozviem toto... 😒 pri prvej dcerke som mala cele tehotenstvo rizikove, lezala som od uplneho zaciatku, v 30 tt som uz bola na 3 prsty otvorena, v 34 tt mi pichali kortikoidy a v 36+1 tt som porodila bez vystrahy, z nicoho nic, mala bola uplne v poriadku 2690 g, no a teraz ked okolo nej beham, zohynam sa k nocniku, obliekam ju, nervacim sa ked nepocuva... tak mam oddychovat, ako? 🙂

ada252
23. dec 2013

esteze idu sviatky a manzel bude tyzden doma, bude sa musiet starat viac on... 😉

sonulka81
23. dec 2013

@ada252 ked sa nrodila v 36 bolo všetko ok?držím palce..ja mám za sebou 11dní v nemocnici,10 dní doma a 14 dní v nemocnici pred sebou...

ada252
23. dec 2013

@sonulka81 ano bola uplne v pohode, akoby sa narodila normalne v termine, aj vahu mala super a to mi pred pôrodom detska lekarka prisla povedat, ze sa nemam bat, ze asi bude musiet ist do inkubatora po porode a boli potom prekvapeni... 😉 vôbec nic jej nebolo, akurát dostala zltacku, ale to nemalo s tym nic spolocne...