icon

Termín pôrodu február 2014

kamea858
22. máj 2013

Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂

amanda683
29. dec 2013

@cukrik580 no veru drzme "pohromade"este aspon 5 tyzdnov,potom je to uz viac-menej jedno,mozme rodit 😀

zuzanka2302
29. dec 2013

@20erika07 no to je dalsia vec ze nevyspat sa a mat orazdnu postielku je pre mna nelogicke...na takej veci si ja potrpim a spalna je pre rodicov podla mna a deti tam su do urciteho veku a potom do svojeho idu... Budem sa snazit co najskor ako sa da naucit samostatnosti 😎

zuzanka2302
29. dec 2013

@amanda683 no presne o to mi ide...deti su zlate mile mam ich rada ale ajtak si myslim ze nemaju zasahovat do intimnej zony svojich rodicov viac ako treba...a myslim ze budem dost unavena aj bez toho abysom sa obmedzovala aj vo svojej posteli

amanda683
29. dec 2013

@zuzanka2302 presne tak,ja som nechala spavat do roka v postielke v spalni a od jedneho roka sup do detskej do velkej postele a naucila som aj zaspavat samych,len prikrit,pusa,zhasnut a spat 🙂 A fungujeme bez problemov.Teraz to rok zasa nejako vydrzime s krpcom v spalni a aj on pojde od roka do detskej 😀

20erika07
29. dec 2013

@zuzanka2302 tak deti sa rychlo učia samostatnosti,ked im to rodičia umožnia,nastastie s tým problém nemám,malý nebol tak na mňa nalepený ako ja na nom,chcel byť potom väčšinu času sám...mal ma asi po krk 🙂 tak ked mala kus podrastie,tak im ostane spalna a my budeme spávať v obyvke kým budeme v tomto malom byte 🙂
@amanda683 no a samozrejme ten spánok bol hrozný,koľko razy som nespala a napravala Ho aby nekopol do muža,nech sa vyspí do roboty... No už teraz som pohodlna,už si to chcem zariadiť tak ako to ma v podstate byť 🙂 moja sestra spavala s mamou do trinástich rokov ! To je des ! 😀

amanda683
29. dec 2013

@20erika07 tak to si neviem vobec predstavit,ze do trinastich 😀 😀 😀

zuzanka2302
29. dec 2013

@amanda683 huraaa jeden clovek co ma chape 😀
@20erika07 no aj ja si myslim ze vsetko sa da naucit a ked dieta nevidi inak tak bude vediet ze tak je to spravne

20erika07
29. dec 2013

@amanda683 ani si nechci 🙂 tak potom aj vyzerala tá puberta u nej,rozmaznana atď atď atď 🙂 my sme s dvojickou boli radi že sme samy v izbe 🙂 už nech je mala na svete,a ked už budú noci kludne,budú samy,a budú môcť robiť potichu zle ako sme my robili a mali z toho taký super pocit 😀 joj už sa neviem dočkať

20erika07
29. dec 2013

@zuzanka2302
Chápu ťa viaceré maminky 😀 je to normálna vec,tak by to malo byť,ja som si toho bola tiež vedomá a sama som si vybrala takú variantu... Nastastie mám aspoň syna rozumného že nelipne na mne ked som Ho chcela mať stale pri sebe,ale už som sa aj ja poučila,a teraz im dvom bude veselšie,tak ani nerozmýšľam nad tým že mala bude s nami spať 🙂

20erika07
29. dec 2013

@cukrik580 no áno,môže to byť tými zmenami v jej živote že je iná,ale zato by si mohla kus uvedomiť že najlepsie je nestarat sa do mladych. Kým sme byvali u mojej svokry,tak som sa samozrejme musela prispôsobiť,a nechcela aby sme odišli,že majú veľký dom atď..ale teraz sama hovorí že mladý musia byť sami a najlepsie je nestarat sa ... Lenže ona nie je sama,ma muža,zato tvoja svokra kým bude sama bez chlapa,bude sa stale starať,a nebude si uvedomovať že to vám prekáža kým naozaj nedôjde k nejakej hádke,čo už bude teda zle,a neuvedomí si že to spôsobila ona,ale budeš najhoršia ty,takže ani tak ani tak...
Takže,treba jej zohnať chlapa 🙂 nech ide niekde do kúpeľov na dvoj-trojtyzdnovy pobyt,tam si chlapa nájde 🙂 synovia nech sa zložia a nech jej to dajú vo forme nejakeho darceka 😀

cukrik580
29. dec 2013

@20erika07 ona ma penazi plnu rit 😀 a ja na to prachy nemam aby sme sa jej skladali, ona si chodi po dovolenkach 2-3x do roka...aj sama, nema problem, skor si myslim ze odementieva, nasi sa nikdy nestarali do nicoho...kokos a este aj pomahaju ako sa da az mi je to sproste... henta ma penazi plnu rit a len sa stara do vsetkeho, nikdy som ju o nic neziadala ...aby som jej nemusela byt dlzna...ale ona je proste taka, ze vsade tvrdi, ze cely zivot sa o chlapcov starala sama bez muza a teraz su nevdacny, kopu ludi jej povedalo, ze nech sa do nas nestara, lebo to vidia, ale ona si neda povedat...ano, cely zivot sa nie o nich starala ale do nich starala a oni to nechali tak a teraz ked si mm povie svoj nazor, tak je ten najhorsi na celom svete...

sonulka81
29. dec 2013

@cukrik580 ja mám podobnú svokru takže viem o čom píšeš....ešteže je 120km od nás...ale niekedy ani to nieje dostatočná vzdialenosť...ona je jednoducho nespokojná s výberom manželky svojho syna a niekedy to je cítiť...akurát mám plus že má od nás vnučku a teraz druhé a jej dcéra nemá deti.....ani mať nebude...

nijka
29. dec 2013

@cukrik580 no myslím,ze ked vám postavila dom tak tiez pomohla,ale tak to ju samozrejme neopravnuje zasahovať vám do súkromia a komandovat život. Toto je dôvod prečo neľutujem,ze sme zadlženi s mm na 30 rokov hypotekou a mnohé veci budeme musieť nejaku dobu oželieť,ale nie som nikomu za nic zaviazana a ked nam niekto v dome skúsi rozkazovať a riadiť život,rada a s kludnym svedomím mu ukážem dvere....

20erika07
29. dec 2013

@cukrik580 jaaaj tak to je iná vec,som nemyslela že aj sama po dovolenkách chodí,tak to potom je naozaj len v jej hlave a v povahe... ☹

cukrik580
29. dec 2013

@sonulka81 no praveze ta moja je az moc spokojna s vyberom, ale vo svojej pridrbkanej povahe ma napisane, ze sa do kazdeho musi starat...
@nijka ano ale to je jedine co pre nas spravila...pyta este aj 3,31 odomna za posrate kolecko na dvere...ja ked ona nieco chce, tak od nej peniaze nepytam...ved sme rodina...a ona na konte miliony a ja ho.no...ale to je jedno...ona je proste taka...ja som tiez nechcela ist sem byvat, ale mm naliehal., ja by som bola radsej v nejakom jednoizbovom byte a bez nej, ale ona by sa starala aj tak proste...aj mm bratovi dala byt a zo zaciatku sa do nich starala, lenze svagrina nema ziadnu uctu, vynadala jej a ona teraz vsade len ohovara a rozprava na nu ze je pridzubana a ze jej syn je pod jej vplyvom a podobne...moja svagrina je drbnuta, ale tak nebudem ju pred kazdym ohovarat...je to jej vec a jej zivot a ked su oni spokojni...tak potom...bojim sa ze ked si otvorim hubu, tak bude aj na mna kydat a zvelicovat a rozpravat kraviny...co kolkokrat ani pravda neni :-/

bambulka12
29. dec 2013

@cukrik580 ja som presne toto iste zazivala a to my sme este kazdy vikend chodili k svokre a do vsetkeho sa miesala,ale ja som si potom povedala,ze ved nech si rozprava a aj tak som si urobila po svojom a zo zaciatku som tiez tvrdila,ze jej nebudem davat maleho a neboj,aka som bola potom stastna,ked si ho zobrala k sebe,alebo s nim isla von a dost mi to pomohlo.Teraz mi uz malu nikto nezoberie,moji rodicia sa uz na to necitia,svokru nemam a svokor byva dalej.Ty sa jednoducho snaz byt k nej mila,viem,ze sa to niekedy neda,prikyvni jej a aj tak si urob po svojom 😉 ,alebo jej povedz narovinu,ze co ti vadi.

ivana0504
29. dec 2013

ahojte,
zapajam sa Vám do komunikacie ani neviem kde ste skoncili...chcem sa spytat ci nepojde niektora rodit na kramare vo februari 😀

bea00
29. dec 2013

@ivana0504 vitaj medzi nami. Ja pojdem na kramare k dr.bohacikovej a dufam ze az vo februari

cukrik580
29. dec 2013

@bambulka12 ved toto, ze ja sa snazim stale byt mila a usmiata aj ked si myslim svoje, len potom sa len s majom za nu vadime...a bojim sa ze ked budem takato dobrucka 😀 tak raz nevydrzim a vybuchnem...

sonulka81
29. dec 2013

@cukrik580 pomaličky ventiluj,nech nevypustíš naraz....to by asi neprekusla...vypúšťaj po troške lebo to nieje dobré ani pre teba...

bambulka12
29. dec 2013

@cukrik580 je to dost mozne,ze vybuchnes,lebo to musis v sebe dusit a to tiez nie je dobre.Kludne ju posli ku mne,ja jej to vysvetlim 😀 .Asi by fakt potrebovala chlapa 😀 .

slniecka85
29. dec 2013

@veronikapodolska mne zabera Gavicson tbl🙂

cukrik580
29. dec 2013

@bambulka12 no dockaj, ked ti zabucha pri dverach 😀

cukrik580
29. dec 2013

@sonulka81 aj keby to neprekusne tak by to malo vyhody, asi by sme sa dllllho nerozpravali 😀 ale jedina co by to lutovala by som bola ja a ona by bola to chudatko...

bambulka12
29. dec 2013

@cukrik580 😀 😀 😀 ty si blazon 😀

biba
29. dec 2013

@matabah tak snad je to v pohode,ale je to otravne a neprijemne,ale nastastie pocas dna mam pokoj 🙂

cukrik580
29. dec 2013

@bambulka12 psssssst 😀 lebo uz si so mnou nebude nikto pisat 😀

biba
29. dec 2013

Babule tak som sa vratila z tej moravy,ale uz si taketo dlhsie cesty odpustim, malemu sa nepacilo.Ale objavil,ze si vie vystrcit nozicku do mojho boku,tak to robil pravidelne a crevo male nechce sa trochu pootocit aby kopal prezmenu niekde na ine miesto 🙂 ale aka malinka noha je to 😀 alebo pata aleno co 🙂 citala som,ze v tomto obdobi sa uz babo moc nehybe,lebo ma malo miesta,ale ten nas pamprlon akoby sa teraz prisiel na to,ze vie poskakovat 😀

ivana0504
29. dec 2013

@bea00
no tak to je super ja uz by som to chcela mat aj za sebou...mohla by som tam ist aj skor 😀

lucul
29. dec 2013

@biba ja tiez cumim ze kto povedal ze v tomto case sa menej hybu 😀 moja dnes uzasna zabava nohy pod rebrami a hlava v bedrovej kosti a sponovala sa auuuu, pred tyzdnom sme zas bojovali co sa chcela hlavou otocit tak som jej cestu rokou zastavila, chuda kopala jak zajac co bojovala 😀