icon

Termín pôrodu február 2014

kamea858
22. máj 2013

Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂

ivet51
20. jan 2014

@matabah držíme palce, daj vedieť.... 🙂

ivka_marek
20. jan 2014

No tak som v pôrodnici, na 2 cm otvorená, na porod to ešte nevyzera..ale že si ma tu nechaju do rana..bud sa to rozbehne alebo sa teda ráno uvidí..

ivet51
20. jan 2014

@ivka_marek no tak sa nám to rozbieha
Držím palce, nech to mas rýchlo za sebou.... 🙂

ivka_marek
20. jan 2014

Jajaaj ja sa tu budem tak nudiit..toho som sa bála že pôjdem do nemocnice a nechaju si ma na pozorovanie...
@ivet51

ivet51
20. jan 2014

@ivka_marek neboj, do rana to ubehne, a ak by nic, tak to asi vyvolajú, ci nie ?? Veď uz si v termíne
A ako sa zistilo , ze si otvorená ???? Bola poradna????

ivka_marek
20. jan 2014

@ivet51 no tu si ma pozreli vo vysetrovni,ako ma prijali, potom urobili monitor a skonstatovali že teda ešte to na porod nevyzera ale všetko sa môže zmeniť do rana..

ivka_marek
20. jan 2014

@ivet51 do terminu mam ešte 2 necelé tyzdne

ivet51
20. jan 2014

@ivka_marek neboj, mozno zajtra mas maličkú pri sebe... 🙂

ivka_marek
20. jan 2014

@ivet51 zajtra je pekný termin 21.1.

bambulka12
20. jan 2014

@ivka_marek drzim palce 🙂,no som teda zvedava,nejako sa to aj tu zacina pekne rozbiehat 🙂

matabah
20. jan 2014

@bambulka12 ešte sme doma..všetko som pobalila,ale druhá vložka zatial čistá...ja si ale nemyslím,že som cvrkla..to bolo také iné....no neviem,teraz som v pomykove...tak čakáme...však hádam som sa nemýlila🙂
idem robit,čo som mala v pláne..upratovat skrinu🙂

saxxxana
20. jan 2014

@matabah @ivka_marek No babulky, ktora bude prva? Drzim palceky! Tesime sa na prve fotecky 🙂

lucka0122
20. jan 2014

maminky sijem perinky pre babetka ak mate zaujem kuk album....

bambulka12
20. jan 2014

@matabah ved uvidis,ako to pojde dalej 🙂.Mne odtekala voda postupne,to som sa rano zobudila a mala mokre nohavicky a potom mi stale tiekla,az pokial som neporodila.Drzim ti palce 🙂

sonulka81
20. jan 2014

no baby,februárovky to v januári rozbehli...teraz som čítala ďalšie tri bábatká sú na svete...aj to moje dnes večer niečo vymýšla,bolí ma celý spodok...

majaon
20. jan 2014

@ivka_marek
@matabah baby drzim palce,aj ja by som uz najradsej isla,len chcem este odbavit priatelovu 30-ku v nedelu,ale potom uz hocikedy 🙂 tak prajem rychle a bezproblemove porody a zdrave drobciatka 🙂

os
20. jan 2014

no cavte.. konecne som sa sem dostala 🙂 ...
... dnes som spala do 11tej (som si dala budik.. nech stiham na predpor. prednasku) 😀 ... ale to som bola v noci 4 hodky hore... takze asi uz mavam babatkovsky rezim 😀
... v noci o 5.30 som musela ist jest... jaky hlaaaaaaaaaaaaaaad.... takze o 11tej som si uz dala obed 😀
no.. odvoz a dovoz - svokor, takze som mala navstevu do 6tej... a odvtedy dobieham info z MK 😀
... som im na tej priprave predporodnej tvrdila, ze mam dojem ze budem prenasat... fuuu.. ale zacina ma chytat panika.. ze este nemam uuuplne vsetko pripravene.. a ze co ked to pride o chvilku... a taka ista som si bola tym prenasanim... ze je Lukimu v brusku dobre... ziadne priznaky divne nemam... (len asi bezne 9mesacne 🙂 ) ...
.. este asi nie som uplne psych. pripravena na to, ze bude uz tu... takze nech este ostane v brusku 🙂 kustik 🙂

20erika07
20. jan 2014

Taaak dukatove buchticky upecene,uz aj pol plechu zjedene 🙂
Ale co to tu čítam
@ivka_marek juuuuj dufam budeš mať dietatko uz ráno v náručí 😀 bože ani nezaspim 🙂
@matabah a uz by si mohla aj ty moja,mas uz krasny tyzden,dufam sa ti v noci niečo spustí 😀 boooze baby,rodte,uz chcem vidieť baaaabatka 😀

katty137
20. jan 2014

Ajojky dievčatá, každý deň si vás čítam,len už potom nestíham písať. Som stále taká zvedavá, ktorá bude prvá a čo bude opäť potom. Ja sa tak teším do poslednej poradne vo štvrtok. Potom už kontroly len v nemocnici. Som sama zvedavá, koľko kto ešte bude nosiť malinke pod srdiečkom

aplless
20. jan 2014

@sonulka81 ty si este celá ??? boze ja by som uz tiez najradsej porodila lebo to brucho ma tak obmedzuje a to spanie je strasne prevalujem sa budim sa kazdu chvilu taka somz z toho vycerpada cez den sa povalujem no hrozne nech su uz babatka vonku

20erika07
20. jan 2014

Baby,niekedy ma precitne strach alebo menšia obava z toho,či budem vedieť dať malej toľko lásky čo môjmu prvému...odrazu tu lasku budem musieť rozdeliť a toho sa obávam či to dokážem...myslíte že mi už sibe alebo čo? Tie ktoré už máte deticky,nemali ste nikdy takú obavu pred narodením druhého?

ivka_marek
20. jan 2014

@20erika07 láska sa nedelu, ale nasobi 😉

ivka_marek
20. jan 2014

@20erika07 zase ma dali na monitor..take malé kopceky tam mam..ze vraj to mam len poslickov...ale pri staršej som mala takéto keď mi uz išli pichať epiduralku..

ivet51
20. jan 2014

@ivka_marek aj tak si myslím, ze zajtra budeš dvojnásobnou mamičkou 🙂

danilee
20. jan 2014

@ivka_marek Drzim palce! Bola som na tom podobne presne minuly pondelok..dva dni silnych akoby menstruacnych bolesti a ked sa to stupnovalo, smer porodnica. Na monitore sa ukazali za tych 20 min 4 kontrakcie, dve silnejsie okolo 70 a zvysne 45-50. Lekar odporucil zostat na pozorovanie, ci sa porod rozbehne, ale do rana tie stahy ustupili a pustili ma domov. Ale zarazilo ma, ze ani lekari nevedia povedat ci ide o ozajstne/porodne kontrakcie, alebo iba tie cvicne 😨 a co potom prvorodicky, ako sa v tom mame vyznat 😖 trik s teplou sprchou doma u mna uplne zlyhal...nech ti to rychlo ubieha a coskoro si doma, najlepsie uz aj s malym vonavym uzlikom 😵

20erika07
20. jan 2014

@ivka_marek taká jednoduchá veta a dostala zo mna obavy,teda tesim sa že ju znasobim 😀 aj ked vies ten pocit u prvého bol aj je že viac sa nedá milovať ako jeho,ale to je len pocit,milujem aj malicku,len som sa bála ako to bude ked príde na svet 🙂
Snáď sa ti to rozbehne moja,ráno bude prvé že sem nakuknem a dufam si prečítame že si nejak pokročila,alebo nebodaj že už nie si v 2v1 😀 držím palcoky 😀

biba
20. jan 2014

@matabah tak ja som sa tiez nefotila sama,nechala som to na profika 😉

sonulka81
20. jan 2014

@aplless ešte celá...udržiavali ma a teraz sa nebudem môcť rozpadnúť....chodím po schodoch,neberiem magnézium(stále by ho do mňa pchali)tak uvidíme dokedy to vydržíme....

ifkael
20. jan 2014

@sonulka81 dajte rychlovku s muzom 🙂

dada676
20. jan 2014

@sonulka81 presne aj mna udrziavali,tabletky,injekcie,infuzky a teraz uz neberiem nic,ani klud na lozku a nic sa nedeje.teda kontrakcie su,ale nie zatial pravidelne