icon

Termín pôrodu február 2014

kamea858
22. máj 2013

Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂

matabah
21. jan 2014

zajtra sa chystáme na basketbal...bude to riadne hlučný zápas...myslíte,že by mohol vyvolat porod????????volala som Dr.,povedala,že ked tam chcem íst,možem,nie je to vobec nebezpečné....ak sa nebudem cítit ok,tak odídem a hotovo...

matabah
21. jan 2014

@sonulka81 ved ani my by sme sa nehnevali.... 😉
ideme na návštevu...nechce sa mi,,ale 4 poschodia pešo,možno aj to pomože..chi chi

sonulka81
21. jan 2014

@matabah ja veru min dva tri krát denne na druhé hore dole...každé vyšetrenie piešky...

ifkael
21. jan 2014

@sonulka81 inak...v 34tt ma otvorenu na 3cm pustia domov...

A Teba tam drzia

os
21. jan 2014

som si urobila pudiiiiiiiiiiing... nejaka som zase hladna... tiez tak casto zeriete? 🙂

cukrik580
21. jan 2014

@os aj ja mam niekedy take zravky 😀 ale uz trosku menej zase 😀 ja to mam tak pol tyzdna tak a pol tyzdna tak 😀 a ked tak ma to chyti hlavne vecer 🙂

aplless
21. jan 2014

my si robime minimalne raz za tyzden domaci jogurt s dcerou a chuti nam viac ako tie kupene v lidli kupujem pochutkovu smotanu tu cervenu 500 ml , tvaroh a slahacku pomiesam to a vrstvim piskoty a tuto zmes niekedy dam ovocie jahody mandarinky ked mam, vynde nam to do 6 az 8 poharov mame na dva tri dni nejako mi to v poslednej dobe chuti jogurty uz ani nekupujem a kludne sa moze hocico dat biely jogurt, mascarpone podla fantazie

os
21. jan 2014

... zjedla som vsetky 4 porcie 😀

sona272
21. jan 2014

Prosim vas mate tu niektora planovanu sekciu ?

bambulka12
21. jan 2014

@sona272 ja mam naplanovanu na 31.1. 🙂

sonulka81
21. jan 2014

@ifkael vtedy ti aj Mlynček povedal,že si na tri cm?som zvedavá k akému záveru príde zajtra...na vizite...

ifkael
21. jan 2014

@sonulka81 on povedal ze som sa ZATVORILA....vysetroval ma ze do mna ani prsty nestrcil...aj doktorka aj moj doktor videli v akom stave som prisla...plodove obaly hmatatelne, hlavicka nalieha, otvorena som bola na 2cm..teraz som cez 3..aj to doktor sa uz nechcel vo mbe vrtat, baby v termine nepridu v takomto pripravenom stave....

Asi potreboval volne postele, tak ma poslal domov..ale pohoda zatial, lezim, nemam obavy zeby sme to nevydrzali este nejaky cas....

sonulka81
21. jan 2014

@ifkael tak posledné tri dni sa cítim všelijako...tak voľne dúfam,že sa to už rozbehne...

ifkael
21. jan 2014

A hlavne... Nemocnica je 10 minut keby nieco a v zalohe asi 5 soferov :D

ifkael
21. jan 2014

@sonulka81 myslim na Vas🍀

sonulka81
21. jan 2014

@ifkael aj my na teba.so žužu sme ťa spomínali lebo jedna prenáša a mlynček tvrdí že nie a dnes tu bol aj Ravinger a ona patrí pod neho tak že sa s mlynčekom porozpráva,že by bolo dobré to riešiť...

ifkael
21. jan 2014

@sonulka81 uz mi pisala ze mi drzi fleka :D presuvam stretko o dva tyzdne na tretie poschodie- to uz Vy sice budete asi doma ale aspon zreferujes ako bolo

martuskag
21. jan 2014

@biba
nechty by nemali byť vôbec nalakované, ak ideš na plánovaný zákrok. A teda ani nie gélové. Počas operácie totižto anesteziológ kontroluje sfarbenie nechtového lôžka, ale tiež sa na prst na ruke dáva pulzný oxymeter, ktorým sa počas zákroku sleduje okysličenie organizmu. A to je dôležitý parameter , hlavne keby si bola operovaná v celkovej anestézii a dýchajú za Teba prístroje.

cukrik580
21. jan 2014

@os a je to tu 😀 zrava nemoc sa vratila 😀 zozrala som dva chleby s pikantnou syrovou natierkou, pernicky a este sa nieco pyta, ale coooo a este som dnes nic nespravila, idem dat aspon tu jednu pracku prat asi, lebo toto je hrozne so mnou dnes 😀

lucul
21. jan 2014

@cukrik580 😀 ja dnes vravim keby lenivost kvitla tak som dnes botanicka.
Ozaj baby mavate niektora taku rezavu bolest v podbrusku? Toto som pri prvej nemala v sobotu v noci ma az studeny pot oblieval od bolesti akoby vajecnik, muz mi chcel sanitku volat ale po sprche preslo. Ale inak poslickov mam riadnych uz ale po horucej sprche prejde, slecna sa asi nevie rozhodnut ci von ci nie 😀

cukrik580
21. jan 2014

@lucul no aj ja som jak stepeny orgovan 😀
ja nemavam v podbrusku ale hore ako keby zaludok, a celkom v pravidelnych intervaloch, ale po sprche je dobre vacsinou 🙂

lucul
21. jan 2014

@cukrik580 ja som rano este aj dceru ukecavala nech ostane so mnou doma nech nemusim sadat do auta ale ona jak naschval do skolky chcela ist 😀
Ja mavam take ako na mrchu ale to rezanie je daco extra au

katty137
21. jan 2014

@lucul ja mávam úplne to isté a pomerne dosť často, vie ma to chytiť aj počas chôdze aj v kľude... proste je to bolavé... uvidíme, ako dlho to ešte kto vydržíme :D strašne sa teším na tie mená, váhy a dĺžky 🙂 a postupne na všetko :D

biba
21. jan 2014

@anies10 tak ja budem mat cisarak,aspon nebudem mat problemy z nastrihom a zasivanim 🙂

20erika07
21. jan 2014

Taak dnes pohodicka,doobedu som strávila s naj.kamoskou,uvarila som obedik,potom kuk svokru,pre malého a znova este s ním kuk svokrovcov,potom dom,sprcha maly,kúpeľ starší,večera,objednany nový mobil s predĺžením zmluvy u operátora,teraz sprcha s ocistou ja a momentálne gauč a zajtra do poradne,som veeelmi zvedava ako sme na tom 🙂 dufam za tyzden pojdeme sa rozdeliť 🙂 alebo sa to aspoň začne rozbiehať 🙂 už ju chcem mať pri sebe a stale ju bozkavat a stiskat a dlho sa na ňu dívať 🙂 juuuj 🙂
Ozaj už vám prišiel výmer koľko vám priznali materskú? Mne dnes a činí to 16,97eur na deň,no pravdupovediac cakala som aspoň 20eur na deň,tak ale aspoň ze tak ako je...

sona272
21. jan 2014

@bambulka12 ja mam na 10.2. Ked sa mala vypyta skorej a padne do porodnych ciest bude treba ist prirodzene. Hovorili ti o tom nieco ?

kazunomiya
21. jan 2014

@20erika07 ja som tiez s dneskom spokojna 🙂 akurat mi dnes napadlo ze by mi uz ten papier zo soc. poistovne mohol prist, ale zatial nic. zato som bola na poradni (v skutocnosti vecer na oddeleni v nemocnici) u doktora a vsetko je v poriadku, aj ctg som tentokrat absolvovala... akurat ze vo februari bude dva tyzdne prec, tak musime s malym vydrzat... teda, keby sa akurat vtedy maly vypytal, tak vraj mi dohodne nejakeho druheho kolegu. O tyzden v utorok sa dozviem viac...
A dokoncujem nakupy aj balenie tasiek do porodnice, akurat mi nie vsetko ide tak rychlo ako by som chcela... dufam, ze naozaj este ten mesiac vydrzime.

20erika07
21. jan 2014

Kks,akoze môjho syna prave teraz zacalo zaujímať ako vyjde sestrička von 🙂 tak som mu narovinu povedala ze cez pipinu a ked bude nejaký problém tak cez bruško,,no a on hneď povedal do bruska,ze Natalka,ty pojdes von pipinou 😀 jaaajaaajaj 🙂

@kazunomiya pomaličky vsetko pochystas,neboj,ani nevies ako 😀 tak je dobre ked kontrola dopadla ok,tie tri týždne ti stačia a to v poho vydrzis si myslim 🙂 neviem prečo ale začínam mať pocit ze aj napriek tomu ze som mala mať kl.rezim,šetriť sa a tak,tak ze nakoniec budem aj prenášať 🙂 už tyzden neberiem magnezko,robim vsetko,riadim,vysavam a ani brucho mi netvrdne 🙂

cukrik580
21. jan 2014

@20erika07 este mi neprislo, ale keby mam 17 e tak viiiiskam od radosti 😀 ja dufam, ze aspon 13-14 by mi mohli dat 😀
@sona272 nam o tom vraveli na priprave, ze ak babo vstupi do porodnych ciest uz ho odtial nevyberaju a ide prirodzene... ale zas asi zalezi kolko vklzne a co vklzne 😉 takze ak ta to chyti nahodou, tak musis rychlo bezat do nemocky aby spravili cisarsky 🙂

kazunomiya
21. jan 2014

@20erika07 ja som mala trochu obavy co ked vysadim magnezium a bude mi tvrdnut brucho alebo co.. ale teraz som tiez v pohode, asi si treba len zvyknut na kazdy novy pocit resp. fyzicky stav co teraz ku koncu prichadza. Vlastne sa citim dobre, vacsinou.. ale uz som unavenejsia tak malokedy mam tolko energie ze sa do niecoho s vervou pustim... No ale ja som leniva i tak, takze to je asi celkom normalne. A zas stresovat sa nemienim, aj ked par veci by som rada este stihla, nech to tu dako vyzera, ked sa maly narodi.