icon

Termín pôrodu február 2014

kamea858
22. máj 2013

Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂

barcelona94901
22. jan 2014

@bambulka12 moj brat tak bol..mal obrátený režim ,mama si s nami veru užila..sme boli po sebe narodení a brácho nočný živel,,ja som jej cez den dala zabrať 😀ani nespávala prvý polrok

a teda toto tehu iné ako so synom..ten mi v bruchu tancoval celý den a malá málokedy cez den,aj miernejšie..no neskoro večer mám čo robiť ,vždy večer šarapatí
syn bol kolikový,ale teda v noci spával dobre ,no tak som vážne zvedavá,čo nás čaká

bambulka12
22. jan 2014

@barcelona94901 ja som mala tiez prve tehotenstvo uplne ine,maly bol taky pohodak aj v brusku,aj vonku,to bolo perfektne babo a pritom ja som bola zla ako cert a kazdy sa cudoval,ze ako ja mozem mat take kludnucke babatinko,to trvalo do roka a pol a potom ukazala svoju pravu tvar 😀 .A teraz sa bojim,ze to bude opacne,som strasne kludna a mala je divoska,tak som zvedava,aka bude vonku a straaaaasne by som chcela kojit,tak dufam,ze sa mi to podari,syna som 9 mesiacov 🙂

barcelona94901
22. jan 2014

@bambulka12 inak baby ja dnes bruško tak nejako divne..ako keby som mala dostať menštruáciu ,ešte dva dni do poradne 😝

bambulka12
22. jan 2014

@barcelona94901 no hadam ma nepredbehnes? 😀

cukrik580
22. jan 2014

@barcelona94901 ja idem zajtra na poradnu, ale dnes mam nejake tlaky na konecnik...nic strasne, ale teda nemavam to a hlava ma boli zas...tak neviem...ale my musime vydrzat este 🙂 my sme este slabucky, este aspon do pondelka musime 🙂

ivet51
22. jan 2014

Tak baby vidím, ze naplno riešite sekcie... A uz aj dátumy
Ja som bola dnes v poradni, bol vyter z krčka na streptokoka.... Vy to mate uz tá sebou???
A zatiaľ ze sa neotváram , krcok skrátený...
Piatok tade kontrola a CTG v nemocke ....

cukrik580
22. jan 2014

@ivet51 mne robil ster aj krv pred dvoma tyzdnami, zajtra budu vysledky hadam na poradni sa dozviem, dufam, ze vsetko ok 🙂

20erika07
22. jan 2014

Bábiky moje,tak monitor a prietoky v poriadku,placenta ll-lll,hrdlo spotrebované,bránka otvorená pre prst 😀 ale malička ešte nenalieha hlavičkou úplne,tak si dávam ešte týždeň 🙂 dokt.povedal že je to 50/50 či sa o týždeň stretneme 😀 inak celé tehu som mala aj moc a tlak v poriadku,len dnes už aj krv v moči,ale nohavicky čisté,takže asi sa to pomaly už naozaj začína 🙂 asi sa aj bojim aj tesim,pri malom som vôbec nerozmyslala aké to bude a pri malej sa už aj trocha bojim 🙂
Inak dnes ma to prvý krát bolelo ked ma pozeral ☹ a odvtedy ma strasne tá lonova kosť vpredu boli,ani chodiť neviem,nohy len tak kus pridvihujem pri chôdzi... Ale ešte chcem vydrzat do 2.2 na moje meniny pojdem rodiť v nedelu...v nedelu sa vraj rodia šťastné deticky 🙂 aj syn sa narodil v nedelu 🙂

20erika07
22. jan 2014

@ivet51 aj ja som to mala robené nejak v 35tt ale streptokoka nemám,ale zase candidu mi zistil,tak som si vkladala macmiror...

ivet51
22. jan 2014

@20erika07 tak držím palce, uz sa nám to začína rozbiehať

@cukrik580 tak držím palce na poradňu, a dúfam, ze a výsledky budeš mat v poriadku, ja mam čakať cca týžden za výsledkom steru

biba
22. jan 2014

@cerimi77 presne tak, ja budem mat cisarsky, takze rana bude, ale na inom mieste 🙂 a tampony, no ked budem spinit, ale predsa len pri leginach mat vlozku je dost neprjemne, ci??? 🙂 ale uvdim, ale viem, ze pobyt v nemocnici a vsetky tie okolnosti poporodne mi budu brutal nechutne. . . ach jooo ☹

barcelona94901
22. jan 2014

@bambulka12 to nemyslím,len dnes mi je nejak čudne,tak inak ,možno aj počkom?ja neviem

cukrik580
22. jan 2014

@ivet51 dakujem, tiez drzim pasticky, nech sme ok 🙂

ruan
22. jan 2014

Ahojte, chcela by som vam ponuknut jednu vec, mozno poznate, mozno nie - Dianatal gel: ma to vraj urychlit a ulahcit porod a hlavne predchadzat nastrihu hradze...viac sa da dozvediet na strankach vyrobcu, nechcem tu o tom vela vypisovat pretoze nechcem nikoho na to nakecavat, nazory na to su rozne...mne ho manzel kupil preto ze nasim znamym to tiez velmi pomohlo, ale kvoli nahlym komplikaciam sme ho nestihli pouzit, takze mame doma novy nepouzity (nenacaty, v original zalepenej skatule) Dianatal gel, kto by mal zaujem...bezne stoji okolo 100 eur (v lekarni i na internete, je to jedno), predam vam ho za 80 eur plus postovne kto by mal zaujem, prosim piste na mail: daniela.smelkova@gmail.com. Zelam vam vsetkym bezproblemovy porod a vela radosti z vasich prirastkov emoticon Vela stastia.

blondi2
22. jan 2014

@barcelona94901
@bambulka12
@cukrik580 Dievcata ako to vyzera v tej rizikovej poradni v Nr? kedy je najlepsie tam ist? skoro rano alebo radsej tak okolo 11tej? a dokedy su tam? viem len tolko, ze najprv sa musim postavit do radu na sono a potom cakat na vysetrenie v ambulancii. Zajtra by som tam chcela skocit.
Takze takato situacia je, ze uz maju volne terminy na sekciu len vo februari? som zvedava, kedy daju termin mne.

cukrik580
22. jan 2014

pudincek hotovy, nakoniec som sa uspokojila s pol litrovym 😀 a k tomu piskotky a mrazene lesne plody 😀

20erika07
22. jan 2014

Babyyy teraz som bola na wc a na nohavickach slabo hnedý vyyytok,ale ked som sa utrela tak papier čistý....bože...neviem co to...či to len po vyšetrení tak,uvidim či ešte budem mať,ak áno,tak asi dnes smer nemocka a moznaaaaa aj pôrod 🙂

cukrik580
22. jan 2014

@blondi2 ja neviem ja nechodim 😀 zatial 😀

cukrik580
22. jan 2014

@20erika07 to bude asi len zatka alebo po vysetreni 😉 hnedy nevadi, keby to bola cerstva krvicka tak by som robila paniku 😉

ivet51
22. jan 2014

@cukrik580 júuuj aké chúťky robíš... Hneď by som išla k tebe na puding 😖

bambulka12
22. jan 2014

@blondi2 ja tam chodievam okolo 10-tej a ked som bola teraz v pondelok,tak ani som necakala v rade na sono,hned som isla.Potom sa caka na doktora,ale v pondelok bol tusim na operacii,tak sa tam asi dlhsie cakalo,ja idem vzdy k znamej do prijmovej,ale podla mna to tam ide celkom fajn,hlavne,ked prides tak neskor 🙂,ale to je len moj dojem,zatial som tam bola len dva krat.

blondi2
22. jan 2014

Inac aku velkost plienok si beriete do porodnice? zatial mam nakupene same dvojky. Pri prvom drobcovi si pamatam, ze do porodnice som si brala jednotky, ale tie sme pouzivali fakt len chvilocku, mozno 2 tyzdne.

cukrik580
22. jan 2014

@ivet51 kludne, len neviem ci to nemas daleko 😀 uz som jeden zozrala, este mam dva, ale ten jeden bol ako tie dva 😀

cukrik580
22. jan 2014

@blondi2 ja beriem jednotky tie 43 kusove a doma mam 2x biele jednotky po tych 78 kusov ci jako, ked zostanu, tak darujem alebo predam 🙂

ivet51
22. jan 2014

@cukrik580 mám strašne daleko

20erika07
22. jan 2014

No ale prave čítam je že to bežné po vyšetrení 🙂 takže nejdem panikarit 😀

blondi2
22. jan 2014

@bambulka12 ja sa chystam zajtra, tak skusim tiez tak na 10tu. dufam, ze do 12tej sa vybavim, lebo potom musim utekat pre maleho do skolky.

bambulka12
22. jan 2014

@blondi2 a zober si aj pit a nieco papat,ak by si dlhsie cakala 🙂.Ja inak nikdy nechodim k doktorom hned rano,lebo vzdy je tam milion ludi.Tak dufam,ze sa dobre vybavis a vsetko stihnes 😉

blondi2
22. jan 2014

@cukrik580 asi bude najlepsie, ked nejake dva baliky jednotiek kupim aj ja a potom sa uvidi. Len v tejto nitrianskej nemocnici sa mi nepacilo to, ze pri prvom porode som tam priniesla 1 balik pampersiek, co sa odovzdava sestrickam a potom mi maleho nosili v kadejakych inych plienkach, len to neboli pampersky a kazdu chvilu bol prekakany.

bambulka12
22. jan 2014

@blondi2 tiez beriem jednotky,to balenie 43 kusov a potom uz mam kupene len dvojky,dva baliky,uvidim podla toho,ako malej sadnu,ci ostanem pri pamperskach