Termín pôrodu február 2014
Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂
ja mam kupene tiez dva baliky 1 pampers a do porodnice si beriem ten maly balik a ak uvidim este do porodu akciu na pampers tak uz dvojky kupim myslim ze tie dva baliky jednotiek stacia a zas nezijeme niekde v horach do obchodu chodime casto takze prienky nie je problem kupit
u nas neviem ako sa to dava ale ja si necham plienky v postielke na izbe a odtial nech si beru sestricky dufam ze to bude mozne
@bambulka12 ja mam zatial nakupene tri baliky dvojok a jedny trojky. dve z toho su pampers a dve su tesco tie stare (co sa uz nevyrabaju) - baby essentials. som ich uvidela este posledne kusy v malom tescu, tak som ich hned zobrala. si pamatam, ze sme s nimi boli spokojni. Tak aj ja naklusem kupit jednotky, ale pockam do nedele, v bille ma byt akcia na pampers za 9,99. a nedavno som este zo zvedavosti kupila jeden balik lidlovskych plienok, ale co som ich pozerala, sa mi zdaju byt otrasne. take strasne tenucke. ale nastastie som kupila iba taky maly balik, kde je okolo 40 kusov.
@blondi2 tie lidlove sa vraj vratili stare a tie su lepsie, ale ja s nimi teda nemam vooobec skusenosti, ja som kupila aj v lidli dvojky trojky a stvorky balenia cca 40kusove, boli po 3 e, tak hadam aspon hodinku dve vydrzia, inak mam pokupene dvojky pampersky, trojky pampersky a stvorky mam zatial jeden balik takych neviem jakych a tie lidlove 🙂 hadam nebude mat alergie a nebude curat jak dostihovy kon a bude dobre 🙂 ano ano v nedelu v bille a inak v tescu po 11,59 tusim ci jak 🙂
@blondi2 z lidlu boli dobre tie stare plienky,tieto nove nie su dobre.Tiez behnem asi v nedelu do billy a kupim asi este jeden balik dvojok.A to vazne budeme muset dat plienky sestrickam?
fuj, zozrala som ten puding, nehovorte to mojmu muzovi, lebo budem musiet uvarit aj jemu 😀 a teraz sa neviem ani pohnut a ta hlava ma boli stale...ach jaj, asi si pojdem lahnut 🙂
@bambulka12 mne sa zda ze teraz uz nie, ale neviem, nemam zistene ci sa im davaju alebo nie...
@bambulka12 ja som rodila takto v januari pred 3 rokmi a vtedy to tak bolo. ale ja som mala sekciu, v pondelok som porodila a do stredy bolo babo u sestriciek, preto zobrali tie plienky.
baby práve som sa vrátila z poradne ☹ už asi nebudem jesť, som ukončený 36tt, robil mi sono a hned sa pýtal koľko vážila prvá dcéra 😒 a povedal mi, že tá moja slonica v brušku má teraz 3200g, že ak sa narodí v termíne čo je ešte mesiac tak bude mať určite 4 kg 😖 a to mám vytlačiť ☹ Začínam sa modliť aby sa narodila o 2tt 😠 , inak krčok drží, skrátený na 2,5cm. Pýtala som sa ho aj na to cvičenie s balonikom aniball, a povedal, že tomu neverí že to pomáha ☹ tak neviem mám také zmiešané pocity, či aj mám cvičiť ked budem mať väčšie bábo 😒
@blondi2 juuuj a preco si mala babo az do stredy prec,Ja dufam,ze ju na druhy den dostanem,aby mi nebolo smutno za nou.A mala si celkovu,alebo spinal?
@bambulka12 24 hodín určite nie,budeš ležať až potom ti dajú malé...
@sonulka81 som zvedava,ako casto mi ju budu nosit na papkanie 🙂
@bambulka12 aaž ked sa po 24hodinách prvý krát postavíš až potom nosia detičky myslím ...celé zle hore tá porodnica...cigánov tam teraz rodí tento týždeň...smrdia jak fras na tej chodbe...a ak nemá zaplatenú vipku tak návšteva na chodbe...
@sonulka81 fuj,no je mi to jasne,ked rodila sestra,tiez tam boli dve cigane a ten smrad,vo vytahu,na chodbe,vsade,ale nas pustili na navstevu tak zboku,tak uvidime,ako to tam bude,ked my budeme 🙂
Ale vraj by mali nosit prikladat aj ked lezis,len ako casto,lebo ja chcem vo velkom kojit 🙂
@bambulka12 no teraz som si písala s jednou mala v pondelok cisára a ešte mlieko nemá...
@sonulka81 no ved toho sa bojim,ale tak ono sa zvykne aj na treti,stvrty den rozbehnut a babatko jej ako casto nosia?
@sonulka81 mam v susedstve dve zienky ktore mali nedavno cisarak, a obom prislo mlieko na treti den vecer. Den op sa nerata. Ja idem tiez na cisarak, a co som si zistovala tak dieta prinesu ukazat hned ked sa zena preberie. Ak je ochota tak aj prilozia 😉 A ked sa mamicka postavi na nohy a dietatko je OK tak ho uz prinesu na izbu. Moze to byt uz na druhy den, ak mamicka vladze. 😀
POcujte baby, buducu stresu idem prvy krat do nemocnice na kontrolu a by ma zaujimalo, co to vsetko obnasa, lebo ak to ma byt dake dlhe vysetrenie a podobne, tak tam asi draheho tahat nebudem, ak to bude do hodinky, tak nech ide, ale predsa len, nechcem ho dlho zdrziavat od prace. . . co mi vlastne vsetko budu robit???
No už je to len mierne ruzovkaste ten výtok,tak to naozaj bolo tým vyšetrením 🙂
Ja som kúpila dva balenia 1pampers tie biele a z toho som nabrala 40ks do pôrodnici,a potom už len dvojky dvojo pampers biele a viac nejdem kupovať,pamätám sa pri malom že napr.pampers zelene či modré robili malemu zle,úplne do živého mal na stehienku vyzrate,a nakoniec nám boli najlepšie oranžové pampers sleep and play,s tými som bola aj ja spokojna aj maly 🙂 takže ťažko dopredu veľa nakúpiť ked neviem akú bude mať pokožku malička 🙂
Dnes som zehlila o 100/600 od 10.00 do 17.00 vratane dvojhodinovej pauzy na obed s drahym a prechadzku s kamoskou, zajtra ma caka ta mensia kopa a pamprlon ma vsetko, potom zacnem stahovat nabytok aby sa dalo vsetko lahko uskladnit 🙂
Letim teraz k nasim domalovat postielku a vie horsie prace mam za sebou, ale katastrofa. . . inak v pondelok som bola po mesiaci na zumbe a citila osm sa uplne skvele, sice som uz tolko nevladala,a le konecne aspon trochu kardia, lebo ma ide picnut. . . zajtra mam dva treningy s klientkami a potom skusim este jednu zumbu 🙂 aspon budem spinkat ako zabita konecne 🙂

@blondi2 no sak uvidime...nad tym sa radsej nebudem rozculovat...take ciganky nedonesu nic, no ale budem si hambu robit? 🙂