icon

Termín pôrodu február 2014

kamea858
22. máj 2013

Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂

aplless
23. jan 2014

@lubica1979 ja som este nebola na tych pasoch. a pytala som sa minule dr kedy pojdem uz do nemocky na poradnu ze ona to ma v ambulancii ta uvidim zajtra mam poradnu

amanda683
23. jan 2014

@matabah ale tak určite že to dáš 🙂 V bruchu ti to male zostať nemože 😀 Všetky to dáme,len keby to už bolo,lebo už mám toho že dosť 😝

aplless
23. jan 2014

@matabah no ja moc nevarim kedze som chodila do prace tam som mala obedy, dcera chodi do skoly a muz bol doma tak som ho tiez prihlasila do skoly na obedy teku za 2,2 Eur za obed sa mi neoplati kazdy den vyvyrat. a od zajtra muzik nastupuje do prace tak budem chodit ja na jedalen na obedy lebo to mam zaplatene do juna tak si chodim do obedara brat a ked sa male narodi tak to budeme mat v ramic obednej prechadzky

aplless
23. jan 2014

@amanda683 ja si tiez niekedy hovorim ze mam toho dost brucho mi zavadzia ale niekedy ked sa tak doobeda povalujem doma tak som aj rada ze mi tu nikto neplace za usami ze este si ten mesiac uzijem lebo potom tak skoro lenosit nebudem a raz sa nam musia tie deti narodit a uzivam si lebo mozno to je moje posledne tehu a prve bolo uz tak davno 🙂

aplless
23. jan 2014

inak dnes som mala kolozvarsku kapustu mnam milujem kyslu kapustu a pri tej mojej tehu zapche mi aj dobre padne a cez vikend idem asi segedin navarit este sa musim natlacit kyslej lebo potom nebudem moct

amanda683
23. jan 2014

@lucul boože ja ti závidím,fnuk 😀 Ako sa to tu už rozrodnieva 😀 😀 😀

amanda683
23. jan 2014

@aplless tak moje posledné je toto už celkom určite 😀 ale aj tak chcem toho krpca už mať a hlavne nepremýšlať furt dokola nad tou bolesťou,čo ma čaká,ja som taký posero 😀

figurka1985
23. jan 2014

@bambulka12 presne ako ja 🙂 vravela som ti, ze to bdue ok 🙂 mas v sebe viac krvi, a aby srdiecko stihlo vsetku krv prepumpovat, okyslicit, potrebuje makat rychlejsie 🙂

bambulka12
23. jan 2014

@figurka1985 jasne a len ma zbytocne poprehanali,ale som rada,ze je vsetko ok 🙂

figurka1985
23. jan 2014

@bambulka12 juj, nechci vedoiet, ako mna internista vystrasil... ten mi vravel, ze s takym pulzom do konca tehotenstva nevydrzim. a keby som mala o 10 rokov viac, tak zajednava pohrebnu sluzbu.... KON! chapes? tehotnej zene v 7. mesiaci tehotenstva toto ppovedat??! no jasne- ten ma porovnaval s tabulkami pre zdravych ludi- netehotnych... asi netusil, ze tehotne zeny maju trosku une "parametre"... nechci vediet, ako som sa v ten den sledovala. bala som sa vyjst po par schodoch... ale kardiologicka, endokrinologicka aj urolog - sa vyjadrili, ze je to blbec na entu, ze som zdrava ako buk. vysledky mam vsetky ukazkove... ale tiez som si musela vysediet v cakarni s chorymi ludmi cely den....
joj, niektorych lekarov by som strielala...
hlavne, ze je vsetko ok 🙂

bambulka12
23. jan 2014

@figurka1985 ja som toto mala aj ked som nebola tehu,vzdy tep 90, aj v klude,ale neriesila som a nikdy sa mi nic nestalo,aj pred operaciou som mala ist na echo a kaslala som na to a prezila som a teraz som uz musela ist,nedalo sa tomu vyhnut 🙂 a uz nech mame po porode a sme doma 🙂

cukrik580
23. jan 2014

@bambulka12 kvoli tebe si necham narast fuziky 😀 tak radsej sa prehnat takto nadarmo akoby to malo byt daco zle 🙂
@matabah ja som dnes u nasich a mamca robila rizoto...sice ho mam aj doma ale co uz 😀 zajtra alebo v sobotu spravim segedin mnam a este chcem stihnut fazulovu polievocku na sladko so zeleninkou a udenym 🙂

lucul
23. jan 2014

@amanda683 no neviem ako som to chcela mat rano este za sebou tak ma chytila panika ako mi to oznamil 😀

sonulka81
23. jan 2014

Ahojte dievcata takze strucne jasne vystizne volame sa Karolinka mame 3100 g a 50 cm narodila som sa 22.1.2014 o 23.15 a som krasna..a maminka sa zomna stràaaaaasne tesi

20erika07
23. jan 2014

@aplless mnaaaam kolozvarska 😀 dala by som siiii!
Aj segedin,juuuj baby robíte chute,ale nechce sa mi knedle robiť a kupenske nam nechutia,a zásoby som uz minula co som si narobila este ked sa mi chcelo 😀 ja som dnes zivansku robila,ale bohuzial pekac sa uz odmaca,doslova sme to zozrali,takze zajtra môžem zas varit...aaaale konečne spravím naše obľúbené syrovo bryndzové halusky 😀 hmmm uz aby boli 😀

eliska07
23. jan 2014

@lubica1979 Mne od 35. týždňa - každý týždeň rovnako ako je aj poradňa. A rovnako doktor kontroluje cez sono aj prietoky - vyživovanie cez pupočník.

20erika07
23. jan 2014

@sonulka81 jeeeeeeeeej z celého srdiecka blahoželám juuuuuj jaka som stastna 😀 juchuuuuuu 😀 veľa zdravicka prajem ,jaaaj bože aká skvela správa,bozkaj princeznicku Karolinku 🙂

20erika07
23. jan 2014

@sonulka81 a este aj miery ma ako môj prvý 😀

ivet51
23. jan 2014

@sonulka81 jeej gratulujeme, prajeme veľa zdravicka mamka aj malej Karolinke, 🙂

ivet51
23. jan 2014

@sonulka81 a bola sekcia, alebo normálny porod???
Ako sa cítiš???

ada252
23. jan 2014

@sonulka81 jeeej tiez blahozelam, tak uz to mate za sebou, parada....

aplless
23. jan 2014

@sonulka81 gratulujem super tak za par dni uz budete v klude doma konecne aj tak si dobre vydrzala a malinka ma krasne miery

lucul
23. jan 2014

@sonulka81 gratulujeme a vela zdravicka a radosti z drobceka 🙂

ifkael
23. jan 2014

@sonulka81 krasne meno 🙂

kazunomiya
23. jan 2014

@sonulka81 fiha to bola rychlost.. pozeram ze este 4 hodiny predtym si sem pisala 🙂

bambulka12
23. jan 2014

Gratulujeeeem a cakame fotecku 🙂

majaon
23. jan 2014

@sonulka81 super,gratulujem k bambulke,hlavne vela zdravicka 🙂 A krasne meno ma...

cukrik580
23. jan 2014

@sonulka81 jupiiiiiiii gratulujeeeem 🙂 tajne som dufala ze ta v pondelok uvidim aj s drobcom ale ty uz hadam aj doma budes 🙂 jupiky jupikyyyyyy 🙂

cukrik580
23. jan 2014

@20erika07 aj ja milujem kolozvarsku ale moj cteny manzel mi to nechce konzumovat ☹ dufam ze samkovi to bude neskor chutit 😀

20erika07
23. jan 2014

@cukrik580 ani môj nechcel,ze to nemá rád...no iba dovtedy kým som mu ju ja nenavarila 🙂 odvtedy ju zbožňuje aj on 😀 veď tam je vsetko fajne