Termín pôrodu február 2014
Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂
@matabah no ja moc nevarim kedze som chodila do prace tam som mala obedy, dcera chodi do skoly a muz bol doma tak som ho tiez prihlasila do skoly na obedy teku za 2,2 Eur za obed sa mi neoplati kazdy den vyvyrat. a od zajtra muzik nastupuje do prace tak budem chodit ja na jedalen na obedy lebo to mam zaplatene do juna tak si chodim do obedara brat a ked sa male narodi tak to budeme mat v ramic obednej prechadzky
@amanda683 ja si tiez niekedy hovorim ze mam toho dost brucho mi zavadzia ale niekedy ked sa tak doobeda povalujem doma tak som aj rada ze mi tu nikto neplace za usami ze este si ten mesiac uzijem lebo potom tak skoro lenosit nebudem a raz sa nam musia tie deti narodit a uzivam si lebo mozno to je moje posledne tehu a prve bolo uz tak davno 🙂
inak dnes som mala kolozvarsku kapustu mnam milujem kyslu kapustu a pri tej mojej tehu zapche mi aj dobre padne a cez vikend idem asi segedin navarit este sa musim natlacit kyslej lebo potom nebudem moct
@bambulka12 presne ako ja 🙂 vravela som ti, ze to bdue ok 🙂 mas v sebe viac krvi, a aby srdiecko stihlo vsetku krv prepumpovat, okyslicit, potrebuje makat rychlejsie 🙂
@figurka1985 jasne a len ma zbytocne poprehanali,ale som rada,ze je vsetko ok 🙂
@bambulka12 juj, nechci vedoiet, ako mna internista vystrasil... ten mi vravel, ze s takym pulzom do konca tehotenstva nevydrzim. a keby som mala o 10 rokov viac, tak zajednava pohrebnu sluzbu.... KON! chapes? tehotnej zene v 7. mesiaci tehotenstva toto ppovedat??! no jasne- ten ma porovnaval s tabulkami pre zdravych ludi- netehotnych... asi netusil, ze tehotne zeny maju trosku une "parametre"... nechci vediet, ako som sa v ten den sledovala. bala som sa vyjst po par schodoch... ale kardiologicka, endokrinologicka aj urolog - sa vyjadrili, ze je to blbec na entu, ze som zdrava ako buk. vysledky mam vsetky ukazkove... ale tiez som si musela vysediet v cakarni s chorymi ludmi cely den....
joj, niektorych lekarov by som strielala...
hlavne, ze je vsetko ok 🙂
@figurka1985 ja som toto mala aj ked som nebola tehu,vzdy tep 90, aj v klude,ale neriesila som a nikdy sa mi nic nestalo,aj pred operaciou som mala ist na echo a kaslala som na to a prezila som a teraz som uz musela ist,nedalo sa tomu vyhnut 🙂 a uz nech mame po porode a sme doma 🙂
@bambulka12 kvoli tebe si necham narast fuziky 😀 tak radsej sa prehnat takto nadarmo akoby to malo byt daco zle 🙂
@matabah ja som dnes u nasich a mamca robila rizoto...sice ho mam aj doma ale co uz 😀 zajtra alebo v sobotu spravim segedin mnam a este chcem stihnut fazulovu polievocku na sladko so zeleninkou a udenym 🙂
Ahojte dievcata takze strucne jasne vystizne volame sa Karolinka mame 3100 g a 50 cm narodila som sa 22.1.2014 o 23.15 a som krasna..a maminka sa zomna stràaaaaasne tesi
@aplless mnaaaam kolozvarska 😀 dala by som siiii!
Aj segedin,juuuj baby robíte chute,ale nechce sa mi knedle robiť a kupenske nam nechutia,a zásoby som uz minula co som si narobila este ked sa mi chcelo 😀 ja som dnes zivansku robila,ale bohuzial pekac sa uz odmaca,doslova sme to zozrali,takze zajtra môžem zas varit...aaaale konečne spravím naše obľúbené syrovo bryndzové halusky 😀 hmmm uz aby boli 😀
@lubica1979 Mne od 35. týždňa - každý týždeň rovnako ako je aj poradňa. A rovnako doktor kontroluje cez sono aj prietoky - vyživovanie cez pupočník.
@sonulka81 fiha to bola rychlost.. pozeram ze este 4 hodiny predtym si sem pisala 🙂
Gratulujeeeem a cakame fotecku 🙂

@lubica1979 ja som este nebola na tych pasoch. a pytala som sa minule dr kedy pojdem uz do nemocky na poradnu ze ona to ma v ambulancii ta uvidim zajtra mam poradnu