Termín pôrodu február 2014
Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂
@kazunomiya no teoreticky ked mas dva uvazky tak musis dat dva papiere, informuj sa u mzdarky ako ti odvadza socialku, ci v dvoch riadkoch alebo len v jednom, ale podla mna v dvoch na tlacive pre sp kde pri jednom mas hlavny pp a v druhom vedlajsi pp, takze budes musiet dolozit druhe potvrdenie - je to chore ale tety na sp to maju vies kde, to by bolo vela roboty pre ne dohladavat aj ked to musia mat vsetko pod jednym rc
a tuším na účet chodia 15teho v mesiaci...!@kazunomiya ,@biba ,@lucul
ja mám baby dost často tvrdé brucho,včera takmer celý den,ale som nejako zvyknutá na to..ani žiadne magnezko,ani nič som nebrala a celý čas tak bolo,vedela som,že ked tvrdne mám oddýchnut ..som sa včera furt mrvila,tak asi preto teda....aale čo ma začína trápit,tak je nejaká zápcha..už som si namočila lanové semiačka a príležitostne to chrumem,najradsej by som niekedy vypila kvapky na prehánku,aj to neviem,či by mne pomohlo...chce sa mi a ked sadnem,tak nič,nejde to...ach jaj...aj sa teším na ten klystír..hádam mi ho stihnu dat 😝 😝 😝
@lucul no ved vypytam si rozhodne od zamestnavatela potvrdenie... a na SP sa spytam co mi treba k odvolaniu dolozit...
@matabah inak vraj porod casto zacne tak ze ta poriadne prezenie..
ja papam lanove semienka a pijem malinovy caj (z malinovych listov), aj kvoli tomu aby som nemala zapchu.. celkom to funguje. Nechcela by som si privodit hemoroidy, tak hlavne preto... nech pekne vsetko funguje ako ma.
@lucul juuj,to by som ja zas tak brala..ja sa snažím,však aj predtým už,aj než som bola tehu..pekne ranajky,vela pit a niekedy bolo dobre,že som pekne ráno išla a den bol hned lepší pre mna....ale sú obdobia,ked nemožem,resp. chce sa mi,ale nejde to...už som potom niekedy bola na tom aj tak,že ma bolela hlava,a až po tom sa mi ulavilo...no,viem,že aj biele pečivo,včera knedla atd...musím to popravit...ale napr. zas jem vela jogurtov,aj zeleninu často,ovsené vločky,cereálie...no,však už vydržím..
@kazunomiya ved na to čakám,že ma začne prehánat a ten klystír...ja sa teším 😀 ...len viem potom,že po porode,ked sa mi črevá vyprázdnia bude trvat dllho,kým to pojde...sama som zvedavá na to🙂,ale slivky mám pobalené,aj cereálie atd🙂
@anies10 skúsim aj tu vodu s tým olejom,doteraz som len čistuu..dikyyy 😉
Taaaaak baby uz mam pi sebe mojho Adamka. Prisiel na svet o 13.14 vazi 3640 gr a ma 50 cm. Uz sme aj dvakrat papkali a teraz spinkame.
cavte... konecne sama... 2 dni som tu mala rodicov... este dosli svokrovci...
... nechapem ze im nedojde.. ze "teraz" potrebujem klud a pokoj... ked su tu.. tak som cela napata... stale striehnem na to co povedat, ako urcit hranice.. nech sa mi nestaraju do veci co nechcem...
... absolutne im to nedoslo... a x naznakov bolo... a povedat im to na rovinu ... davam pozor na "ich city".. takze to nemozem...
@cukrik580 no co cicus,ako bolo na exkurzii,dufam,ze si ta tam nenechali 🙂
@bea00 gratulujem a prajem vam vela zdravicka 🙂
@bambulka12 cica moja nic moc som sa nedozvedela 😀 ako pre mna hej videli sme porodne boxy a tak kde sa co ako robi ale na sestonedeli sme neboli ani nebolo sa koho pytat... Skus mi dat nejaku otazku ci budem vediet odpovedat 😀
@biba ani mne nic neprislo...z roboty dostanem len za dva dni dovolenky tak dufam veru ze poslu...
@cukrik580 skoda,ze ste neboli na sestonedeli,ale nevadi,ved ja idem vo stvrtok a vsetko zistim 🙂.O kolkej ste boli,aj rodili?Aj operacku si videla,kde ma budu rezat? 🙂Ja som bola dnes na poradni a na 31. su naplanovane az 4 sekcie,nejako vela,nie?Ja uz mam dojem,ze spontanne porodit je rarita 🙂
@bambulka12 o druhej sme boli 🙂 nikto nerodil vsade tichucko boli sme na boxoch a na vzdycharni 😀 videla som kde ta vykuchaju ale len cez dvere...predsa operacka a videla som kde ti malu osetria ocistia 🙂
Dakujem vam baby, samotny porod bol iba tri tlacenia ale bez epi by som to nebola zvadla a to dost vela vydrzim. Tak sa vsetky drzte a prajem vam rychli a bebolestny porod
Dnes mi na pasoch v 37. Tyzdni povedali,ze mam kontrakcie... Mne sa zdalo ze mi len trochu tvrdne brucho. Ale inac nic,som doma a cakam co bude dalej... Zatial mi to preslo aj ked ma to znova chyti a znova prejde. Pri prvej mi odtiekla voda tak uvidime...
Blahozelam ku chlapcekovi 🙂

@matabah parada aspon vieme co mame ocakavat 🙂