Termín pôrodu február 2014
Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂
ahojte,ja som dnes mala takú super noc....jeežiš,paráda...1krát len na wc aa tahala som do 12tej..no paráda..som si ráno pomyslela,že ten ujo hore nás možno poslednýkrát nehal dobre vyspat a už pojdeme 😉 😉 😉
ale baby,ako to je s tou hlienovou zátkou?????viete niektorá??ja som včera na poradni,že otvorená na 1 prst a hlienová zátka mi vypadla asi dnes ne obed do záchoda,aj na papieri som videla a odvtedy nič...
bolo to také gélové zmiešané s hnedou starou krvou,a akoby napluté riadne v záchode,tak myslím,že to vbolo ono...ale ja som si myslela,že ked už som otvorená,tak mi už musela predtým vypadnut a nevšimla som si...či kde tá zátka vlastne drží...??
idem spravit večeru -zase vypr.syr:-)...malá ma nakope,ked vylezie...a potom to ponuram na nete,kde to tá zátka vlastne býva,ako toje teda....
@barcelona94901 aaa sak teraz je rada ze je rada, moje zlate, len nech oddychuje a cerpa sily 🙂 ona sa este ozve aj zle nam z nej bude 😀 potvora nasa, ma to za sebou, tisko zavidim tu malu krasku, ale jasne ze v dobrom, hlavne nech sa da skoro do kopy a potom dame tour de nitra vsetky 😉
ja mam este v chladnicke domacu lucinu, este si odkvapkava v sitecku krasne, takze potom si dam isto s chlebikom, ja milujem hrianky s maslom, nic ine nepotrebujem, aj vcera aj dnes som mala na ranajky .-) dnes aj s rajcinkou a mozzarellkou, vcera len s masielkom 🙂
@matabah to bola zátka
ahojte dnes poradna takym stylom ako sa mate ? ja: fajn. ok vypisal knizku vaha tlak a ani nekukal krcok ze to uz v takomto stadiu nepozera tekze neviem nic. Ja si dam dneska zdravu veceru zelenin. salat si idem robit s jogurtom a mozarelou. a ocino mi dnes nukal domacu kyslu kapustu tak mu vravim sak buduci tyzden ved mam este tri tyzdne cas si pochutnat 🙂
Kysne mi cesticko na osie hniezda 😀 dáte si baby? Celý deň sa na ne chystám, ale bola som lenivá, ležala som celý deň a teraz sa idem s nimi drbkat 😀 zajtra som sama doma, budem upratovať wuaaaa
Mna sa na kazdej poradni doktor pyta na hlienovu zatku ale ja som si take ani pri malej nevsimla 😀
ahojte, tu sa uz tak veselo rodi 🙂 , aj ja uz by som to chcela mat za sebou, ale teraz nemozem, mam chorych obidvoch synov, len sa modlim, aby neochorela aj dcerka, to by mm uz s nimi asi sam nezvladol. a ani by za mnou nemohli chodit do nemocky. tak dufam, ze teraz krpec este aspon tyziden vydrzi, hoci ja sa citim uplne na rozpadnutie.
inak zatku som nespozorovala ani pred jednym porodom, mne asi odisla az s plodovou vodou, ked mi ju prepichli.
cavteee... no dnes sme mali naaakupny den 🙂 boli sme kupit klucky na tie interierove dvere... (mm zo mna nervozny :( ) ... a kooopec potravin...
.... a potom sme prisli domov, obedik... a poobede som leeeeeeen varila 🙂 ... teda.. masko na kolozvarsku mam spravene.. zajtra ju dokoncim 🙂 ...a mrkvovo kukuricovy salatik som robila 🙂 z kila mrkvy.. takze dost 🙂
... no a chystame sa pozerat dr. Zoe na Doma 😀 ... chapete ze mm som na to namotala? 🙂 take lahke nic.. bez rozmyslania 🙂 ... a uvidim ako mi potom dopadne zase noc.. ci si pospim alebo nie... alebo ako to vlastne bude 🙂
dievcence februarovky,,tak dnesna poradna dopadla super,,otvorena na 3cm a že už mam malo plodovej vody tak v stredu ideme nato,,začínam mat paniku,,ako to preživate takto tesne pred termínom? a este jedna otazka ma zmysel aby som si v stredu ráno dala horucu vanu? aby som si vyvolala prirodzene porod? poradte 🙂
no baby, kyselinka nastupuje, tusim sa idem presunut hoooore, je zo mna totizto slamenna vdova 🙂 tak idem vybalit a pobalit tasku do porodnice, mozno nieco vylucim a nieco prilucim 😀 chcela by som si aj tehu knizku prefotit, ale stale na to zabudam ked sme u svokry...tak neviem ci stihnem 🙂
len rozmyslam, ze by to chcelo este nejaku papanicku 😀 hmmm ale aku 😀
pozeram tie fiknute sluzky, celkom ma to nejak bavi, potom este urcite nakuknem cez mobil, papa 🙂
ahojte kocky som priblizne v 3 az 4 tt a dnes som na toaletnom nasla hnedy vytok upne malinko ale bol tam vcera som bola u dr na vaginalne sono tak neviem ci to mohlo byt stoho nemate stym niektora skusenosti
@angels882 ahoj, ja som takto spinila na zaciatku tehu, zacala som v ambulancii, este sme nemali ani srdiecko vtedy, strasne som sa bala, doky mi dal utrogestan, nastastie to nic nebolo 🙂 moze to byt uhniezdovanie...vraj ked je krv hneda, tak to v tehu nevadi, keby bola cerstva sytocervena, tak moze byt problem, ale ak sa bojis, tak skoc pre istotu na pohotovost, 🙂 vela stastia 🙂
Tak baby dnes poradna v nemocnici, krcok stále 2cm, tuhý, zase kontrola o tyzden v piatok, ak nic dovtedy, dostala som termín nástupu do nemocnice 10.2, a ideme na to 11.2..... Dr začal špekulovať nad sekciou, doteraz o tom nebola reč... Dokonca ma poslali na oddelenie sestonedelia si objednať, alebo zarezervovať typ izby....
@os ako dopadla noc??? Dúfam, ze dnes tombude lepšie... Ale uz sa nedá normálne spať ...
@cukrik580
@barcelona94901
noo,tá zátka...ešte teraz sem-tam zo mna vypadne taký kusok gelíku...už priesvitný.. 😉
@20erika07 tak ja som si dala ešte ten biely jogurt včera a išla som spať, tie svaly ako som sedela na gauči prestali bolieť, bola to síce náhla ale chvíľková záležitosť, bolo to divné, ešte som také nemala, ale teraz ku koncu tehu už ma akosi nič neprekvapuje 😀 aspoň že krpec v brušku poslúcha, okrem toho, že tlačí na močový mechúr a častejšie chodím na wc, tak inak je v kľude 😉
@cukrik580 vieš čo,neviem či som to už nepísala,ale čítala som,že na palenie záhy surovú mrkvu..nastruhanu...včera ma velmi pálila ,tak som to skusila,večer som riadne pochrumala pol mrkvy a prešlo to...aj celú noc som mala pokoj až do dnes do poobedia!!!vyskúšaj,možno aj tebe to zaberie 😉
@matabah mne ostala zátka pri dcérka na prstoch ako som si robila večer masáž hrádze a ráno o 4.30 som sa zobudila na to, že mám nejaké mokré pyžamo, začala mi pomaly odtekať plodovka, zrovna v ten deň som mala ísť na 1 poradňu do pôrodnice a už som išla zrovna na príjem, ale tým, že plodovka odtekala pomaly, postupne, maternica sa nechystala vôbec na pôrod, žiadne kontrakcie, žiadne otváranie sa, takže museli mi vyvolávať pôrod, bez EPI, dcérka sa narodila až po 36h 😝
@angels882 kľudne to môže byť aj z vaginálneho sona, ak to nie je červená krv, malo by to byť v pohode, držím palce 😉
@matabah jaj moja zlataaaa neprovokuj s kolacom 😀 aj ja chcem zajtra nejaky spravit...ale akyyyyy...ako tam davas ten tvaroh? S cim ho miesas alebo co...ak sa mm bude chciet poslem ho rano kupit tvaroh a ak nie tak spravim bez len so zelatinou a ovocim 🙂
Lucina sa nekonala dala som si polevecku za dve misky este 🙂... Nejako ma boli brusko ale tak nad pupkom take krce dake ale nie take ako mavam take neviem jake asi z kalerabu 😝
tu mrkvu som veru neskusala ale som verna tomu tumsu zatial 🙂 ten nemusim ist brat do chladnicky 😀 zatial preslo tak uvidime aj vcera preslo 🙂
No baby taska nakomplet uz len take ze papuce pre mna a pre mm to mam dolu lebo sme ich mali v pondelok so sebou... Karticku poistenca obciansky tehu knizku mobil nabijacku take co potom dohodim 🙂 takze mozme rodit 🙂 chcela som to nejak zreduknut ale neda sa veru 🙂 takze stale igelitka mala a velka taska 🙂 plus tie papuce 😀 a doma taska s vecami pre maleho a este pre mna potom zbalim a nachystam co mi mm prinesie 🙂
Tak baby,o hodinku tu mame februar a mozeme ist postupne nasledovat prve lastovicky z nasej skupinky 😉

@cukrik580 ja mám chuť na čertovsku nejaku pomazánku,cesnak 😀 hrianky,ani sama neviem ,niečo pikantné a bambulka už sa neozvala?