Termín pôrodu február 2014
Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂
@saxxxana ahoj, my mame matrace z matratexu a su uzasneeeeee, uz aj rodicia si kupili a su tiez velmi spokojni... my napríklad mame queen premium, ma dve casti, takze super je, ze vrchnu cast si mozes dat aku chces a ked sa prelezi, poskodi mozes uz len tu potom vymenit... a co je super, on je dost vysoky, ale ked chces nizsi, tak nemaju problem ti ho urobit nizsi a za to neplatis viac, ze ti ho urobia nizsi ale dokonca za kazdy cm myslim isla cena dole... nasi si ho tak davali znizovat.... my mame nizsku postel a sme vysoki, tak nam vysoky matrac vyhovuje, lebo vraj ked si sadnes na postel mala by si mat pravy uhol v nohách... 😉
vyrabaju ich v Tvrdosine, tiez sa daju myslim objednat cez I.T.R., tam sme ich my objednavali....
@biba no ved to je super, si zober ze u niektorych lekarov platis viac a ani sa o teba nepostaraju 🙂 keby mam taku moznost tak aj ja si zaplatim, je to vacsia istota predsa ako ked ti to niekto len povie, skutocnost moze byt ina 😉 ale myslim, ze ma tato nasa nesklame 🙂 ja by som isla k svojej detskej, keby uz nebola na dochodku, mm chodil k tej istej co aj ja, takze by nas poznala, no ale musela som hladat inu, kedze uz nerobi 🙂 tak dufam, ze nesklame 🙂
@lucul vola sa mudr. Katarina Simovicova, www.vasalekarka.sk 🙂
@matabah no u mna to tiez tak vyzera, ze nic 🙂 nic ma neboli, akurat trosku panva, ale to pocitujem uz asi mesiac a ak neratam to spanie a tazkopadne prevalovanie v posteli ked naozaj boli kazdy pohyb, tak je to ok...tiez ratam s tym, ze ak do stvrtka nic, tak mi povie lekar v piatok aby som nastupila a to potom au au 😖
@matabah aj ja som mavala vacsinou stvrtky, alee dnes a zajtra ma doky dovcu, isli lyzovat s detmi 😀 tak sa to tam poposuvalo a idem az piatok 🙂 som zvedavaaaa, ja ho chcem aspon na chvilku vidiet ze na koho sa podoba a tak a moze sa vratit dnu a vydrzim este mesiac, len som strasne zvedavaaaaaa 😀
ahojte baby,
chcem sa vas opytat mimo temu....na MD som od 13.1. a do dnesneho dna mi neprisiel ziaden papier, ze mi priznavaju matersku....vam dosiel, alebo nedosiel a ak dosiel tak cca po kolkych dnoch od podania na socialke....normalne mam strach ci mi vyjde materska z DNP ci som nahodou nieco zle neurobila a tym padom sa neponahlaju s papierom
inac ja sa tiez uz nedokazem v posteli prevalovat a najhorsie je, ze ma pritlaca kazdu noc na curanie a pre mna nocna mora sa pretocit z jednej strany na druhu a nie to este vstat....a potom nie a nie zaspat....tiez by som to uz chcela mat za sebou, ale ked ja musim cakat kedy to na mna pride....som myslela, ze v pondelok sa dohodnem s primarom kedy dojdem na vyvolavacku, ale kamoska mi vravela, ze po sekcii mi vyvolavacku pichnut nemozu, ze musim cakat na spontanny zaciatok....ta len zeby som sa toho dockala a nakoniec neskoncila na sekcii pre neprichadzajuci vaginalny porod...
@bambulka12 no co cicus, ako sa mate? 🙂
aj ja som od 15.1. na materskej a tiez nic neposlali :( ale to su slovenske urady!
no dievcata, tak uz aj mne asi prave odchadza ta hlienova zatka... bolo to take hnedasto-bordove.... normalne sa mi srdce rozbuchalo.... zeby to uz prichadzalo?
no a hlavne, ze som od 3.1. bola v nemocnici 2 tyzdne na 2 prsty otvorena, CS 9 a este stale som 2v1 😉
Ja som tiež na MD od 6.1. a včera mi došiel konečne papier...
@cukrik580 cakame,ze pojdeme zajtra domov,ale ma mala zltacku,tak ak nas nepustia,tak ine depky dojdu na mna.
@bambulka12 neboooj, tak pobudnes este jeden den, to vydrzis 😉 pekne oddychuj 😉 ocula som ze sa v noci rodilo jak na beziacom pase 🙂
Ahojte zienky...tak ma dnes pan primar potesil,ze nemusim mat sekciu,ze tie hodnoty trombacov nie su take zle,mozem aj normalne porodit,tak chcem zacat s nejakymi prirodzenymi metodami na vyvolanie porodu :D Vy ste uz aspon odzatkovane,ja furt nic...A to mi hrozil aj predcasny porod...Tak prajem nam vsetkym pohodove a co najkratsie porody,aby sme si mohli uz pestovat drobcekov,tesiiiiiim sa ako male deco na toho nasho 🙂
@cukrik580 niekedy treba ostat aj dlhsie a ver mi,kazdy jeden den navyse tu,je ako za trest .Neviem,ci v noci,ale je tu toho dost 🙂.Mohla by si aj ty prispiet dnes jednym malym Nitrancanom 😀,nedrz ho tam uz tolko. A inak,co tu nove,nechce sa mi citat tolko dozadu,ked pisete jak dive 😀

@cukrik580 mozno by som nasla aj zadarmo, ale tuto pozname, chodia k nej nase rodinne deticky, mamina s nou bola v tabore ako s lekarkou, a nemyslim, ze 50€ na rok je dako vela, a je mi hrozne sympaticka tak nie je o com 🙂