icon

Termín pôrodu február 2014

kamea858
22. máj 2013

Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂

cukrik580
3. feb 2014

@matabah mooooj muz mi isiel prave osupat mrkvu 😀

matabah
3. feb 2014

@cukrik580 my milujeme tie večery,ked sneží a také tichúčko a ideme a vrzga to pod nohami....na nezaplatenie🙂
dokonca,minulú zimu,ked tak snežilo,my sme sa vozili dvaja na aute,len tak vybehnutý z domu v bundách...šiši...alebo prechádzali sa po ceste,kde autá stáli a pomedzi kamiony a sypalooo,a sypalooooo...dedina je v tomto nqj...to v meste nie je také suprové..

ada252
3. feb 2014

@os ja uz cakam 2 tyzdne od kedy ma pustili z nemocnice, ze to pride... no a posledne dni som uz mala aj dost strach a dnes ako ta zatka odisla, tak som sa nejak prestala bat... tiez by som uz aj sla, zajtra je pekny datum 😉

matabah
3. feb 2014

@cukrik580 hi hi,no som zvedavá...a dobre požuvaj🙂

os
3. feb 2014

@ada252 ... ak pojdes zajtra, tak neviem ci sa pridame... Lukymu sa velmi nechce 🙂 brucho mam staaale riadne hore.. vobec neklesa, zatka nic.. ani ten oxytocin nepomohol 😀 ... tak netusim 🙂
... si ma tam videla na tych prednaskach? ci ta pustili skor? 🙂 ... lebo keby ze sme aj v jeden termin.. tak by som ta asi nespoznala 😀

os
3. feb 2014

@matabah asi mas pravdu s tou mrkvou.. som si to velmi neuvedomila... ale... zaha ma palila ked sme prisli... ale mam urobeny salat mrkvovo kukuricovy (s jogurtom, majonezou atd.. ) ... som si z neho dala.. a nespominam si ze by ma potom palila 🙂

cukrik580
3. feb 2014

@matabah aj my sme na dedine 🙂
zujem zujem, este isiel supat, lebo jedna nam bola malo 😀

cukrik580
3. feb 2014

@os mne sa tiez zda, ze zabera 😀

os
3. feb 2014

minulu noc som "musela nieco zjest" o 3tej 😀 .. som mala v nocnom stoliku horalku.. a bola som leniva vstat.. tak som ju zozralaaaa... skore ranajky 😀

ada252
3. feb 2014

@os no neboj, ja mozno nakoniec este aj prenasat budem, termin mam az o 2 tyzdne a to ty uz mozno s malym budes aj doma...
ja som ta nevidela, lebo na prednasky nechodim a pustili ma vtedy 17.1. v piatok rano a tie prednasky su asi v pondelky... no ja som tiez dost vysoka 177 cm, polodlhe vlasy po ramena, farba bordooo, modre oci... to keby sme sa nahodou stretli.... 🙂 🙂

ada252
3. feb 2014

baby len o jedle tu rozprávate... asi si tiez budem musiet ist nieco zobnut

cukrik580
3. feb 2014

@ada252 tiez vsimam, ze sa to tu nejak zvrhava 😀

os
3. feb 2014

@cukrik580 ako??? 😨 😀

cukrik580
3. feb 2014

@os ze len zeremeeeeee 😀 a vraj pred porodom sa chudne a nechuti papat, lebo sa nezmesti, baby, tak mi budeme tehotne este veeeelmi dlho asi 😀

os
3. feb 2014

@cukrik580 som to myslela zo srandy 😉 ...
... ohladom toho porodu... fest by som nechcela aby mi ho oni vyvolavali...
... viete s cim mam problem? malo pijem ... (nemyslim alkohol.. ale vodicku 🙂 )... vam sa dari pit min 2l denne?

ada252
3. feb 2014

@os tiez mam s tym pitim problem, najlepsie mi funguje ked si dam do pollitrového pohara vodu a tu pijem a tak viem presne kolko a mam ho stale na ociach....

os
3. feb 2014

@ada252 kolko vypijes denne? .. ja mozno len toho pol litra...

ada252
3. feb 2014

@os no ked sa takto posnazim tak aj 1,5 - 2 l, no ked pijem len z obycajneho pohara ked ma napdne, tak mozno tak liter

matabah
3. feb 2014

@os
@cukrik580
nooo,ja kupujem v lidli tu mrkvu balenu v tej umelej tácke..a na tácke potom vždy nosím našim z koláča,ked pečiem,aspon nemám strach,že sa mi stratia misky z tupperware...
ale to som chcela,že tá mrkva z lidl je vždy dobrá sladká,a taká mnam...milujem všetko čo chrumka,a ked som chudla atd,tak mrkva mi vždy pomáhala....
ja pijem veeela vody,veeela...a najlepšie z vodovodu,lebo máme dobrú vodu...zatial 😝
nooo,robila som priatelovi ešte chlebíky,lebo bol si kupit sadrokarton,už je unudený tiež z toho čakania,tak sa mrvkáme a doteraz ešte montoval...je velmi šikovný,moja láska...do všetkého sa pustí a výsledok krásny...ja mu vždy vravím,že je neskutočný...

no a umyla som hlavu,kdyby neco aaa poslednýkrát idem ostrihat nechty na rukách....za ten čas,čo som si myslela,že už pojdeme to bude už 4týkrát 😀 😀 😀
a idem lehnit,volaka som zmorená...len dnes som málo spala...až od 5tej ráno....čakala som na pevý autobus asi,a ked som ho počula,tak ani neviem,ako som potom zaspala,až do pool10tej,kým nezazvonil mobil pr. a jeho sestra,no čoo?uuž???mala som aj nervy,no ale dooobre,ked už sa všetci tolko tešíme.... 😅 😅 😅
tak dobrúúúúúúú nockuuuu babenyyyy!!!

os
3. feb 2014

@matabah
@cukrik580
... zahaaaaaaaaaa... idem si po mrkvu 😀

lienocka6
4. feb 2014

Jaaaj mna s tych nespavych noci asi trafi raz..... Uz som asi 5x hore.... Nohy by som asi najradsej odsrobovala a niekam hodila,furt musim s nimi hybat... Aj som skusala nieco robit,ale vsetko pocut a mm zachvilu vstava do prace,tak ho nexcem budit. Kazdy povie uzi si zatial,ale co na tomto sa da uzivat.. 😉 nejake triky na nespavost?

ivmani
4. feb 2014

@lienocka6 ten trik na nespavost by som aj ja rada poznala 😉 pravidelne sa budim okolo 3:30 a nie a nie zaspat, len kazdych 5min.prehadzovanie zo strany na stranu.....

lienocka6
4. feb 2014

tak idem hodit mm do prace a potom do postele... Zaujimave je ze potom uz by som spala aj do obeda.. Jaaaj uz nech tu mame tych drobcov nasich... Aspon bude dovod na nespanie 😉
@ivmani

ivmani
4. feb 2014

@lienocka6 doobeda to aj mna chyta, len vzdy ma niekto ten dar ma zobudit ak uz zaspim 😠 to veru bude dovod a ked uz budeme spat, aspon nas nebude boliet cely clovek 🙂

cukrik580
4. feb 2014

@os
@os ani ja tolko nepijem... :-/ ked som chodila do prace tak len tam som dala dva litre...teraz sa snazim aspon vymyslat caj mlieko polievky a kraviny nech mam tekutiny lebo inak ma ani nenapadne pit niekedy...
@matabah no ja nastastie nemam drahe misky lebo moje su u svokry a u nasich a ich u nas minule som dokonca u nasich nasla svokrinu 😀 a tak 😀 ja mam tuto mrkvicku tusim z kauflandu...ale taaaak mi chutila vcera vecer nenormalne ze som aj lutovala ten chleba s naprdkanou ramou 😀

mokaku
4. feb 2014

..tak papier zo socialky uz prisiel 🙂 a dr. dnes v poradni mi zahlasila ze planovany termin 26.2. bude ovela skorsi 😀 este vydrzat syna vychystat na karneval 12.2 a sup na Valentina porodit!uz sa ta nevieme dockat Heidi 😵

lienocka6
4. feb 2014

Tak teda dobre ranko spolicakatelky moje... 😀 tak teda dakujem bohu aspon za tieto ranne 3 hod. Spanku,citim sa supeeeer. Idem navarit malinoveho cajika a pustit sa do velkeho upratovania!!! Dufam ze drobca odtial posurim... Poobede mam kontrolu,tak mozno sa dozviem ci kusok postupil nizsie a ci sa ho do velkej noci dockame.. 😕 uz ma aj postielku od vcera,tak by sa mohol dat nahovorit.. 😀 😀 😀 drzte prsty...

ada252
4. feb 2014

zienky tak ja som sa konecne po dvoch totalne otrasných nociach konecne ako tak vyspala, no posledne noci sa tak potim, neviem ci to su hormony ci co... normalne vlasy odspodu mokre, na hrudi pot a dnes dokonca aj celo mokre... 😒

os
4. feb 2014

cavte... ja som tiez spalaaaaaaaaa... celych 7 hodin 🙂 akurat pri otoceni som sa trosilinku prebrala.. a ani wc som nemuselaaaaaaaaa 🙂 .. ale stale som unavena 😀
... mm prisiel rano, tak uz mame take "biedne upratovanie" za sebou.. a ide ma vytiahnut vonku na slniecko 🙂
... pobehame lidl, nejaku blbost neterke rocnej potrebujeme kupit na narodky - oneskoreny darcek 🙂 ... poradteeeee... ked maju uz vsetky hracky sveta.. co kupit??? 🙂

cukrik580
4. feb 2014

@os nieco poucne, take tie pohariky co sklada na seba alebo take daco, my sme napriklad kupili kamoskinmu malemu takeho psika co taha za sebou, po tyzdni pochopil co s nim ma robit 😀 ale teraz sa bez neho nepohne 🙂
ja som spala do nejakej siestej, potom wc a potom od osmej hore .-)