icon

Termín pôrodu február 2014

kamea858
22. máj 2013

Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂

biba
4. feb 2014

Kocky,dnes som nechcene vystrasila mojho draheho 🙂 rano ma mal viezt na odber krvy, tak ja som vstala trochu skorej aby sme sa potom netlacili v kupelme a aby sme pekne stihali,ked som bola v polovici pripravy,sla som ho zobudit,ze "zlatkooo vstavaj" chudatk vystrelil z postele,ze to uz ideme rodit?? 🙂 bozeee aj budem mat strach ho najblizsie z dakeho (neporodneho ) dovodu budit,ved mi infarkt dostane,ale bol zlaty,chudak este dlho to vstrebaval 😀

cukrik580
4. feb 2014

@biba take soky aj u nas uz boli 😀 co co co coje? rodime? 😀

aplless
4. feb 2014

@biba tak aj ja ked troska zastonam tak hned stresy no co uz ideme 🙂

aplless
4. feb 2014

@os opytaj sa jej maminy co potrebuje alebo co ju bavi ja ti tiez tak so sestrou robim deckam aby sme blbosti nekupovali alebo dam peniaze nech si kupi oblecko lebo maju nestandardne velkosti ale to su uz 11r a 14r deti

matabah
4. feb 2014

dobré ránko babenyy,,,,,my nespali do 4tej!!!
to je už na slučku niekedy,no teraz sme to trošku dobehli...stále si myslím,že je sobota🙂...
nič sa nedeje,furt 2v1...ideme sa teda gúlat týmto krásnym slnečným dnom....

biba
4. feb 2014

@aplless presneee, maly mi do niecoho zatlaci,ze az zjajknem,okamzite sa dviha,ze odchadzame 🙂 tak ho stale ubezpecujem,ze ak sa bude nieco vazne diat poviem to,ale mile,ze sa trochu o nas boja

Ja dnes som poumyvala dres a sporak v kuchyni,spravim si tyzu s vajickom a pred odchodom povysavam, skocim do st natankovat a sup konecne medzi ludi do fitka, medzi tym pouvazujem, co kupim na veceru, bude studena tak uvidimco i padne do oka ale asi pecivo a mozzarellky 😀

matabah
4. feb 2014

http://varecha.pravda.sk/recepty/domaci-chlieb-...
no našla som tento jednoduchý recept...dnes ho vyskúšam....
neviem,čo varit už....to bude zase mnamka večer🙂

lucul
4. feb 2014

@matabah ani vy nic? 😀 ja som okna vyumyvala, kupelnu aj wc, navarila a nist

cukrik580
4. feb 2014

moj dnesny obed- brokolica, hrasok, kukurica na pare, cerstva rajcinka, mozzarellka, volske ocko, potom opekane zemiacky s kecupickom, ako dezert nakrajana mrkva a kalerab a potom ked dofunim si dam mango banan a odstavim daku stavicku, asi len pomarance alebo aj grep, cvikla, co najdem, uvidim :D jablcka tam mam 😀

barcelona94901
4. feb 2014

@bambulka12 bambi mas biely zupan alebo ruzovy

lucul
4. feb 2014

Mnam mnam :-P my dnes karfiol na pare a zemiackove pyre. Uvidim co spravime na olovrant ale ako poznam malu tak si nakrajame jablcka,mrkvicku a pomarance a budeme vyzierat 😀

cukrik580
4. feb 2014

@barcelona94901 no vitaaaj, kde mame hlasenie, miery ako sa citis, vsetkoooo .-)

matabah
4. feb 2014

@lucul ach,nič 😠 😠 😠 ,ja som ešte nič nespravila,ale už idem do obchoduuuu 😉 😉 😉
@cukrik580 ty to máš dnes ako na zdravo....asi kupim karfiol...a večer ten chlebík,no uvidíme čo dnes bude....

saxxxana
4. feb 2014

Mna to už takto nebaví, ja už chcem ísť rodiť. Doteraz som sa na to aj tešila, ale čím ďalej len čakám a rozmýšľam nad somarinami tak začína ísť na mna stres, strach z toho aké to bude, že to bude bolieť, či to vobec zvládnem..... Vy všetky na mňa pôsobíte tak pohodičkovo, iba ja tu stresujem 😀 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bambulka12
4. feb 2014

@barcelona94901 biely zupan mam a ja vobec netusim,ktora si ty 🙂

cukrik580
4. feb 2014

@matabah nooo zdravo...to urcite sposobila ta vcerajsia mrkva 😀
@saxxxana ale prosiiiim ta 😀 ziadne stresy, ziadne strachy, nepripustaj si to, poooozri este kolko casu mas do terminu, kam sa ponahlat 😀 musime byt optimistky 🙂

os
4. feb 2014

som si vymyslela paradajkovu polievku so syrom... a mam ryzu a masko ... aaaaaa.. v lidli sme kupili salaaaat.. som neodolala 😀 ... takze salatik dame ako prilohu...
... no a malej sme kupili taku hudobnu knizku so zvieratkami... zeby sme pre nu nieco narychlo mali.. kedze sme uz po termine narodenin 😀

cukrik580
4. feb 2014

co budem vecerat? 😀

ivet51
4. feb 2014

@cukrik580 ja hrianky s maslom a gravimilk. .... Dúfam, ze ho nevypijem vsetko kým porodim 😉

ivmani
4. feb 2014

Ojoj....ten nas maly pampusik je dnes taaaak mooooc aktivny, ze ho citim pomaly az na chrbte...a ze malo miesta na pohyb 🙂 😀 a normalne zistujem, ze pocas celeho tehotenstva som toho tolko s prepacenim ,,nepozrala,, co za posledny mesiac...hruza des! 😕 ale dnes uz boli mierne tlaky v podbrusku, tak som zvedava co prinesie noc, ci este vydrzime alebo naozaj stihneme stvrtkovu poradnu s naslednou hospitalizaciou 😒

cukrik580
4. feb 2014

@ivet51 ja mam este tri balicky a jeden nacaty 😀 ale davam si len raz za den 😀 sak by som sa nedoplatila 😀
ja milujeeeeeeeem hrianky s maslom 😀 mnam 🙂
@ivmani vitaj v klube zravej nemoci 😀 ja zas pre zmenu maleho dnes skoro ani necitim :-/

ivet51
4. feb 2014

@cukrik580 ja tiez len raz za den, včera som zabudla , ale celkom dobre to je, nie??? Ja som otvororila čokoládový

barcelona94901
4. feb 2014

@cukrik580 urcite nie ten blavajz co mne dali, 😀
bambulka,baby..dufam,ze zajtra uz budem clovekom..vcera ten spinal..bol fakt fajn,sice teda čakačka,od rana ,ale mali frmol..to beriem..o 12:26 sme vykukli na tento svet ,potom fakt haluz,to zašívanie,ako si debatia lekari..,okolo tretej ,tak nejako ma viezli na izbu a myslim,ze som ta konecne videla bambulka..blond,kočka,biely župan ,pekne háro a niekoho v ružovom župane som videla..a to bola mamina z dola čo rodila pred nami
bolesti som nemala,bolo mi fajn,ale nevedela som sa otočiť ,krvacala som ako take prasa baby,este mi nechali drenaz,mala ist dnes prec ,este ju mam..a skutocna bolest prisla,ked som si zakaslala,v noci sa mi podarilo kychnut,fuj,neprajem nikomu..ale uz dnes viem,ze sa treba skrcit a chytit sa ,no a dnes som sa o desiatej posadila,dotiekla mi infuzka ,postel cela zašpinena,,tak som si sedela a naťahovala nohy asi hodku,prisla sestricka,ze ked sedim,ze nech ostanem aj sediet,ze je obed..vypila som asi dva litre vody ,postavila som sa,vycistila som si postel a bolo mi hrozne super,malu som konecne lepsie kojila,osprsila som sa so sestrickou,spravila som si kolecko po chodbe,ze waaau ,odpisala som na sms,obvolala vsetkych naspat,lebo ved nebolo kedy,stale niekto,nieco,pichacky,infuzky,sestricky..furt niekto,tak som si to dnes vyriadila,este som isla na chodbu,ze si mojich privitam,no to som uz nestihla,take kusiska zrazenin zo mna idu a tak som si aspon mojich na izbe posediacky vyriadila,co bolo tiez fajn,ale stale mam potrebu odkašlat si a to boli,ked sa nestihnem krcit 🙄 dufam teda,ze zajtra hadicky pojdu prec ,ked tu drenaz mi dnes nechali este a uz by som mala mat za sebou vsetky ihly a tesim sa na rano,no bojim sa noci,aby sa mi zase nekychlo,ci kasel,v tom spanku sa to neda ubrzdit ,

ivmani
4. feb 2014

@cukrik580 vitam 😀 ale je to hrozne, stale by clovek len zobal a zobal a mlsal a zobal a zral ....ja som vcera necitila, teda dost malo, ale zato dnes to teda vynahradza riadne az ma kruti

cukrik580
4. feb 2014

@ivet51 ja mam len vanilkovy, ten bol v akcii 😀 cokoladovy nebol 😀 teraz pijem druhe balenie 🙂 a mne to vychadza na tu gramaz len 5 kopcovitych lyziciek 🙂
@barcelona94901 no som rada ze si sa ozvala, to bude bambulaaaa ona je taka peknucka chuducka to bude ona 🙂 tak nech sa ti dari cicuska, daj sa cim skor dokopy 🙂 to kychanie nezavidim, ale vydrrrrrz, bude dobre 😉 a si na vipke? ci normalne na izbe?
@ivmani no ja ani nezobem, ja asi doslova zeriem, ale tak snazim sa po troske radsej viackrat, lebo viem, ze tak ci tak to na mna zase priiiide a budem musiet nieco zozrat 😀
no ja zas mam uz asi treti den klud a predtym fuuuurt vyvadza, stale puci labky 😀 ale dnes ozaj nejak extra menej, mozno sa daco chysta 🙂 aj vytok mam taky ze viac ho je...no uvidime 😀

dulkagabulka
4. feb 2014

Občianske združenie Ženské kruhy vás srdečne pozýva v sobotu na prednášku o bondingu , o podpore vzťahovej väzby od narodenia. Čo je to bonding? Aký význam má pre dieťatko a pre matku? Ako ho dosiahneme v slovenských pôrodniciach? Na čo máme ako rodičia pri pôrode právo? Na tieto a mnohé iné otázky dostatne odpovede v túto sobotu. Tešíme sa na vás.

http://www.zenskekruhy.sk/akcie/pozyvame-vas/it...

cukrik580
4. feb 2014

@dulkagabulka nic v zlom, ale sme tu mamicky pred terminom, ledva cakame kedy porodime, pripadne cerstve mamulky, vy si ozaj myslite, ze pojdeme v sobotu na nejaku prednasku???

ivmani
4. feb 2014

@cukrik580 tiez som si to tak rozlozila, ze radsej jem viackrat za den a menej, len sa obcas pristihnem, ze to viackrat je same sladke 😀 a z toho zobania je potom zravost.....dnes som uz asi 6krat jedla, na veceru pizzu a a to este v chladnicke tvarohova natierka ceri na mna zuby 😝 hlavne, ze puci labky 😀 sa natahuje....mne este ani zatka neodisla a ani sa neotvaram...jak stupel keby som mala vrazeny :D

dulkagabulka
4. feb 2014

@cukrik580 neberiem to v zlom..je to pre mamicky, ktore este neporodili a su z BA ...porod je jedinecna chvila v zivote zeny a mal by byt laskavy a nenasilny...nase babatka nam nemaju byt unasane a odnasane..a o tom je ta prednaska..pre mamicky, ktore budu rodit az neskor ako je prednaska samozrejme 😉

cukrik580
4. feb 2014

@ivmani aj ja chcem pizzuuuuuu ☹ rob chute...cssss 😀 no aj ja tak, jogurtik , cokoladka, pudincek a tak 😀
@dulkagabulka tak potom sup sup na ine forum, lebo my sme februarovky a uz je februar a my uz sa nevieme dockat 😉