icon

Termín pôrodu február 2014

kamea858
22. máj 2013

Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂

dulkagabulka
4. feb 2014
ivmani
4. feb 2014

@cukrik580 to uz od bujnosti ani clovek nevie co jest 😀 dufam, ze potom to prejde....och puding 😝

matabah
4. feb 2014

no čaute holky..... polievočka fajna, zeleninová s krupicovými hal.navarená,zapečený karfiol so zemiakmi,bešamelom a na vrch syr,slaninka prerastená a na chlebík zamiesené...ale budem ho piect o pol noci..truba...8-12 hodín to má stát-kysnut,a ja ho zamiesila o 16tej 😀
ideme do mercury marketu kupit sadrokarton,potom sa vidíme,papááááááá
inak dnes už som total ako kačica....velka veleryba..pohyb aj pocit 😝 😝 😝

lucul
4. feb 2014

@cukrik580 neprovokuj s pudingom 😀 ja od obeda rozmyslam, ze si ten pomaranc na mesiaciky rozdelim a urobim punding a zalejem, mnaaaaaaaaam 😝

anies10
4. feb 2014

@dulkagabulka mam pocit, ze taketo prednasky by mali mat v prvom rade lekari a sestricky. Darmo, ze my mamicky mame za sebou mnoho skoleni a mnoho veci nacitanych, ked v porodnici len spomeniete svoj porodny plan, bonding a ine , mnohi vas tam takmer vysmeju. A clovek ked ma na vyber len jednu porodnicu v okoli 40km, tak asi nie je o com.

cukrik580
4. feb 2014

@ivmani milujem vanilkovy puding s piskotkami a cucoriedkovym lekvarom.pripadne este bananik 😀
na veceru som si dala praclik s domacou lucinou.mm doniesol cerstbucky z lidla 🙂 a par piskot ked som robila tvarohovo smotanovu torticku na zajtra 😀 mnamky 🙂
@matabah milujem zeleninovu s haluskami krupicovymi 😀 mnamky.na zajtra mame gulky z plnenej papriky.moja maminka nam poslala.nenormalne sa tesim na obed...dufam ze v noci nezacnem rodit lebo pred odchodom do porodnice budem este gulky tlacit 😀
@lucul ja som sa k ovocicku este nedostala dnes 😀

os
4. feb 2014

zenyyy... som urobila panvou taky nejaky bocny pohyb... prasklo mi tam fest... ale netusim co.. fest sa bojim ci som Lukymu nejak neublizila... snazila som sa ho zobudit.. ze ci zije.. ci je vsetko ok... ale neda sa... kustik vlnenie... ale nezobudil sa... fest sa bojim ci som mu neublizilaaaaaaaaa... ☹

ivmani
4. feb 2014

@cukrik580 😀 robis chute...ja som si uz pre istotu umyla zuby, nech to nepokusa....ale myslim, ze sa mi bude snivat o tej torte mnaaaaaam 😝 musim drahemu povedat, nech mi zajtra donesie nejaku maskrtu, ked pojde domov 😉

cukrik580
4. feb 2014

@os neboj.urcite je ok 😉

Inak baby dnes mi konecne prisiel vymer...14,04...no ked neprsi aspon kvapka...

cukrik580
4. feb 2014

@ivmani mne ani zuby umyte nepomahaju 😀 isto dnes este nieco natlacim.uz to vidim 😀

ivmani
4. feb 2014

@cukrik580 ja lahnem k mojmu do postele, zaspim klasika o 9tej...o 3tej sa zobudim a pojdem jest prve ranajky 😀

lucul
4. feb 2014

@cukrik580 ja zas dnes jablka, pomarance vyzieram ale desnu chut mam na banan, som zabudla staremu povedat nech kupi

katty137
4. feb 2014

Ahojte dievčatá, no mala som čo robiť, aby som všetko prečítala 🙂 tak zatiaľ nikto nič nové? Vždy si idem čítať s tým, že si poviem, no idem pozrieť, kto nám novo porodil :D od toho 1.2. nám to tu trošku utíchlo 🙂
Ja som po tej našej včerajšej "lyžovačke" vôbec nemohla v noci spať... záha neuveriteľná, telo bolelo, o pol deviatej som zaľahla, o pol jednej ešte hore, o pol druhej som išla kuknúť telku, o druhej zaspala a o siedmej budíček do škôlky 🙂 takže parádička, najhoršie je, že vôbec necítim, že by som mala chuť ísť spať :( ach jo, kedy sa ja vyspím :( ale čo tu vzdychám, veď máme skoro všetky rovnaký problém 😝

cukrik580
4. feb 2014

@ivmani o deviatej este pozeram panderlaaak 🙂 to ja pojdem tak okolo pol noci jak vzdy 🙂
@lucul ja mam 4kusyyyy 😝

cukrik580
4. feb 2014

@katty137 kludne povzdychaj 😉 😀 nic nove len barcelona sa ozvala.uz ma zuzku 🙂 vcera cisarskym 🙂

matabah
4. feb 2014

@ivmani no,teba tiež už pošle do nemocky,ked to nebude do štvrtku??asi si to aj písala,ale ušlo mi to...to sme rovnako na tom....my by sme teda už potom chceli 7.2.,priatel je 7.8. a jeho dcéra 7.1.,,,,taak ak nám je to súdené🙂

@cukrik580 nooo,keby nie si daleko,donesiem ti moj zapek.karfiol,bohovsky sa vydaril,naozaj,musím sa pochválit🙂
aa kolko to stojí to gravimilk???

katty137
4. feb 2014

@cukrik580 waw, tak ďalšie dievčatko 🙂 parádička... sa teším s ňou...

Zajtra idem druhýkrát do poradne do nemocky, tak som zvedavá, čo po týždni nového 🙂 asi nič 🙂 😝

cukrik580
4. feb 2014

@matabah mnamky 🙂 v tescu stoji 6,09e krabicka...a keby to pijes tak jak sa ma tak je to na 4dni...ja si davam len raz denne cize cca na 8dni...a bol v akcii za 3,04e :-/
@katty137 nooo ma babulku.tudim 4040g a 53cm krasavica mala 🙂

kazunomiya
4. feb 2014

@anies10 nahodou vcera som bola na prednaske o porode tam, kde sa chystam rodit, a vyzeralo to celkom nadejne co sa tyka vychadzania v ustrety roznym zelaniam, samozrejme v istych limitoch, oni maju na to svoj pohlad, co je pre nich (lekarov) lepsie resp. co im ulahcuje pracu. Zazraky necakam, ale som rada ze niektore veci tam funguju dokonca zrejme ani povedat netreba... o inych nam povedali, ze staci povedat. Co sa dakto pytal na porodny plan, vraj nie je problem, staci priniest a odovzdat pri prijme - druha vec je urcite ze do akej miery vedia vyjst v ustrety. Ale ze netreba ani pisat vacsinu veci, staci povedat.
Myslim, ze sa to casom bude este viac zlepsovat, snad aj na inych pracoviskach postupne...

kazunomiya
4. feb 2014

@cukrik580 mne este musi prist ten druhy vymern co mi vyrataju z mojej druhej casti uvazku, ale urcite az 14 euri mat nebudem.. teda velice by ma to prekvapilo (pozitivne).

saxxxana
4. feb 2014

@cukrik580 ja som myslela ze je to len na spustenie mliecka, to su normalne vitaminy pre tehulku?

katty137
4. feb 2014

@cukrik580 no pekne, na dievčatko krásne miery... waw... super, tak to majú za sebou... už sa len zahojiť... aj ja už to chcem mať za sebou 🙂 asi ako každá, že? 😀 😝

kazunomiya
4. feb 2014

baby sak ja tu stale chodim citat, ze ci niektora dalsia nerodi, uz som velice zvedava. Moj doktor dnes na dva tyzdne odisiel, vrati sa 19.-ho a pre istotu mi poslal kontakt na kolegu keby daco, ale ja som sa rozhodla ze vydrzime 🙂 Len teda zacinam byt mimoriadne leniva a znudena a nic sa mi nechce. Vacsinou.
Zajtra zbehnem dole (v tomto istom vchode kde byvam) do predajne s latkovymi plienkami, je tam kurz viazania satiek na nosenie deti, idem sa naucit nejake zaklady nech to nerobim od zaciatku dako blbo.

matabah
4. feb 2014

@barcelona94901 vela síííl,už to bude len lepšie,v dobrom závidíme🙂
@cukrik580
@cukrik580 baby,a ja som sa aj tk hambila,že tolko žerem,reku to ani nenapíšem,,aaale sem tam sa mi vidí,že to neprehánam,skrátka len striedam jedlá poriadne často ale nemožem povedat,že prejedená by som bola...to bude všetko asi z toho napatia,čakania,čoo?
som zvedavá,čo budem v nemocnici...mam nachystané activie,bebe dobré ráno do jogurtu,nejakú tú výživu...sa všade bojím,že zahyniem🙂
ale už mi sesterka písala,že v sobotu sa vidíme a niečo mi donesie,býva v ZH,kam pojdem...ale však z domu to majú naši len 15km po novej ceste,,,pohodičkáááá,a naposledxy som si vzala leták z tade z pizérky,že ak by som bola na tom až tak hladno 😝 😝 😝 ,ale aj tetka bude pri mne,robí tam,no tak budem zase ako prasa v žite🙂a že nejedz vela...ale koli mlieku musím pravidelne nooo
....a ešte ostatná rodina...no,mám taký dojem,že budem mat viac návštevy ako naši tmavší spoluobčania...moje nervy....

cukrik580
4. feb 2014

@kazunomiya ja som mala pn necelych 11takze som rada ze aspon daco naviac aj ked len na chvilku...
@saxxxana Aj ja som myslela ze je to pri dojceni ale je to aj pre tehotne aj dojciace a je to fajne celkom 🙂
@katty137 naaadherne miery...kamoska rodila 24.12. A mala mala minuly tyzden na poradni rovne 4kila 😀
@matabah ja tiez myslim ze to z toho cakania ...potom len rozmyslam co sezerem 😀 aj vcul som si dala kus cokiny 😀 pytam masaz od mm a nejak dnes serie na mna 😀
stipe ma oko cely den a kanalik od nosa k oku jak keby som mala upchaty...to asi tou natchou co mam cele tehu 🙂 ale poobede som si tak fajiin kychla a na chvilku to preslo 😀

saxxxana
4. feb 2014

@cukrik580 @matabah Podla mna je dobre ze nam chuti. To si len krpcekovia v brusku pytaju co im chyba....a my to predsa nemozme ignorovat ! 😉

cukrik580
4. feb 2014

@saxxxana samozrejme a po porode si kto bude pytat ked budeme pokracovat 😀

matabah
4. feb 2014

@cukrik580 ja pijem biočaj na podporu dojčenia,a potom mám flaky na tričku,ked nemám podprdu a tak....už to teče..-)

aplless
4. feb 2014

Ahojte v poslednom case aj ja jem toho vela snad ho ani neporodim taky bude velky

matabah
4. feb 2014

@saxxxana
@cukrik580 no,ved po porode budeme kojit a taak zase bude treba papat poráádne 😎