icon

Termín pôrodu február 2014

kamea858
22. máj 2013

Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂

cukrik580
5. feb 2014

@bambulka12 no to hej.to musi byt najhroznejsie ked odidu skor ti co prisli neskor :-/ dufam ale ze uz ste domka...
@biba tusim uz viem co budeme veceraaaat 😀 uz som hrozne dlho nerobila lapacinecky 😀

a inak baby ja som si este taku cca hodku a pol pospinkala 😀 este sa trosku pomotkam a pojdem doslova zozraaaat tu plnenu papriku 😀 a zajtra co budem obedovat? 😀

ivmani
5. feb 2014

@cukrik580 keby cukraren nebola tak daleko tak normalne idem na kus torty 😀 ja rano klasika, cerealie mliecko, actimel, ovocicko....ranna vzdy zacinam zdravo a potom sa rozsoupnem a ide to dole vodou a do vecera dalekoooo 😀

zuzkafuny
5. feb 2014

Babule... kedy sa vypláca materská? Myslím nejaký konkrétny deň kedy peniaze posielajú? Až už ste niektorá materskú dostala...

cukrik580
5. feb 2014

@zuzkafuny tusim okolo 15. ale mozno sa mylim...mozno v kazdom meste inak...neviem ci som pomohla 😀
@ivmani ha 😀 a ja vcera ten relativne zdravy obedik 😀 a jak sa to zvrhlo 😀 serem na to 😀 treba si uzivat 😀 kym mozeme 😀 napriklad teraz som mala mnamky hamky tu plnenu papriku, dala som si len polku, takze moooozno mi zostane na zajtra ak to nezozeriem este dnes 😀 potom cokoladu, lebo sak pytalo sa sladke 😀 a teraz som este natlacila jeden chlebik s pikantnou banoveckou natierkou 😀 no ale normalne citim hlad, bozeeeeee 😀

cukrik580
5. feb 2014

@zuzkafuny mne pride prvykrat az teraz vo febr. vcera mi len vymer poslali...mozno maly uz na svete bude ked pride 🙂 inak cakam z roboty este prasule 😀 za dva dni dovolenky 😀 to asi nebude ziadna vyhra s tym co mi vyratali 😀

ivmani
5. feb 2014

@cukrik580 ja som namiesto mojej vytuzenej natierky a mrkvy zdesiatovala len 3 mandarinky 😀 svokra dosla kuknut a nechcela som byt tak pazrava 😀 za chvilu sa tiez pustim na obed, pockam draheho, nech neje stale sam 😝 a v chladnicke som objavila pikao mliecne, tak uz sa vidim jak si ho vytlacam mnaam 😀 presne tak, len si doprajme zakial mozme a mame ako taku vyhovorku a splasene hormony 😀

cukrik580
5. feb 2014

@ivmani esteze pikao nelubim 😀 ja len nekakaove 😀

ivmani
5. feb 2014

@cukrik580 mne to je teraz jedno 😀 hlavne, ze bude sladke 😀

cukrik580
5. feb 2014

@ivmani aaa tak zase jakooo keby ine neni 😀

biba
5. feb 2014

@cukrik580 cesto na palacinky sa uz pekne chladi v chladnicke a niekedy poobede sa do toho pustim 🙂 mnaaam,uvidim ci budem mat vecer zakaznicku aby som vedela ako si na tom pochutnam a hlavne kedy 🙂

cukrik580
5. feb 2014

@biba si tu robime chutky jedna druhej, mali by sme kazda daco spravit a dat piknik niekde v traaave aby sme okostovali z kazdeho 😀

biba
5. feb 2014

@cukrik580 jasneeee, som za , mam chut na dake keksiky ako su polomacane alebo disko, nic tomu podobne doma nemame,

cukrik580
5. feb 2014

@biba mi citas myslienky...na polomacane mam chut uz ani neviem ako dlho a vzdy v obchode zabudnem...aj mm vzdy zabudnem povedat ☹

biba
5. feb 2014

@cukrik580 idem si dat aspoj zemlu s maslom a dzemom, straaasne by som si dala s medom,len mam alergiu tak nemozem ☹

cukrik580
5. feb 2014

@biba juj to je skoda...ja by som bez mediku nemohla...ani take tie umele nahrady nemozes? take co sa v obchode tvaria ako med a pritom su z cukru?

biba
5. feb 2014

@cukrik580 bleeee to nie radsej si pockam, a ked budem moct tak si dam lieky a dam si jeden rohlk s maslm a medom a basta 🙂

cukrik580
5. feb 2014

@biba no ved ja viem, ze je to nic moc, ja len ze oklamat trosku telo 😀

michaelafenclova1
5. feb 2014

Mile mamicky nakolko mam o par tyzdnov termin,chcem sa opytat ci je potrebne zpbrat do nemocnice odsavacku,alebo nie. Kazda moja znama mi povedala inak,cem vediet aj vas nazor. Dakujem

matabah
5. feb 2014

@ivmani ja myslím,že už mi to vyvolajú,ak nič nebude do poradne....
@cukrik580 šuchnem sem obrázok,aj popis,aký je🙂,,musíš počkat,teraz vstávam 😎
inak ráno o4tej som mala také stavy,,,,prešla som sa na wc a odišlo to,noo tak dakujem..už som sa videla v porodnici...zase ništ 😕
@katty137 no,velmi som zvedavá,aká bude,,,ja som velký človek,taakže sama zvedavá..čo sa to tak dlho ukrýva🙂

cukrik580
5. feb 2014

@michaelafenclova1 ja beriem...ale neni to nutnost...v nemocke ti pozicaju ak bude treba, ale tak ja radsej svoju...co ja viem...neverim im 😀 aj ked je to v nemocnici, ktovie kolko a koho to malo predomnou a tak 🙂 ale da sa zapozicat 🙂
@matabah aj ja som veeelky luď tak som zvedava aky velky bude ten nas maly luď 😀 oki, mas 5 minut 😀 jaj, mna zase hlava boli, neviem ci zase nelahnem.....
inak baby, cisto teoreticky...keby mi odteka postupne plodovka, tak to uvidi na utz, vsak??? lebo mam tak mokrejsie...

matabah
5. feb 2014

@zuzkafuny mne prišla prvá 15teho...ale može to byt asi aj inak,možno podla priezviska,ako aj iné dávky,nie?!..neviem..

ivmani
5. feb 2014

@cukrik580 jake bolo dobreee 😀 som aj zdriemnut stihla 😝
@matabah ja som zvedava, ze co a ako zajtra 😒 uz vselijake scenare sa mi honia hlavou aky postup zvolia, ale rozumnejsie pockat...

cukrik580
5. feb 2014

@ivmani
@matabah ja idem v piatok na poradnu baby, zajtra vam drzim pasticky, ved vy uz ste mali byt porodeneeee ach jaj, kym vy neporodite, nemozem ani ja, aku postupnost by to malo 😀 inak pomaly sa blizime k terminu podla MS, ze by som si to zacala takto ratat? a dohovarat malemu? mozno by to pomohlo 😀
@ivmani inak rozmyslam, ze idem daco hltat 😀

matabah
5. feb 2014

@michaelafenclova1 pozri si na stránke,kam pojdeš rodit,či treba...alebo možeš ist na exkurziu do porodky a opýtaš sa...ja si neberiem...ak bude nutné,tak mi donesúúú...

cukrik580
5. feb 2014

inak baby...zacinam byt nejaka zla... :-/ uz ani telefony nezdviham...vsetko ma otravuje...

ivmani
5. feb 2014

@cukrik580 ved totooook...,my sme mali mat uz po a tym nasim drobcom sa tusim ani za nic nechce ist von 🙂 ma aj dost stresuje ci maly od posledneho UZV nepribral, sak to maly valibuk bude 😀 ja skusim este aspon hodinku vydrzat nejest 😀 🤐

matabah
5. feb 2014

@cukrik580 5 minut ja mam malo...čo si,ved ja som šišmoš najvačší na svete🙂🙂🙂
vidíš,ešte furt som tu....
my sme aj dohovárali,spievali,aj oxytocín,aj pohyb,aj hluk na baskete,a neviem ešte čo a klieštik náš sa drží...ale však tebe može zabrat dačo z toho...
pozri cerimi,jak nás tromfla,len taký fukot.. 😀 😀 😀 ,už budú hádam aj doma pomaly...

sonulka81
5. feb 2014

@cukrik580 ahojky v Nitrianskej majú tri také,že nič moc ...sterilizujú ich pravidelne aj moju mi vpohode vysterilizovali aby som ju spolubývajúcej požičala...ja som mala použila som ju asi 3x ..ale pomohla mi rozbehnúť mlieko...

biba
5. feb 2014

@cukrik580 radsej nic nez taky onicom med 🙂 ale ked ho tepelne upravim napr. Do domacich mussli,tak je to v pohode 🙂