Termín pôrodu február 2014
Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂
Babule... kedy sa vypláca materská? Myslím nejaký konkrétny deň kedy peniaze posielajú? Až už ste niektorá materskú dostala...
@zuzkafuny tusim okolo 15. ale mozno sa mylim...mozno v kazdom meste inak...neviem ci som pomohla 😀
@ivmani ha 😀 a ja vcera ten relativne zdravy obedik 😀 a jak sa to zvrhlo 😀 serem na to 😀 treba si uzivat 😀 kym mozeme 😀 napriklad teraz som mala mnamky hamky tu plnenu papriku, dala som si len polku, takze moooozno mi zostane na zajtra ak to nezozeriem este dnes 😀 potom cokoladu, lebo sak pytalo sa sladke 😀 a teraz som este natlacila jeden chlebik s pikantnou banoveckou natierkou 😀 no ale normalne citim hlad, bozeeeeee 😀
@cukrik580 ja som namiesto mojej vytuzenej natierky a mrkvy zdesiatovala len 3 mandarinky 😀 svokra dosla kuknut a nechcela som byt tak pazrava 😀 za chvilu sa tiez pustim na obed, pockam draheho, nech neje stale sam 😝 a v chladnicke som objavila pikao mliecne, tak uz sa vidim jak si ho vytlacam mnaam 😀 presne tak, len si doprajme zakial mozme a mame ako taku vyhovorku a splasene hormony 😀
Mile mamicky nakolko mam o par tyzdnov termin,chcem sa opytat ci je potrebne zpbrat do nemocnice odsavacku,alebo nie. Kazda moja znama mi povedala inak,cem vediet aj vas nazor. Dakujem
@ivmani ja myslím,že už mi to vyvolajú,ak nič nebude do poradne....
@cukrik580 šuchnem sem obrázok,aj popis,aký je🙂,,musíš počkat,teraz vstávam 😎
inak ráno o4tej som mala také stavy,,,,prešla som sa na wc a odišlo to,noo tak dakujem..už som sa videla v porodnici...zase ništ 😕
@katty137 no,velmi som zvedavá,aká bude,,,ja som velký človek,taakže sama zvedavá..čo sa to tak dlho ukrýva🙂
@michaelafenclova1 ja beriem...ale neni to nutnost...v nemocke ti pozicaju ak bude treba, ale tak ja radsej svoju...co ja viem...neverim im 😀 aj ked je to v nemocnici, ktovie kolko a koho to malo predomnou a tak 🙂 ale da sa zapozicat 🙂
@matabah aj ja som veeelky luď tak som zvedava aky velky bude ten nas maly luď 😀 oki, mas 5 minut 😀 jaj, mna zase hlava boli, neviem ci zase nelahnem.....
inak baby, cisto teoreticky...keby mi odteka postupne plodovka, tak to uvidi na utz, vsak??? lebo mam tak mokrejsie...
https://www.modrykonik.sk/blog/monda17/album/ne... aky pekny album 🙂
@ivmani
@matabah ja idem v piatok na poradnu baby, zajtra vam drzim pasticky, ved vy uz ste mali byt porodeneeee ach jaj, kym vy neporodite, nemozem ani ja, aku postupnost by to malo 😀 inak pomaly sa blizime k terminu podla MS, ze by som si to zacala takto ratat? a dohovarat malemu? mozno by to pomohlo 😀
@ivmani inak rozmyslam, ze idem daco hltat 😀
@michaelafenclova1 pozri si na stránke,kam pojdeš rodit,či treba...alebo možeš ist na exkurziu do porodky a opýtaš sa...ja si neberiem...ak bude nutné,tak mi donesúúú...
inak baby...zacinam byt nejaka zla... :-/ uz ani telefony nezdviham...vsetko ma otravuje...
@cukrik580 5 minut ja mam malo...čo si,ved ja som šišmoš najvačší na svete🙂🙂🙂
vidíš,ešte furt som tu....
my sme aj dohovárali,spievali,aj oxytocín,aj pohyb,aj hluk na baskete,a neviem ešte čo a klieštik náš sa drží...ale však tebe može zabrat dačo z toho...
pozri cerimi,jak nás tromfla,len taký fukot.. 😀 😀 😀 ,už budú hádam aj doma pomaly...

@bambulka12 no to hej.to musi byt najhroznejsie ked odidu skor ti co prisli neskor :-/ dufam ale ze uz ste domka...
@biba tusim uz viem co budeme veceraaaat 😀 uz som hrozne dlho nerobila lapacinecky 😀
a inak baby ja som si este taku cca hodku a pol pospinkala 😀 este sa trosku pomotkam a pojdem doslova zozraaaat tu plnenu papriku 😀 a zajtra co budem obedovat? 😀