Termín pôrodu február 2014
Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂
@bambulka12 to aj nam henta na prijime co bola ked sme tam boli kuk, ze dobre by bolo zadrzat aspon na 8-10 minut, kukam na nu, som si myslela, ze moja budes rada ked ti to tu na chodbe nepustim hned a zaraz 😀
@cukrik580 ja som urcite za stretko,uz teraz sa tesim.Inak dokyna povedala,ze kludne aj zajtra mozem ist s malou von,ale to sa mi zda este skoro.Zajtra musime ist k Belicovej.
@cukrik580 ja som drzala asi 5 minut,ale poviem ti,az sa mi nohy triasli 😀 a potom ta divocina 😀
@bambulka12 vtipne tety v tych nemocniciach 😀 aj mne tak kazali ale bola som rada ze som dobehla so stiahnutou ritkou na wecko 😀
Esteze ste mi pripomenuli klystir uz dvakrat som bola v nemocke na pasy kde sa aj rodi ale wecko som nezistila kde je, najblizsie asi bude prve co budem zhanat 😀
@bambulka12 kludne mozes, ked je fajinske pocasicko, ale ked bude zimusa-to ked ja budem rodit 😀 zakon schvalnosti...chapes...tak potom uz sa nechodi von 😀
som zvedava kolko ja zadrzim 😀 ale asi budem pri chachodiku drzat radsej 😀
@lucul no ved toto,ze prechadzajte sa po chodbe 😀,hned som utekala na wecko a tam som sa krcila,aby som co najdlhsie vydrzala,ale ze 10 minut 😀.Musis si zistit,kde je wecko hned,ako tam prides 😉
@cukrik580 tento tyzden budem este asi doma,lebo este ma troska boli rana a keby mi vidis clenky ake mam brutal opuchnute,som myslela,ze ani cizmy neobujem.
@bambulka12 preto idem v botaskach 😉 to aj kolegynka bola opuchnuta jak hovado...mi hovorila ze vyzerala jak fiona 🙂 chudatko, no sak hlavne nenachladni alebo co, lebo sak mala bude zababusena, ale co ty...davaj pozor 😉
@cukrik580 sak aj ja mam nohy,ako kopyta 😀,ale nevadi,hlavne,ze mam malinku
no zienky po tych vasich chutkach co tu robite som musela aj ja nieco fajne vymysliet na veceru a mali sme teda fajnovu omeletu s kukurickou, hraskom a ja na vrch lubim dat si kecup mnam 😉 no a dnes som si konecne po asi trojmesacnej chuti na veternik jeden kupila, tak ten dam hned potom ako mi omeleta vytravi 😀
no ked o tych opuchnutých nohách pisete tak som si spomenula, ze aj ja som mala pri Mimke po porode riadne opuchnute az kym som neprisla domov a nezacala si ich hore vykladat.... ☹ takze nas to teraz asi opat caka....
@bambulka12 je naaaadherna, vypusinkuj ju za mnaaaaa 😀
@ada252 no mne by sa tam sikol este syr na tu omeletku a potom ten kecupicek a nestihlo by mi ani vytravit jak by som tlacila veternik 😀
baby uz davno mi kleslo brucho ale teraz pozorujem ze viete jak mooooc mi kleslo, uz mi az medzi nohami vadi ked sedim na gauciku a ntb mam polozeny na stole a tlaci ma guma na kazdych teplakoch, ci si dam pas nad alebo pod brusko, takze dufam, ze coskoro to priiiide 😀 a ked nie, tak nech ma to aspon netlaci 😀
@bambulka12 drobatko krasnucke 😵
Baby chcem sa len spýtať čo ste v 37 tt aký máte rozmer hlavičky podľa sona? Mne namerali 95 a vraj je to už teraz veľké bábo a má asi 4 kg, aj prvú som mala veľkú ale rozmery si nepamätám, ďakujem.
@bambulka12 bez sance to udrzat 5 min nie 10!! 😅
cavte... asi zajtra pojdem k mojmu gyn. dnes som bola v nemocnici.. ze ma "svrbi"... ci nemam nejaku mikozu aboco.. ale taaaaaaaaky naval bol v nemocke, ze dr. ma poslala k mojmu (toho som uz nestihla)... takze ak sa nic nezmeni.. pojdem zajtra asi na navstevu k nemu...
... aaaaaaa.... tej neteri sme kupili knizku s hlasmi zvieratiek domacich.. viete ako sa jej pacilaaaaaa???? paraaaada 🙂 som rada 🙂
a co je to ten vigantol???
No baby, teda, musím povedať, že od rána ste toho riadne popísali 🙂 všetko som tak zhruba prečítala 🙂
Dnes som bola v nemocnici na poradni, nič nového 🙂 všetko v poriadku, zatiaľ sa len malinkými krokmi blížime k termínu, už si moc nemyslím, že to bude skôr :( škoda... cs: od minulého týždňa zvýšené z 3 na 4, maternica z 34 cm na 33 cm, tzn. asi že mi trošinku padlo bruško, ale malinko 🙂 takže myslím, že to tak skoro nebude...
Ale dnes ma mm prekvapil a neskutočne... ako on veľmi nechce milovanie v takomto štádiu teda ani pri malej mu to nebolo príjemné ani teraz... tak dnes sme mali malú na tréningu, čo ju viezol kamarát a my sme si to poriadne užili 🙂 taaaaaaaaaaaaaaaaak ma prekvapil a taaaaaaaaaaaaaak to bolo skvelé 🙂 som taká spokojná, že sa idem zrovna pokúsiť zaspať :D xixi 🙂

@cukrik580
@anies10 mne ked davali klystir,tak som sa strasne nasmiala,lebo s babou,co sme boli na izbe,tak spolu nam davali,tak sme si robili plany,ze jedna pojde obsadit wecka a druha na klystir a sestricka,ze prechadzajte sa 10 min.po chodbe,srandistka 😀.