Termín pôrodu február 2014
Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂
Zblblo mi to cez mobil 😀
@ivmani no jo vsade inak...kamoska napriklad dostala bolesti 23.12. v noci , vydrzala do rana ale radsej isla, lebo mala cukor v moci a tlak vysoky a z krvou daco a tak, tak isla a dali jej vyvolavacku, nechapem preco vlastne ked mala bolesti 😀 a k veceru jej bolesti ustali, mi to skor pripadalo, ze je j to zastavovali...a na druhy den rano jej dali dalsiu a to uz potom porodila, ale take cele divne mi to prislo...teraz ty, ze az 14.2. mas prist a tri dni vyvolavat, no neviiim 😀 vsade inac 😀
@lucul vsimam 😀
@cukrik580 ja som si tiez pradlo nechavala, dokonca v podprde som aj rodila a nikomu to nevadilo. aj ked som isla zo sprchy, tak som si nohavicky obliekla, lebo sestricky mi kazdu chvilu prikladali to ctg, aby skontrolovali ozvy, tak tam nebudem s holym zadkom, ja som v tomto hrozna. len ked mi povedali, ze ma ide pozriet dr., tak som isla bez nohaviciek.
baby, davate si niektora aj odber pupocnikovej krvi alebo tkaniva?
@vieraft presne! moj clovek 😀 alebo take tie eroticke s dierkou 😀
@lucul no ved cez mobil to zvladnem 😀 ale to uz nebude take ako teraz ze non stop 😀
@vieraft bola som na prednaske o tom a nie nedavam, lebo ma len uistili o tom ze to je biznis...takze ja nie, rozmyslam nad darovanim...to je zdarma a moooooozno niekomu pomozem, ale tu krv su nuteni vysetrit hned, kdezto ked to chces odlozit pre svoje dieta, vysetruju to az ked o krv poziadas, cize napriklad 50 rokov budeme platit zbytocne, lebo potom zistia, ze hups, ale vasa krv ma tieto zloty uz v sebe...co je podla mna strasne nespravodlive ze to vysetruju az ked o krv poziadas a este stale nie je iste ze to tomu dietatu pomoze a je malo pravdepodobne, ze to pomoze nejakemu surodencovi, rodicom a vzdialenejsim pribuznym velice malilicke percento takze ja som na milion percent rozhodnuta, ze isto na to prachy nedam 😉 ale to je len moj postreh 🙂 a nazor 🙂
@cukrik580 anoooo,uz sme domaaaa,tak sa tesim 🙂.Dosli sme domov a ja som mala strasnu zimnicu,asi od unavy,ale pospali sme si a uz je dobre 🙂.A uz konecne aj nam montuju dvere,tak sa aspon syn vyspi,ked bude mala hore.
No nechty s bordovymi spickami hotove snad uz toto bude vyhovovat slecne ked jej klasicka francuzska nevyhovovala 😀
@bambulka12 jupiiiiiiiiiii, ani nevies ako sa tesim ze ste domka 🙂
@cukrik580 aj ja,predsa doma je len doma 🙂.A s tou nasou barcelonou som sa vobec nestretla ☹.
@anies10 no ved samozrejme podla toho kedy sa tam doteperim 😀 ked na poslednu chvilu tak to spodne pradlo bude veru posledne co ma bude serkat 😀
@bambulka12 nie? no musime az s tymi kocaaarmi dat stretko teda 😀

@cukrik580 aj ja som zabudla spytat...., ale sa mi zda, ze tuto na prijme spravia zakladne vysetrenia a ostatne hore...ved kazda nemocnica to ma inak 😀 tak ako aj s nastupom do nemocky po termine...ako to tu tak citam, tak vsade inak