icon

Termín pôrodu február 2014

kamea858
22. máj 2013

Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂

anies10
6. feb 2014

@blondi2 tak srdecne blahozelam k Filipkovi 😀 Nech ste hlavne zdravi 😉
Ako po cisaraku? Da sa ta bolest rozumne zniest? Toho sa ja najviac bojim. ☹

anies10
6. feb 2014

@matabah tak drzime zajtra prsty, aby to bolo rychleeeeee 🙂

cukrik580
6. feb 2014

@blondi2 gratulujem k filipkovi.naaadherne miery 🙂 a bola to nakoniec plodovka? 🙂
@matabah budem na teba silno mysliet kuratko.ja mam 8:10 poradnu ale pochybujem ze ma vezme na cas 😀 idem este na holenicko a drichmusit...

blondi2
6. feb 2014

@anies10 Po tomto cisaraku som si hovorila, ze uz nikdy viac. Ten prvy som znasala lepsie, sa mi zda. Mozno to bolo aj tym, ze som bola o 3 roky mladsia. Najhorsich je tych 24 hod. po, kedy mozes lezat iba na chrbte a kazdy svoj pohyb citis. Ja uz som bola taka dotlacena cela, ze som nevedela, ako lezat. skusala som sa dat jemne na bok, ale bolest nepustila. No a potom este ten druhy den, ked sa postavis, je taky tazsi, to este dost boli, ale potom to je uz len lepsie. Dnes som 5.den po a celkom v pohode. Ale este sa neda zakaslat, vyfukat nos a nedajboze kychnut. A dnes hovorim, ze sa kludne necham ukecat aj na tretie babo, ako som povodne chcela. Takze neboj sa, bolest rychlo preboli a zase nie je to az take neznesitelne.

os
7. feb 2014

Lukas sa narodil vcera cca 21:30 4,1kg a viac ako 50cm manzelka pozdravuje

biba
7. feb 2014

@cerimi77 fiha,super idem nieco vygooglit,lebo v zasade js mam len jednu zavinovacku a dva spacie vaky,ale asi toto bude lepsie,pre takeho cervicka 🙂

biba
7. feb 2014

@blondi2 gratulujem ku chlapiskovi,ja sa zajtra dozviem,vysku a vahu maleho velkaca 🙂

biba
7. feb 2014

@matabah juuuj tak vzuhuru do boja,to das, drzim palce a budeme sa tesit na dobre spravy 😉

Inak baby,ako to tak sledujem,zatial kazdy nsa porod bol viacmenej bez komplikacii a zlozitosti,ake sme skvele 🙂

biba
7. feb 2014

@os ohoooo,gratulujem hrdemu tatinkovi a maminke k nadhernemu drobcekovi,dakujeme za info a pozdravujemeee 🙂

biba
7. feb 2014

Baby ako som bola vcera na tych internych vysetreniach, vsetko vyslo ukazkovo,jedine,ze mam trochu zvysene bielkoviny v krvi,ze ci som bola teraz niekedy chora,vravim,nieee ani neviem,a uz teraz posmrkavam,no parada,krv vedela skor ako ja,ze po mne nieco lozi,tak dufam,ze to nebude nieco vazne a rychlo to prejde,lebo vsade zuri chripka a to teraz vazne nepotrebujem,ani to nachladnutie,slaka ☹

saxxxana
7. feb 2014

@os Gratulujeme! Hlavne nech ste zdravi!

saxxxana
7. feb 2014

@biba Pravda , aj okolo mna tu vsetci smrkaju, hrdla ich pobolievaju. Najviac ma hneva ze im vobec nevadi prist k nam na navsetvu. Ved ja sa nemozem kazdeho pytat po prichode na ich zdravotny stav. Kamarati pridu, a ked sa pytam co im ponuknem tak pocujem pohar cajiku s medikom a daco tvrde na dezinfekciu... Im to asi nepride, ale neviem si predstavit seba na kresle s bolavym hrdlom, hlavou a z nosu vodopad 😒

cukrik580
7. feb 2014

@os jupiii.nadhera gratulujeme maminke aj tatinkovi.malinky ma neskutocne miery 🙂

cukrik580
7. feb 2014

@saxxxana mne minule vola sesternica ze boli sne gratulovat na svadbe a ideme okolo vas domov mozme sa zastavit pozret izbicku a tak?naaa reku dojdite tak dosli pytam sa co na pitie a domca ze ona kavicku a marek cajicek lebo ma anginu ale k lekarovi nepojde lebo mu maju vyberat mandle!!!kokos stary cap penazi jak nasratych dve deti akze uz musi mat co to prezite a on sa mi sem dodrbal s anginou!!!takze u nas asi takto..
Dost ze mam sopliky pocas celeho tehu nech este dychat a rozpravat nebudem moct a bude sa priiiijemne tlacit......sem tam ma rano pobolieva hrdlo a dnes je tusim sem tam...vrrr...ale snad to ako vzdy prejde...

Jaj baby...idem curat do ampulky a po poradni sa ozvem a vy co mate byt uz porodene tak sup sup a drzim paste...lebo potom my co sme na rade po vas vas nechceme predbehnut...drzkajte sa.paaaaaa 🙂

saxxxana
7. feb 2014

@cukrik580 Mne zabera na hrdlo septisan na cmulanie. Vzdy ked ho troska zacitim hned si jeden supnem 🙂 zatial sa drzim. Zvladneme to rychlo a v zdravi 😉

matabah
7. feb 2014

@os jééjda,gratulujemee,a tešíme s vami!!! 😉 😉 😉 riadny chlapiskoo!

matabah
7. feb 2014

@cukrik580 dobré ránko,tak aj os to má už za sebou...až mi bolo do plaču..🙂,ale to sú tie emocie dnes pred tým všetkým🙂
no,idem vypustit všetku vodu z bojlera a ideme na to!normálne som aj spala,to je teda neco...žiadne stresy,a teším sa a majte sa,už aj ty pojdeš moja za chvilu...sa to teda rozbieha,,,,a pekne velké miery tu naskakujúúúú 😀 😀 😀

a kde je ivmani???sa stratila..tak pa paaaa,dám vediet,hned,ako to bude možnéé....

saxxxana
7. feb 2014

@matabah Drzime palce!

lucul
7. feb 2014

Ahojte,
@matabah drzte sa 😉

@os gratulujemeeeeee hlavne vela zdravicka a radosti z drobceka

Ked tak rozmyslam os nemala extra bolesti a pre istotu isla a aha, zeby som sa aj ja vybrala 😀 mna obcas az pot obmyje od bolesti

veronikapodolska
7. feb 2014

@os - blahoželám, veľa zdravíčka, mliečka a rýchle zotavenie
@blondi2 - taktiež blahoželám, rýchle zotavenie a veľa zdravička prajem

20erika07
7. feb 2014

Jeziiiis tu sa rodí vo veľkom,samí chlapci teraz, to je také milé,všetkým babám zo srdca blahoželám a veľa zdravicka prajem, užite si drobciatka,čochvíľa vyrastú ☹ našej malej sa nechce, na poradni nič nové... Drzkajte sa všetky, bábätká sú krasnucke, na spapanie 🙂

bambulka12
7. feb 2014

@blondi2 anooooooooooooo,to som bola jaaa a bola tam aj ta pani ,co tiez chodila Krjakovi,kratke vlasy mala.Ja som si nebola ale ista,ci si to ty,skodaaaa ☹ .

lucul
7. feb 2014

@biba vidis a to mne nepovedali, ja mam bielkovinu v moci od decembra co som bola desne chora a odvtedy mam nadchu, v decembri bielkovona na 2kriziky a teraz slaby jeden. A povedal mi ze mam zvysit prijem bielkovin lebo mi ich pravdepodobne oblicky prepustaju

cukrik580
7. feb 2014

@saxxxana aj mne pomaha septisan
@matabah moja...asi skor jak si myslim...idem do rizikovky...tlak 141/98 🙂 tak som zvedava...

Baby to mam ist najprv na sono????jaj bozeeeee

saxxxana
7. feb 2014

@cukrik580 Uz si vybavena? Ako dopadla poradna?

saxxxana
7. feb 2014

Idem do poradne, dufam ze mi uz krcok nenajde alebo povie dake dobre spravy, lebo co kontrola mi vzdy povie to iste: krcok 1,5cm, nic sa nedeje :(

biba
7. feb 2014

@lucul ale ja mam zvysene bielkoviny v krvi,a nie v moci,to je asi rozdiel .... Ale snad z toho nebude nic horsie 🙂

lucul
7. feb 2014

@biba jaj zle som si precitala 😅

anies10
7. feb 2014

@os srdecne blahozelam, vela zdravicka, mliecka a rychle hojenie, aby ste boli co najskor doma 😎

biba
7. feb 2014

Baby ranny moc do ambulancie moze byt aj teraz o 10.00 ked som rano o 03.00 na to zabudla???