Termín pôrodu február 2014
Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂
@anies10 Po tomto cisaraku som si hovorila, ze uz nikdy viac. Ten prvy som znasala lepsie, sa mi zda. Mozno to bolo aj tym, ze som bola o 3 roky mladsia. Najhorsich je tych 24 hod. po, kedy mozes lezat iba na chrbte a kazdy svoj pohyb citis. Ja uz som bola taka dotlacena cela, ze som nevedela, ako lezat. skusala som sa dat jemne na bok, ale bolest nepustila. No a potom este ten druhy den, ked sa postavis, je taky tazsi, to este dost boli, ale potom to je uz len lepsie. Dnes som 5.den po a celkom v pohode. Ale este sa neda zakaslat, vyfukat nos a nedajboze kychnut. A dnes hovorim, ze sa kludne necham ukecat aj na tretie babo, ako som povodne chcela. Takze neboj sa, bolest rychlo preboli a zase nie je to az take neznesitelne.
Lukas sa narodil vcera cca 21:30 4,1kg a viac ako 50cm manzelka pozdravuje
Baby ako som bola vcera na tych internych vysetreniach, vsetko vyslo ukazkovo,jedine,ze mam trochu zvysene bielkoviny v krvi,ze ci som bola teraz niekedy chora,vravim,nieee ani neviem,a uz teraz posmrkavam,no parada,krv vedela skor ako ja,ze po mne nieco lozi,tak dufam,ze to nebude nieco vazne a rychlo to prejde,lebo vsade zuri chripka a to teraz vazne nepotrebujem,ani to nachladnutie,slaka ☹
@biba Pravda , aj okolo mna tu vsetci smrkaju, hrdla ich pobolievaju. Najviac ma hneva ze im vobec nevadi prist k nam na navsetvu. Ved ja sa nemozem kazdeho pytat po prichode na ich zdravotny stav. Kamarati pridu, a ked sa pytam co im ponuknem tak pocujem pohar cajiku s medikom a daco tvrde na dezinfekciu... Im to asi nepride, ale neviem si predstavit seba na kresle s bolavym hrdlom, hlavou a z nosu vodopad 😒
@saxxxana mne minule vola sesternica ze boli sne gratulovat na svadbe a ideme okolo vas domov mozme sa zastavit pozret izbicku a tak?naaa reku dojdite tak dosli pytam sa co na pitie a domca ze ona kavicku a marek cajicek lebo ma anginu ale k lekarovi nepojde lebo mu maju vyberat mandle!!!kokos stary cap penazi jak nasratych dve deti akze uz musi mat co to prezite a on sa mi sem dodrbal s anginou!!!takze u nas asi takto..
Dost ze mam sopliky pocas celeho tehu nech este dychat a rozpravat nebudem moct a bude sa priiiijemne tlacit......sem tam ma rano pobolieva hrdlo a dnes je tusim sem tam...vrrr...ale snad to ako vzdy prejde...
Jaj baby...idem curat do ampulky a po poradni sa ozvem a vy co mate byt uz porodene tak sup sup a drzim paste...lebo potom my co sme na rade po vas vas nechceme predbehnut...drzkajte sa.paaaaaa 🙂
@cukrik580 dobré ránko,tak aj os to má už za sebou...až mi bolo do plaču..🙂,ale to sú tie emocie dnes pred tým všetkým🙂
no,idem vypustit všetku vodu z bojlera a ideme na to!normálne som aj spala,to je teda neco...žiadne stresy,a teším sa a majte sa,už aj ty pojdeš moja za chvilu...sa to teda rozbieha,,,,a pekne velké miery tu naskakujúúúú 😀 😀 😀
a kde je ivmani???sa stratila..tak pa paaaa,dám vediet,hned,ako to bude možnéé....
Jeziiiis tu sa rodí vo veľkom,samí chlapci teraz, to je také milé,všetkým babám zo srdca blahoželám a veľa zdravicka prajem, užite si drobciatka,čochvíľa vyrastú ☹ našej malej sa nechce, na poradni nič nové... Drzkajte sa všetky, bábätká sú krasnucke, na spapanie 🙂
@blondi2 anooooooooooooo,to som bola jaaa a bola tam aj ta pani ,co tiez chodila Krjakovi,kratke vlasy mala.Ja som si nebola ale ista,ci si to ty,skodaaaa ☹ .
Idem do poradne, dufam ze mi uz krcok nenajde alebo povie dake dobre spravy, lebo co kontrola mi vzdy povie to iste: krcok 1,5cm, nic sa nedeje :(
Baby ranny moc do ambulancie moze byt aj teraz o 10.00 ked som rano o 03.00 na to zabudla???

@blondi2 tak srdecne blahozelam k Filipkovi 😀 Nech ste hlavne zdravi 😉
Ako po cisaraku? Da sa ta bolest rozumne zniest? Toho sa ja najviac bojim. ☹