Termín pôrodu február 2014
Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂
@bambulka12 mňa rodila Trellová,ja som sňou bola max spokojná.Lajtman sa tam len vyskytoval on ma vyšetroval na gyn pred pôrodom a hore už Trellová...
ahojte dievčatá, ak by ste náhodouešte niektorá nemala, ponúkam vajco Romer baby safe + základňa + zimný fusak do autosedačky Altabebe...všetko super stav v Ba 110 e, príp pri rýchlom jednaní dohoda...
@sonulka81 som sa pytala ci sa neda az v pondelok to si mala videt 😀 ale mam na teba veeela otazok 😀 potrebujem toto: ked som tu s tlakom v com spociva vizita a velka vizita?mozem ist kukat telku?lebo sa nudim jak hovado...kedy je najlepsie sa ist osprsit?a ked su ranajky obed vecera tak dojdem zoberem sadnem a zeriem? proste to co tu budu so mnou robit?sorry za dementne otazky ale naposledy som tu lezala ked som sa narodila ☹
@lucul dufam ze nie...ja chcem ist domkov a potom si pridem odrodit neskorsie...
@cukrik580 ty sa môžeš pohybovať aj telku kukať...zajtra aj v nedelu je suchá večera tj.chlieb a maslo a šunková saláma,alebo paštéta a maslo.o 16 podotýkam....zajtra a nedela je malá vizita to je iba doktor a sestra a opýta sa ťe ako sa máš.veľká je s profesorom Mlynčekom to sú fofry on je autorita nemocnice.ale tiež sa len kukne do papierov a povie čo s tebou ale ked budeš mať dobrý tlak....tak neviem čo bude či ťa fakt nenechajú už do porodu.ja som chodila po malej vizite o pol 8 ráno pred veľkou vizitou...alebo okolo 13 potom.a áno prídeš vezmeš a papáš...upozorňujem stojí to za hovno tá strava tam...nech ťa manželík predzásobí.Návštevy sú pohode nejako neriešia návštevné...hore na pôrodnici nedovolia nič.robiť nebudú ništ merať tlak či bude stále taký a asi z nedele na pondelok budeš zbierať 12 hodín moč aby zistili či nemáš bielkoviny v moči...budeš mať cikáčik na záchode a zlievať každú dávku... ☹
@sonulka81 vobec mi ani nechuti jest takze to mi je teraz srdecne jedno...citim sa tu ako vo vazeeni...tie dve uz spua prosim pekne!!!ano budem zbierat...to si mam nechat na zachode ci ako?to mi nejak nedocvaklo sa spytat... :-/lebo uz to tu mam pod umyvadlom nainstalovane...inak v noci zbierat moc...ha ha sak v noci tolko necikam...vlastne ja ani cez den...no som zvedava...a o kolkej byva vizita?nech som na izbe 😀 takze nemusim byt vyzlecena alebo co?lebo tieto dve truvbky ani pol slova nepovedia tak sa nemam ani koho spytat...
@hulahop oficialny 19teho podla ms podla sona 14teho. Tiez mi povedal ze nic sa uz mesiac nedeje, krcok vysoko, neotvoreny ani len kusocek.... Povedal ze este stresovat nemusim ale uz by to malo vyzerat uplne inac. Ze vraj mala vobec netlaci hlavickou dole, a teda sa nic nedeje. Asi tam ma stale vela miesta potvorka mala 😀 Ja len viem ze vyvolavacku nechcem...bojim sa jej jak cer kriza....
Zdravim vsetkych ludi,volam sa Viktoria ,narodila som sa 1.2.2014.,vecer o 20tej hod,3340g a 49cm 🙂
ahojte kocky poprosim vas ,niekto tu pisal recept na caj s klincekmi
@kazunomiya nehovorila som popredu, popravde som na to aj zabudla, ale tak som rozhodnutie, či treba alebo netreba nástrih chcela nechať na nich, myslím, že na kramároch sú dobrí pôrodníci a nerobia nástrih len tak preventívne a pôrodníčka mi to potom aj povedala, že keby nebolo toho pozostatku z predchádzajúceho pôrodu, tak by ma nemusela nastrihovať 😕
@petruska1212 my sme meno nemali vybraté do poslednej chvíle, mali sme dlhšiu dobu užší výber, ale neboli sme rozhodnutí pre jedno meno stále, ešte na ceste do pôrodnice sme sa stále rozhodovali (ešte že cesta trvala hodinu 😀 ) a nevedeli sme či to bude Teo alebo Simon, nakoniec sme to nechali na osud, napísala som na papieriky začiatočné písmenká a chcela som ich v ruke zamiešať, že potom vyberieme jeden, ale pri miešaní mi vypadli z ruky a nevedela som ich nájsť pod sedačkou, až teda ten jeden som našla a bolo tam písmeno "S", tak osud rozhodol za nás, že máme Simona 😉 ale ja som bola viac k tomuto menu naklonená, tak som aj rada 😉
@veronikapodolska tak ja som nemala pri cvičení žiadne problémy, pekne som postupovala, 1cm za 2dni, len teda ďalej som nestihla už ísť.. dcérka aj teraz Simon, mali rovnako veľké hlavičky, 33cm, dcérka vážila 2760g a Simon 3000g, čiže obidvaja skôr taký drobunkí krpci, ale išli skôr von, dcérka 37+1 a Simon 37+4 😀
@katty137 tak asi je na tom niečo pravdy, že tie pôrodné cesty ostali ešte po dcérke trochu menej stuhnuté, lebo ja som dúfala, že to pôjde rýchlejšie ako pri dcérke, ale až takú rýchlosť som nečakala 😀 ale určite pomohlo aj to, že mi plodovka teraz odtiekla tak naraz, že maternica začala normálne pracovať a začali mi normálne kontrakcie, lebo zväčša pôrod je už šup šup ak odtečie plodovka vo veľkom, alebo ti ju pustia na sále 😉 držím palce, aby si mala pôrod rýchlejší ako ten prvý 😉
@matabah díky, Simonko je fakt spokojné, pokojné, pohodové bábo, zatiaľ 😀 stále spinká, napapá sa a zasa spinká, trošku zaplače ak ho prebalujem, ale ako dám čistú plienku a zapnem ju, už je tichučko a čaká kedy dostane papušu, pri prsku zväčša zaspí 😉 ťahá ako kedy, cez deň spí lepšie, vtedy spinká aj 5h vkuse, v noci je to horšie, cca každé 3h sa kojí, ale inak pohodička... ak by som mala iba jeho, to by bol iný veget na materskej 😀 😀 😀 😀
@blondi2 gratulujem k Filipkovi, fakt chlapské miery 😀 .... otázka na teba aj tie čo už porodili, si nepamätám ako som to mala po prvom pôrode, tiež máte takú čiernu stolicu? 😕
@os geratulka k Lukáškovi, tiež pekné miery, neviem či nebudeme v skupine najmenší chlap 😀
@biba našla si? napr. http://www.originalbabyshop.eu/skladom-nove-des...
inak okolo nás tiež všetci kašlu, dcérka kašle aj mala vysoké teploty včera aj predvčerom, dnes bola celý deň doma, tak bola bez teploty, ale kašle riadne a tak isto aj drahý sa necíti dobre a kašle, ja som mala dnes tiež mierne zvýšenú teplotu, tak sa bojím aby Simonko nič nechytil, vetráme poctivo, ale tak neviem 😔
tu pise ocinko hany pisovej,dnes o 16:05 sa nam narodila nasa krasna princeznicka,3750g,52cm..... sme ok a pozdravujeme vsetkych 😉
@matabah jejdaaaa krasa,a bala si sa,ze budes posledna 🙂 ja zacinam pochybovat o sebe a neviem, ci to nebudem ja,kto bude posledny 🙂
dnes mi na sono zistili,ze pamprlonik ma nie o medzi 3300-3400g nedal sa im poriadne zmerat,mrvil sa ako hudenicka, krcok mam stale na 1,5 a v pondelok ide. Pred komisiu a osobne musim odsuhladit sekciu a snad mi povedia,kedy si na nas spravia cas 🙂

@lucul
@miky132 dakujem cicky...dufam ze ma v pondelok pustia ☹