icon

Termín pôrodu február 2014

kamea858
22. máj 2013

Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂

miky132
8. feb 2014

@lucul jeeej gratulujem🙂)tak vela zdravicka a mliecka prajem!rychlovka super🙂

anies10
8. feb 2014

@cerimi77 to mozem uz teraz zacat uzivat? A kolko tabletiek? Ci je tam nejaky pribal letak?

biba
8. feb 2014

@lucul kocka gratulujem k nadhernej dcerke,a nebolo treba ani vyvolavať,

Baby ved tusim som tu uz len ja co neporodila 🙂 ale ja budem termin vediet v pondelok, juchaaaa 😀

kazunomiya
8. feb 2014

@biba daj pokoj, ja som tiez este neporodila a ani sa na to este v najblizsich dnoch nechystam, o tie dva tyzdne ked mam termin by to bolo idealne 🙂

biba
8. feb 2014

@kazunomiya chces catat az do 41 tyzdna? Juuuj tak ja si zelam aby mi ho konecne vybrali,uz mi to je otravne a hlavne som na toho naseho pamprlonika straaasne zvedava 🙂

kazunomiya
8. feb 2014

@biba no termin mam presne o 14 dni to je 41. tt ale zase nechcem ze prenasat.. keby sa tak narodil na termin, 22. 2. tak mi to pripada fajn, budem tu mat svojho lekara (teraz je prec) a ak sa prekonam tak dovtedy tu upracem nech to vyzera trochu normalne... keby som maleho mala teraz tuto do tohto neporiadku priniest, to by som nechcela...
Aj ked som na neho zvedava, tak predsa len mam pocit ze kazdy den navyse je fajn na to aby som sa na neho lepsie pripravila, myslim, tak vnutorne 😀

katty137
8. feb 2014

@cerimi77 tak to ti zase asi trošku v mojom prípade musím vyvrátiť, lebo mne prcla doma a teda odtiakla vo veľkom, dotiekla v nemocnici, čo je 5 minút cesty, tam už bola "fuč" a odtekala už len obnovená... a aj tak to trvalo od odtečenia 18 hodín :(

katty137
8. feb 2014

@cerimi77 ale inak uvidíme, ja už na to radšej nemyslím 🙂 Ďakujem za podporu, určite to nejak zvládneme 🙂 musíme,,, vy už si to len pekne užívajte 🙂

biba
8. feb 2014

Moje kardio zo stvrtka,aspon dako zahanam cas pri cakani na pamprlonika,celkom sa mu ten orbitrec pacil,ale uz som ako vyvrzenej vorvan 🙂

biba
8. feb 2014

@kazunomiya ja mam termin 20.2. Ale beriem cokolvek od stredy, uz som strasne nepokojna, zajtra sa chystam poriadne povysavat poodtahovat sedacku a pod aby som presne aj ja mala vsetko upratane 🙂 dnes sme sa s drahym trochu blaznili na posteli, steklili a ja som v momente dostala strach aby sme ho nevyhnali skorej ako ho vyberu oni 🙂

katty137
8. feb 2014

@lucul jeeeeeeeeeej, gratulujeeeeeeeeeeeeem 🙂 no vidíš, nakoniec to išlo samo 🙂 konečne, že? moc sa s vami teším 🙂 opatrujte sa dievčatá a hlavne nech je všetko v najlepšom poriadku 🙂

@cerimi77 Malý je prekrásny... aj s mužom aj s Leonie sme pozerali a tutulkali sa aj s fotkami 🙂 je prekrásny a má krásne veľké očká

kazunomiya
8. feb 2014

@biba problem je ze ja uz nemam na nejake vacsie aktivity a upratovanie velmi chut ani silu, po chvili ma zacne vsetko boliet, tlacit, musim prestat... a nechce sa mi, to je asi najhorsie 😀

lucul
8. feb 2014

@katty137 neboj nalad sa pozitivne 😉 ja som malu rodila 12hodin tiez mi voda odiekla doma a tiekla aj cestou aj v nemocke este odpustali a otvarala som sa co hodina to centimeter a teraz kebyze je nemocnica o kilometer dalej tak sme v spravach 😀

katty137
8. feb 2014

@lucul ďakujem za povzbudenie 🙂 ja som celkom spokojná a vysmiata už, síce aj tak strach je a bude, toho sa nezbavím, ale som úplne v pohodičke... nejak sa von dostať predsa musí a ja už sa tak strááááááááááááášne teším a nemôžem dočkať... a čím viac sa tu rodí, tým viac je mi smutno, že ešte nie je s nami 🙂

biba
8. feb 2014

@kazunomiya ohooo o chceni hovorit nebudem, mne sa nechce nic,ale snad sa zajtra do niecoho donutim ked moj drahy pojde zajtra do prace 🙂

veronikapodolska
8. feb 2014

mňa už to čakanie tiež nebaví,ja mám až 21.2 termín, ale veľmi dúfam a verím že by som mohla už koncom týždňa narodiť 😒 tiež už nevládzem nosiť to brušisko, a ked niečo začnem robiť hned ma bolí chrbát ☹

aplless
8. feb 2014

@biba neboj ja som tiez este neporodila asi to ani tak skoro nebude.mam pocit ze budem posledna.vcera som vesala zaclony a muz ze ci mi nesibe reku sak co nechndujem ze budeme v marci azuz idem rodit a cakam a stale nic uz sram

majaon
8. feb 2014

Ahojky,tak gratulujem aj ja vsetkym novopecenym maminam 🙂 A este je nas tu viac co mame stale drobcov v brusku,ani mna to uz nebavi nosit a som zvedava na maleho,snazim sa furt nieco robit a rozbehnut to nejako,ale drzi sa to nase chlapcatko ako kliest 😀 Som zvedava na poradnu v pondelok,co mi ujo primar povie...No drzkajte sa vsetky,idem nieco spapat 😉

cerimi77
8. feb 2014

@anies10 až po pôrode, 3guličky 4-5x za deň, letáčik k tomu nie je 😕
@katty137 tak ty si asi výnimka čo potvrdzuje pravidlo 😀 zväčša ako odtečie vo veľkom plodovka, alebo ti ju v pôrodnici prepichnú, tak to už ide šup šup.. pri dcérke mi odtekala pomaly a trvalo to celú večnosť 😝 ... inak teraz keď som prišla do BA, čo je hodina cesty, asi 2h od odtečenia plodovky ma vyšetrovali, som bola len na 2cm a behom asi 30min som už mala husté kontrakcie a dávali mi klystír, išlo to fakt veľmi rýchlo potom 😉

20erika07
8. feb 2014

@veronikapodolska no veru aj mňa chrbát najviac, v krížoch ma neskutocne pichá pri chôdzi,sem tam malá zablokuje dáky nerv,fu normálne to nejak zle nesiem,pri prvom som bola culejsia a nevnímala som tak nejaké ťažkosti...

biba
8. feb 2014

Baby,mamicky,co ste uz porodili, mam jednu otazocku, co je pravda na tom,ze po porode vam zaleje organizmus,alebo proste dako napuchnete, nech viem na co sa pripravit,a co ocakavat. Neviem ci toto je pravda no niekde som tuto informaciu citala :-/

vieraft
8. feb 2014

@biba mne sa to zatial nestalo ani pri jednom porode

cerimi77
8. feb 2014

@biba myslíš špeciálne po cisaráku? každopádne som o tomto ešte nepočula a teda ani nezažila, skôr naopak, po pôrode mi všetko čo bolo opuchnuté odpuchlo a dostávalo sa do normálu 😉

biba
9. feb 2014

@cerimi77 nie,mala som na mysli tak celkovo,lebo niekde tu,ale v inom fore som take citala a tiez som ostala zaskocena,tak som sada,ze to bola len daka volovina 😀

cukrik580
9. feb 2014

@biba mam par kamosiek co isli z porodnice spuchnute domov...naliate vodou ale o par dni to bolo ok.

zuzkafuny
9. feb 2014

Ja som tiež ešte celá... 🙂 ale ono to príde... dočkáme sa 😉

katty137
9. feb 2014

@cerimi77 No jo, ja hovorím, že ja som bola a tuším aj budem vždy iná 😀 katastrofa... tuším si v živote musím vyskúšať úplne všetko 😝

Inak, k inému, dnes sme mali ísť lyžovať, teda tie moje hrdličky, ja zase len ako divák a malá sa mi dnes zobudila s miernym kašľom, tak sme radšej nikam nešli 😢 Smola, mala ísť dnes aj brusliť, aj to nám tým padlo... ale musí byť bud. týždeň a celkovo fit... chodiť na gymnastiku treba a vo štvrtok lyžovať, nedajbože by sme porodili, aby mohla za mnou vôbec do nemocnice prísť 🙂 ale myslím, že to nehrozí, lebo tomu nášmu sa v brušku veru veľmi páči, určite bude ako malá lenivé 🙂

@biba ja som v tv sledovala reláciu o tých záchranároch a tak a bola tam sestrička zo sanitky, ktorá bola privolaná po pôrode domov k mamičke, ktorá sa tak naliala vodou, že jej zarezával prsteň do ruky, tak jej museli prsteň "urezať" aby neprišla o prst, takže asi ako kto a ako kedy, ja som teda zaliata nebola vôbec a nikoho ani nepoznám osobne, kto by sa po pôrode nalial, skôr pred pôrodom majú tento problém 😒

lucinka0503
9. feb 2014

@biba Ahoj ja som bola pokazdom porode riadne naliata ani topanky som si nemohla obut ked som sla domov a az tak do mesiaca sa to upravilo do normalu.

20erika07
9. feb 2014

@biba ja tiež nie,ale ani pred pôrodom som nebola popuchnuta,nezadrziavala sa voda vo mne no a po pôrode,pri odchode domov som bola ako pred tehu, ale som mala len 9-10kg navyse a asi len s tretinkou som odchádzala dom,no teraz mám 25kg navyše a okrem nôh som popuchnuta,tak dúfam sa hneď odvodnim a nebude to opačne 🙂 ale inak som o tom nepočula

biba
9. feb 2014

@katty137
@lucinka0503
@20erika07 baby,tak ja niesom napuchnuta ani teraz,ale dufam,ze ma to necaka ani po porode,lebo inak ma chyti poporodna depka 🙂