Termín pôrodu február 2014
Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂
Caute baby...mne dnes na poradni primar posunul TP na 20.,ze to mam zle vyratane,sakra,ja ze uz mi naplanuje porod ked do 17. nic,ale som na jeden prst otvorena - pokrok oproti spicke prsta,to asi ten sex 😀
A este sa chcem spytat - ako som prisla domov,mala som tmavu krv na vlozke,to asi po vysetrni,ze? Este som to nikdy nemala po kontrole...
Ahojte, ziadne nove babo nepribudlo? 😉 asi vsetky cakaju na Valentina 🙂 . my sme este stale chori, ale uz je lepsie.
@majaon tiez som pri druhom tehu mavala taky vytok po vysetreni , raz dokonca normalnu krv a dost velke mnozstvo, tak som hned volala dr. a on , ze to je normalne, lebo ten krcok je uz celkom presiaknuknuty, tak ked sa ho on len dotkol, tak to zacalo krvacat. ale do vecera mi to prestalo. pri poslednom tehu som to nemala ani ras, ani teraz este nie.
Inak baby, pri vsetkych tehu som bola posledny mesiac na 2cm otvorena, strasili ma, ze to moze kazdym dnom prist a teraz mam tyzden do terminu a neotvaram sa 😕 . co sa mi to tam zalepilo, ci co?
@lucul gratulujeeeem a prajem vela zdravicka a vela mliecka 🙂
@biba ja som mala strasne opuchnute clenky,ale brutal,ako kopyta,mm mi doniesol cozmy a som ich ledva zapla,ale dosli sme domov a hned mi odpuchli.Vraj je to normalne,hlavne po sekcii.
@cukrik580 vydrzkaj.moja zlata,viem,ako sa citis,ale aspon si pod kontrolou a uz to nepotrva dlho a budes mat Samuska maleho 🙂
Babyyyy,je to tu,v stredu idem do nemocnice a vo stvrtok 13.2. By sme mali uzriet svetlo sveta,tak mi drzte palce, je tu koniec sraddy zacina realita. Ozaj co myslite,je lepsie sa oholit v utorok pred nastupom,alebo v stredu v nemocnici pred operaciou?? Juuuj ja sa asi zblaznim 🙂
@biba to mam aj ja dilemu, ci sa nemam radsej uz teraz dopredu, lebo teda rozhodne vraveli ze treba sa - aby ta nemuseli v nemocnici... predpokladam ze v tvojej porodnici to je podobne. Ak tam mas moznost oholit sa sama tak mozes, ale asi by som to inak urobila uz doma predtym. A ja navyse neviem kedy babo pride, na rozdiel od teba, u nas to bude (zrejme) prekvapko 🙂 takze rozmyslam ci to holenie neabsolvovat uz teraz nech to potom narychlo nemusim... len ked ja som na to neni zvyknuta...
@lucul ja som rodila v sobotu o 7h a v stredu ma pustili, oni počítajú 4x24h a prepúšťajú každý deň, vždy medzi 13-14h, tak ak nemáte žltačku a bábo priberá a ty si ok, tak by ťa mali pustiť v stredu?.. chúďa dcérka, s kým je doma? s tatinom? ...ja som Terezke už popredu hovorila, že pôjdem do nemocnice pre bračeka, že tam pár dní budem musieť ostať a potom sa vrátim domov aj s bračekom, na mňa to prišlo o 2h v noci, tak svokra musela prísť k nám a ráno si Terezku zobrala k sebe a potom sa striedali s mojou mamou, ale bola v pohode, len keď sme spolu telefonovali a povedala som jej, že ešte nemôžem ísť domov, tak sa rozplakala, ale to vraj len chvíľočku, inak bola v pohode, vraj ani nevedeli, že ju majú, že taká bola dobrá ... som sa tiež bála ako to zvládne, ale našťastie všetko ok 😉
@biba tak drzim palce 😉.Ja som sa holila v den nastupu do nemocnice,rano a stacilo to.
@bambulka12 nooo aj nad tym som uvazovala,ale vecer pred tym si umyjem uz aj hlavu a rano som sa tym nechcela moc zdrziavat,a,ze by som to spravila vecer pred tym v nemocnici,ale fakt neviem co bude lepsie, ale na druhej strane,doma je doma 🙂
@cerimi77 ja dufam ze zajtra ma pustia, ja som prvykrat rodila 28.10. o 21h a 1.11. nas pustili doobeda domov. My sme ju tiez pripravovali ze budem v nemocnici a ona bude s tatinkom len vcera strasne chcela vidiet sestricku a tato s nasimi ju sem zobrali co som ja nechcela ☹ ale teraz sme spolu volali a pohoda aj do skolky isla rano aj mi obrazok tam nakreslila. Tak snad zvladneme
@vieraft @lucul výhodou odtečenia plodovej vody je, že nemusím rozoznávať či sú kontrakcie pravé alebo nie a čakať až budú každých 8min 😀 o 2h mi odtiekla plodovka, takže nemala som čo riešiť a išli sme do nemocnice, čo je asi hodina cesty, pred BA som už mala kontrakcie ktoré som mierne rozdýchavala, na čakačke som bola asi 30min, potom klystír, wc, sprcha šup na pôrodnú sálu, o 7:03 bolo po všetkom 🙂 .. lebo @lucul ty si to fakt potom len tak-tak že stihla 😀
@biba si ich nevedela ukecať na termín 14.2.? 😀 😀 😀 musí to byť zvláštny pocit, vedieť popredu, kedy sa vám krpec narodí 🙂 ja by som sa oholila vopred, pri Terezke mi plodovka začala odtekať pomaličky, takže ja som nabehla ešte do sprchy a oholila som sa, doma upratala, popolievala kvety a potom si zavolala odvoz do BA 😀 ... teraz mi plodovka išla vo veľkom, som sa akurát namaľovala, obliekla, dobalila kufor 😀 oholená som nebola, to bolo v sobotu ráno, v pondelok som mala ísť na poradňu, tak som mala v pláne sa až v nedeľu večer holiť - nestihla som, ako mi dávali klystír, tak ma tam sestrička oholila 😉
🙂 Caute baby tak sa hlasim z nemocky, zajtra rano sekcia
Drzte prsty

@cerimi77 prosim ta, na kolky den ta pustali z nemocnice, ja dufam ze nas zajtra pustia, nie ze by tu bolo zle a dcera doma stale place ☹