icon

Termín pôrodu február 2014

kamea858
22. máj 2013

Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂

cerimi77
10. feb 2014

@lucul aj ja som zakázala, aby za mnou prišli s Terezkou, lebo to by bol asi tiež plač, ak by odchádzala bezo mňa, takže len tatino chodil za mnou a s Terezkou som radšej ani veľmi netelefonovala, lepšie to zvládala ak ma nevidela a nepočula.. tak aj u vás to vyzerá, že to bude ok, a som ani nevedela, že sa dá ísť skôr z pôrodnice, čo som sa pýtala, tak o takejto možnosti mi nikto nehovoril, tvrdili že 4x24h počítajú a ak je všetko ok, môžeš ísť domov.. ja som si to tam docela užívala 😀

biba
10. feb 2014

@miky132 🙂 jeeej tak gratulujem dopredu 😉

lucul
10. feb 2014

@cerimi77 no ani nevrav ja som povedala,ze o kilometer dalej tak sme v spravach 😀 a si neviem predstavit tu cestu vytahom na kramaroch asi by to bol vytahovy porod 😀 mna na cakacke akurat muz prezliekol. Aj na dnesnej vizite ze a dobry den to ste vy ten rychly porod 😀 vraj ucebnicovy tak to ma byt

biba
10. feb 2014

@cerimi77 nechceli mi to dat na 14.2. Zevraj vtedy zvyknu operovat lekari z okolia ba svojich pacientov a oni im piatky uz automaticky nechavaju volne,slaka ale ved ja som tu doma, preco mam uhybat ja?? Ale neva,hlavne uz bude vonku 🙂 ale mas pravdu,je to divne vediet to dopredu, 🙂 neviem ci je lepsie sa pripravit na urcity datum,alebo byt liecena sokovou terapiou 😀

biba
10. feb 2014

@ivet51 drzime vsetky prsty,palce a ine casti,len aby to dobre dopadlo 🙂

tututka
10. feb 2014

Ahoj🙂Tak pekne sa to tu uz rozrodilo🙂 My mame termín 17.2. a podla sona 12.2.,ale uz by som bola rada,keby to bolo...citim sa ako spongia,zadrziavam vodu snad z hodiny na hodinu☹

20erika07
10. feb 2014

@biba moja aj ja mám prvý termín 13.2,druhý 14.2,tretí 16.2 a posledný 17.2...no malá má z čoho vyberať kedy má ísť von... Ale podľa ms mám toho 13.2 a aj podľa prvého sona tak vychádza,tak snáď rodime spolu 🙂 len iným spôsobom 🙂

biba
10. feb 2014

@20erika07 a kde rodis?Ja antolska 😉

vieraft
10. feb 2014

@cerimi77 no ved to, keby mi odtiekla voda, tak viem, ze mam ist, ale mne voda neodtiekla ani pri jednom, vzdy mi ju prepichovali a potom do hodiny som uz mala krpcov vonku.
ja inak tiez pripravujem dcerku, ze nebudem doma, aj povie, ze bude spat s tatinom, ale rychlo to vzdy zmeni, ze ona pojde s mamou pre babo. urcite si uziju vela placu, lebo deti budu doma len s mm, babky nepomozu. preto chcem mat nadstandard kvoli detom, aby za mnou mohli chodit aj na dlhsie. neviem si predstavit, zeby za mnou decka neprisli vobec.

aplless
10. feb 2014

Aj moja dcera uz vyjednavala ci nemoze byt so mnou v nemocke ale uz je velka vydrzi

katty137
10. feb 2014

@biba
@ivet51
Baby, tak vy už to máte tiež za pár... Paradicka... Mooooc držím palečky a čoskoro sa nám ozvite... Aj ja už chceeeem ;)

vieraft
10. feb 2014

@aplless ty ides tusim rodit do Bojnic, aj si si tam niekoho zazmluvnila k porodu?

biba
10. feb 2014

@katty137 dakujeme,ale baby nervozna som ako hovadooo, uz nech to je a viem co a ako bude hlavne sa tesim na pamprlonikaaaa 😀

aplless
10. feb 2014

@vieraft ano do bojnic nemam nikoho ani epi si nedam ale mam obavy vraj ma babo3,6kg neviem kolko do porodu este pribere no snad to pojde rychlo

lucul
11. feb 2014

Ideme domooooov 😵

kazunomiya
11. feb 2014

No, mne celu noc tvrdlo brucho, cakam, ci to prejde... ale skor tipujem ze ano... v kazdom pripade od vcera sa mi potvrdzuje ze sa nieco deje - asi to uz dlho nepotrva 🙂

aplless
11. feb 2014

Odisla mi zatka som zvedava AKO DLHO ESTE DO PORODU. KOLO TAK ASI MOZE BYT?

kazunomiya
11. feb 2014

@aplless http://tehotenstvo.rodinka.sk/rodime/porod/hlie... niekoľko dní, ale aj omnoho kratšie... Daj vedieť 🙂

veronikapodolska
11. feb 2014

bože baby so mńou sa nič nedeja, aj ja už chceeeeeeeeeeeeeem ☹

kazunomiya
11. feb 2014

@veronikapodolska neboj, ved sa dockas. Ja som stale presvedcena, ze by som najradsej pekne pockala do terminu, dufam, ze mi to tak vyjde. Zato manzel hovori ze on sa uz tesi.. tak som zvedava, koho z nas dvoch babo posluchne 😀

aplless
11. feb 2014

ja uz som tiez niekedy na nervy uz by som chcela mat babo pri sebe v poslednom case sa citim nepotrebne zbytocna lebo sa len povalujem a vecer je doma taka nuda ale zas niekedy si poviem ze dobre ze je babo este schovane ze mame este taky klud chvilku sak uz to dlho nepotreva a potom tu bude par rokov zas veselo a nudit sa nebudeme

veronikapodolska
11. feb 2014

@kazunomiya viem že sa dočkám len už by som to aj chcela, aj ked to bude riadna zmena. Teraz tu mám kľud len sa povalujem a premiestnujem z kresla na sedačku 😉 Toto mi bude chýbať - to nič nerobenie ale už by som sa chcela mojkať s mojim voňavým uzlíčkom 🙂

majaon
11. feb 2014

@aplless
@veronikapodolska jaj baby,presne to si hovorim aj ja - ze si mausim vychutnat to nicnerobenie,lebo potom budem v jednom kolotoci,na ktory sa tesim,tiez sa neviem dockat nasho drobceka,sice mam syna,no ten ma cochvila 15 a zije so svojim otcom,takze budem ako prvorodicka 🙂 uz nech nam to len ubieha rychlo 😉

biba
11. feb 2014

Baby donute na upratovat 🙂 ja sa neviem donutit,uz od nedele

kazunomiya
11. feb 2014

@biba to sa asi neda... ja som sa takto nevedela donutit par tyzdnov, som bola maximalne leniva a ani som nevladala, to teraz na mna prislo ze sa mi chce tu upratovat, vysvetlujem si to tak ze porod sa zrejme uz blizi 🙂

Mozno keby ti s tym niekto pomohol islo by to lahsie...

biba
11. feb 2014

@kazunomiya ahaaa,no opytam sa stien,alebo mojho bejiho (ficus benjaminus) alebo pedikerky u ktorej budem o14.00 😀 a to nie je nic extra zdlhave ale zacat je problem 🙂

kazunomiya
11. feb 2014

@biba 😀 😀 😀 veru to je ta radost byt doma sama na materskej... myslela som aj ja ze sa mi bude chciet upratovat, ale nakoniec z toho bola jedna velka lenivost.. ako vravim, teraz sa to trochu zmenilo, som zvedava, ako to bude ked tu budem sama s babatkom.

biba
11. feb 2014

@kazunomiya ked uz budeme mat babetko,bude to o inom,budem mat program a nebudem moct odkladat prebalovanie,krmenie a pod,proste budem mat pevny program a to je to co ja potrebujem 🙂 lebo tieto volne dni su hrozne ☹

lucinka0503
11. feb 2014

@cukrik580 Kde si sa nam stratila?Co je s Tebou?Daj vediet.

anies10
11. feb 2014

@aplless mne po odijdeni zatky uz zacali kontrakcie a do 16 hod som porodila 😉