Termín pôrodu február 2014
Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂
ahojte baby,tak aj my to uz mame za sebou. mala evicka sa narodila este v utorok 11.2. o pol siestej vecer, mala 3500 a 49cm. rodili sme cely den, nakoniec sme skoncili sekciou, tak sa pomaly zotavujeme. a mame aj zltacku, uz druhy den je nas drobcek pod lampou,ale dufam,ze dnes uz budu dobre vysledky... gratulujem aj ostatnym maminam 🙂
Takze nic...Cakame dalej...Vsetky babatka su nadherne,uz nech vidim aj toho svojho drobceka 🙂
Kto tu vlastne este zostal 2v1? Uz nas je len par tusim 😉
@nrmajky ajaaaaaj,ten je nadherny a tusim je cela mamina,pozdravujem Janulku 🙂
@majaon ja 🙂
Inak baby, včera večer normálne kontrakcie, od jedenástej do 2:30, pravidelne po 15 minútach, tak som sa z toho vytešovala, že nech sa to už skráti, môj sa stihne vyspať, ja som pri tom oddychovala, predýchala a zase znovu a čo potom? no nič, neporazilo by vás? ja to nechápem... ale teraz som bola na wc, neviem či to bolo alebo nebolo ono, ale vyzeralo to ako zátka, ale minule mi ju vybral lekár, tak som ju nevidela, takže je možné, že to ono nebolo 🙂 nemalo to príme s krvi ale skôr niečoho hnedého, tak ja neviem, sakriš... ale už by to mohlo byť, keď v noci bol taký planý poplach...
@majaon ja ešte tiež nič. Dnes mám presne týždeň do termínu. Občas poslíčky a únava a tak, ale inak nič sa nedeje a ako som písala vyššie, ani nechcem aby sa dialo, do stredy. Ak by som mala ísť do pôrodnice skôr než dôjde môj doktor, necítila by som sa bezpečne.. po tom, aké som mala skúsenosti z poradní ☹
Ale ešte veselo priberám, celkom prudko, dnes mám zas skoro o kilo viac ako pred týždňom.. asi voda alebo čo? Už mám skoro +19 kíl oproti pôvodnej váhe (ale tá bola dosť nízka).. našťastie to na mne nie je vidno.
@majaon aj ja stále čakám 😒
@katty137 aj ja mávam takýchto poslíčkov, tiež som už myslela že sa to rozbieha a nič, aj dnes od rána ma to stále drží ale nestupňuje sa to, tak si myslím že z toho nič nebude 😒 Ale je to na porazenie a už uplne chytám agresiu ked sa ma niekto spýta " no ty si ešte 2v1 a kedy to bude" 😠 Ale baby dnes je spln, tak možno sa nám to naozaj rozbehne, počas splnu sa vraj rodia deti 😉
@veronikapodolska no už aj ja začínam byť na to alergická, hlavne ak je to denne jedna a tá istá osoba 🙂 ale tak to už tých pár dní prežijeme a potom zase no čo, aký bol pôrod a kedy to bolo a čo to máte a to už bude stále dokola zase toto... než si ľudia zvyknú 🙂
Ja tie poslíčky tiež poznám, ale včera to bolo iné, úplne iné, aj tlaky na dole aj ma to oveľa oveľa viac bolelo, proste to bolo iné, ale čo už s tým... nič sa nedeje, bruško ma bolí ale stále aj s krížami, ale nič z toho nie je...
A nebol spln náhodou túto noc?
@veronikapodolska aha, nebol, teraz pozerám na nete, dnes má byť ten pravý spln, tak som teda zvedavá 😀
@bambulka12 ale jednu vec ma urcite po tatovi 😀
@nrmajky no schvalne,ktoru? 😀 😀
Ani ja nič, ani to ručné doktorove pootvaranie nepomohlo,brucho mi netvrdne vôbec,mala veselo kope,tak uz asi naozaj mi ostáva len to vyvolávanie v pondelok ☹ drahý má teraz dve nočné,ale zajtra doobedu ešte vyskúšame dúfam nejakým sexom vyvolať,no myslím že sa nič nebude diať... Aspoň ženy po konizacii majú živý dôkaz toho že sa nemusia báť predčasného pôrodu,a to mám 2,5cm zrezane z krčka a nechcem sa viac otvoriť ako na prst... Toto mi ani môj doktor na onko nebude chcieť veriť že prenasam 🙂 no uvidíme jak ten spln dnes dopadne,koľko z nás porodí 🙂
@katty137
@kazunomiya
@veronikapodolska
@vieraft
@20erika07 jaj baby brucho mi tvrdne teda statocne,az znecitlivie a tie krize - no comment,dnes mi z tej bolesti bolo do placu 😢 ked uz ani spln nepomoze,tak to musime nechat na tie nase deturence...co sa tyka tych otazok od znamych,tiez mi to je neprijemne,hlavne preto,ze pred Vianocami to vyzeralo na predcasny porod a teraz sa kazdy vypytuje...ale co narobime...nech sme hlavne zdrave a v pohode,uz tych par dni zvladneme 😉 pekny vecer prajem 🙂
@lucul zlatko včera si mi napísala že do rána som v nemocke 🙂 ale do ktorého rána mojka 🙂 🙂 🙂? Bo zatiaľ ležím vo svojej postieľke 😀 juj tak veľmi nechcem vyvolavacku, vraj sú vtedy väčšie bolesti... Zajtra sa rozhodne,bude sex,väčšie upratovanie pokiaľ mi chrbát dovolí,sa nezastavim, ani bohovi ten pondelok vyvolavacka nesmie byť! 🙂
@bambulka12 nostek 🙂
Baaaby,,, chcem sa opytat, len neviem, kde mam vytvorit otazku,,,
Ak je zena tehotna a casto kasle, tym padom stahuje brucho a podobne, ma to nejaky negativny vplyv na babo???? 😀 no to je otazka ja viem, len ma to zaujima, ,,, co myslite
@chiechie nie čo viem tak nemá, ja som kašlala ako tuberak a v nemocnici mu na ti nepovedalu nič..kup sú čaj si slezom,ten zabera..vraj v Lidli je jeden vynikajúci so slezom prieduskovy
tak čo baby, aký učinok mal spln ? 😉 ja som mala v noci len slabé kontrakcie, aj teraz ráno a ked som bola na wecku tak som si našla dosť bledej krvi na papieri aj niečo bolo v záchode ale nevidela som to dobre, tak uvidíme čo sa bude diať ďalej 😒
@veronikapodolska no uvidíš, možno zátka a snáď sa ti to už rozbieha... Ja v noci malinko menej ako včera, ale od šiestej riadne predychavam... Stále riadne, v očiach slzy, kríža desne bolia... Môj išiel do práce, dostal inštrukcie, nech dáva pozor na mobil... Nech sa to radšej už rozbehne, bolí to, ale je to ešte úplne rozhadzane... Som myslela, že aj zacpa mi to robí, ale dnes som už po WC a bolesti stále... Toto som pri malej vôbec nezažila... Bolesti som mala pár hodín pred odtecenim plodovky, potom už sme rodili... Takéto haló nepoznám
@katty137 tak možno aj tebe sa to už rozbieha, hádam už z toho volačo bude 😉
@veronikapodolska
@katty137 baby, tak aj vy uz pojdete? mne vcera cele poobedie dost tvrdlo brucho, vecer sa pridali aj krize, teda tiez to takto nepoznam, mne sa ani jeden porod nerozbehol doma, tak som len cakala, predychavala, ale o 3,30 to zacalo slabnut. a to som mm ani pivo vecer nedovolila, ze asi pojdeme, potom som ho uz ani do sprchy nepustila a nakoniec nic. teda bolelo to dost, uz som to mohla mat radsej za sebou. moj dr. dnes isiel lyzovat, tak teraz do pooobedia radsej nech sa nic nedeje.

@biba aký krásny vlasáčik je Leonard 😀
@nrmajky @cukrik580 tak konečne.. gratulka veľká, už nech ste doma a vytešujete sa pekne spolu, Samko podobne maličký ako Simonko, ale môj krpec je tuším fakt najmenší zatiaľ 😀 veľa zdravíčka a mliečka....