icon

Termín pôrodu február 2014

kamea858
22. máj 2013

Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂

kazunomiya
21. feb 2014

@hulahop @saxxxana @anaja81 @vieraft babule dúfam aj ja, že to tak do stredy bude.. termín mám zajtra. Rozmýšľam, či podniknúť nejaké "vyháňacie" činnosti, ale dnes sa cítim akurát tak na ležanie v posteli...

saxxxana
21. feb 2014

@kazunomiya @hulahop @anaja81 @vieraft mam zly zaznam z pasov idem na prijem :( dufam ze som za 2 dni spat..

hulahop
21. feb 2014

@saxxxana drz sa!!!!

kazunomiya
21. feb 2014

@saxxxana tak sa drž, myslím, že čoskoro hlásiš miery 🙂

cukrik580
21. feb 2014

@barcelona94901 svokrus sa prejavila otazkou kedy pridete ked sme sa tam zastavili asi na 5sekund...ukazat maleho babke...tak som si v nervoch poplakala a bolo lepsie 🙂

vieraft
21. feb 2014

@saxxxana drz sa, myslim, ze uz coskoro, ak nie este dnes, rozsiris rady spokojnych maminiek 🙂

majaon
21. feb 2014

Dakujeme vsetkym za gratulacie,prave sme prisli z porodnice,malinky je uzasny,este sa mi rozbieha mliecko,tak kojime kazdu chvilku...Porod bol rychly a bezproblemovy 🙂

matabah
21. feb 2014

@cerimi77 ešte som nebola na tej stránke..neni času🙂
ale dnes sme navštívili tú laktačnú,trošku nás popravila,tie polohy a tak....skúsim jest homeopatiká,čo to spraví a presne,mám jest všetko,ved pomaly aj tak skúšam...už 2 dni....
a bruško pomaličky ustupuje..nechcem to zakríknut...ale aj ja mám vetry v kuse po porode...nechápem...kojím, často a častejšie a povedala,že naozaj sa oplatí oddychovat,pretože telo sa potom zaoberá tou tvorbou mlieka namiesto iných vecí...vyčerpáva už aj klipkanie očí,tak sa chystám celý víkend preoddychovat,na štastie je priatel doma,tak sa o mna stará až na závidenie🙂
akurát psychicky ma to semtam deptá,ked plačká,snažím sa byt silná,,,,...musím sa obrnit,hádam to bude len teraz tým čistením...
@cukrik580 vitajte domka🙂vela sííl a zdravíčka vám!!!

cukrik580
21. feb 2014

@matabah dakujeme 🙂 aj o nas sa tatino vzorne stara...az mi je to luto ze je zrazu na vsetko sam... Keby ma tie lytka netrapia tak som uplne fit az sa cudujem ako to po tom cisarskom zvladam...ale kvoli noham som takmer imobilna...len co sa prekonam o maleho postarat ako tak...dnes ma par ludi vystrasilo ze moze ist o trombozu tak sa bojim ☹ asi skocime zajtra na pohotovost...len mam hrozny strach aby ma nwposlali lezat alebo aby nedali nejake lieky ked kojim alebo co... ☹ ja uz sa tej nemocnice bojim jak cert kriza ☹

matabah
22. feb 2014

@cukrik580 neboj,len chod,a ked aj lieky,tak také hádam,čo možeš...

ivet51
22. feb 2014

@cukrik580 jasne, ze chod , nech sa ti na nohy pozrú... Pred pôrodom neboleli??? Nemáš ich opuchnuté, alebo sa nevyhodili kŕčové žily???

ivet51
22. feb 2014

@matabah držím prsty, aj u nás s tym kojenim je to raz lepšie, raz horšie

Baby aj si odstrekavate mlieko??? Ako viete , ze mate dosť mliečka ??? Mne po nakojeni niekedy placka, tak asi je este hladný drobec maly...

kazunomiya
22. feb 2014

@saxxxana ako to u teba vyzera? 🙂

tu stále nič, dokonca som dnes aj celkom dobre spala, Bohu vďaka za termovankúšiky (resp. za to že mi napadlo si jeden kúpiť).

saxxxana
22. feb 2014

Ležím v nemocke chytila som net z domu oproti. Aj keď stále padá aspoň niečo.🙂 Vcera mi spravili zatazovy test, všetko ok až na to že som mala potom kontrakcie každých 8min asi do polnoci. Dnes už nic. Už má domov bez drobceka asi nepustila kedze som 3 dní potermine. Keď chytim WiFi dam info. Aj vy sa držte, dalo to už musíme zvládnuťL🙂

majaon
22. feb 2014

@ivet51 ahoj,ja mam tiez trochu problem s mlieckom,zda sa mi ze je ho malo a stale prikladam maleho,lebo je kazdu chvilu hladny...Este som si neskusala odsavat a vecer mu zarabam Bebu,ale aj tak neprespi viac ako dve hodky...hadam sa to rozbehne cim skor 🙂

Tu je nase zlaticko 🙂

kazunomiya
22. feb 2014

@majaon joj to je zlaticko krasne 🙂

zuzkafuny
22. feb 2014

Aj ja už chcem mať... a stále nič... 🙂

kazunomiya
22. feb 2014

@zuzkafuny aha, aj ty? 🙂

nrmajky
22. feb 2014

Ahojte prosim vas nema niekto skusenosti s MUDr. Karol Zimmer, chirurgická a cievna ambulancia, s.r.o. ako to tam funguje ci casenky alebo ako

jeessie
22. feb 2014

@ivet51 aj my mame problem s mlieckom, ale sme to zistili az u dr, ked malu odvazila a zistila, ze skoro nic nepribrala... tak som tiez doteraz nevedela, ze mam malo mliecka, lebo nasa mala ani moc neplace a koji sa dlho, ale ona mi pri kojeni nakoniec zaspi, tak som myslela, ze je napapana... teraz sa to snazim trochu rozbehnut castejsim prikladanim a aj doodsavanim po nakojeni, tak hadam to bude lepsie...

veronikapodolska
22. feb 2014

Aj nás včera pustili konečne domov 🙂 tak som rada, už sa to tam nedalo vydržať 😠 herečka naša zatial poslúcha aj lepšie spinká ako v pôrodnici, ale to bude aj mliečkom už je silnejšie ako pred pár dńami 😉

veronikapodolska
22. feb 2014

tu je naša babulka ešte v nemocničnom 🙂

vieraft
22. feb 2014

Ahojte,tak aj my uz mame po tom,nasa Lea sa narodila dnes 6,39h.,52cm a 4300g.porod bol bleskovka.

lucul
22. feb 2014

@vieraft gratulujeme, tak si sa vyhla vyvolavacke super, wow a riadna vaha 🙂 vela zdravicka a mliecka

kazunomiya
22. feb 2014

@vieraft gratulujem 🙂

miky132
22. feb 2014

@vieraft. Gratulacia velka,krasna vaha sikovna mamina🙂prajem vela mliecka a zdravicka!

hulahop
22. feb 2014

@vieraft gratulujeeem 🙂

kazunomiya
22. feb 2014

@hulahop @saxxxana @anaja81 @zuzkafuny nikto nic? nas 5 samurajov tu ostalo este stale?

Ja si neviem ani predstavit ze sa to babo narodi.

veronikapodolska
22. feb 2014

@vieraft blahoželám, veľa zdravíčka a mlieka, to je tiež riadny kus baby 🙂

aplless
22. feb 2014

@veronikapodolska gratulujem s tou nemockou to poznam ja som tam mala depky nedalo sa mi tam spat stale niekto behal, ked bol pokoj tak odvedla plakali babatka a ked aj to utichlo tak moja spolubyvajuca dost chrapala.