icon

Termín pôrodu február 2014

kamea858
22. máj 2013

Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂

lucul
15. mar 2014

Mam 5tyzdnov a take su mi veci cislo 50 😀

cukrik580
15. mar 2014

@lucul tomu nasmu su konecne uz dobre a jedno pyzamko som dokonca uz vyradila 😀

aplless
16. mar 2014

tu mame presne masiac

bea00
16. mar 2014

Fu baby dnesny den cely zle. Nedalo sa ist von Adamko mi dnu nechce spat iba na prsu by bol cely den a spal iba hodinky. Uz som z toho zufala.a ako naschval ani kupanie sa mu uz nepaci, tam sa mi zvykol ukludnit a uz treti den mi vrieska pocas kupania. ☹

jeessie
16. mar 2014

@bea00 aj ja som dnes bola nestastna, ze sa von neda ist. mala cele doobedie nevedela zaspat, bola hore od 6tej a spinkala len po polhodinke dvakrat, az o dvanastej som ju konecne uspala, pospala pekne 3 hodky a potom este raz, tak nakoniec to nebolo take zle. a ked sa pri kupani vyplace, tak nie je potom aspon unaveny a lepsie zaspinka? inak, nasa je evicka 😉

bea00
16. mar 2014

@jeessie on zaspinkal aj vtedy keď sa mu kúpanie páčilo. myslela som ešte na to, že má troška zaparený zadoček ale fakt iba trocha a či to nemôže byť že mu je nepríjemná tá voda keď sa zadoček do nej ponorí a preto tak kričí.

jeessie
16. mar 2014

@bea00 a place pocas celeho kupania, ci len chvilkovo? ja by som skor povedala, ze to bude len tym, ze je tieto dni zle naladeny na to kupanie a zase to odoznie.. nasa mala sa podla mna rada kupa, ale tiez to niekedy sprevadza placom, ako ktory den to vyjde...

cukrik580
16. mar 2014

baby aj nas Samino je uz dva dni doobeda dost podrazdeny alebo ako to nazvat...ale zase dnnes prvykrat zaspal doobeda uz o 10 a vstaval o siedmej, takze hadzal rekordy 🙂 ale bol hore aj poobede a podvecer cca po hodinke, co inak buva takze neviem no 🙂 ale spinkat zaspinkal pekne sam ako kazdy vecer 🙂

cukrik580
16. mar 2014

https://www.facebook.com/photo.php?v=1020123941... neda sa sem dat video, tak ak vam to pojde, kludne pozrite 🙂

cerimi77
16. mar 2014

@lucul tak spánok mi chýba, aj keď sa asi ani nemám na čo sťažovať... popis dnešného dňa: ráno o 7h vstal, napapal sa, dala odgrgnúť, zaspal na ramene, tak som ho prehodila do postele a potiahol do 11h, napapal sa, dala do šatky lebo sme odchádzali ku svokrovcom, v šatke hneď zaspal, prehodila do postele a spal do 16h, potom rýchlo napapať a zasa do šatky, lebo sme išli s dcérkou o 17h na detské divadielko, v šatke samozrejme spal a doma ešte potiahol do 19.30, potom som ho nechala chvíľu aj hore, kým som ho uložila na noc, v noci spí dobre, budí sa každé 3-4h na papanie, ale nemusím ho nejako dlho nechávať odgrgávať a spí ďalej, cez deň si vyžaduje byť dlhšie vo vertikálnej polohe po papaní, tak ak nie je času, tak využívam teraz to kresielko 😕

cukrik580
16. mar 2014

@cerimi77 boooze, zlate dietatko mas 😀 moj papa asi trikrat viac ako tvoj 😀 ak nie viac 😀

sonulka81
16. mar 2014

@cerimi77 takýto bol aj náš dnešný deň...vtomto počasí som zvedavá aká bude noc keď buvala skoro celý deň.Alenejako sa mi zdá,že má soplík tak uvivíme ako sa to vivinie...

vieraft
16. mar 2014

Ahojte, po dlhsej dobe som sa sem dostala. obcas sem nakuknem, ale kym stihnem nieco precitat, uz odo mna niekto nieco chce, tak nestiham pisat. nasa Leuska mala vcera 3 tyzdne, je zlata, dobrucka, len uz zistila, ze ked place, pojde na ruky, tak niekedy uz preventivne reve o dusu, aby sme ju zdvihli 😀 . ale pekne papa, odgrgne si, kaka, spinka. v noci papa 2-3 krat, takze uplne v pohode. doobeda je viacej hore, tak aj castejsie pyta papat, ale poobede vonku väcsinou potiahne aj 4-5 hod. spanok. brusko ju nastastie netrapi, v jedle sa nejako nemusim obmedzovat.
vsetky mate krasne babatka, tak si ich uzivajte.
chcela som pridat aj fotku, ale pise mi to tu, ze chyba pri nahravani fotky, tak skusim zajtra.

lucul
17. mar 2014

@cerimi77 zlate dieta, ta moja by bola najradsej stale na prse spat ani za svet, v noci potiahne 4-5hodin a potom sa tvari ze chce kazdu hodinu tak bojujeme ale tato noc bola celkom fajn aj som sa "vyspala". Esteze isla dnes starsia do skolky a ja mozem pracovat a dokoncit ucta

biba
17. mar 2014

@cerimi77 ja tiez vlacim vanicku aj s malym,sice len na tretie,ale makacka je to pekna,ale aspon budeme mat pekne bicepsy 🙂

fleur2
17. mar 2014

ahojte kocky ,moja malinka ma okolo obocia take zlte,ako chrasticka mala to niektora z vas???co na to???

cukrik580
17. mar 2014

@fleur2 Samko mal v hlavicke aj sa mu to supalo, natrela som jemnucko parkrat s mandlovym olejom a je to ok 🙂

fleur2
17. mar 2014

@cukrik580 diky skusim ,lebo som sa abudla opytat lekara 😉

cukrik580
17. mar 2014

@fleur2 olejcek by nemal uskodit 🙂

ewik333
17. mar 2014

Čaute kočky, veľmi všetkým gratulujem ku krásnym drobcom :D Ja patrím k septembrovkám ale idem si ku Vám na radu... Boli ste na 3D/4D sone hlavne Žilina ma zaujíma. Kde a koľko Vás to vyšlo, prípadne názory. Veľmi pekne Ďakujem sa akurát rozhodujem ale na veľa stránkach nemajú cenníky, tak nemôžem moc porovnať....

cukrik580
17. mar 2014

@ewik333 ja som bola sice v hlohovci, ale vyslo ma to 50e, mame video cca 20 minutove a 13 fotiek 🙂

vieraft
17. mar 2014

pridavam foto - nasa Leuska a vsetky moje deti

@cukrik580 pozerala som tvoje fotky, Samko je krasny chlapcek, taky drobucky 😵
@fleur2 natriet olejcekom, nechat trosku dlhsie natrete, ono to tym zmäkne a krasne to pojde dole. z vlaskov sa to vycesava, okolo obocia jej to mozes aj nechtom jemne vyskrabkat. to su mliecne chrasticky.

cukrik580
17. mar 2014

@vieraft krasne deticky!vsetky 😉 nooo Samik je maluskavy, ale nahodou vyrastol 7cm 😀 za mesiac 😀 ja som mu to z vlaskov ani nevycesavala, nebolo treba ale som si prave vsimla, ze to ma tiez na obocku, tak to poriesim 🙂

aplless
17. mar 2014

Ahojte grckaju vam babatka po jedeni moj to zacal robit pred par dnami uz som vyskusala vselico zvysena poloha pri kojeni.castejsie prestavky pocas kojenia neviem co sa mu stalo ak go neprejde pojdem k dr. ale pribera citala som ze ak prospieva je to normalne musim furt prezliekat co sme volakedy uspinili za tyzden teraz nazbieram za dva dni

aplless
17. mar 2014

@vieraft tak mas vsetky vek. kateg. pekneee

cukrik580
17. mar 2014

@aplless ano aj Samko zacal, a niekedy az prudom, ale zacal aj celkom hltavo papat, tak asi nevie kde ma dno, tiez ho stale prezliekam, co uz, aspon vynosi vsetky vecicky 😀

alenka777
17. mar 2014

pri grckani treba dať pozor, ak dieťa zvracia prúdom, veľa a chudne....

fleur2
17. mar 2014

@vieraft dakujem pekne 🙂
deticky su zlatucke

cukrik580
17. mar 2014

@alenka777 som sa zle vyjadrila 😀 prudom len obcas ale to uz dopredu tusim ze to z neho vyleti, lebo vidim ze papa a hlce aj ked sa mu uz nezmesti 🙂 chudnut nechudne, pekne pribera a rastie, je spokojny, len nevie kde ma dno, chce do zasoby aj ked sa nezmesti, este ho ani nezdvihnem a uz mu to vyleti, proste to je navyse, stravene mliecko sa mu len obcas podari trosilinku, ked sa moc mrvi 🙂

majaon
17. mar 2014

Ahojte
@aplless
@cukrik580 pisete o grckani,aj Simon nejako zacal,je to sice len mliecko co vypil navyse,ale tiez po kazdom papani,ci si grgne alebo nie,vzdy z neho nieco vyjde,sem tam aj vyvrati uz stravene mlieko,to uz aj citit...dufam,ze to je normalne...Zajtra mame poradnu,tak sa spytam a ak pekne pribera malo by to byt ok 😉