Termín pôrodu február 2014
Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂
Ahojte maminy. Ja mam sice doma uz 15mesacneho chlapa, ale chcem sa vas spytat: nechcete niektora Bratislavcanka ZADARMO NUTRILON 1? Kupila som pre istotu 1ks, keby bol problem s kojenim, ale nebol, takze sme nevyuzili. Zaruka mu konci 6/2014, je to original balenie, od narodenia do 6 mes. Dakujem za pozornost a vela zdravia vam aj drobcom prajem 🙂
Baby moji vyhliadnuti adepti na krstnych rodicov suhlasili, tak mozeme zacat vybavovat krst 🙂
A este sa tesim ze uz asi 4 dni za sebou sa mi dari kazdy den ist s malym von, aj dat mu vitaminy aj okupat. To som si stanovila ako take minimum 3 veci ktore sa budem snazit aby boli kazdy den. Pridam k tomu este hranie, lebo sa mu zacina pacit hracia deka 🙂 Dnes sa v nej riadne vychechtaval.
Zajtra budem mat aj satku co som si objednal na nosenie, druhu nech mam dve, kupila som si este jednu taku kvalitnejsiu, kedze ta prva je taka obycajnejsia z tunajsieho bazarika.
@miky132 ja nie som žiadny prútik a nikdy som ani nebola 😀 stále mám čo zhadzovať, aby som sa dostala na váhu čo som mala pred dcérkou a ani to nebola žiadna mušia váha 😀 ale teraz som už 3. mesiac na macingovej, neviem či to poznáš, ale idú kilečká docela fajn dole, a chystám sa začať cvičiť, čo som cvičila pred Simonkom, jillian michaels, tak hádam do leta dám ešte nejaké tie kilá dole 😕 ale ďakujem za pochvalu, som sa dobre maskovala asi 😉
@cerimi77 poznam ale úprimne bojím sa,veľmi mi zalezi na dojčení a všetci ma odhovaraju od tej aj iných diet..ale aspoň cvicim no brusko stále ovisa som s toho nešťastná....a to cvičenie robíš doma sama?
@kazunomiya uzi si krst my už máme za sebou a bolo to krásne🙂ja som bola minulý týždeň na worshope o noseni deti a bolo to fajn....
@aplless pekne detičky aspoň ti pomaha?
@miky132 no ja som rozmyslala, ze krst budeme mat dost neskoro, aj ma to trochu mrzelo, ale u nas je problem, ze nemam koho z rodiny za krstnych rodicov oslovit, ani z manzelovej, tak sme vyberali z kamaratov. A prvych par tyzdnov po porode sa mi nechcelo este krst riesit. ale uz je cas 🙂 Ale ved ani neviem, co treba pripravit a co sa patri mat zariadene.. a urcite ho chudaka neplanujem viazat na krst do zavinovacky, v tej bol naposledy v druhom tyzdni zivota, ak nie v prvom. Tak neviem ako ho poobliekat a tak.. asi sa povypytujem trochu...
@miky132 a nosenie deti je super 🙂 ja si na satku velmi zvykam, dobre sa v nej citim, konecne mam rovny chrbat, mne sa zda, ze to este aj na chrbticu pomaha (urcite je to lepsie ako nosenie na rukach). maly workshop som absolvovala aj ja a velmi pomohol.
@miky132 macingová ale nie je diéta, je to len zdravý spôsob stravovania, môžeš jesť koľko chceš, resp. čím viac tým lepšie, lebo sú to veci zdraviu prospešné, obmedzuješ sa len v nezdravých veciach ako sú sladkosti, biela múka, tučné mäso a pod., inak ješ úplne všetko, ja som začala keď mal simonko týždeň, je plne dojčený a za prvý mesiac pribral 1,5kg a narástol 8cm 😀 mliečka mám na rozdávanie, takže tohto sa určite netreba báť 😉 a to cvičenie je super, stačí 30min denne, stiahni si jej program 30day shred, to je rozdelené na 10 dní, 3 úrovne, cvičíš doma, fakt len 30min, je to kombinácia kardio+posilňovanie a fakt som dala za tých 30dní 5cm dole z pása, bokov aj zo stehien vtedy, teraz sa chystám že od mája by som začala, a brušákov koľko cvičíš? brucho je nezmar, to treba cvičiť poctivo aj 500 brušákov denne 😉
http://www.aliexpress.com/item/1-Piece-New-Warm...
baby toto je nosic alebo klokanka??? som z toho debilko uz 😀
@cukrik580 no vyzera to rovnako, ako toto http://www.nosime.sk/kategoria33-ergo a tu pisu, ze je to ergo nosic, takze asi tak
@cukrik580 toto je ergo nosič, dieťa tam sedí na zadočku a nožky má pekne okolo tela, čiže podobne ako v šatke a tak by to malo byť správne, v klokanke deti vysia v neprirodzenej polohe za rozkrok, len teda neviem aká je to kvalita, ja som si objednávala odtiaľ tú svietiacu korytnačku a teda kvalita nič moc, jednoducho čína a tá cena za ten ergonosič je taká malá, že veľa by som od toho neočakávala, ja by som kúpila už radšej niečo osvedčené 😕
http://www.brendon.sk/Products/Details/649 odporúčam vám takúto 🙂 My ju máme,syn je narodený 4.3. a najlepšie mu je v tomto, nevisia mu nožičky,ale má to skôr pod zadkom, je to od 0 mesiacov...a dôležité je,že to ma až po hlavičku, keďže ju nevie ešte úplne držať,tak si ju vie oprieť dozadu.
Baby chcem sa vás opýtať,čítam vás dlho,len som sa nikdy nezapojila do debaty 🙂 Syn nechce spávať na chrbte,keď ho dám na brucho hneď spí..nemáte rovnaký problém? Ďakujem za info 🙂
@kazunomiya tak naša malá dva mesiace keď sme krstili, v perinke je ešte sále(aj keď už iba na noc) a bolo to také pekné, samozrejme keď sa niekto na to necíti hneď tak pokrstí vtedy keď sa na to cíti🙂Vybavovačky je pravda že nám veľmi pomohli moji rodičia, mali sme obed v jednej objednanej sále a varila nám známa...Ale dá sa to aj v reštaurácií..Obliecť dieťa teraz je už široký sortiment, myslím si že tradícia aby dieťa bolo v bielom je pekná a symbolická ale niektorí rodičia to neriešia...Okrem našej krstil ešte dve deti jedného chlapca úpne maličkého(dva týždne mal tuším)a jedno dievčatko ktoré nebolo v perinke a malo taký biely komplet aj s čiapočkou(tá malá mala asi 8 mesiacov)prajem pekný zážitok!
@cerimi77 vieš čo cvičím podľa jedného dvd také spevňovacie cviky na všetko a plus 5 tibeťanov na chrbát...ja nemôžem cvičiť brušáky kvôli chrbtici o to je to také horšie ale verím že aj ja to dám....a asi vyskúšam ako mi radíš..ďakujem🙂
@strunka18 ahoj, lenže to je klokanka a to sa absolútne už neodporúča, nie je vhodná ani pre deti ani pre mamičky dieťa v tom prakticky visí za rozkrok....čo sa týka bruška ti neporadím lebo naša práveže neznesie moc na brušku, ale z praxe ktorú mám tak veľa detí to tak má, že radšej spia na brušku a nie je podľa mňa v tom nič zle, akurát sa odporúča aby bol pod kontrolou kvôli SIDS či už monitorom alebo na neho dohliadni.
@cukrik580 potom daj vedieť ako si dopadla s tým nosičom🙂
@kazunomiya my krstime teraz 4.5. a vybavovanie ziadne, isla som na faru nas zahlasit a potom sme boli na pouceni a priprave ku krstu a malu nebudem mat v perinke ani starsiu som.nemala, ta mala biele satocky bodynko puncosky boticky svetrik a klobucik, teraz bude mat mala biele bodynko pancusky a bledunko modre saticky s ruzovymi kvietkami a biely klobucik a svetrik. A potom mame obedvv restauracii a tortu nam robi kamoska, nic viac neriesim 😉

@cukrik580 perfektný šibáč 😉