Termín pôrodu február 2014
Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂
Inak spíme stále od 15.00h, minule sme od 14.00 až do rána, iba papala v spankoch 😉
Ahojte baby,viem,že ste to tu raz preberali,ale viete mi poradiť,čo je dobré dávať ak vyteká z očka?Taký hnis alebo čo to je?Neviete z čoho to môže byť?díííík za rady 🙂
@20erika07 ty mas doma este stale novorodenca? 😕 to co, ze tolko spinka, ved to by som od dobroty nevedela, co so sebou 😉 . ale nie, keby to aspon raz za tyzden tak bolo aj u nas. moja cez den bohvieco nepospi, dava len take polhodky, len obcas sa zadari aj viac. a co som prekvapena, tusim lepsie spi doma ako v kociku. ked sa mi vonku zobudi, keby tam aspon ticho lezala.,ale ona spusti a neprestane, kym ju nevyberiem, potvora mala.
Ahojte aj my sa blizime k trom mes. a vidno rozdiel vecerne koliky zda sa pominuli a maly zacal dvihat hlavicku ked je v polosede. aj hracky ho zaujmaju ale mam cudne dieta nechce dudel ani flasu a najlepsie sa prehra ocucavanim ruk. stale sa len kojime .menzes este nedorazil ta uvidim kedy ...
@vieraft
@cukrik580 hehe ona to max raz za týždeň takto pospi,inak mavame aj my polhodky, ale v noci spí rovnako stále,je jedno či má vydatny spánok aj cez deň alebo nie,noc je rovnaká, zase u nás sa nestane že vydrží bez jedla toľko, ona papa každé 3hod.cez deň,v noci vydrží aj 4hod.,sem tam aj 5hod,ale málokedy. Takže za môj spánok vstávam 3x, ale našťastie keď dopapa aj ja hneď zaspim, tak v pohodicke v noci,len cez deň no...Tie doobeda sú fakt mizerne, dnes bola taká mrzuta,tak som začala vysávať tak ju ten zvuk upokojil 😀 škoda,starší pri tom zaspaval, ale aspoň že neplace mala no 😀
Baby ja som tu pisala o tom, ze nechce maly byt na brusku. No, teraz uz sa mu to zacina pacit, riadne dviha hlavu, o paste sa zapiera, tusim sa aj odrazat a pretocit skusa. Nevydrzi sice este dlho, ale podstatne dlhsie. Celkom zrazu... nemusim sa stresovat.
Akurat s dojcenim mam daky problem, maly sa zlosti, vyzera to ako prilis velka tvorba mlieka resp. ze tecie prirychlo, uz vazne uvazujem ze skonzultujem s laktacnou poradkynou, lebo o. i. dost casto sa zlosti ak ho chcem dojcit posediacky a musim si s nim nakoniec lahnut. A hlasi sa o jedlo nepredvidatelne casto, nie ako predtym, to boli pravidelne 1 a pol hodiny. Asi sa nevie poriadne najest alebo co. Mozno to prejde ale nerada by som este vacsi problem mala.
A mame postielku, svokra kupila. Ja som nebola nejaka nadsena, ale ukazalo sa to ako dobry priestor na den, paci sa mu tam a rad sa tam hra, hlavne ked tam dam hraciu deku. Nemame ju v spalni, tam ju nie je kam dat. Som rada ze je nejaky priestor kde vydrzi pomerne dlho a ja si mozem nieco urobit a nemusim ho stale mat na rukach.
@kazunomiya nasa by takto vydrzala aj pol dna 🙂
@aplless ani Samko nechce dudlik,tiez funguju ruky v ustach a po novom aj podbradnik 😀
@20erika07 aj mne sa zo zaciatku dalo v pohode zasúat no ale posledne dni...dnes vydrzal iba do 2:40 ale mm vydaval o 2 nejake divne zvuky a som sa zlakla a skrikla tak uz bol taky prebraty...uvidime kolko potiahne 🙂 Samko cez den úapa kazdu 1-2hodinky ako kedy podla toho ci sa nudi,ci noe si myslim 😀 tak si spravi zasoby a vydrzi v noci trosku 🙂
@vieraft myslim, ze k tomuto sa dopracujeme uz coskoro 🙂
moja sa budi este dva krat v noci. ale uz je to lepsie lebo prespi aj 4 -5 h vkuse ked bol mensi tak bol hore aj kazde dve h. teraz je hore tak o polnoci a potom okolo 5.
@vieraft no u nas dnes katastrofen 😀 od 8 do 2:40 do 4 do 5 do 6 odvtedy hore a jedol o 7 znova a potom o 8:45 po 10 pojdeme z domu na pasove,nech ma Samik pasik a potom na klbiky,potom na skok pozriet pol rocnu Nelku a do obchodu lebo sme cez vikend neboli a v chladnicke je nejak pusto 😀
no veru nemozem...vzdy ked prvykrat v noci papa tak som minimalne hodinu hore co sa mi neda spat...
A zajtra pojdeme k babe s dedom 🙂 mamci dnes vyberaju bradavicku co ma pri spanku tak ju pojdeme trosku potesit 🙂
@cukrik580 tiež by som rada išla do Rakúska nakúpiť, teda to mam aj v pláne a niekde som počula že môžem ísť aj s rodným listom ak zatial nemám pas pre malú, či ? neviete ako to je
inak baby, ja som od pondelka na paralene kvôli tomu zubu múdrosti, ani nemôžem otvoriť sánku, tak ma bolí aj opuchnuté to mám, no katastrofa, plus včera večer mi prišlo z niečoho zle tak ma prehnalo a vyvrátila som aj to málo čo mojou bolavou sánkou zjem. Inak až včera som si prečítala leták od paralenu že kojace matky to môžu užívať iba jeden deň 😖 Tak som sa dnes vybrala s malou dušičkou zubarke, ach to bola hrôza, ledva som trochu otvorila ústa, ona mi to tam tlačila, bolelo to ako sviňa, najprv mi nechcela dať antibiotika ale nakoniec to konzultovala a dala, lebo neviem akoby som pokračovala ďalej, dala mi tam drenáž okolo zubu a uvidíme, dúfam že ma to už prestane bolieť. Hrozne sa bojím že z toho stratím mlieko ☹ malá je zatial v pohode aj celkom kludná na to akú bolesť prežívam ja. A vám poviem že pôrod je nič proti bolesti zubov 😢
ahojte nemali ste niektorá športový kočík bumbleride indie?nový stojí okolo 400 a teraz som našla tu na koníku za 250€vyzerá v pohode a potrebujeme aby sa zmestil aj do malého kufra.Ešte sme pozerali aj jogger GT alebo Elite ale tam je tiež cenová relácia inakšia s doplnkami....ale lepšie jednoduchšie sa skladá...neviem sa rozhodnúť...
@vieraft naaakup hotovy,chladnicka praska 😀 klbiky ok ale mame este o dva mesiace prist,balit nemusime-sak sme ani nebalili 😀 na pase sa škeri 😀
baby kupili sme rumpsteaky ci jak sa to vola 😀 ako to mam pripravit,v zivote som to nrjedla,nevarila,tak babo rad 😀 zajtra budu na obed 😀 asi 😀 v tescu su 1+1 🙂 no a nekup to 😀
@veronikapodolska ja by som to radsej bez pasu neriskovala,radsej obetujem tych 8e 🙂
@veronikapodolska ja nastastie taku bolest nepoznam,zato mm trpi za nas vsetkych ☹ ja mam vsetky svoje a vsetky zdrave nastastie 🙂 a jeden jediny zub mudrosti mi rastie uz 11rokov a mam len asi stvrtinku vonku zatial 🙂 dufam ze maly bude v tomto po mne inak sa nedoplatime 🙂

@cukrik580 jaaaaj pána beka čo mám s tym májom 😀 opravujem 28.4 chi chi