Termín pôrodu február 2014
Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂
Ahojte dievcata 🙂
prosim Vas o radu, mam silne skrkanie v crevach a vodovu stolicu :( A to od zaciatku tehu :( neviem, ci si mozem dat na to probitika. Som v 4tt. Bojim sa aby som tym nieco nepokazila :( Vdaka
@vieraft teraz mám taký ešte po chlapcovi, to je ozruta veľká aj keď sa zloží,nedá sa odopnut nič,len vlozna taška vybrať a komplet celý sa skladá,takže zaberá veeeeela miesta a teraz máme menšie auto ako sme mali predtým,tak nemôžem kočík so sebou hocikde zobrať, tak konečne a za skvelú cenu už mám 😀
Ahojte vcera som umierala ale dnes je to uz lepsie.maliinka to s ocinom zvlada celkom dobre,aj mu dobre spinka a papa.vo stvrtok by som mala byt domatak uvidime..
@biba no maly mal koselu bielu vesticku co ma na foto a take blede menzestraky nemam viac foto lebo fotila sestra este ich nemam stiahnute ale nedavala som ho ani do perinky aj tak sa furt mrvil. n tejto fotke uz je prezleceny. le boli tam aj deticky obycajne oblecene strikovany svetrik a menzestraky a dokona aj v obyc. dupkach tam boli babatka este aj v pasikovych farebnych. my sme varili doma 12 ludi sme mali. a celkom sa dalo
ja este nemam ms uz mam aj tabletky HAK ale este ich neuzivam vsak ked nemam ms tak snad nemozem oteh. ci?????
uvazujem o plavani s babom ale az niekedy v juli ked bude teplo su u nas kurzy plavania lekcii 35 eur je to raz tyzdenne tak susime tam ist.
@aplless mozes mat ovulaciu este pred prvou MS ale vraj castejsie je to tak, ze najprv pride MS, aby si vedela 🙂
(mam nastudovane z jednej knizky kde vysvetluju ako sa vracia plodnost po porode a ako to spoznat)
@aplless tie hak co sa davaju popri kojeniu mozes brat kedykolvek a otehotniet mozes,vravi sa ze ak nemas pauzy medzi kojeniami viac ako 3h tak by si nemala ale nespoliehala by som sa 😀 mam kamosku co kojila a nemala ms a ma rozdiel medzi detmi presne 1rok
Aj my ideme od augusta plavat aj so starsou chodim od 4mesiacov a krasne uz rok plava a skace sipky 😵
@cukrik580 uz ta maju mrchy? 😀 ja dufam zacnem az ked uplne dokojim ako pri prvej
@sonulka81 super tak nech si uz doma a vsetko nech je v poriadku 😉
@lucul
@aplless tak tam je nejak viac tych podmienok, aby sa udrzala "laktacna amenorea" ako tomu hovoria. Okrem casteho dojcenia (aj v noci) napr. aj to ze dieta nema mat cumel, flasu, a neviem co este dalsie... vraj aj nocne osvetlenie nejak vplyva a naposledy som citala ze aj strava, ale neviem podrobnosti. Cize to nema byt ze hocijake dojcenie, ale dost speci podmienky to ma. Prve 3 mesiace by to malo byt spolahlive a potom ak nechces pouzivat antikoncepciu, je nutne sledovat znamky plodnosti, ci sa nevracaju. Potom vam poviem ako to nam fungovalo 😀 😀 (plan je dieta ca. o 2 roky ale ked to bude inak, nic sa nestane).
@lucul no my sme to povodne chceli 1.6. Ale zistili,ze su tam sv.prijimania tak nas tak trochu dotlacili do dkorsieho datumu. A mali ste to v dolnom kostole? My budeme tam,fararko,padre je super pride nam aj na hostinu,ale chcem sa spytat ako dlho to trvalo,lebo potrebujem nacasovat aj hostinu v restike,my tam budeme mat. 20 ludi a 6 deti,taka mensia svadba 😀
Dievcata vy tu o krstoch, som si spomenula, ze musim zavolat knazovi, manzel bol vybavovat krst ale nejake veci nevedel a este nam povedia, ci bude mozne krst na Antona (lebo je to piatok) alebo to bude musiet byt v sobotu.
Nemam najmensie tusenie, ako vyzeraju "krstiny". Koho vsetkeho ste volali? Ja rozmyslam tak ze my a dieta, krstni rodicia a ich dieta, nasi rodicia a to je hadam aj vsetko, jedinezeby manzelova sestra s manzelom chceli prist. Alebo este jednu moju speci kamaratku rozmyslam, a to uz ale neviem ci je vhodne. Jaj ano a knaza, to je nas kamarat. A neviem kde to zariadit, asi predsa len v restike blizko kostola, budem musiet asi vybavit (o jednej celkom milej tam viem, akurat ze ci tam nebude problem s tymi malymi detmi).
@cukrik580 tak u nas bola asi slaba vecera 😀 , lebo pytala papat uz o polnoci. ale potom potiahla do 6 a len pred chvilou sme vstali.
ja ms este nemam, pri synovi som dostala az po 10 mes. a pri dcerke po 6 mes. dufam, ze aj teraz to bude aspon tak. a myslim, ze tampony mozes, ved vyskusaj. ja by som sa este neodvazila, ale tak ja som po normalnom porode, ale teda neviem si to ani predstavit, ze ms bez tamponov 😒 , neznasam to.
@aplless no tak ja volam aj bratrancov,lebo aj ja som im bola na krstinach ich deti,a su to moja blizka rodina, a kedze je tam vela deti tak sa to nahromadi, z mojej strany to je 8 ks dospelych,z Aleskovej tiez plus my dvaja a padre no a 6 ks deticiek 🙂 ked sa to tak vezme sme velika rodina a to tam nebude moj jeden brat z irska so zenou a synom 🙂
@sonulka81 neboj, za chvilu budes fit 😉
@aplless ale mozes 🙂 lebo cyklus ti zacina este pred ms a to nikdy nevies kedy moze byt 🙂 aj ja beriem tabletky 🙂
@lucul no zatial to vyzera ako plany poplach 😀 nechapem, prisla a hned aj odisla, tak uvidime co bude dalej 😀
@vieraft slabo vecerate, no ms zatial odisla, tak neviem co to malo znamenat 😀
dievcata prosim Vas otazocka- pri prvom ockovani davali obe vakciny naraz jedna do jednej nohy druha do druhej nohy? alebo ste mali nejaky casovy odstup medzi podanim vakcin? dakujem

@cerimi77 Ahooooj 🙂 citam, ze si zacala macingovej detox. kuru? 🙂 chcela by som skusit aj ja, ale trosku sa obavam, ci to nebude mat negativny vplyv na kvalitu a kvantitu mliecka....
Tebe to nijak neskodi?
ja sa citim po porode otrasne... brucho mam ako kamoska, kt. je v 5.mesiaci :-/ kazdy si robi srandy, ci necakame druhe...
ci este pockat, az dokojime? 🙂