Termín pôrodu február 2014
Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂
@vieraft my tiež slintáme o dušu, bubliny na pusinke,ako keby sme jar na riad popíjali, a keď leží na chrbátiku,až sa nimi drhne 😒 a to už ležať veľmi nechce,iba by sedela,ale to je ešte asi skoro,že?
@danuska543 na sedenie je este skoro, ani mne Lea uz nechce moc lezat, tak striedame ruky, vajicko, postielku, ked napr. upratujem v spalni alebo v detskej, tak ju dam na brusko na postel, tak ma vidi, vydrzi tak dost dlho alebo na gauci jju obcas v rohu podlozim vankusom, tak cely chrbatik, aby bola vyssie, nech vidi, lebo inak sa jeduje.
dufam ze sme moc nepokaslali.. ked sme maleho casto drzali v "sede" na nas... podoprety na hrudniku.. a tak...
.. inak, svokra mi hovorila ze po ockovani aby som dala preventivne novalgin tekuty v striekacke.. ze proti bolesti a horucke... riesili ste nieco po tych ockovaniach?? my ideme v stredu, takze zistujem ze co potom.. ak by bolo treba...
@os preboha novalgin tak malemu a preventivne?? no ja neviem...ale viem ze isto by som nedavala, ja si preventivne necham od dr poradit, co preventivne kupit domov keby naaahodou, ale isto donho nebudem nic dzgat a rusit ucinky ockovania, keby bolo zle, potom budem riesit 🙂
ani Samko uz moc nechce lezkat, vacsinou je vo vajicku alebo na mne v takom skoro lehu na sedacke, ked nechce lezkat sam ale on sa zahra aj s hrazdickou v obyvackovej postielke, uz sa trdlo pretaca aj nabok a chce ist na brusko aj sam,ale vzdy je zakrity dekou tak mu to nejde dokoncit, alebo tam ma tycku alebo nieco 😀
@cukrik580 booooze to sú krásne veciiii, my najviac oblubujeme tie celé body alebo celé dupy, ponožky nehrozí, dam jej a o pár minút sú dole čo si ich skope z nôh,nechápem ako tvojmu Samkovi môžu držať na nozkach keď tiež s nimi stále narába 😀 parádne si nakúpila teda,chvalim 😉
@cukrik580 nechces prist urobit taky nakup aj nam? 😀 zislo by sa 😉 .
@os teda novalgin urcite nie, ale preventivne by som nic nedavala, v podstate tym liekom potlacas ucinok vakciny, je prirodzene, ked telo zareaguje. samozrejme, ak je teplota vyssia ako 38,5, tak treba alebo ked vidis, ze ozaj ma bolesti, ale inak by som nedavala nic okrem obkladu.
@majaon to su braskovia?
@20erika07 ha ha 😀 to si myslis len ty ze vydrzia 😀 jedine co vydrzia, tak su tie z HM ine nie 😀 no my tie cele overaly mame jedine na spinkanie, to je u nas pyzamko a tie co su na fotkach bez noh, tak to su take mikinove, take su naj, mikina sa nevyhrna hore a nema hole kriziky, na to som hakliva velmi 🙂 a este ma to irituje, ked sa ta mikina skrci ked ho davam do vajca a pri tomto nemam problem 😀
@vieraft jaj moja, uz som vystavena, teraz budem az do dalsej materskej varit asi zo zasob 😀 hlavne ze panko ma spravene zasoby z cisla 74 nakolko uz zaciname s 68 po troske , podla strihu, tak aby nas 74 neprekvapila, ale tesco malo trosku vypredaje a tie overaliky som proste chcela 🙂 ten sedy vysiel 12e, ten nebol v akcii to je 74 a ten modry 9,10e, ten bol v akcii , to je 68, teraz ma 62 z kiku a je mu uz len len, trosku na figu sa mu uz oblieka 🙂 ten stal okolo 5 e a odvtedy ho nemali...keby som vedela ze sa nam bude tak super nosit, tak pocas tehu nakupim z kazdej velkosti 😀
@cukrik580
@20erika07 nam sa teda ponozky nevyzuvaju, asi ma nasa slecna tucnucke nozicky 😀
tento tyzden sa chystam na nakupy aj ja , teda uz sa chystam aspon 2 tyzdne, ale ked ja to tak neznasam chodit po obchodoch. varovat deti mi nema kto, tak sa vsade musim s nimi trepat, ich to nebavi a potom vymyslaju a mne tecu nervy 😖
@os my mame take sede a teraz mali tieto na 6-12 mesiacov za 1,70, no nekup to 😀 posledne tam boli 🙂
@vieraft ja dam na to hned prasok, ariel alebo z dm a surujeeeeeeeem a vyjde to , potom len operem, este mi nezostal ani jeden flak a to sa zo zaciatku prekakal skoro stale, lebo mu vsetky plienky boli velke 😀

@matabah aj Samko vsetko hryzie a slinta ale zubky este nejdu 🙂 najprv prezit ockovanie a potom aj zuby mozu ist aj ked mne veru neskoro vysli 😀 ja som vdacna za mm babku,celkom si rozumieme 🙂 bude mat 88 rokov 🙂
@vieraft keby sa nam podarilo ked sme sa rozhodli pre babo tak je tiez uz prvacik 🙂
Este som zabudla na uhorkovy salat so smotanou 😀 svokra priniesla dva ovocnotvarohove kolace a prnovu tortu a ocino ovci syr,bryndzu,salam,melon,jahody a este aj psikom salam 😀