icon

Termín pôrodu február 2014

kamea858
22. máj 2013

Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂

cukrik580
17. máj 2014

@matabah aj Samko vsetko hryzie a slinta ale zubky este nejdu 🙂 najprv prezit ockovanie a potom aj zuby mozu ist aj ked mne veru neskoro vysli 😀 ja som vdacna za mm babku,celkom si rozumieme 🙂 bude mat 88 rokov 🙂
@vieraft keby sa nam podarilo ked sme sa rozhodli pre babo tak je tiez uz prvacik 🙂
Este som zabudla na uhorkovy salat so smotanou 😀 svokra priniesla dva ovocnotvarohove kolace a prnovu tortu a ocino ovci syr,bryndzu,salam,melon,jahody a este aj psikom salam 😀

danuska543
18. máj 2014

@vieraft my tiež slintáme o dušu, bubliny na pusinke,ako keby sme jar na riad popíjali, a keď leží na chrbátiku,až sa nimi drhne 😒 a to už ležať veľmi nechce,iba by sedela,ale to je ešte asi skoro,že?

vieraft
18. máj 2014

@danuska543 na sedenie je este skoro, ani mne Lea uz nechce moc lezat, tak striedame ruky, vajicko, postielku, ked napr. upratujem v spalni alebo v detskej, tak ju dam na brusko na postel, tak ma vidi, vydrzi tak dost dlho alebo na gauci jju obcas v rohu podlozim vankusom, tak cely chrbatik, aby bola vyssie, nech vidi, lebo inak sa jeduje.

os
18. máj 2014

dufam ze sme moc nepokaslali.. ked sme maleho casto drzali v "sede" na nas... podoprety na hrudniku.. a tak...
.. inak, svokra mi hovorila ze po ockovani aby som dala preventivne novalgin tekuty v striekacke.. ze proti bolesti a horucke... riesili ste nieco po tych ockovaniach?? my ideme v stredu, takze zistujem ze co potom.. ak by bolo treba...

lucul
18. máj 2014

@os mne kazala dr.dat cipok nurofen hned ako dojdeme domov a potom na noc pri starsej a studeny obklad

Inak cafte, my sme sa dnes stretli s bibou Leusko je kraaaaasny s biba je krasna mamina

cukrik580
18. máj 2014

@os preboha novalgin tak malemu a preventivne?? no ja neviem...ale viem ze isto by som nedavala, ja si preventivne necham od dr poradit, co preventivne kupit domov keby naaahodou, ale isto donho nebudem nic dzgat a rusit ucinky ockovania, keby bolo zle, potom budem riesit 🙂
ani Samko uz moc nechce lezkat, vacsinou je vo vajicku alebo na mne v takom skoro lehu na sedacke, ked nechce lezkat sam ale on sa zahra aj s hrazdickou v obyvackovej postielke, uz sa trdlo pretaca aj nabok a chce ist na brusko aj sam,ale vzdy je zakrity dekou tak mu to nejde dokoncit, alebo tam ma tycku alebo nieco 😀

cukrik580
18. máj 2014

trosku som sa dnes vysantila 😀 plus som nakupila na konikovi, na skusku v lidli plienky, lebo boli tie stare po 5e a este v tescu dreft a Samko ma aj s piatkovym nakupom HM veci vysiel vyse 100e 😀

cukrik580
18. máj 2014

biela silto ciapko satka na leto, nase oblubene ponozticky su uz samikovi male tak bolo treba vacsie kupit a jedny tielkove a jedny s kratkym rukavom body z hm 🙂

os
18. máj 2014

@cukrik580 aaaa oprava... nurofen 😀 ... nieco na N 😀

cukrik580
18. máj 2014

a este podbradnicky od dedkovej priatelky a tielko od svokry 🙂
a este samkovi tatinko kupil riflicky 🙂 na stretavke v Moravciach 🙂

cukrik580
18. máj 2014

a este to tu trosku zamorim fotkami nech mate radost 😀 😀 😀 riflicky od tatinka a ako samko chcel rano spapat svoju muchu 😀DD a sorac za nekvalitne fotky veciciek, ale na rychlo fotene, lebo Samik uz umieral od hladu 😀

cukrik580
18. máj 2014

@os uz som sa naplasila, lebo sak novalgin ani sebe len tak nenaordinujem 😀 😀 😀

majaon
18. máj 2014

Ahojte vsetci...Tak aj my sme uz pokrsteny,Simonko bol cely krst dobrucky,vsetko sledoval 🙂 A zajtra ideme na trojmesacne ockovanie,vacsina z vas to uz ma za sebou asi,dufam,ze nebudu komplikacie potom...Pridavam par fotiek z dnesku 🙂

20erika07
18. máj 2014

@cukrik580 booooze to sú krásne veciiii, my najviac oblubujeme tie celé body alebo celé dupy, ponožky nehrozí, dam jej a o pár minút sú dole čo si ich skope z nôh,nechápem ako tvojmu Samkovi môžu držať na nozkach keď tiež s nimi stále narába 😀 parádne si nakúpila teda,chvalim 😉

vieraft
18. máj 2014

@cukrik580 nechces prist urobit taky nakup aj nam? 😀 zislo by sa 😉 .
@os teda novalgin urcite nie, ale preventivne by som nic nedavala, v podstate tym liekom potlacas ucinok vakciny, je prirodzene, ked telo zareaguje. samozrejme, ak je teplota vyssia ako 38,5, tak treba alebo ked vidis, ze ozaj ma bolesti, ale inak by som nedavala nic okrem obkladu.
@majaon to su braskovia?

vieraft
18. máj 2014

@20erika07 my tie cele body ci overaly ci co to je vobec nepouzivame, mne to pride take nejake neprakticke, pri starsej dcerke som ich aj nakupila, ale ani ona to nejako nechcela. moje deti maju radi bose nohy 🙂

cukrik580
18. máj 2014

@20erika07 ha ha 😀 to si myslis len ty ze vydrzia 😀 jedine co vydrzia, tak su tie z HM ine nie 😀 no my tie cele overaly mame jedine na spinkanie, to je u nas pyzamko a tie co su na fotkach bez noh, tak to su take mikinove, take su naj, mikina sa nevyhrna hore a nema hole kriziky, na to som hakliva velmi 🙂 a este ma to irituje, ked sa ta mikina skrci ked ho davam do vajca a pri tomto nemam problem 😀
@vieraft jaj moja, uz som vystavena, teraz budem az do dalsej materskej varit asi zo zasob 😀 hlavne ze panko ma spravene zasoby z cisla 74 nakolko uz zaciname s 68 po troske , podla strihu, tak aby nas 74 neprekvapila, ale tesco malo trosku vypredaje a tie overaliky som proste chcela 🙂 ten sedy vysiel 12e, ten nebol v akcii to je 74 a ten modry 9,10e, ten bol v akcii , to je 68, teraz ma 62 z kiku a je mu uz len len, trosku na figu sa mu uz oblieka 🙂 ten stal okolo 5 e a odvtedy ho nemali...keby som vedela ze sa nam bude tak super nosit, tak pocas tehu nakupim z kazdej velkosti 😀

vieraft
18. máj 2014

@cukrik580
@20erika07 nam sa teda ponozky nevyzuvaju, asi ma nasa slecna tucnucke nozicky 😀
tento tyzden sa chystam na nakupy aj ja , teda uz sa chystam aspon 2 tyzdne, ale ked ja to tak neznasam chodit po obchodoch. varovat deti mi nema kto, tak sa vsade musim s nimi trepat, ich to nebavi a potom vymyslaju a mne tecu nervy 😖

os
18. máj 2014

@vieraft
@20erika07
my tie cele fest pouzivame... kazde prebalovanie len porozopinam spodok a sup pod vodu 🙂 ... len sme tu na severe mali teraz trochu zimu pri tej kalamite, takze sme sa viac obliekali.. uz nekurime...

os
18. máj 2014

@cukrik580 tie modrobiele ponozky sme dostali.. paraaaaadne su 🙂

vieraft
18. máj 2014

@os my este trosku kurime. ja mam najradsej body + leginky a ponozky.
inak herecka od stredy nekakala, zato dnes sa tak pokadila, ze to mala az na clenkoch. cele body okadene, ide vam to vyprat, ked sa pokakaju?

sonulka81
18. máj 2014

@vieraft vyperiem to až po namočení a druhom praní...poznáme to aj my veru....som zvedavá čo vypudí zajtra zo seba na noc si vyrevala 190 mlieka plus 20 čaju bola bodka...🙂

cukrik580
18. máj 2014

@os my mame take sede a teraz mali tieto na 6-12 mesiacov za 1,70, no nekup to 😀 posledne tam boli 🙂
@vieraft ja dam na to hned prasok, ariel alebo z dm a surujeeeeeeeem a vyjde to , potom len operem, este mi nezostal ani jeden flak a to sa zo zaciatku prekakal skoro stale, lebo mu vsetky plienky boli velke 😀

os
18. máj 2014

@vieraft ja vyvaram... klasicky v hrnci (v pracke nevyslo) ... ale z 2 veciciek mi nevyslo... svokra mi dala taky dreft nejaky na biele... ze s tym to dobre pojde.. tak este poskusam...

cukrik580
18. máj 2014

@os ja to vysurujem s praskom a zide a potom periem samkovi v bielom drefte 🙂 teraz je v tescu v akcii, som kupila do zasoby 😀

vieraft
18. máj 2014

@cukrik580 co to kaka ta moja krpana? 😀 tiez mam ariel, hned namocim a preperiem v rukach a teda uz 2 body vyzeraju hrozne. viacere veci sa vyprali po viacnasobnom prani, ale toto dnesne teda neviem neviem.

vieraft
18. máj 2014

@os vyvaras oblecenie? 😕 to by sa mi teda vazne nechcelo. 😕 😕

os
18. máj 2014

@vieraft no.. strcim do hrnca, kus prasku... a samo sa to urobi 😀 ... nesucham predtym... potom strcim s ostatnymi vecami do pracky... a mam pokoj 😀 ... a nemavam veci prekakane.. naozaj len malokedy 🙂

cukrik580
18. máj 2014

@vieraft ja to ani nenamacam, len to supnem pod tecucou vodou dolu a dam prasok a šurujem kym nezide 🙂

vieraft
18. máj 2014

@cukrik580 ved ja namocim hned ako ju vyzleciem a kym ju obriadim, tak je to mokre v umyvadle a potom to hned idem urobit.