Termín pôrodu február 2014
Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂
Baby dostali sme strasne sopliky a malemu namiesto toho aby vytekali,zatekaju a nejdu moc odsat skor zatekaju do hrdielka,v noci sme boli kazdu chvilku hore,podkladala som ho,aby mal hlavicku vyvysenu uspavala som ho,kvapkali sme do nosteka roztok ale bojim sa,ze mu to sadne na plucka,vcera sa mi poblinkal a myslim,ze koli tomu,ze mu stekali tie sopliky,myslite,ze mozem mu davat uz kalciovy syrup aby z toho nezacal kaslat?
A ktomu vsetkemu mame teplotku,sice 37,5 ale predsa,myslite,ze mozem s nim ist aj tak na orechadzku,aby sa nadychal cerstveho vzduchu?
Ahojte baby som tu nová. Môj drobček sa narodil 1.februára 2014, teraz váži 6kg, bojim sa ze je hladny a ma nizsku vahu. Denne ho vazim. Ja uz neviem co robit, ci mu nemam davat umele mliecko.
Ako casto vam deticky spinkaju a papaju?
@julin a máš dostatok mliečka? ja som mala pred asi dvoma týždňami, že som spozorovala že viackrát pýta papať a som aj cítila že mám pomenej mliečka tak som začala po kojení odsávať , dávala som mu z oboch pŕs a pila som feniklový a anízový čaj a po dvoch dňoch sa to upravilo a už mu aj stačí po troch štyroch hodinách. vtedy si pýtal aj pol 1,5-2 hodinách
@bambulka12 to poznam 😀 😀 mna bud hladka s nozickou a hladi mi do oci alebo sa rozcapi jak zaba ze no nalej mama 😀 😀 😀
@julin ja len kojim a moja mala vydrzi v pohode tri hodky,mozno aj viac by vydrzala,ale ja jej vzdy po troch hodinach davam automaticky,niekedy si ale vypyta aj skor,napr dnes,je velmi nenapapana a pyta pekne po dvoch hodinach.Spinkava ako kedy,vacsinou rano okolo 7 sa zobudi,napapa a spi dalej do 10 a niekedy aj do 10,30 a potom ma uz len take kratke spanky a potom ma este jeden 2 hodinovy ,ale to ma ako kedy 🙂
@petruska1212 moja mala bude mat teraz ukonceny 4. mesiac a plne ju kojim,ale uz by som jej cez vikend chcela dat ochutnat,ale ja zacnem asi zemiacikom,lebo vraj mrkva zapeka,(ale neviem,ci je to pravda,to som len pocula).Ja sa velmi neriadim tym ,co sa docitam na nete,lebo vsade najdes nieco ine,proste ked jej este nechces davat,tak jej nedavaj a pockaj do toho 6. mesiaca,ja som tiez najskor tak chcela,ale tiez nevidim na tom nic zle,ked sa da skor 🙂 a chcem vidiet a straaasne sa na to tesim,ako sa bude tvarit,ked ochutna 🙂 ,samozrejme na zaciatok jej dam mozno len za lyzicku 🙂
No baby my asi prekonávame laktačnú krízu, herečka vypije ked jej tečie silno a potom sa začne jedovať a nechce ťahať 😒 a pritom ked si stlačím prsník tak mlieko strieka, toto robila pár dní a potom som si všimla že už je aj mliečka menej, včera manžel priniesol cievku na prikrmovanie. No to bolo herečka vôbec to nechcela ako náhle zacítila v puse chuť umelého mlieka odpojila sa 😒 Dnes je to lepšie, ale v noci bola takmer stále na cicíku, ale to asi aj preto že som väčšinou zaspala 😖, dnes je to už lepšie aj je kludnejšia tak uvidíme, hádam to prekonáme a budeme sa kojiť ďalej 😝
no dievčatá po mesiaci nekojenia som presne po roku dostala prvú návštevu....som myslela že umriem a také že hádam dobiehali celý rok...po troch dňoch sa to dnes konečne ustálilo na mierny priebeh.Toto mi fakt nechýbalo celý rok...☹
@sonulka81 ja som mala 1.5. 2013 a teraz som mala 3.5. ale uplne bez bolesti,az som sa cudovala,lebo mam zrasty a mavala som strasne bolesti,tak dufam,ze takto to bude uz vzdy 🙂
@biba ja som čítala, že zelené kako je ked dieťa pije veľa predného mliečka, ak pije aj zadné tak vtedy je horcica 😉
@biba zelene je ze maly s niecim bojuje, mozno ste boli niekto chory a na malom sa to takto prejavi. Vravela mi to moja dr. a nezavisle uplne ina susedina. Vzdy ked je starsia chora tak livka ma zelenu stolicu
@bambulka12 ja som teraz v sobotu dostala a tiez uplne bez bolesti a to som sa kedysi skrabala po stene od bolesti. A sranda pri prvej som prvykrat dostala az ked som dokojila dokopy 30mesiacov som nemala a teraz uz su tu :-/
@veronikapodolska
@lucul baby,moja lekarka oovedala,ze to je ok-nemyslim,ze pije vela predneho mliecka,ved je pricucnuty velmi dlho,vlastne az pokial pri tom papani nezaspi,tak keby nebol napapany tak by nezaspal.
A nechce sa mi verit,ze by od narodenia s niecim bojoval . . . To by asi mal iba zelene kako a v noci ho ma horcicove a pocas dna zelene,zeleno zlte . . . Tak neciem,mne napr znama oovedla,ze zelene kako znamena prechladnute brusko,ale fakt tri mesiace prechladute brusko???

Baby,citala som tu o prvych prikrmoch.casto sem nechodim aj ked patrim medzi februarovky.ja proste nestiham... No nic,k teme,plne kojim,mala pribera pomalsie,mam zacat davat jej mrkvicku od 4.mes? Kazdy inak radi.ze vraj aby si zvykala na chute.ja som zas opacneho nazoru.nic jej neutecie ak dostane mrkvu z mojho mlieka a z lyzicky o 2-3 tyzdne neskor.myslim ze od 1-2 lyz(ako tvrdia ze viac nezje) vela nepriberie...co vy nato? Pribera 100 gr/tyzdenne. Ma 4800 gr.