icon

Termín pôrodu február 2014

kamea858
22. máj 2013

Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂

bambulka12
1. jún 2014

@cukrik580 aj ja oslavujem s dedkom 😀

miky132
1. jún 2014

@biba uvidíš či ti bude po paralene klesať teplota a ako sa budeš zajtra cítiť, pokiaľ by sa ti to zhoršovalo určite choď k doktorovi, nemusí ti hneď dať atb ale nech sa na teba pozrie...pokiaľ to bude chrípka aj tak ti nedá atb treba veľa piť a ležať....pri dieťati je to ťažké ale treba aby si bola čo najviac v kľude a nech ti niekto pomôže...skoré uzdravenie!
@lucul ja si tiež myslím že je to to počasie, šak to sú také zmeny, na mňa to zle vplýva nieto na tie deti..my máme posledné dni problém s denným spánkom veľmi málo spí,chvalabohu noci sa nám nezmenili tie sú super....
a dievčatá nehádajte sa🙂každá si urobíte podľa seba, ja sa tiež držím toho že začnem až od 6 mesiacov,lebo som sa tiež rozprávala s mnohými odborníkmi aj v škole a tak som nastavená, ja nedávam ani vodu v horkách ponúkam častejšie prsník..mňa len vždy prekvapí kam sa niektoré mamičky tak ponáhľajú teraz nemyslím konkrétne vás ale či už s jedením, sedením,atď. Teda vy sa podaktoré máte že máte záhradky my nie takže ja sa budem musieť uspokojiť s tými kupovanými,čo nie som nadšená ale bohužiaľ....

cukrik580
1. jún 2014

@biba ved pre istotu behni zajtra k dr ak sa to nezlepsi 😉
@bambulka12 ty mladica nasa 🙂 buduci rok sa spolu ožereme 😀 😀
@20erika07 ty nase najmladsie 😀

bambulka12
1. jún 2014

@cukrik580 jasneeeee,beriem ta za slovo,to uz asi nebudem kojit,len aby som nebola zas tehotna 😀 😀 😀

cukrik580
1. jún 2014

@bambulka12 no ak nebudem nahodou tehu tak aj kojenie obetujem na ten jeden den 😀 😀 ak este budem kojit 😀 😀

cukrik580
1. jún 2014

@bambulka12 nejdete do centra na fiha tralala? my ideme kuk,uvidime co samik ked to uvidi nazivo 😀 😀

bambulka12
1. jún 2014

@cukrik580 nechce sa mi,nejaka som leniva a to by smemuseli ist same lebo mm kala drevo 😀 a neviem,ako by Miska reagovala na hluk,ona je takaoplasena,papulecka moja.O kolkej to je?

bambulka12
1. jún 2014

@miky132 my sme sa nehadali,len sme sa nepochopili 🙂.Ja som davala malej ochutnat v ramci imunologickeho okna,to znamena,ze som nezacala prikrmovat,ale dala som jej len ochutnat,robi sa to od ukonceneho 4-teho mesiaca,ktory Miska uz ma a ako normalny prikrm zacnem minimalne az od ukonceneho 5.mesiaca,mozno aj neskor 🙂

miky132
1. jún 2014

@bambulka12 veď ja viem🙂)bol tam smailik🙂

bambulka12
1. jún 2014

@miky132 jasne,jasne,ja viem 🙂.I

bea00
1. jún 2014

Vsetko najlepsie prajem nasim detickam k ich dnesnemu sviatku 😀 😀 😀

cukrik580
1. jún 2014

@bambulka12 o tretej 🙂

lucul
1. jún 2014

@miky132 u nas noc na figu, v poslednej dobe mam pocit ze som zombik, ale asi mi to prospieva,kazdy ze ako dobre vyzeram 😀 a neblazni,budete byvat v modre, v sobotu tam byva skvely trh s domacou zeleninou a ovocim a ked nie tak tu v pk tiez aj cez tyzden 😉

@biba skus vylezat, ja viem ze je to tazke sama ale aspon trochu

lucul
1. jún 2014

@bambulka12 mojho muza videli tetky prvykrat odkedy sme spolu a vsetky ze ako dobre a mlado vyzera,nie ako ked bol s ex 😀 a vraj aku mladu zabu si nabalil 😀

biba
1. jún 2014

@lucul baby,lezim skoro cely dnekazde 4hodiny davam paralen a teplota sa nehybe smerom dolu,potit sa mi neziada a vsetko ma boli :-/ uz mam 38,4 mam strach,ze bude leja mliecko palit,kedy mam davat obklady na prsia aby som znizila teplotu mlieka? Zatial sa drobec nestazuje,ale ako na truc dlho papa ked mam tu rusku na tvari a ja cez to nemozem dychat,tak aspon nos vystrkujem ak sa da,katastrofa ☹

cukrik580
1. jún 2014

@biba trosku ochlad pred papkanim,myslim ze to uz je dost,beztak byvaju prsia teplejsie ked robia mliecko.. .

Mne zas maly cervene licka ma,ale ze hrozne ☹ kamoska vravi ze aj jej mala to mala od 4do 6mes. zo zubkov,vcera vecer mal aj teplotku predtym ho poprehanalo,menime podbradniky jak na beziacom pase no ale tie licka ma strasne ☹ asi pojdeme na pohotovost :-/

slniecka85
1. jún 2014

ahojte!nasa mala ma 4 mediace a poviem vam ruky su tiez v kurze;)..a najma zacina dominovat palcek...nikdy nemala
cumlik a spinkame v ulitke..akurat by som ale
chcela s ulitkou uz prestat, no akonahle na prsniku zahaja a ja ju prelozim do postielky jedna ruka vystreli na usko ktore si zacne tahat a ta druha s palcekom sup do pusy...netusim ako to
poriesim...poradte ,lebo neviem ci tu je niekto na tom tak ako my...dakujem

biba
1. jún 2014

Baby,je dovod na odlozenie ockovania moja choroba?Predsa len ak bude maly ok tak ci ockovat,alebo nie,ale asi nie pockam do buduceho tyzdna dovtedy snad obaja budeme ok 🙂

biba
1. jún 2014

@cukrik580 malemu chuti stale,sledujem jeho prvu reakciu ked si potiahne a pohoda,ani brvou nepohne 🙂 hrdina moj,ale kym som doma este nemala rusku tak som si oviazala plienku okolo ust a maly sa na tom naramne zabaval,najprv mi ju siel olizovat (lebo rad si papa plienocku a hra sa snou) a potom ked sme papali tak mi ju stale stahoval a vyskieral sa drobec, namiesto toho aby sa rychlo najedol :- D

miky132
1. jún 2014

@biba chod urcite k doktorke a je super že dojcis malý by to nemal dostať vďaka protilatkam...ochladzuj troska hlavne ak by si mala okolo 39... neboj dobre bude,ockovanie podľa mňa odlozia urcite....
@lucul vidis tam chodi mamina ani ma to nenapadlo,ďakujem🙂no dnes je to konečne lepšie podľa mňa to bolo pocasim už spinkala aj cez deň🙂chuda neboj bude to lepšie ja niekedy tým že dojčím ani neviem že dojcim ráno občas rozmyslam či som dojcila🙂

biba
1. jún 2014

Baby,kolko pred papanim by ste schladzovali mliekarne a na ako dlho davat obklady?

lucul
1. jún 2014

@biba moja zlata, drzim paste nech si coskoro fit, chod zajtra k dr., ale schladit staci chvilenku len nech neni take horuce mlieko

@miky132 staci sa opytat 😉 chlieb a take veci su naj v pekarni casta a mliecne z mliecneho expresu

biba
1. jún 2014

Baby,viem, ze som otravna,ale teraz maly papal a cely obsah vyblinkal,mohlo to byt sposobene mojou teplotou alebo tym ze si davam paralen????

lucul
1. jún 2014

@biba moze to byt hocicim, nedavas si casto paralen? Moju napriklad bolelo brusko ked som mala teplotu

20erika07
1. jún 2014

@biba paralenom to nie je,k nemu ide mlieckom zanedbateľné množstvo, skôr tou teplotou zlatko,ochladzuj sa krátko a častejšie,tie prsia,a meraj si teplotu na oboch podpazusiach! Ja keď som teplotovala,pod jedným pazusim som mala 38,3 a pod druhým 38,7,tak bacha na to mliečko,nad 38,5 nemôžeš malému dať,aj mne to vtedy zakázali,musis pred kojenim poriadne zraziť,neboj sa mliečko nebude studené keď si aj viac schladis, to zadné bude stále teplucke, len sleduj pred kojenim tu teplotu na oboch stranách, a zajtra k doktorke zlatko

biba
1. jún 2014

@20erika07 baby ja si meriam teplotu rovnako ako lejovi,teda len na jednom mieste,ake skusim to aj tak,zajtra sice lekarke nepojdem,bude tam brutal vela dochodcov a stravim tam cely den, ale skusim sa objednat na utorok, uvidim, co spravi noc,pevne verim, ze sa to o 100% zlepsi 🙂 hrozne nieco,ani neviem kde a ako som nieco capla a chuda moje si to odnasa ☹

miky132
1. jún 2014

@biba to si nevyčítaj čo si, vieš koľko je teraz chorých ľudí,pekne sa lieč zrážaj teplotu a dojči!🙂)a uvidíš že bude lepšie...hlavne veľa veľa pi a nezabudni aj keď možno s odporom aj jedz....

biba
1. jún 2014

@miky132 nemam pocit,ze by som jedla s odporom,vcera ma sice skrabalo hrdlo,ale dnes oohoda, mozem prehltat, jedine citim unavu chrbtice,plny nos a horucku 🙂 ale myslim pozitivne 😉

cukrik580
1. jún 2014

Boli sme na pohotovosti a to vam je taaaaaaka velka pi.a ta doktorka...vrrrrrr hovorim jej ,ma flaky na lickach od piatku,prejde mu to ,zase sa spravi,ale mal to malicke,dnes sa mu to zvacsilo a vcera vecer a dnes mal zvysenu trosku teplotu na 37,3 maximalne,mal tam pupaciky aj tak som mu dala dnes holtov krem a pupaciky zmizli a ona fuuuurt ze to ma z toho kremu...a ja som jej asi desatkrat povedala ze uz to ma od piatku a ona furt svoje a najlepsie bolo ked mi zad.bala nech mu to macam s repikom!!!!ktory vysusuje!!!a on to ma suche,cervene a horuce...no nemam slov...a ze ked ste uz prisli,tak vam ho aspon popocuvam...ach bozeeee...tak som mu to dvakrat natrela MM a ak to do rana aspon trosku neustupi,tak ideme k dr...mlady muz si isiel spat az po deviatej,lebo mal velice dobru naladu 🙂 len by sa smial 🙂

a okrem tychto trapeni sme mali celkom fajn dnik 🙂 Samko bol na svojom prvom koncerte v zivote,bala som sa co spravi ked to bude moc nahlas a on sa tesil,viiiskal,rehotak sa,kopkal do rytmu,no zlatucky bol 🙂 vydrzal 40minut,potom ho hlad chytil ale aj tak uz fiha tralala pomali koncila 🙂 a inak vedeli ste?ona ma tak stare dievcatko ako su tie nase a este jednu stvorrocnu 1

adka31
1. jún 2014

Ahojte, maju aj vase deticky zlezanu hlavicku? Tak sa snazim od narodenia ho polohovat, ale aj keby som ho ako podlozila, vytaca sa mi stale doprava a jasne ze ma pravu stranu zlezanu. Vlastne teraz sa uz nejak neda polohovat, tak aspon v noci, ale aj tak si pretoci po svojom. Inak otaca hlavickou dobre do oboch stran, takze tam problem nie je. Myslite, ze sa mu to este zagulati? Je to moje tretie dieta a starsi maju hlavicky jak makovicky, ma to stve, dufam ze mu to nezostane pampusikovi.