icon

Termín pôrodu február 2014

kamea858
22. máj 2013

Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂

vieraft
6. jún 2014

@cukrik580 vies co, pribera uz pomalsie, ale aj tak je velka, urcite o dost väcsia ako boli starsi. inak celkovo kazdy hovori, ze je uplne ina ako ostatne nase decka, ze sa na nas nepodoba, no len nech davaju mm chrobaka do hlavy 😀 . samino je chlap, tak musi mat aj patricnu vahu 😀 . mojho mladsieho syna preockovali tusim tou hexou pred par tyzdnami a jemu to tak opuchlo, ze ten opuch mal v priemere asi 15cm. a ked place samko aspon tak ako lejka, tak ten by zobudil aj mrtveho.

cukrik580
6. jún 2014

@vieraft Niekedy len tak vzlika ale ked place tak musis ohluchnut,esteze nebyvame pri cintorine,lebo by ich tam pobudil 🙂 no to aj mm mal pochybnosti ale uz sa nanho ovela viac podoba 🙂 no a ten prst na nohach co si s nim bude stupat po ostatnych tak s tym ho uz nezapre ani keby co bolo 😀 😀 to ma aj mm 🙂

vieraft
6. jún 2014

@cukrik580 no vidis, lenze u nas podoba zadna 😝 . ale vazne, cele tehu bolo uplne ine ako tie ostatne, babo ovela väcsie pri porode, nepodoba sa, no chudak mm, ale teda nic tym nechcem povedat 😀 , urcite je jeho 😀 😀

cukrik580
6. jún 2014

@vieraft no uz aj ja zacinam pochybovat ked tak o tom pises 😀 😀

vieraft
6. jún 2014

@cukrik580 ale co si, aspon ja nepochybujem 😀 😀

bea00
7. jún 2014

Tak spravila som tie odliatky noziciek a takto sa mi podarili. Nie je to 100 % ale mne sa to paci. Co myslite? 😉

cerimi77
8. jún 2014

ahojte, my sme boli v piatok aj včera zasa celý deň vonku, na domčeku, simonko mi tam pekne pospí v kočíku, ho nechám v predzáhradke pod hroznom, kde je chládok a my zo dvora ho toľko nerušíme, včera mi tak pospal 4h tam, potom bol 2h na deke, sa trošku prehral, sledoval sestričku ako tam skáče okolo neho a potom išiel zasa spinkať, pospal ešte 2h potom, Terezka tam má zasa svoje kráľovstvo, včera sme rozbalili aj trampolínu a bazénik 😉 dnes tam pôjdem so simonkom neskôr, až nebude také horko, teraz spinká doma, dúfam že potiahne dlhšie 😉
@vieraft keď je pekné počasie tak sme stále vonku a doma mi všetko stojí samozrejme 😕 teraz som doma, že pôjdeme von neskôr, nie cez to najväčšie horko, ale myslíš, že sa mi chce teraz niečo robiť? 😀 😀 😀 som navarila rýchly obed a sedím za pc 😀 😀 😀 😀
@bambulka12 tiež sa bojím čo bude terazka vyvádzať o pár rokov, keď už teraz je taká akčná 😀 😀 😀 a pubertu mi ani nespomínaj, s babami je to horšie veru 😝 inak fakt super, že ste nakoniec toho Krtka odvolali, to sú fakt nehorázne prachy toto, nakoniec fajn, ako sa to poriešilo 😉
@cukrik580 simonko je tiež ohľaduplný ku mne, akurát sa nevie ešte sám pretočiť z bruška na chrbátik, z chrbátika na bruško mu to už ide, ale zatiaľ sa pretočil len keď nemal plienku a inak je on veľmi ukecaný, takže mňa zobudí na to, ako si začne rozprávať, včera nás tak všetkých zobudil, aj Terezku 😀 😀 😀 a to keď si začne takto kecať v postielke, tak ho potom pretočím na chrbátik a on sa tam ešte pekne prehraje sám, aj 30-40min, ja si ešte zdriemnem pri ňom, potom sa začne hlásiť, že už by bolo dobré mi dať aj papať, tak sa napapá, vykaká, a pomaly ho môžem ukladať zasa na spánok 😀

cerimi77
8. jún 2014

@bea00 veľmi pekne sa ti to podarilo 😉

cerimi77
8. jún 2014

fotenie z 3 marca, simonko mal 1m3d 😉

aplless
8. jún 2014

@cerimi77 krasne foto.
ahojte inak ja sem nestiham chodit pc som nemala zap. aj tri dni co len cez mob. sem kuk. sme stale vonku na dome je tam super maly si pospi pod stromom a mame tam deku tak sa tam rozvalujeme. inak sa mame faj kojim takze prikrmy este neriesim mame cas.

julin
8. jún 2014

@cerimi77
kde ste sa davali fotit? my sme sa davali fotit, ale som strasne sklamana :( a tak dlho som si na to šetrila :(
a ešte som sa chcela opýtať, keď ti v noci prespí aj 8 hodín, nemáš potom problém s mliečkom? Alebo sa budíš aby si sa poodsávala?
Moj malý sa vôbec nevie otočiť ani z bruška ani na bruško. Som rada, ze aspon hlavicku si udrzi trosku nad podložkou. Nerad je na brusku, tak ja ho velmi nenutim.
A akú máte veľkosť plienok? Mne sa zdá, že 2 je mu už malá, domíňame, čo máme doma a prejdeme na 3 🙂

ina44
8. jún 2014

@cerimi77 kde ste sa dali fotit?

vieraft
8. jún 2014

@cerimi77 nadherne fotky mate 😵
to poznam, ze ked mam konecne trochu cas nieco porobit, tak sa len motam, sadnem k pc a potom sa mi uz nic ani nechce zacat. potom som sama na seba nastvana, ze som nic neurobila. ale dnes teda Lejka pekne spinkala pooobede aj 3hodky, tak som robila vonku, hrala som sa so skalkou.
@julin ak mozem , odpoviem ti ja, moja mala prespi celu noc, teda od cca 21 do 6-6,30 bez papania, s mlieckom nemame ziadny problem, neodsavam, do rana mam prsia naliate, ale mala mi to vytiahne behom doobedia. ziadne hrce alebo bolesti s tym nemam. a na brusko davaj, nech si zvykne a spevni svaly, moja na brusku spi celu noc a aj cez den ju tak casto davam, ma to ovela radsej ako na chrbatiku, lebo viac vidi. a teraz dokonca posledne dni uz skusa davat kolienka pod seba a posuvat sa . nos zabori do podlozky a zapiera sa palcami na nohach, len aby sa posunula 🙂
a plienky mame uz dost davno trojky.

lucul
8. jún 2014

@cerimi77 jej uz ti dosli fotky? Aj ja sa uz tesim na nase kazdu chvilu by mali dojst. Inak krasne fotecky

@julin @ina44 je to fotene v brusko.sk aj my tam chodievame aj co mam profilovku je odtial ale mozem odporucit aj kamosku aj k nej obcas ideme

cukrik580
8. jún 2014

@cerimi77 no ved vacsinou aj mna zobudi tak to asi vzdal ked videl ze nereagujem 😀 😀 😀
Krasnu hubicku ma Simonko 🙂
@julin my uz pojdeme pomaly na 4 😀 😀 tiez maly prespi v noci aj 8 hodin a didy vobec nemam tvrde ani mliecko netecie,spim bez podprdy a to Samik papa aj kazdu hodinku cez den 🙂a tiez mi Samik spinka na brusku 🙂

ina44
9. jún 2014

@lucul dakujem, len som chcela vediet kto to robi. ja si fotim syna doma sama aj foto si upravujem.

bambulka12
10. jún 2014

Baby,uz je nova skupinka TERMIN PORODU FEBRUAR 2015 🙂 ,ja odpadnem,ako rychlo to ide 🙂

bambulka12
10. jún 2014

@ina44 a ako si prosim ta upravujes fotky,v akom programe,ja by som tiez chcela 🙂 ,dakujem

bea00
10. jún 2014

@ina44 aj mňa by zaujímalo ako ich upravuješ , máš na to špeciálny program? ďakujem 🙂

@bambulka12 pozrela som do forumu februárovky 2015 a bolo super si ich čítať. strašne rýchlo prešiel ten rok 😉

bambulka12
10. jún 2014

@bea00 no ved to,kde su tie casy,ked som nemohla ani na slnko vyjst,lebo mi bolo zle,alebo sme prerabali dom a nemohla som sa k nemu ani priblizit,lebo ma napinalo z plavajucej podlahy,z toho pachu 😀 ,alebo riady som umyvala so satkou cez usta,lebo nemohla som citit saponat a aj sampon som musela zmenit,lebo mi straaaasne smrdel...aaaaaaaaaach 😀 😀 😀 a teraz sa pricina toho vsetkeho rozvaluje u nas v posteli,krpana 😀

os
10. jún 2014

zeny.. chcela by som robit "madarsky gulas" ku knedli... bud dnes abo zajtra... ale na nete je staale so zeleninou... si to inak predstavujem.. len.. masko v stave a viem ze tam ide majoran.. ziadna "paprika,paradajky" ... viete ako sa to vola? abo ako to urobit a co vsetko tam ide??? 😀 asi pisem nezrozumitelne.. hadam mi porozumiete 😀

os
10. jún 2014

@vieraft ja som sa tiez pristahovala.. a poradili mi ju... takze tak 🙂

vieraft
10. jún 2014

@os rozpal si olej alebo mast, ja na taketo jedla davam pol na pol, posmaz dost cibule, pridaj mäso, osol, mlete cierne korenie, paprika, dost korenia na madarsky gulas, podlej a dus domäkka. ked je mäkke a chces mat hustejsiu tu stavu , mozes ju zahustit solamylom. ja inak niekedy davam do toho aj zeleninu a potom to rozmixujem a zahustit netreba. nakoniec este podla chuti daj majoran.

lucul
10. jún 2014

@os ja tak isto ako vierka ale zahustujem postruhanym zemiakom 😉

@bambulka12 ani nevrav, ked som tu skupinu videla, ze uff kde su tie casy ked som bulila pri teste pozitivnom a blila aj zo vzduchu 😀

vieraft
10. jún 2014

@lucul
@os vidis, na to som zabudla, tiez niekedy davam zemiak.
tiez som pozerala tu skupinu a veru takto pred rokom mi uz nebolo vsetko jedno 😒 . ale teraz som stastna prestastna, ze tu malu potvoru mame, tak ju strasne lubim, ked na mna vyvali tie modre kukadla a vyskeri ten bezzuby usmev 😵

ina44
10. jún 2014

@bambulka12 @bea00 fotky upravujem vo photoshope CS6

bambulka12
10. jún 2014

@ina44 prepac,ja som taky antitalent 🙂,to sa da staiahnut na nete a zadarmo?

ina44
10. jún 2014

@bambulka12 nic v pohode, photoshop si musis kupit ☹ .pre zaciatok na rychlu ale fakt rychlu upravu je dobra picassa - ten si mozes stiahnut zadarmo

bambulka12
10. jún 2014

@ina44 aha,tak si skusim potom picassa stiahnut 🙂 a dakujem 🙂

julin
10. jún 2014

ja tiez upravujem vo photoshope. Ale ked nemas pekne odfotenu fotku, tak je to nanic. preto davam prednost profesionalom, len zial mala som smolu, že mi prišli škaredé fotky. tak som si poplakala. Kým nasporím zas na ďalšieho, malý bude mať hádam aj svadbu :D