icon

Termín pôrodu február 2014

kamea858
22. máj 2013

Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂

cukrik580
11. jún 2014

@os ja tiez robim s lecom ale ked nechces leco daj vela cibule 🙂
@julin kolko ta to stalo?mne bola profesionalka fotit maleho u nas doma a stalo ma to 22e aj s cestou 🙂

bambulka12
11. jún 2014

@cukrik580 to faaakt? a nejaka baba z NR to bola?Ja vobec neviem,kedy dam Misicku pofotit,ale tiez by som chcela 🙂

cukrik580
11. jún 2014

@bambulka12 Hej tu na mk pisala ze foti este v januari do tohoto fora a som si ju kukla a ze ahaho,z nr tak sme sa dohodli este ked Samik nebol ani na svete a ked mal dva tyzdne bola u nas 🙂 ale nad tri mesiace je uz asi drahsie fotenie,neviem teraz vobec,pozri na fb Bozena Hvizdosova alebo studio enjoy,mam oboje v priateloch 🙂

aplless
11. jún 2014

ahojte vikend sme stravili takto a bolo nam super uz nech byvame v domceku lebo ked sa vecer vraciame domov spat tak je nam smutno uz chcem sediet na teraske a vecer popijakt pivko 🙂

bambulka12
11. jún 2014

@aplless jeeeeej,krasny domcek mate,vzdy som tuzila po takychto velkych oknach,ale kedze my sme prerabali stary,tak sa nam to tazko zapasovavalo,jedine do spalne,ale vtedy sme zas nemali financie nazvys,tak sme nedali,ale je to uzasne a aj celkovo byvanie v domceku,my sme sa aj s malou vcera macali v bazeniku a vecer lezali na deke 🙂

ohlala
11. jún 2014

zdravim damy. kde mavate deti cez den, ked su bdele? nasa sa stale pretaca na brusko, hracia deka s hrazdickou ju nebavi uz, skor jej zavadzia. na brusku sa vacsinou po niekolkych minutach unavi a zacne mrncat, ked ju pretocim, ide naspat. takze je na penovych puzzle alebo v lehatku, tam je hned po papani a nechcem ju tam nechavat pridlho.

julin
11. jún 2014

@cukrik580 až 70 ☹

cukrik580
11. jún 2014

@julin fuha...to dost...
@bambulka12 aj my mame take okna 🙂 4kusy a este 14 dalsich okien 😀 😀

bambulka12
11. jún 2014

@cukrik580 aj ja chceeeeem,ale tomino povedal,ze este jeden dom postavime novy 😀 😀 😀 ,lebo tento nas stal uz 80000 a je maly a stary,ale uplne ho milujem 🙂 ,aj ked neviem,kto povedal,ze na dedine je klud 😀 .Aj tu je jedne taky domcek,uz dlho ho robia a ten ma len taketo velke okna,nema ani jedno normlane,jedine na wecku 😉

cukrik580
11. jún 2014

@bambulka12 ja by som sla radasej do bytu do nr ako byt tu a stale sama ☹ ☹

bambulka12
11. jún 2014

@cukrik580 ja by som uz do bytu neisla,ani keby neviem co 🙂 ,ale tiez mavam depky z toho,ze som tu sama a nikoho nemam,neni s kym pokecat a v poslednej dobe doost casto,ale aj tak by som uz na Klokocinu neisla a do bytu tiez nie 😉 a neni nam dobre vecer,ked si mozes posediet vonku?

lucul
11. jún 2014

Jeeej uz nech mame dostavane, aj my budeme mat komplet obyvacku presklenu 😵

ina44
11. jún 2014

@julin mas 100% pravdu, foto musi byz ostra a potom photoshop je len na upravu a mierne vylepsenie fotky.no len ked vidim foto niektorych profesionalov a este za take zle foto si pytaju peniaze tak mi je z toho zle.

cukrik580
11. jún 2014

@bambulka12 ja aj hned ale nasim hafanom by som to nespravila 🙂 ty chodis aspon autom,hocikedy mozes zdrhnut 😀 😀

bambulka12
11. jún 2014

@cukrik580 tak to ano,mozem zdrhnut,aj dnes by som,ale uz som bola v pondelok a zajtra idem aj s malou,sak mne tu preskakuje,ked som dlho sama 🙂

cukrik580
11. jún 2014

@bambulka12 aj mne ☹ ja idem k nasim zajtra 🙂

lucul
11. jún 2014

babule ak neviete co cez vikend tak tu v PK su keramicke trhy 😉

cukrik580
11. jún 2014

@lucul my ideme v sobotu do hainburgu plus asi ikea a avion 🙂 a potom ryyyychlo domov lebo nasi idu na gulascup 🙂 asi sa ozrat 😀 😀 😀

cukrik580
11. jún 2014

@ohlala v postielke v obyvke,tam ma hrazdicku,v kresielku,na sedacke so mnou,na rukach,"sedi" na mne a pozerame telku,v stolicke na papanie-da sa dat do cca takej polohy ako kresielko vibracne...to len ked varim,tak pozera na mna 🙂

ohlala
11. jún 2014

@cukrik580 Dakujem, hladam nejaku inspiraciu, nevedela som, ze v tomto veku su uz aktualne stolicky na papanie, idem pogooglit.

cukrik580
11. jún 2014

@ohlala no moc nie 😀 ale dostali sme a je polohovacia,tak sa tam gazda vykoti a sleduje ma 😀 je to ako keby dam kresielko na stol ale to by som sa bala 🙂

sonulka81
11. jún 2014

@cukrik580 akú máš ja už pokukujem že by som teraz kúpila...

cerimi77
11. jún 2014

@ina44 @julin fotili sme sa v BA, Ivanka pri dunaji, brusko.sk , taký manželský pár veľmi sympatickí ľudia, boli sme sa fotiť už aj s Terezkou, keď mala len 14 dní a potom keĎ mala 1r3m sme boli vonku fotiť a myslím, že vyšli krajšie jej fotky ako teraz, ale som spokojná inak 😉
@julin a kde si sa fotila? tak simonko sa zatiaľ pretočil len raz z chrbátika na bruško a to len keĎ nemal plienku 😀 ale my máme látkové plienky, tak predsa len asi viac zavadzajú 😀 😀 😀 ak by sme mali pampersky, tak myslím že 3ky by sme určite už mali, neviem koľko simon váži, sme boli naposledy pred mesiacom na poradni, ale má dobre cez 7kg myslím, z tesca body čo má, tak nosí na 6-9m a ak pospí 8h v noci, tak máme prso riadne naplnené, niekedy sa zobudím na mokré tričko, ale neodstriekavam si, tých 8h nepospí zasa každú noc 😀 😝
@lucul hej teraz prišli, ale určite by boli aj skôr, ale nám mesiac trvalo, kým sme si našli čas a spravili sme výber fotiek na úpravu, takže preto tak neskoro, som myslela, že vy už dávno máte fotky 😕 tak som zvedavá na vaše 😉

cerimi77
11. jún 2014

@aplless aj my takto isto trávime celé dni teraz, simonko pekne pospí v kočíku v chládku pod hroznom, keď sa zobudí, tak si pekne leží na deke a pozoruje okolie a hlavne svoju sestričku, ktorá tam okolo neho stále poskakuje, len teda my si ešte budeme musieť veeeľmi dlho počkať, až tam budeme môcť aj prespávať... stavanie domčeka vyzerá byť v nedohľadne 😕
@julin inak my sme platili 100e... teda mali sme 90 ale už sme to zaokrúhlili a upravili nám o 3fotky naviac, pri Terezke pred 2,5r to bolo tuším za 70alebo 80 už si nepamätám..
@ohlala simonko spí len na brušku, ak sa zobudí, pretočím ho na chrbátik a jemu to často krát ku šťastiu stačí, tak vydrží byť v postielke a ja pri ňom ešte driemem, keĎ ho potom nakojím, a vykaká sa, tak ho nechám ležať na posteli pokiaľ sa mu tam páči, niekedy tam vydrží veľmi dlho, poprípade ho dám ešte pod hrazdičku na takú hraciu deku, alebo zasa ležať na gauč do obyvačky, niekedy do toho hnieza-vankúša na kojenie, ale čítala som, že by deti mali ležať na chrbátiku na rovnej podložke, majú tam voľný pohyb, sledujú okolie....

cerimi77
11. jún 2014

inak dnes sme sa boli s deckami kúpať v skalických horách, parádne tam bolo, sme vypadli z tohto pekla čo máme v byte, chudák simonko nemohol dobre pospať dnes, až som zapla klímu v obyvačke a nechala mu otvorené dvere do izby, tak konečne zaspal... a poobede sme sa konečne schladili vo vode, Terezka sa tam vybláznila, simonko bol strašne dobručký, celú cestu tam aj späť bol hore a kecal, tam sa pohral chvíľu na deke a potom pospal 2h v kočíku pod stromom, spal by aj dlhšie ale už sme museli ísť domov, ešte že sa zajtra trochu ochladí, sa normálne už teším 😉

vieraft
11. jún 2014

@cerimi77 aj my mame v dome strasne horko, mala neznasa teplo, tak aj so spankom teraz dost bojujeme, nijako sa nevie ulozit, place o dusu, je uplne mokra, az ked ju vezmem na ruky, tak do minuty spi. ale nechcem si ju naucit zaspavat na rukach , ale posledne dni to cez den nijako inak nejde 😒

cerimi77
11. jún 2014

@vieraft doteraz bol simon v pohode, len dnes doobeda akosi nemohol, ale to bolo aj kakaním, nedarilo sa mu vykakať, nemohol kvôli tomu zaspať, potom aj zaspal chudák, ale za chvíľu zasa hore, potom, keď sa konečne už vykakal, tak bol unavený a už tu bolo riadne horko, ale tak klíma trochu pomohla a poobede ako sme boli v tých skalických horách, joj, tam bolo parádne sviežo docela a teraz dúfam, že už sa ochladí, teraz vonku popršalo, tak je cítiť lepší vzduch 😉

vieraft
11. jún 2014

@cerimi77 tu zatial ani kvapka, ale bola som pred vecerom s malou vyse 2 hodky vonku, uz bolo tak znesitelnejsie, tak sa trochu upokojila. my v podstate bojujeme , odkedy sa tak oteplilo, nastastie najblizsi tyzden uz ma byt lepsie. casto som jej ponukala aspon cucnut, nech sa napije, ale viackrat zacala dokonca viac revat a odtlacala sa odo mna, bola napapana, tak nechcela, tak som skusila lyzickou vodu a to chcela, tak som jej aspon obcas par lyziciek dala na osviezenie. pre mna je toto teplo tiez zabijak, ved ani spat sa neda.

cukrik580
12. jún 2014

@sonulka81 mambo 🙂 zo stranky eniki beniki

cukrik580
12. jún 2014

@vieraft aj u nas sa pilo vcera z lyzicky lebo nechcel z prska 🙂 a z flasky nechce 🙂