icon

Termín pôrodu február 2014

kamea858
22. máj 2013

Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂

vieraft
14. jún 2014

@cukrik580 ved aj my ta lubime 😵 . a co si, ze trpime tvojho m, vy, hoci vas osobne nepoznam, ste mi tak hrozne sympaticki, normalne z vas citim , ako sa lubite. 🙂 a kasli na to, mne sa tiez vselico na svokre nepozdava a tiez jej nic nepoviem, lebo viem, ze mm by sa to dotklo, ani sa uz s nim velmi kvoli nej nehadam, on vie, aky mam na niektore veci, teda co sa jej tyka , nazor, on ma iny, ale respektuje aj ten moj. a neboj, samuso bude taky spravny chalan, hadam ho nejaka babka nepokazi 😀 jaj, tak vam zavidim, ked sa mozete niektore aj osobne stretnut, ja tu nemam nikoho, som tu ako na konci sveta, stale len s detmi, obcas mi to uz riadne lezie na nervy, mm stale v robote, aspon ze takto virtualne vas tu mam, ved uz by som scvokla uplne.

cukrik580
14. jún 2014

@vieraft presne viem o com hovoris...ale ideme kupi nove postele do detskej,tak necham este stare plus rozkladaci gauc a kludne pridite na vikend 😀 😀 😀 ja som tu tiez sama jak prst a trosku mi hrabka z toho ale ked sa da tak aspon raz za cas idem k nasim...
Dufam,ze Samika dobre vychovame 🙂 chcem aby bol mily,dobry,uctivy,aby sa v zivote nestratil,aby pomahal ludom,ale aby nebol ovplyvnitelny,aby mal vlastny nazor ...dufam,ze to tak bude 🙂

dakujem 😉 :-*

20erika07
14. jún 2014

@vieraft dobre si to napísala aj za tých mm,môj malý keď je u svokry, na raňajky cokoladky atď,pije kofolu, a veľmi sa zato hnevam, no kvôli tomu mu nezakazem tam chodiť,starku zbožňuje,lebo mu všetko dovolí,on diriguje ju,nie ona jeho,ale tiež vie že doma také veci ja netolerujem. Keď mal okolo 2-3roky,zistila som že pri ňom svokra fajčí, chodila som do roboty,takže som nemala možnosť to zistiť skôr(ak to praktizovala stále), a čo ma totálne dostalo bolo že pri svagrovych deťoch by si v zivote nezapálila,a moje dusila tým dymom, no veľmi som bola nahnevaná aj sklamaná,ona povedala čo je zadymene to nezhynie či ako sa to hovorí,no to bola bodka za tým všetkým. Pekne som sa ohlasila, ale každý na mňa že čo chcem,aký mám problém, tak som to musela riešiť cez muža a iba toho posluchla... Je pravda že nám aj veľa pomáhala s malym,keď ešte nechodil do škôlky,no nikdy som ju neprosila, našťastie sama mala záujem,no ja som dosť samostatná,takže s deckami pomoc nepotrebujem,a aj robotu mám takú že aj tam by so mnou mohli byť. Už teraz nám s malou toľko nepomôže bo ma problémy s chrbticou,ale aspoň sa nebudem cítiť zaviazana a pekne malá bude chodiť so mnou do roboty keď nebude muž doma. Takže skôr si ju vazim pre iné veci,nie preto že mám jej syna,jej syn bol vselijaky, pri mne sa ustalil, tiež mu všetko dovolila,veľa vecí ma na ňom stvalo, jeho spôsoby a tak,proste to čo dostal doma vo výchove,ale kvôli rodine sa zmenil sám,takže mi veľmi dokonalého chlapa "nedarovala ",to je úplný nezmysel čo písala malzeville, to akože keď je muž tyran,tak má jeho žena ďakovať svojej svokre akého synacika jej darovala? 😀 booooze je tu s cestou pár dní a ide sa kafrat do tohto fóra akokeby tu s nami rieši problémy od začiatku...

jeessie
14. jún 2014

@cukrik580 vobec sa tym netrap, co tu pise niekto "novy". je to presne ako hovoris, nepozna vas a nevie, ako to u vas vyzera a hlavne - toto forum je aj na to, aby si sa vyrozpravala, ked mas nervy, a potom doma bola spokojna mamina 🙂
jaj baby, ked tak nad tym rozmyslam, tak aj ja sem prispievam tak "casto", ze som skoro ako nova, ja uz vas vsetky poznam z citania, ale vy mna asi moc ne, kedze pisem len obcas 🙂 ale citam vsetko uz polroka a dava mi to vela energie, aj takej pohody, ked vidim, ze riesime tie iste veci, ze si s niektorymi vecami nemusim robit starosti.. a aj sa vela dozviem, co som netusila (napr. o tej mliecnej chraste - asi to aj my mame 🙂)
@bambulka12 som aj mm povedala, ze uz mame prve zubky v skupine, sa normalne tesime s tebou obaja 🙂

20erika07
14. jún 2014

@cukrik580 krásne si to úprimne napísala pokladík,aj my ta ľúbime,dakedy sa dokonca aj my tu stretneme,mama bude stavať dom v Nitre takže keď tam pridem na návštevu,určite vás budem chcieť vidiet 😀 :-*

A inak aj ja tak chcem vychovať deti 😀
Len syna mi už svokra do....,je z neho total baba,kustik sa udrie a koniec. Ale moja svokra hneď joooj môj pod ku mne,a bla bla,ešte aj obyčajný skrabancek mu zaviaze obvazom, a ľutuje ho ešte tri hodiny. Má 6rokov,ale on sa všetkého bojí, doslova všetkého. A to som chcela mať sebavedomé dieťa, nech si s ním v škole nerobia kamaráti čo chcú :-/ snáď sa mi to ešte podarí

cerimi77
14. jún 2014

ahojte, kým vás dočítam, tak pridávam foto ako simonko sleduje okolie z kočíka po zobudení 😀.. fotené z mobilu, takže kvalita nič moc

cukrik580
14. jún 2014

@20erika07 ed toto,ja som si tiez svojho musela prevychovat 😀 😀 aj ked sa to nejak zaseklo a nejde pohnut dalej 😀 😀 vsak @nrmajky ale aj tak ho lubim,za ine ako za to ako ho kto vychoval...na fb kolovaka taka fotka s priblizne takymto textom-mila svokra,nestaraj sa do vychovy mojich deti,s jednym z tvojich zijem a je na nom este dost roboty 😀 😀 😀 neviem ten text presne ale myslim ze pointa je zachovana 😀 😀
este by ten moj mohol trosku sam od seba daco robit,aspon o seba sa postarat 🙂 ponozky zodvihnut,mycku nalozit ,vylozit,sam od seba daco upratat alebo povysavat ked vidi ze nevladzem...pomoct...ranajky do postele uz davno necakam 😀 😀 😀

cukrik580
14. jún 2014

@jeessie zlata :-* jaaa ta registrujem,dobrych ludi pamatam 😉
@20erika07 ale isto,uvidis,najde kamosa nejakeho sebavedomejsieho,este aj poznamky bude domov nosit 🙂 jeeeeeej,kedy? tesiiiiiiiiiiiim :-*
@cerimi77 aj Samik si tak cucka spodnu peru,zlaty je Simonko 🙂

inak baby vy nepouzivate podbradniky? 😲 my tak cca tri denne,niekedy viac,niekedy menej 😀 😀

cerimi77
14. jún 2014

@cukrik580 podbradníky nepoužívame zatiaľ 🙂

strunka18
14. jún 2014

normálne som rada,že ste tu spomenuli tie svokry,lebo som si už myslela,že som na ňu zlá,lebo by chcela byť u nás každú chvílu nasáčkovaná a mne to lezie na nervy....do kedy sme nemali malého,tak som ju videla raz za pol roka 😀 MM k nej chodil pozrieť,ale ja som nemusela mať všetko 😀 Oni nechápu že my ich nepotrebujeme,že tie naše deti si dokážeme vychovať samé.... Oni si svoje deti vychovali,tak nech nás tiež nechajú. Stále otravuje, že ho chce zobrať kočíkovať - toto už keď od nej počujem,tak sa mi otvára nožík vo vačku. Malému sa veľmi v kočíku nepáči,reve tam,ale ona zahlási,že u nej plakať nebude,lebo ona vychovala tri deti....no skoro som ju odstrelila.
Takže som sa normálne ukludnila vašimi zážitkami s nimi 😀

cukrik580
14. jún 2014

@strunka18 mozem ta ubezpecit ze si uplne normalna,realisticky a zdravo uvazujuca nevesta dnesnej vyspelej generacie 😀 😀

Fiiiha,jaka veta zo mna vysla 😀 😀

cukrik580
14. jún 2014

@cerimi77 u nas po celom dome 😀 😀 gebrosko potrebuje a hra sa s nimi 🙂

jeessie
14. jún 2014

@cukrik580 ja som tento tyzden mala aj 7 denne vytiahnutych - som ich stale vymienala a susila, lebo boli len zaslinkovane. aj malu som prezliekala niekolkokrat denne, lebo si celu hrud zmacala aj ked mala podbradniky.. 🙂🙂
@cerimi77 a simonko neslinta, ci ako to riesis??

cukrik580
14. jún 2014

@jeessie super,ja tiez susim 😀 ale ja furt perem,takze na dalsi den nove 😀 v pondelok som prala 8 praciek,v utorok 4 a uz znova tam je koooopec veci 😀 😀

vieraft
14. jún 2014

@cukrik580 si si vedoma, kolko nas je? 😀 😀 ja som povodne z hlohovca, to by som do nr mohla hocikedy skocit, ale tento koniec sveta mi bol cert dlzny 😝, ale tak co clovek neurobi pre chlapa, ze? 😀
@20erika07 tak na fajcenie by som sa ohlasila urcite aj ja. ale je super, ze si samostatna, to je najlepsie, ako si urobis, tak mas a nikto ti do toho nema co hovorit. moj muz uz viackrat povedal, ze zavolajme mamu, ked som niekam potrebovala ist, ale ja nechcem, co potrebujem, vybavim si aj s detmi a ked sa neda, musi si muz prisposobit robotu, su to aj jeho deti. ja deti nikomu ponukat nebudem. raz varovala svokra svagrinej malu a potom u nas hovorila, ze to je najhorsie vnuca. mne to bolo tak neprijemne, ze to hovorila, ta mala je zlata, ale proste je ziva a asi jej poriadne liezla na nervy. rozhodne si nezelam, aby sa tak vyjadrovala aj o mojich detoch.

vieraft
14. jún 2014

@cukrik580 ty peries pre celu ulicu? 😀 u nas tiez idu podbradniky na odbyt, aj vela prezliekame, stale je mokra.
@cerimi77 simonko pohodak ako vzdy 🙂

cukrik580
14. jún 2014

@vieraft presne pre toto aj drzim hubu,ked pocujem ako sa vyjadruje o svagrinej,bola by som nerada keby sa aj o mne 🙂
jasneeeee 😀 😀 mame velky dom 😀 😀

inak baby,vcera,v piatok trinasteho so dolamala v kuchyni vodovodnu bateriu 😀 😀 😀 😀 esteze mam mycku a neumyvam rucne 😀 😀 zajtra asi pojdeme novu kupit,mm dostane ku dnu otcov 😀 😀 😀 ked ja som pred tromi rokmi mohla na prve vyrocie svadby dostat vysavac 😀 😀

cukrik580
14. jún 2014

@vieraft ee 😀 😀 a to je nas malo 😀 😀 😀

cukrik580
14. jún 2014

@vieraft moja mamca je zavislak na pracie prostriedky,ja na avivaze 😀 😀 ja ked perem,tak rad radom co vodim,berem so sebou 😀

vieraft
14. jún 2014

@cukrik580 prid prat k nam , tu by si sa vyblaznila 😀 😀
super darceky si davate, vy ste teda ini romantici 😝 😀

vieraft
14. jún 2014

@cukrik580 inak aj my mame velky dom, mozete prist aj vy k nam, medzi nami by ste sa stratili 😉

20erika07
14. jún 2014

@cukrik580 úplne súhlasím so všetkým čo si napísala 😀
Podbradniky fuuu na bežiacom páse,nestíham ani prať ich,zišlo by sa mi 10 ks na deň 😀
Hehe mne tiež minule kúpil vysávač takýto čas na narodky a povedal že sa z neho veľmi nemám vytesovat, že to mám už aj na Vianoce 😀 😀 😀
Neboj,ani ten môj sám od seba moc toho neurobí, on je skôr technický typ,v monterkach furt zadrbkany od oleja a pod.gebuzin 😀 a gyzdoši sú obaja aj s chlapcom,ja vždy tvrdím že mám doma tri deti. Minule keď bol "chorý "to som sa o neho viac musela starať ako o tých menších. A podotýkam že mal teplotu 37,2 a panikaril. A mne nemá ani kto čaj uvariť keď som ja chorá. 😀
Bože inak akože napíšem troška zo spálne,keď som robila ručné práce na ňom, neuveríte čo mi povedal! Vraj:Hmm to je také dobré, ako od maminky! Tak akože ešte aj do postele ťahá moju svokru! 😀 😀 😀 trulko môj

vieraft
14. jún 2014

@20erika07 no konec, keby mi toto povedal 😀
moj chcel minule ochutnat mlieko, ze ako to chuti, ze ci si moze cucnut 😀
ale musim ho aj pochvalit, vie upratat, aj vselico doma urobit, len ma chudak tolko roboty a este aj okolo domu robi, tak ho tym ani nezatazujem. ale riad do umyvacky sa este stale nenaucil dat.

20erika07
14. jún 2014

@vieraft hehe tak s mliekom máme tiež veselé zážitky 😀 to ešte prvého keď som porodila, a asi sa pozabudol muž že kojim, a troška sme pelešili v posteli,no ako si s chuťou cucol, tak to hneď vedľa posteli musel vyplut, a bolo po pelešení bo ho napinalo 😀 tentokrát si už dával pozor 😀

vieraft
14. jún 2014

@20erika07 😀 moj zas opacne, hovori, ze tolko deti uz mame a on este neochutnal. 😀

cukrik580
15. jún 2014

@vieraft prakticke manzelstvo,co ti povim 😀 no ja keby mam 4 deticky tak mm robi asi len na prasky a avivaze 😀 😀 😀
@20erika07 och boze 😀 😀 😀 😀 asi by sa stahoval 😀 😀
@20erika07 my mame cez 30 podbradnikov,takze pohoda 😀 😀
@vieraft aj moj si chce cucnut,furt otravuje ale som neoblomna 😀 😀 😀 jaj moja,ke y aspon okolo domu porobil...sak ale to uz co je,nechas mu otvorenu mycku nech tam slahne posratu lyzicku a on jeeeeb do drezu 😀 😀
@vieraft moj vypil Samkovi odsate este nazaciatku 😀 😀 z flasky a potom sa slusne povedane pokakal 😀 😀 😀

lucul
15. jún 2014

😀 sa tu na vas hehnim ako moj vztah so svokrou bol doteraz idealny ona ebala na mna ja na nu, stale vyvolavala k nim draheho ex ale odkedy sa livka narodila tak nas chcu nejak casto vidiet a prestava sa mi to pacit aj dnes tam mame ist na hody uz teraz mi je na grc. A "mila zlata" ty co si mala blbe reci o vychove od svokry tak ta moja toho mojho len porodila vychovala ho babka zlata to osoba nech jej je zem lahka ☹

@vieraft moja este necuva ale ma svojsky styl presunu, kam chce sa dogula sa tu na nej rehoceme 😀

A ja ze to len ten moj chce ste cucnut pripadne odsavat ustami 😀 pri prvej ma aj raz zlomil ale neslo mu 😀

lucul
15. jún 2014

Vecerne citanie rozpravok u nas

lucul
15. jún 2014

A ku komu to mozem cez prazdniny dojst ked sa budeme s babami nudit? 😀

alenka777
15. jún 2014

@cukrik580 aký prášok a aviváž odporúčaš? vyzerá že sa v tom vyznáš 🙂 a to som si myslela teda že ja periem vela 🙂 ale ja sa zmestim tak do 4-5 práčiek denne 🙂