icon

Termín pôrodu február 2014

kamea858
22. máj 2013

Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂

lucul
15. jún 2014

My podbradniky nepouzivame,nehodia sa mi k livudkinym outfitom ani pri starsej som nepouzivala a preto maju moje deti vacsie satniky ako my s muzom 😀 no co uz zabijem sa ked som maniak v tomto? 😀
A uz koncim zamorovanie mojimi vylevmi 😀

lucul
15. jún 2014

@cukrik580 toto este musim 😀 lubime aj my tebaaaa. Jaaaaj vy si davate prakticke darceky ja zas dostavam darceky co sa daju odpisat z dani na firmu 😀

ina44
15. jún 2014

@strunka18 ty mas tu istu svokru ako ja??? 🙂

bambulka12
15. jún 2014

@vieraft
@cukrik580 no aj Miska slinta,ale strasne,ked jej nedam podbradnik,tak ju musim niekolkokrat denne preliect 🙂 a ja som jej skusala prstom a necitila som nic,az vcera som jej nadvihla hornu gambicku a tam take dva biele hrbolceky,no baby,to ste mali vidiet,kolko radosti,stale som jej to pozerala,natahovala tu gambicku a chcela som fotit,ale nepacilo sa jej to,jedovala sa 🙂

bambulka12
15. jún 2014

@jeessie jejoooo,to je mileee,dakujeeem 🙂

bambulka12
15. jún 2014

@lucul no ved sa stretneme a ide sa do Podhoran k nasej Janulke @cukrik580 😀

ina44
15. jún 2014

@cukrik580 ja som tu tiez nova /registrovana januar 2014- nevedela som o tejto stranke☹
ale ste tu super partia bab 🙂
inak nic zle si nenapisala- nerob si z toho vrasky, proste tak to citis a hotovo. vychovas si super syna neboj nic, mna vie este vytocit ked niekto povie ze aj ucitelia maju vychovavat deti, preco? ti ich maju ucit, na vychovu su rodicia.
inak co sa tyka podbradnikov- tak to vymienam stale, ked ho ma dlhsie na sebe tak sa zan taha.

cukrik580
15. jún 2014

@lucul k naaaam 😀 😀
@alenka777 podla toho naco 😀 😀

cukrik580
15. jún 2014

@bambulka12 anoooo,len mi dajte dopredu vediet 😀 😀

dakujen vam vsetkym za podporu 🙂

lucul
15. jún 2014

@cukrik580 berem ta za slovooooo 😀 ale podmienka je - neupratuj my dojdeme v plnej babskej zostave 😀

@bambulka12 oukej 😉 inak livka ma horne zubky tiez riadne nafuknute biele a dolne nechce ukazat potvorka 😀

bambulka12
15. jún 2014

@lucul
@cukrik580 vlastne tym chcela Lucka povedat,ze my ti poupratujeme 😀.
No baby,este je len 12 a ja uz som unavena jak otrok,Miska od rana placinka chudatko,neviem,co jej je,moja zlatunkava ☹ .Lucka a kedy sa to vykluje uplne von,bude to dlho trvat?

strunka18
15. jún 2014

@ina44 a to som si myslela,že bude v pohode,šak keď som bola tehotná,tak sa ani raz nestarala...ešte sme si z nej robili srandu,že či vôbec tomu uverila,keď sme jej to oznámili,lebo šak to už čo je,keď človeku poviete,že bude prvýkrát babka a ona nato : " dobre,tak pojdem ja na materskú a ty môžeš robiť" Skoro mi vtedy oči vyliezli 😠 A tak som sa tešila,že keď sa nezaujímala počas tehotenstva,že jej to ostane....ale mýýýlila som sa,teraz sa tvári,ako keby bola jediná na svete a ja som neandrtááálec a nedokážem sa bez nej ani vysr...ť Nejako som sa tuším zase samo vytočila,keď tu o nej píšem 😀

cukrik580
15. jún 2014

@lucul co dojdete upratovat? 😀 😀 😀 😀
@bambulka12 😀 😀 😀 😀 ok 😀 😀 😀
chudatko,asi ju tie zubky trapia,u nas celkom pohoda,mrkvicka mala uspech veliky,kukni fb,dala som fotky 😀
@strunka18 to samovytacanie poznam 😀 😀

bambulka12
15. jún 2014

@cukrik580 ja neviem,myslis,ze by to mohlo byt tym?Moja lasocka,tak sa vymaznava,len aby som si ju mojkala,tak dnes je stale na rukach,ale teraz spinka od pol dvanastej,tak dufam,ze este hodku potiahne,v poslednej dobe spi doobeda chvilocku,potom od 12-15 a potom chvilu pred vecerom 🙂.Idem kuk,ale som cez tablet a tu sa mi zle kuka,lebo je taky primrznuty nejaky 😀.Ja som davala Misicke pred tyzdnom ochutnat,nechutilo,dufam,ze casom bude 😉

cukrik580
15. jún 2014

@bambulka12 u nas obrovsky uspech 🙂 samik okolo 12 papal a zalomyl,uvidime kolko potiahne 🙂

barcelona94901
15. jún 2014

@cerimi77 ani ja ešte nepoužívam podbradníky ,baby som si myslela,žže jediná som 😀
nie že by nebol podbradník,ale tá naša si ho otáča krížom,krážom,vy tu máte krásne fotky s podbradníčkami,len u nás to nehrozí zatiaľ no a preto ked má slinky ja jej to utriem ,vymením tričko ,no a podbradník čo su tie "plastové-"ešte nepoužívame

barcelona94901
15. jún 2014

@bambulka12 my máme zatiaľ tie tri zubky ,nič iné nám nepribudlo,ale gebríme dalej ,ja mám rada,ked bublinkuje 😀

bambulka12
15. jún 2014

@cukrik580 no tedaaaa,videla som,aky bol stastny a aj si mu potom este dala mliecko,alebo uz nie?
@barcelona94901 a vy ich mate uz normalne vystrcene?A to mala najskor tak,ze si jej videla take biiele a ako dlho trvalo,pokial sa vystrcil?Ja sa vies,ako tesim,sak ja sa zblaznim,aka bude zlatunka 🙂

barcelona94901
15. jún 2014

@bambulka12 najskor to kakanie šialené,gebrenie,hrbolčeky ,to dasienko ,no a potom biele a to mala dlho a potom až vykukli,no my stále nie sme zajkovia,len taký polovičný 😀 a večne tam má jazyk ,sa s tým hrá
synovi vykukli naopak ,veľmi rýchlo,z neho bol hned zajo

cukrik580
15. jún 2014

@bambulka12 asi za 10-15 mibut si vypytal 🙂

bambulka12
15. jún 2014

@cukrik580 tak mu bolo malo,chlapikovi 😀
@barcelona94901 aj si malej potierala niecim dasienka?Ja mam ten naprstok s tou kefkou a s tym som jej masirovala sem tam 🙂

cukrik580
15. jún 2014

@bambulka12 sak zrutik moj 🙂

lucul
15. jún 2014

Wuaaaa milujem svokru a svagrinu uz chcem ist domoooooov

lucul
15. jún 2014

@cukrik580 ja len nech sa blbo necitim ze u nas je ako po vybuchu 😀

ina44
15. jún 2014

@strunka18 u nas to bolo tak ze som bola chora zapal priedusiek, ledvou som dychala, mm to chytil tiez odo mna ani raz neprisla ze ci mame co jest- to nehrozi (moja mama sa ma pytala ze ci nieco nepotrebujem a to je odo mna 250km), potom prisla cca 3 tyzdne pred porodom- nechala sa obsluhovat kavicka, kolacik a potom ked sa maly narodil ani mi nezagratulovala alebo ruku podala, ale teraz ju tu mam kazdy vecer samozrejme po 18:00 ☹, aj mna to vie vytocit ked si na to spomeniem, no nejako to musime prezit- viem lahko sa pise, ale....

cukrik580
15. jún 2014

@lucul sak aj u nas 😀 😀 😀

20erika07
15. jún 2014

@bambulka12 také biele vystrcene máme my už dlllho, aj mesiac, mozno aj viac,a zúri veľmi keď si hryzie päsť, som myslela že to nebude tak dlho trvať keď to už také viditeľné je,no u nás trvaaaa 😀 každý deň skúšam či už dačo nevyšlo kus ale zatiaľ nič :-/

kazunomiya
15. jún 2014

Dievčatá, nestíham sem chodiť dáko v poslednej dobe, ale pochválim sa: V piatok sme mali krst a krásne ho Antonko zvládol (zariadili sme aby bol na sviatok sv. Antona). Sobotu potom prespal, dnes sa pomaly vracia do bežných koľají.

Mali ste niektorá problém s jazvou po epiziotómii vyše tri mesiace od pôrodu? Dúfam, že s tým nebudem musieť ísť k doktorovi, teda, že to prejde.

vieraft
15. jún 2014

@kazunomiya super, ze to maly tak zvladol 🙂 . ako ste zvladli vtedy tie problemy s kojenim? a s jazvou mas aky problem?
@lucul
@bambulka12
@cukrik580 teda baby, ak sa ponukate upratat, tak vas pozyvam 😀 😀 . vy asi ani netusite, co to je mat doma ako po vybuchu 😒

vieraft
15. jún 2014

@alenka777
@cukrik580 baby, kolkokrat za tyzden periete? lebo ja teda periem vela, ale 5-8 praciek denne si neviem ani predstavit. to kam potom vyvesite to pradlo? 😕
@cukrik580 a ty mi nehovor, ze nevyberas pradlo aj zo skrin a to davas znova do pracky 😀