icon

Termín pôrodu február 2014

kamea858
22. máj 2013

Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂

20erika07
27. jún 2014

@mon29 moja už dvojmesacna vypravala do nemoty. A teraz keď má 4mesiace sa jej už tak nechce... Sem tam len
..väčšinou keď ide papať... Takže vtedy keď nemá tak vyprava 😀 tak žiadne strachy mojka, mozno máš len pohodlnejšie "lenivejsie "bábo 😉

20erika07
27. jún 2014

@veronikapodolska ja keď som sa pytala ako jej to mám čistiť medzi pyskami ten maz, tak čistou vodou tycinkami do uší. Nestačí len tak utriet, si myslím. A zas ja si myslím že moja má na svoj vek až príliš veľkú tu dierocku 😀 ale keďže neviem aká má byť tak sa tým nezapodievam 😀

cukrik580
27. jún 2014

@veronikapodolska ani nehovor,ja som hrozne zvedava z coho budeme zit ☹
@mon29 podla mna sa zatial neboj 🙂
@vieraft aj Samco strasne pluje 😀 najvacsia sranda ked papa 😀 😀

Boli sme dnes so Samikom u dokiny,rozsiril sa mu ten ekzem aj na chrbatik a rucku,kolienka a tak tak sme isli,nastastie nic vazne,dala nam masticku a olejcek do kupela 🙂 potom sme boli u svokry a tam spustil Samik neskutocnyyyyyy rev,,epomohol ani cicik ani nic az fiha tralala a aj tak vzdy ked ju zbadaltak hrozny plac,taky bolavy...neviem co sa tam udialo ked zacal plakat...s mm sme boli v zahrade... potom este bratrancek ho utisil trosku,v aute zaspal,isli sme na nakup,mm ma v nedelu narodky,tak na obed pridu nasi a svokra s mm babkou a do roboty mu musim daco nachystat...ked uz ma tych 30 😀 😀 Samik dnes papal batat s cuketou,no to bola dobrotka 🙂

sonulka81
27. jún 2014

@cukrik580 my sme včera mali brokolicu ale žiadna sláva cukina je top...

cukrik580
27. jún 2014

@sonulka81 no veru aj u nas 🙂 vdaka tebe,inak by som ju asi dala neskor 😀 😀 a cuketu s batatom mi spapal najviac dnes 😀

sonulka81
27. jún 2014

@cukrik580 bataty asi kúpim na nedelu...🙂

cukrik580
27. jún 2014

@sonulka81 vrelo odporucam 🙂

vieraft
27. jún 2014

@cukrik580 boze, ze 30, to moj mal uz 40, sme my uz starci 😒

biba
27. jún 2014

Kocky,moji rodicia pre maleho minule leto zamrazili ich vlastnu vaby karotku,myslite,je to vhodne pre maleho ked to bolo skoro rok v mrazaku? S prikrmom zacneme zo zemiakom a uvazujem cim pokracovat,vela ludi ma strasi aby som nekupovala v obchode zeleninu,lebo neviem odkial je a radsej kupila tie hotove,tak neviem ☹

cukrik580
27. jún 2014

@vieraft kazdy nejako zacina 🙂
@biba o tom som aj ja vela citala a v obchode nemas pod dozorom kolko dusicnanov (okrem ineho) obsahuje zelenina...kdezto prikrmy musia byt sledovane,s tou mrkvou...no ja neviem...cerstvu este asi nemaju...inak vrelo odporucam z DM znacka alnatura mrkvicka 0,59e a chuti ako domaca cerstva 🙂

lucul
27. jún 2014

@biba skus kupit na trhu ked mas moznost alebo www.svetbedniciek.sk kupovane na svk no neviem, ked som nahodou kupila tak v rakusku, je to kvalitnejsie aj podla zlozenia a dokonca z nemecka este kvalitnejsie aspon co tatko zistoval ked mi tie jedla vozil

lucul
27. jún 2014

@vieraft aj ten moj mal teraz v sobotu 40 😉 a to ma 19r syna 😀

cukrik580
27. jún 2014

@lucul aj my sme dake kupili v rajusku 🙂 a este su aj o polovicu lacnejsie 😀 😀

cukrik580
27. jún 2014

@lucul inak k tomu trhu.. neviem ako inde ale u nas na trznici najdes vzdy presne to,co je v obchodoch v akcii 🙂 pokiak nemam fakt domace od znamych tak radsej kupim asi hotove...ale batat sme mali z kauflandu 😀 😀 😀

lucul
27. jún 2014

@cukrik580 u nas byva nastastie v soboty trh s domacimi vecami a to je vidno 😉
Jojo v rakusku som vzdy hippky nakupila aj ovocne,najlepsie boli s tym zelenym vrchnakom 😀 uz sa chystam len som cakala na pasy deckam

ina44
27. jún 2014

@lucul s tou zeleninou mas pravdu- v rakusku stokrat lepsie a lacnejsie (a najviac sa mi paci ze je ich rakuska ta zelenina), napriklad aj UM nutrilon kupujem v rakusku vola sa tam aptamil a ked ho ochutnam tak inak chuti ako nutrilon kupovany na slovensku ☹

biba
27. jún 2014

@cukrik580
@lucul ved to,ze tu v ba uz ani tym trhovnikom verit nemozem,enes som pozerala tie ceny ake idu v obchodoch k tym vyzivam a katastrofa,asi zbehnem do toho rakuska,a kupovali ste to v dm ci v inom obchode?mozno este bipa by to mohla mat 🙂

lucul
27. jún 2014

@biba v bipe ked su babydays 😉

@ina44 viem krstna ho kupovavala

cukrik580
27. jún 2014

@lucul nooo hippky tie velke boli po eure v dm ked sme boli,ja som zvacsa kupovala masove,hlavne losos kralik a tak,take co je na nas drahô alebo nepapame,hlavne teraz ked toho este nespapa vela...lebo sak jak mu kupim 30g kralika 😀 😀 a ovocne som alnatury kupila 🙂
@biba ja v DM 🙂 mozes pouzit aj nasu karticku na zbieranie bodikov 🙂

adka31
27. jún 2014

ahojte, baby, idu uz vasim drobcom zubky? My dnes teplotujeme, hrooozny rev, pozriem na dasna a zdaju sa mi naliate. Dcerke vysiel prvy az v roku, synovi uz nepamatam, to je uz 18 rokov. Kupili sme Dentinox, skusim ponatierat.

vieraft
27. jún 2014

@adka31 u nas zuby zatial v nedohladne, vobec nema dasna naliate, ale teda slinta statocne a rucicky si pcha do pusiny cele a najlepsie obidve naraz. moj najstarsi syn mal prvy zub , ked mal 4 mes a 4 dni, ostatni mali v 6 mes.

vieraft
27. jún 2014

@cukrik580 ides davat samkovi kralika? my to vobec nejeme, ja to nejako nemozem, hnusi sa mi to, ani malej to nemienim davat. lososa kupujem aj pre nas, tak jej z toho casom odlozim. ja inak celkovo nejako tie kupovane jedla nemusim, deti mi to vobec nejedli, ale mne samej je to nesympaticke, neviem, co v tom je pomlete a teda tak najemno som detom nikdy nemlela doma, najmä dcerka neznasala take kasovite jedla. ja mam pocit, ze potom sa deti tazsie ucia papat kusky potravy.

cukrik580
27. jún 2014

@adka31 nam asi este nie,neni vidno nic aj ked slinta riadne uz asi tri mesiace a ruky si pcha az do krku

cukrik580
27. jún 2014

@vieraft co robim doma,to tlacim vidlickou 🙂 chcem mu to dat ochutnat...ja to nejem lebo mi je to luto...losos je na nas drahy ☹ to mame tak raz za rok aj to vacsinou u nasich ☹

vieraft
27. jún 2014

@lucul no spime vsetci spolu, keby sa dalo , aj najstarsi by sa k nam este natlacil 😀 . mirka spi s nami preto, ze ked sa narodila, tak este misko okupoval postielku (mal vtedy 3 roky), ani za svet jej ju nechcel dat, dalsiu sa mi kupovat nechcelo a teda este sme byvali na cinziaku, tak by sa nam ani nezmestila. no a postielku vlastne uvolnil , az ked som cakala Leu. aj som zvazovala, ked som bola tehu, ze ich obidvoch naraz vystahujem zo spalne do detskej, ale mm ma hned zrusil, ze este su mali. no neviem, mozno som to mala urobit. najmä moja mama ma furt pripomienky, ze uz mali spat vo svojej izbe. ale tak v 15 uz asi s nami spavat nebudu, tak co.

cukrik580
27. jún 2014

@vieraft v 15 aj s frajerkou a frajerom 😀 😀 bude vacsia sranda 😀 😀

vieraft
27. jún 2014

@cukrik580 tak zas si nemysli, ze my mame lososa kazdy tyzden, ale tak raz za cas, decka to maju radi, aj minuly tyzden sme mali a este mam kusok v mraznicke, ale to odkladam pre najstarsieho , ked budem varit nieco , co on nezje. takych jedal je totizto viac nez dost 😒

vieraft
27. jún 2014

@cukrik580 no to vies, ze budu chciet spat so starcami 😝

vieraft
27. jún 2014

@cukrik580 moj nastarsi stale hovori, ze lutuje svojich surodencov, akych budu mat starych rodicov, podla neho sme stari uz teraz. ale je fakt, ze teraz ma syn 15 a ja 35 a ked bude mat Lea 15, tak ja 50 😖

adka31
27. jún 2014

A ked bude mat moj Filip 15, tak ja skoro 55, taka babka. Myslim doslovne, najstarsi vtedy bude mat 33, tak uz hadam bude tato 😀