icon

Termín pôrodu február 2014

kamea858
22. máj 2013

Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂

cukrik580
27. jún 2014

@vieraft aspon tvoj prvy ta ma 35 rocnu,ten moj ma bude mat v 15 42 rocnu a tata 45rocneho a to dalsie,ak boh da,tak budeme este starsi,no a co 😀 maju smolu 😀

jeessie
27. jún 2014

@cukrik580 a co vam dala na ten ekzem? lebo nasej som vecer tiez nasla na rucke taky maly asi centimetrovy fliacik, uvidim, co to bude robit zajtra, ale keby bolo treba, tak ze co mam dat, lebo mm tiez ma ekzem, tak mame zasobu vselijakych masticiek...

vieraft
27. jún 2014

@adka31 no moj najstarsi bude mat vtedy 30, takze tiez mozem byt uz babka. ale co, je to najmä o tom, ako stare sa citime, no nie? ale vies co , moja mama mala 31, ked som sa ja narodila a veru dodnes ten vekovy rozdiel citim.

vieraft
27. jún 2014

@cukrik580 tak uz aby ste na tom dalsom popracovali 😉

adka31
27. jún 2014

@vieraft fakt? my sme so sestrou po roku, mala nas v 25 a 26 a potom este jednu v 35ke. Povedala ze ju si najviac uzila, co je pochopitelne, ved s nami mala roboty az az. Nasa mama je taka nasa kamoska, ona je kocka, ale hlavne ona si vobec nepripusta vek aj ked ma zdrav. problemy a ludia jej hadaju aj o 10 rokov menej. Dufam, ze aj ja tak budem, hadam hej ked mam take male babo, musim byt mlada. I ked jasne, ze rozdiely su to obrovske, ved jedno v 20, druhe v 30 a tretie skoro v 40. 🙂

A ze preco pisem v noci?? Toto bude priserna noc, strasne place chuda moje, uz aj kaka, natrela som dasna gelom, isto to robia tie zubky nestastne, takto skoro ho bantujuu

20erika07
28. jún 2014

@vieraft to je také milé že všetky deti s vami spia,teda okrem najstaršieho,ale píšeš že keby mohol tak aj on 😀 to značí len o tom že si výborná maminka a deti ťa veľmi ľúbia,strašne sa mi to páči. Len si to užívaj,veď čo,keď sa sami rozhodnú že budú chcieť spať sami,tak vám to bude aj ľúto a budú vám chýbať...A keď nám tie deti vyrastú a odletia z hniezdocka,ach,doprajme si každú chvíľu s nimi, potom sa to už nevráti 😉

cukrik580
28. jún 2014

@jeessie to je vraj novinka aj ked mne sa zda ze uz som to pocula predtym,dala nam vzorku imunoglukan masticky a ked pomoze mame kupit a do kupela oleovit ci jak sa to vola
@vieraft ale to bola aj ina doba a vsetko je o tom ako pristupujes k detom a celkovo aky mate vztah 🙂 keby bolo na mne tak mam Samka o 5a pol roka skorej...ale mam ho teraz 🙂 keby bolo na mne tak pracujem 😀 ale po cisarskom nemozem 😀

jeessie
28. jún 2014

@cukrik580 no ja mam doma oilatum do kupela, to nam dala uz na prvej navsteve, ze ked bude mat suchu pokozku. a este excipial, to je take mliecko hydratacne..

lucul
28. jún 2014

Sa tu hehnim,ze stareny 😀 kym vam mladsie deti nepovedia to co moj brat povedal nasim ked mi isli na stuzkovu je fajn 😀 odchadzali a on "no pekne jej idete mladi a pekni a mne pojdete stari a skaredi" 😀

cukrik580
28. jún 2014

@jeessie ano to je onoooo oilatum 😀 😀

20erika07
29. jún 2014

Dnes sú to tri roky keď som prvýkrát prišla o anjelika... Jeden sa mi už vrátil,a ešte jedného mám v nebíčku... Viete čo je zvláštne? Snažím sa nájsť súvis v tom,že prvý anjelik mi odišiel na Petra Pavla, môj švagor je Peter, a druhý anjelik odišiel na svagrove narodky...

bambulka12
29. jún 2014

Vidim,ze tu riesite vek 🙂.Moja mama mala 36 rokov,ked som sa jej narodila,teraz ma 75 a lubim ju neskutocne,boli chvile,ked mi to aj vadilo,ale vzdy som si povedala,ze hlavne,ze ju mam a je mi jedno,kolko ma rokov,aj ked na svoj vek nikdy nevyzerala a ani nevyzera 🙂,vzdy sme si super rozumeli a vzdy ma vedela pochopit a nikdy som necitila,ze je o tolko starsia,ako ja 🙂.Moj syn ma teraz 14 a ja 39 a ked sme boli na zahajeni skolskeho roku,musela som ist aj ja,lebo isiel do novej skoly,tak jeho spoluziak mu povedal,ze aku ma sexy maminu 😀.Miska,ked bude mat 15,ja budem mat 53 a dufam,ze sa nebude hanbit za to,ze ma starsiu mamu,ale tak budem robit vsetko preto,aby som vyzerala ako mladica 😀

lucul
29. jún 2014

Myslim ze teraz uz je ten vek o inom, ja ked som bola so starsou v porodnici tak som sa tam citila ako pubertacka,vsetky na mna pozerali ze co tak skoro dieta,bola som tam najmladsia a to som mala 27 😀

Inak @bambulka12 moja krstna mala syna v 18tich a dceru v 33 a ked s nou isla pre neho na strednu raz tak vsetci spoluziaci ze wooow aku mas sexi sestru zoznamis nas a neverili ze to male je jeho sestra 😀

bambulka12
29. jún 2014

@lucul ja ked som bola v porodnici,tak najskor tam boli take mlade baby,ale ku koncu,ked som isla na obed,tak sme boli vsetko tam take starsie.Teraz je vela zien,ktore rodia v neskorsoj veku,maju na to svoje dovody,ja,ked som porodila syna,tak som bola presvedcea o tom,ze to bude moje jedine dieta,ale okolnosti chceli,aby mal este sestricku 🙂

cukrik580
29. jún 2014

@bambulka12 my sme boli particka hadam od 18 po 45 ale jak keby jeden rocnik,vsetky sme si super rozumeli az na nejake tichucke co sa nezapajali ale sranda bola 🙂
@lucul ja som mala v maji 27 🙂

cerimi77
29. jún 2014

@vieraft simonko asi dospával ten stres z preplachovania očka asi 😕 od piatka už vstáva tak normálne 😀 včera ma zobudil o 8h, keď na mňa z postielky pozeral a niečo dôležité mi "rozprával" 😀 😀 😀 dnes tiež tak podobne vstával, ale keďže sme nemali Terezku doma a mne sa nechcelo ešte vstávať, tak som ho len nakojila a uložila naspäť do postielky a pospal do 12h 😀 a posledné dni sa začal viac sám otáčať z bruška na chrbátik, včera som ho uložila spať, dala na bruško ako vždy a asi po hodinke som počula jeho jemný hlások z izby, že si tam niečo "rozpráva", som sa čudovala, že čo to, že ešte nespí, idem pozrieť, rozsvietim, a on si leží na chrbte, hrá sa s plienkou čo bol prikrytý a veľký úsmev na mňa, som ho pretočila na bruško zasa ale zasa sa potom pretočil, len som ho už potom počula mrnčať, čo sa asi sám nevedel dostať na bruško ale už chcel spať... a dnes to bolo podobné 😕 tak to sa ešte bude u nich ešte 100x meniť, netreba sa asi predčasne radovať z prespatej celej noci.. za chvíľu do toho prídu zúbky a bude dospané 😀

bambulka12
30. jún 2014

Dnes je to 5 mesiacov,co som priviedla na svet tuto malu vytrznicku,ktora sa v nemocke hrala na slusacku a neplakavala a teraz nam to dava pekne vyzrat,ale aj tak ju milujeeeem a od dnesneho dna zacinam prisnejsou vychovou 😀

lucul
30. jún 2014

@bambulka12 sama tomu neveriiiiis 😀 ta bude s vami riadne cvicit, podla ociek sa nedaaa :-P kradna babika a mame podobnu deku 😀

bambulka12
30. jún 2014

@lucul no ved ona ti ma niekedy taky drzy pohlad 😀.Ja som uz zacala,normalne som ju nechala v postielke,nech zaspi sama,plakala sice,ale zaspala,sak to sa uz neda,ona ked je unavena,tak strasne vrieska a ja pol dna nic ine nerobim,len ju uspavam,bud na rukach,alebo v kociku a uz som si dnes povedala,ze DOST 😀,ale poviem ti,srdce mi trhalo.

20erika07
30. jún 2014

@bambulka12 máme rovnaké deti 😀 Len tá moja aj v pôrodnici dala o sebe patrične vedieť 😀 darmo,máme náročné princezné 😀 ešte aj keď vrieska od zlosti by som ju najradšej cmagala,ale vtedy vrieska ešte viac hehe potvorka malá 😉

jeessie
30. jún 2014

@bambulka12 jeee,mate rovnakeho slona ako my 🙂 fesanda malinka, som zvedava, ako sa ti podari odolat tym jej ockam 🙂

bambulka12
30. jún 2014

@20erika07 😀 ale to jeuz normslne prefikane,bude vymrncavat a sleduje,co sa bude diat 😀

bambulka12
30. jún 2014

@jeessie toho slonika ma najradsej 🙂.Mne sa obcas dari odolat tym ockam,ale mm,aj syn su z nej namakko,tak vies si predstavit,ona zapisti,oni hned skacu,pekne si ich vycvicila,typicka zena 😀,to znamena,ze cely vikend je na rukach a potom to aj na mna skusa 😀

20erika07
30. jún 2014

@bambulka12 deti vedia čo je pre ne najlepšie a idú si za svojím stoj čo stoj 😀

bambulka12
30. jún 2014

@20erika07 presne a mm hovori,ze po kom to asi ma? 😀 Minule sme ju kupali a mm hovori,ze mala sa mala podobat na mna a povahovo mala byt po nom a je uuuuuplne opacne 😀

cukrik580
30. jún 2014

@bambulka12 som zvedava kolko vydrzis 😀 😀 😀 inak ja tiez beviem odolat tej mojej malej vykrivenej hubicke 😀 😀 mm vpohode dalej kuka telku ale ja hned letim 😀 😀 aj ked teda u nas sa nemrnka casto 😀 skor vynimocne 🙂 a ked place od hladu to zas je o inom 😀 😀 uz to neni len meee a maaaaa maaaa ale uz na mna krici mammmmmm 😀 😀

bambulka12
30. jún 2014

@cukrik580 no ja som teraz velka tvrdaska,muz neni doma a uz je moja lasonka v postielke a snazi sa zaspinkat,sem tam na mna zakrici,ale ja som hlucha,len som zvedava dokedy 😀.Lubim ju neskutocne,ale musisa naucit,ze nie vzdy,ked zaplace,budeme skakat.Ja s nou chcem ist od septembra,alebo oktobra do jasliciek a ked bude takato,nebude to bohvieco 🙂,nas odtial vyzenu 😀

cukrik580
30. jún 2014

@bambulka12 to mas relativne dobre ze si ju mozes vziat do prace 🙂 my pojdeme spinkat tak o hodinku 🙂 teda Samik dufam urcite 😀 😀

bambulka12
30. jún 2014

Uz spiiiiii,ona zaspala samaaaaa,ja odpadneeeem 😀.Ja ju davam spinkat okolo pol osmej,osmej,podla toho,ako spinka poobede,dnes spala malo a zobudila sa o stvrt na 5 a ona by spala zas uz od siestej,ale som ju musela udrziavat,hrali sme sa,rozbalila som ju a vyvalovala sa a potom ma plasila,taka bola zlatunka 🙂 A do jasiel budeme tak dva tri krat do tyzdna,dufam,ze bude ok,lebo skoncime

cukrik580
30. jún 2014

@bambulka12 my este nespime,ale uz ma pyzamko a este bude papkat 🙂 Samko chodieval volakedy o 7 a preorientoval sa az skoro na deviatu 😀 😀 este o pol 7 si schrupol pol hodku 🙂