Termín pôrodu február 2014
Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂
@veronikapodolska ja keď som sa pytala ako jej to mám čistiť medzi pyskami ten maz, tak čistou vodou tycinkami do uší. Nestačí len tak utriet, si myslím. A zas ja si myslím že moja má na svoj vek až príliš veľkú tu dierocku 😀 ale keďže neviem aká má byť tak sa tým nezapodievam 😀
@veronikapodolska ani nehovor,ja som hrozne zvedava z coho budeme zit ☹
@mon29 podla mna sa zatial neboj 🙂
@vieraft aj Samco strasne pluje 😀 najvacsia sranda ked papa 😀 😀
Boli sme dnes so Samikom u dokiny,rozsiril sa mu ten ekzem aj na chrbatik a rucku,kolienka a tak tak sme isli,nastastie nic vazne,dala nam masticku a olejcek do kupela 🙂 potom sme boli u svokry a tam spustil Samik neskutocnyyyyyy rev,,epomohol ani cicik ani nic az fiha tralala a aj tak vzdy ked ju zbadaltak hrozny plac,taky bolavy...neviem co sa tam udialo ked zacal plakat...s mm sme boli v zahrade... potom este bratrancek ho utisil trosku,v aute zaspal,isli sme na nakup,mm ma v nedelu narodky,tak na obed pridu nasi a svokra s mm babkou a do roboty mu musim daco nachystat...ked uz ma tych 30 😀 😀 Samik dnes papal batat s cuketou,no to bola dobrotka 🙂
Kocky,moji rodicia pre maleho minule leto zamrazili ich vlastnu vaby karotku,myslite,je to vhodne pre maleho ked to bolo skoro rok v mrazaku? S prikrmom zacneme zo zemiakom a uvazujem cim pokracovat,vela ludi ma strasi aby som nekupovala v obchode zeleninu,lebo neviem odkial je a radsej kupila tie hotove,tak neviem ☹
@vieraft kazdy nejako zacina 🙂
@biba o tom som aj ja vela citala a v obchode nemas pod dozorom kolko dusicnanov (okrem ineho) obsahuje zelenina...kdezto prikrmy musia byt sledovane,s tou mrkvou...no ja neviem...cerstvu este asi nemaju...inak vrelo odporucam z DM znacka alnatura mrkvicka 0,59e a chuti ako domaca cerstva 🙂
@biba skus kupit na trhu ked mas moznost alebo www.svetbedniciek.sk kupovane na svk no neviem, ked som nahodou kupila tak v rakusku, je to kvalitnejsie aj podla zlozenia a dokonca z nemecka este kvalitnejsie aspon co tatko zistoval ked mi tie jedla vozil
@lucul nooo hippky tie velke boli po eure v dm ked sme boli,ja som zvacsa kupovala masove,hlavne losos kralik a tak,take co je na nas drahô alebo nepapame,hlavne teraz ked toho este nespapa vela...lebo sak jak mu kupim 30g kralika 😀 😀 a ovocne som alnatury kupila 🙂
@biba ja v DM 🙂 mozes pouzit aj nasu karticku na zbieranie bodikov 🙂
ahojte, baby, idu uz vasim drobcom zubky? My dnes teplotujeme, hrooozny rev, pozriem na dasna a zdaju sa mi naliate. Dcerke vysiel prvy az v roku, synovi uz nepamatam, to je uz 18 rokov. Kupili sme Dentinox, skusim ponatierat.
@cukrik580 ides davat samkovi kralika? my to vobec nejeme, ja to nejako nemozem, hnusi sa mi to, ani malej to nemienim davat. lososa kupujem aj pre nas, tak jej z toho casom odlozim. ja inak celkovo nejako tie kupovane jedla nemusim, deti mi to vobec nejedli, ale mne samej je to nesympaticke, neviem, co v tom je pomlete a teda tak najemno som detom nikdy nemlela doma, najmä dcerka neznasala take kasovite jedla. ja mam pocit, ze potom sa deti tazsie ucia papat kusky potravy.
@lucul no spime vsetci spolu, keby sa dalo , aj najstarsi by sa k nam este natlacil 😀 . mirka spi s nami preto, ze ked sa narodila, tak este misko okupoval postielku (mal vtedy 3 roky), ani za svet jej ju nechcel dat, dalsiu sa mi kupovat nechcelo a teda este sme byvali na cinziaku, tak by sa nam ani nezmestila. no a postielku vlastne uvolnil , az ked som cakala Leu. aj som zvazovala, ked som bola tehu, ze ich obidvoch naraz vystahujem zo spalne do detskej, ale mm ma hned zrusil, ze este su mali. no neviem, mozno som to mala urobit. najmä moja mama ma furt pripomienky, ze uz mali spat vo svojej izbe. ale tak v 15 uz asi s nami spavat nebudu, tak co.
A ked bude mat moj Filip 15, tak ja skoro 55, taka babka. Myslim doslovne, najstarsi vtedy bude mat 33, tak uz hadam bude tato 😀

@mon29 moja už dvojmesacna vypravala do nemoty. A teraz keď má 4mesiace sa jej už tak nechce... Sem tam len
..väčšinou keď ide papať... Takže vtedy keď nemá tak vyprava 😀 tak žiadne strachy mojka, mozno máš len pohodlnejšie "lenivejsie "bábo 😉