icon

Termín pôrodu február 2014

kamea858
22. máj 2013

Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂

bambulka12
1. júl 2014

@lucul
@cukrik580 my teraz v lete nejdeme nikam,zateplujeme,takze tam pojdu bubaky,ale v zime chceme ist do tatieeeer,tak sa tesim,uz pojdeme aj s bambuckou 🙂
@barcelona94901 aj nasa je taka zvedava,zdviha sa,aby vsetko videla a ruky spína a dnes,ked sme boli na rehabke,sme sa smiali,ze vidno,ze byvame na dedine,ona tiez presne jak Kelisova 😀.Ja ju musim vsade vlacit,dam si ju do vajka a chodime po dome,pripadne si ju dam na stol v kuchyni a kuka na mna a vykrikuje 😀

bambulka12
1. júl 2014

@cukrik580 Jani,napises mi prosim ta nazov toho kremiku na ritku,co sme dostavali v nemocke,dakujeeeem 🙂

cukrik580
1. júl 2014

@sonulka81 ved ja viem...lenze ked dakde sme a je tam daka baculka a je lahsie oblecena alebo tak tak tie reci co kazdy ma ci sa nevidi a ci nema zrkadlo a tak,...je mi to neprijemne pocuvat na druhych a nie este aby to patrilo na mna ☹

cukrik580
1. júl 2014

@bambulka12 ten zarabany? ci aky?

bambulka12
1. júl 2014

@cukrik580 ten zarabany ,rybaci

lucul
1. júl 2014

@cukrik580 aka postava? Si mna nevidela, ale po skusenostiach co tam chodia baby a vytasia sa v tangacovych plavkach tak mam na salame, fitko idem riesit v septembri dufam. A reci druhych si nesmies pripustat oni to robia aby zakryli nieco na sebe,to su nestastni ludia co ohovaraju, ty mas krasnu zdravu a stastnu rodinu a co je viac 😉

cukrik580
1. júl 2014

@bambulka12
@bambulka12 je tam ze pasta cum ol.jecoris asi ho uz vyhodim 😀 😀 moc sme z neho neminuli 😀

bambulka12
1. júl 2014

@cukrik580 a myslis,ze aj na kupalisku,alebo keby niekam idete,by to niekto rozpraval?Ja som volakedy nenosila sukne,ani kratke gate,ani na kupko,lebo som sa hanbila,ze mam strasne chude nohy a potom,ked som zacala nosit,tak kazdy ze jeziiiis,ty si jaka chuda a tie nozicky,vies,ake som mala depky,ale povedala som si,ze kaslem na nich,som aka som a musim sa akceptovat a teraz mi nepis,ze to je ine,ze ja som chuda,citila som sa rovnako zle,ako ty

cukrik580
1. júl 2014

@bambulka12 je to rovnake ja viem,ale predsa ked si oblecie nieco chuda tak to vyzera lepsie ako pevna...
@lucul ja to vsetko chapem,len mi je to sproste...moja sesternica ma hadam este ale o 30kg viac nez ja ak nie este viac a oblecie si minisuknu,nahodi tangace,len take nitkoplavky a vykoti sa hocikde a za to ju obdivujem,ale ja sa proste hambim...prekonala som sa ani neviem ako pred tromi rokmi a isli sme s mm do bulharska ale ked toto neratam tak som pri vode nebola hadam 10 rokov...ak nie viac ☹

bambulka12
1. júl 2014

@cukrik580 podla mna,pri vode ta nebude nikto riesit,ved nie vsetky baby su len modelky a zas neprehanaj,ako keby si bola neviem aka ,kludne mozes ist a hlavne to nesmies mat v hlave a nikoho si nevsimat,mas svoju rodinku,svojich chlapov,pre nich si aj tak najkrajsia zena na svete 😉

cukrik580
1. júl 2014

@bambulka12 praveze pri vode v plavkach je to najhorsie 😀 😀 no sak mojim chlapom nic ine nezostava 😀 😀 😀 inak cica,my este spime 😀 😀 od 13:10 😀 jedol o 13:45,14:30 cca,teraz pred chvilou a opat zalomil 😀 😀 ale to uz vidim len na par minut 😀 😀

cukrik580
1. júl 2014

@bambulka12 keby mi aspon to moje chudnutie islo tak pekne dalej ako doteraz,len sa nejako neviem znova nakopnut 😀 😀

biba
1. júl 2014

@cukrik580 ano tu malu,ale tam pisu,ze do 24 hod spotrebovat tak pre istotu som tu jednu davku,co bude vo stvrtok dala do mrazaka a potom ohrievac flias mi ju rozmrazi

cukrik580
1. júl 2014

@biba nooo tak ked mas takuto vymozenost tak jasnacka 🙂 to mas dobre potom 🙂

biba
1. júl 2014

@cukrik580 a keby aj nie,tak rano vytiahnem z mrazaka a do obeda to povoli a potom to para pekne ohreje 🙂

lucul
1. júl 2014

@cukrik580 toto mi moj chlop furt hovori, ze preco nenosim zas kratke sukne, ked sa prejde tu po ulici hlavnej a vidi tie zenske v minisukniach bez hanby tak nechape preco si aj ja nedam ze to mozem uplne v klude

20erika07
1. júl 2014

@bambulka12 kokos ty si asi môj nejaký klon či čo,aj dievky máme klonovane asi,a ešte mám problém aj s tou chudostou tiež,deti máme rovnaké,ty počuj,nie sme my od jednej mamy alebo otca? 😀😀😀

20erika07
1. júl 2014

@cukrik580
@biba o akej mrkve to píšete?

cukrik580
1. júl 2014

@20erika07 myslis konkretne? my sme mali alnaturu z dm,biba neviem aku 🙂

bambulka12
1. júl 2014

@20erika07 😀 😀 😀 a este sme aj v ten isty den narodene 😀.Ja mam teraz taku fajn postavu,konecne mam
rit a neni som taka strasne chuda,ale este mam asi 10 kil navyse a vobec mi to nevadi,jedine to brucho,to mam dost velke este a neviem,jak ho dam dole.No a z tej mojej dievky ja som uz taaaak strasne unavena a mm ma len ukludnuje,ze uz ked zacne behat,uz nebude tolko vrestat,lebo sa dostane vsade,kde bude chcet 🙂

bambulka12
1. júl 2014

@cukrik580 ja som dnes dala malej mrkvicku zo zahradky,este ked som ju isla vytrhnut,tak aj tam som si ju musela zobrat vo vajicku 😀 a zemiacik,ale nedalo sa mi to pomixovat uplne dohladka a to jej vadilo tie kusocky a tusim viac vyplula,ako prehltla 🙂 ,mam este na zajtra a tiez mam tu mrkvu z dm,tak tu urcite spapa 🙂.Ako jej mam tu moju mrkvu uplne dohladka dat?

bea00
1. júl 2014

@cukrik580
@biba
@bambulka12 baby ja som tiež dala malému 3 dni za sebou mrkvu 2x so zemiačikom raz iba samotnú a včera večer sa tak strašne pučil a srdcervúco plakal že som mu už musela pomôcť pri kakaní teplomerom. potom sa konečne vykakal ale bolo to hustejšie a sa aj namáhal, ako tlačil bol celý červený. chúďatko moje tak sa trápil. dnes som mu radšej dala hruškové pyré z DM a to mu náramne chutilo. 😀

cukrik580
1. júl 2014

@bambulka12 musis mat toho viac a poriadne to nechat az skoro rozvarit lebo aspon ja ked mam toho malo,tak to nechce rozmixnut alebo popuc vidlickou,inak Samkovi nechuti rozmixovany zemiak,iba popuceny

cukrik580
1. júl 2014

@bea00 to ta mrkvicka,Samko mal z nej tiez hustejsie ale on sa az tak nepucil,len ocervenel urobil eeeee a bolo vonku 😀 😀

bambulka12
1. júl 2014

@bea00 ano,mrkvicka zapeka,ale ked das do papanici kvapku olivoveho oleja,tak by nemala,nemam odskusane,len baby pisali.
@cukrik580 ja som jej to tak len vidlickou popucila,ale nerozvarila som jej to,asi to je chyba,ale nemala som casto tak velmi dlho varit,lebo madam bola nervozna 🙂.Skusim jej to aj zajtra dat a uvidim a uz mi pekne rastu cukety,tak pozajtra jej hadam dam a potom asi spenatik skusim a nechce sa mi davat jedlo podla tabuliek,tak jej potom skusim dat ovocie,pri synovi som nemala net,ani nic nestudovala a pekne nam to islo 🙂

cukrik580
1. júl 2014

@bambulka12 a to ovocie das na obed ci olovrant? ja tiez nechcem podla harmonogramu len toto fakt netusim ci pridat uz olovrant alebo miesto obednajsej zeleninky dat ovocie...inak skusili sme kasicku na veceru,hodinku pred spanim,nebolo vela,cca 50g najprv kukal na mna ze co chcem s tou miskou,sak neni obed 😀 ale potom mu velmi chutilo 🙂

biba
1. júl 2014

@20erika07 ja mam hipp a tiez som ju kupovala v dm, 🙂

biba
1. júl 2014

@bea00 hovori sa,ze mrkva moze trochu zapekat tak dufam,ze u nad to nebude az take zle,lebo nam sa tazsie kakalo uz len ked som ja zacala opat jest ryzu :-/

cerimi77
1. júl 2014

@jeessie no jedla by som mak, ak by som mohla, ale som už 5.mesiac na macingovej a tam toho maku veľa nie je 😀 tak simonko asi uverí, že ak ho uložím do postielky, tak je ešte noc a čo mu iné ostáva, ako spať 😀 😀 😀 .. ale počítam, že už dlho na tieto finty nebude skákať 😀 dnes sa zobudil na kojenie okolo 6h, slnko nám už pekne svietilo do izby, ale potiahol potom ešte do 10.30 😉
@julin aj simonko má dnes 5 mesiačikov, len jemu ťahá už na 8kg, resp. pred 3t mal 7,5kg a našťastie je stále také zlatíčko usmiate ako doteraz, pekne spinká stále, otáča sa z chrbátika na bruško a späť až až 😉

20erika07
1. júl 2014

@biba
@cukrik580 jaj to takú hotovú? To ma nenapadlo kúpiť :-P
No inak my sme mali prvé jabĺčko, čiže začali sme ovocím a zatiaľ žiadny problém... Totiž to ona je pazravec doslova, čo jej do úst dáš to zje, az sa toho aj desim akosi,lebo takto jej môže aj syn alebo svokrovci hoco dať do pusy a ona to zje (svokrovci napr.halušky) a synovi je jedno čo jej dá,len nech je to sranda....
Ozaj minule si sprtal v nose a keď si vytiahol prst z nosa rovno malej do úst strčil a veľký rehot on A ona si kľudne cucka... Booooze len nech si inde nevopcha prst a potom jej ho nedá do pusy 😀
@bambulka12 aj ja som z malej unavená, no ale keď všetko robím tak aby sa jej páčilo tak je zlatá dobrá,no až chcem chvíľu pre seba,koniec, planisko jedno malé 😀 ale aj tak ich nedáme za nič :-* ale zasa,my bývame v byte takže sa čo najčastejšie snažíme vypadnúť von,a ona všade so mnou rada chodí, zlatá je aj medzi ľuďmi, najradšej má veľa ľudí lebo cíti a vidí koľko rúk ju môže nosiť a je si 100% istá že ležať nebude ale madam budú nosiť 😀 úplne žasnem niekedy aké sú tie deti múdre a presibane, to je také milé :-* ja už som povedala že po malej už žiadne dieťa nechcem,ona je za desať detí, ale keď vidím ako rýchlo mi rastie,znova by som chcela malé mimi, aj keď prvý mesiac bol s ňou najhorší, teraz je to už omnoho lepšie 😀 joj len nech sú zdravé hlavne, nech sú čerti, aspoň sa v zivote nestratia, žijeme len raz,tak nech na nás len v dobrom spomínajú deturence 😀