Termín pôrodu február 2014
Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂
@cukrik580 tak schudla som doteraz 12kg, ale posledné 2t sa mi to akosi zastavilo, stále som na tej istej váhe, ešte by som chcela dať dole 3-5kg, ale som spokojná už aj s týmto výsledkom, začala som aj cvičiť, škoda že som nepomerala, koľko cm som dala, to je viditeľnejší výsledok ako kg, ale nevadí, hlavne že sa dobre cítim... ale občas aj zhreším, v sobotu som mala narodky, tak sa nedalo, trochu vínka aj čokoládky som si dala 😉
@cukrik580 ovocie skusim na desiatu,jablcko,bananik a tak a chcem jej urobit vyzivky marhulove,len mm mi musi doniest marhule 🙂.Ja este len tak jej budem davat po troche,este zatial nechcem nahradzat kojenie prikrmom,lebo ved ona asi ani vela nespapinka 🙂
@20erika07 presne,aj my si s mm hovorime,ze nevadi,ze je urevana,hlavne ze je zdravunka a nedali by sme ju za nic na svete a ked sa rano budime a ona spinka medzi nami roztiahnuta,neni krajsi pohlad 🙂 a zas ja to beriem tak,ze teraz sa nam vyrevu a ked uz budu vacsie,budu v pohode.Moj syn,ked bol babo,ja som nevedela,ze ho mam,on bol tak strasne dobrucky a potom ,ked mal 1,5 roka,ako keby utalo,zacal byt urevany,tak verim,ze u Misky to bude opacne 🙂.A ja som hovorila mm,ze keby mam aspon o tri roky menej ,tak ja by som este jedno chcela,ale Miska by musela mat aspon dva roky,ale bohuzial,uz sa neda ☹
Ahojte babule,ako sa máte....zase nestíham sem chodit,vidím len posledné príspevky,aj my bojujeme s váhou...každý den ledva čakám,kedy pojdeme večer behat....
no a malinká cez víkend horúčkovala...taký strach som mala,ale bola dobručká ...aspon, že vela pila...v nedelu nám vybehlo na 39,2... ☹ ,ale dala som nurofen a naštastie to pekne stiahlo....
@cukrik580
@cerimi77
inak sme sa tak vyšvihli,sme o hlavu nižší od 2ročného synovca...🙂....
len keby sa nám to leto vydarilo ešte!
Prajem vám všetkým krásne leto a všetko ok!
@cerimi77 jaj, no tak neni nic pre mna, ze bez cokolady byt... niekto aj pri kojeni neodporuca cokoladu, ja som vydrzala asi tyzden a uz ju veselo papkam 🙂 ale nastastie mne chuti len horka, tak aspon z nej tolko nepriberiem... ja som tiez rozmyslala, ze nieco urobit s tou vahou, ale teda asi by som nezvladla takuto radikalnu zmenu stravovania. tak sa aspon snazim cvicit po troche, len ked aj to mi nevychadza...:( musim kdesi pohladat zbytky mojej pevnej vole :D
inak baby, my sme teda este papat ine ako mliecko neskusali, ale dnes som pri malej ranajkovala a skoro mi ten chlebik ocami zjedla. ked som jej ho skusila podat, tak hned sa po nom sapala a sup do pusy...🙂 no ale bol to chlebik vo vajicku, tak to by bol asi prilis tazky zaciatok pre nu 🙂🙂
ahojte baby, vy píšete ako divé ved to nestíham ani čítať 😀 chcem sa vás spýtať či vaši drobci po tých príkrmoch aj chcú piť mliečko alebo tam robíte dáku časovú pauzu ?
@bambulka12
@cukrik580
@biba
@20erika07
my papáme príkrmy s DM ky,a fajn...akurát nechceaĺa masové,ale pomaličky už aj to ju štopem.....
aa po včerajšku som len kukala,ked mi dr. povedala,že musí už jest 3 jedlá denne 😕 😕 😕
sa mi to zdá akože vela...tak dávam podla času,ako nám to vyjde,ale aj tak prevažuje to mliečko....
ráno mlieko
desiata mlieko alebo jogurt alebo výživa
obed mrkvička so zemiakom,alebo cukinou,alebo masový príkrm
olovrant vždy výživa a večer do mlieka pridám 2 odmerky ryžovej krupičky - akože kaša na pitie🙂
a ešte dokrmujem mliekom za každým chodom,ked sa mi zdá hladná....
no takto som to robila aj predtým,ale zdalo sa mi to na nu zhurta,tak som to stopla len na olovrant a večer kašu a Dr. ma zvozila... 😎 ,vraj 3jedlá už musí mat....
aj tak to robím,ako príde....a ked už bude papat vela,potom už nebudem kupovat,ale viac varit...
a zábava je,ked ma začne s tými príkrmami plutvat.... 😀 😀 😀
ešte že mám žlčové mydlo,lebo to nevyperie nikto potom....
@matabah @bambulka12
@cukrik580
@biba
@20erika07 ahote tak ja tiez moc nestiham citat chodime na tie cvicenia je tam fajn su tam deticky v nasom veku tak budeme chodit mozno neskor aj plavat. zatial sa kajime takze este som neskusala davat prikrmy este asi pockam do augusta uvidime na poradni ako priberame. noci tiez mame super niekedy pospi do 5 niekdy sa napapa o 3 ale potom este spi do 8-9 h rano uz je to dlhsie lebo nemusim vstavat koli dcere do skoly o 7 tak si pekne spinkame a cez den ma uz len dva spanky
@veronikapodolska najprv chcel tak o 10-15 minut,teraz vydrzi aj hodinku 🙂
@jeessie to by asi nebol moc dobry zaciatok 😀 😀
@matabah mne sa to zda dost...takto na zaciatok...hlavne teda ten jogurt takto zhurta...aky davas? 😲 co ja mam nastudovane tak takmer vsade bolo najprv zeleninku,o par tyzdnov pridat masko,zase o nejaku dobu olovrant ale mozno tvoja dokina ma iny nazor 😀 a ked malej chuti 🙂
@cukrik580 ty prestan s tym,co mas nastudovane 😀 😀 😀 @matabah vie,preco jej dava tak papat a ona si najlepsie pozna svoje babatko 🙂 a milujem uz teraz tie otazky,co vsade idu BABYYYYY,TO LEN JA CO DOJCIM NEDAVAM PRIKRMYYYY ???? 😀 .Ako ja si napriklad myslim,ze moja dcera ma uz 5 mesiacov a preco by mala len cucat moje mliecko,preco by som jej nemohla dat aj nieco ine a ucit ju lyzickou a tak a nevsimajte si ma,dostala som kramy 😀
@bambulka12 ale vieeeeees mudre knihy a internet pisu 😀 😀 😀 neeeeee nebi maaaaaaa 😀
inak ja tu mam na chladnice taky lajster ze prikrmy od susedy co ona spisovala, podla toho som sa cca riadila kym ma to po mesiaci neprestalo bavit 😀
@lucul 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ale neeee,tebaaa,co siiiii 😀 😀 😀 ,a ani moju Janulku 😀 😀 😀 ,len ma nastartovali uz februarovky,a tak,nebudem to tu rozpisovat 😀
Aj tak vas vsetky lubim :-* :-* :-* a prisiel mi konecne kociiiiiiiiiik 😀 😀
@cukrik580 odfoooooot a nemachruj 😀 😀 😀
A este milujem take,co minule rozoberali,ze si obcas pocas kojenia zapalia cigaretku,sak co,ale prikrmy davat,to neeeee,sak nebudu ukracovat svoje babatka o to nikotinove mlieko,nie 😀 ,ja ako odpadavam niekedy co citam 😀 .
@bambulka12 neda sa mi sem vkladat fotka cez mobil :-P
baby? ako sa volate? viem ze bambulka je Majka,sonulka je Sona,lucul bude asi Lucka predpokladam 😀 a co ostatne? len tak pre zaujimavost 😀 😀 ja som Jankaaaa 😀 kto by nevedel 😀
@bambulka12 no ved toto ani @jeessie 🙂 @biba bude mozno bibiana 🙂
miki je miska 😉

@20erika07 no tusim mas s tym tvojim synatorom veselo ako robi malej "zle" mne ta alnatura mrkvicka chutila ako uplne cerstva domaca na pare urobena,mixnuta,velmi chutna 🙂
@cerimi77 aj chudnes stale ked sa tak stravujes? ja sa musim znova dacim nakopnut lebo som nejak zlenivela a neviem sa do toho dostat tak skumam alternativy,co take tam papas?