Termín pôrodu február 2014
Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂
ano ja som Veronika 🙂 teší ma 🙂
po roku vypisovania sa dostávame k tomu ako sa kto volá..🙂
Ja som Barbora,je mi ctou a narodnym sviatkom 😉
Ženy,tak ja som erika... Chcela som to udržať v tajnosti 😀 😀 😀
@20erika07 teda fakt si bola tajnaaaa 😀 😀 😀
no cavte... aj vy toho mate vela??? naposledy som citala asi stranu 383 abo tak nejak... som mala min. tyzden plno... 3 rychle (poldnove) navstevy... mala som tu cca 3 dni segru, 2 dni mamcu.. sli sme na vikend k nasim, v pondelok u svokry a v praci (kolace som niesla)... vcera ma zlozila migrena.. a dnes som kadeco doma musela porobit... hlavne poprat... lebo v piatok zase odchadzame na vikend... (ak nie aj viac...)
.. takze toto je prvykrat co som na kompe po dllllhom case...
.. malicky mi uz cez den ani poriadne nespi... stale len tak po kusku... a asi nam idu fest zubky... nespokojny je stale.. musim ho stale niecim zabavat.. aby nevrieskal...
...no a zuby bolia aj mnaaaaaaaaa... neviem ci ist k zubarovi.. alebo co... az tak, ze musim jest na druhej strane, lebo ma az cela kost rozboli... cela strana hore... neskutocna bolest ked to rozdrazdim niecim...
@20erika07 no a tento vikend ideme do toho klenovca 🙂 dame stretko??? 🙂
@cukrik580
@lucul
@bambulka12 ¨noo,ved ja tie 3 príkrmy uplne nedodržiavam,to sa ani celkom nedá niekedy...
a ano,ja som Mata..čauteeee 😀
@os nebolo by odveciiii 😉 v sobotu sme dom, tak by som rovno došla pozrieť aj môjho otca do klenovca, a potom by sme mohli troška pokocikovat 😉 v ktorej časti klenovca budete?
No inak so zubami sme aj my obe mali problém, ja som teda bola u zubara,no maličká si to musí chuda odtrpiet :-/ ale ešte jeden čo mám vypadnutu plombu mi treba spraviť a nemozem si ani jazykom tam prejsť hneď boli tak nedrazdim... Tak ti to teda nezávidím ☹
@bambulka12 chi chi :-P
Máme tu krásne slovenské mená 😉 janka,jarka,Majka,(danka chýba), Mirka,Miška, Barborka,Oli, Lucka,Sonulka,Mata, samozrejme ja Eržuľa a atď,ostatné sa musíte predstaviť. :-P 😀
Ozi baby,jaká pecka by bola keby sme sa všetky stretli 😀 si to viem predstaviť aké ukecane by sme boli jak papagáje 😀 nič cukrik má veľký dom,jedeme všetky k nej 😀!!!!!
Inak moja mama chcela aby sa mi chlapec volal že piere erik, no už ako by som ho volala zdrobneninou, že pierko 😀
baby vy ste inak rýchle, kým ja niečo napíšem a prídem sem kuk, tak je toľko strán zapísaných 🙂
Tak som malého včera vážila a má len 6,8kg. No keď sa pozriem na jeho ocka, tak môžem byť rada, že nemá 4kg 😀 A pani doktorka mi dala domov graf (aby som náhodou nebola v strese) malý je presne v strede, takže priemer 🙂
Aj keď máme veľké problémy s papaním, keďže som mala laktačnú krízu a ťažko sa mi z nej dostávalo, nedá sa povedať, že by som bola "za vodou", ale snažím sa, tak malý začal vymýšlať kvôli fľaške. A to od narodenia som mu dávala fľašku hocikedy, lebo sme odsávali, ale teraz pánko, už ťahať nechce 😖 Skúšala som aj hadičku, len to mal ako zo slamky, lebo som mala len hrubú 😵 Ale je mi blbé dávať hadičku, keď už občas mám aj mliečka dosť 😢 Tak bojujeme. V noci je to super, lebo zabudne že existovala dáka fľaška (inak z fľašky pil len 1deň) a je taký rozospatý, že pekne pije, ale cez deň je to zlé :(
A ešte tá najhoršia správa na svete!!! Prišla ma navštíviť tá hnusná mrcha ☹ a to som bola bez nej len 13 mesiacov ☹ Dúfala som, že nepríde tak skoro 😕
No ja už po zážitku s mojím synáčikom nechcem nikdy viac bábo, tak by nemusela nikdy viac prísť 😉
Ano ja som Miska momentálne na dovolenke v Čechách a aj tak vás citam🙂a tu zurku beriem,nám ta Nitra nevysla nakoniec a teraz neviem či skoncime v Trnave alebo Piešťanoch,zatiaľ v Modre
@bambulka12 klud 🙂)aj mňa veľa krát vytacaju niektoré nič v zlom ale čakám kedy už dajú vepro knedlo zelo.nech si každá začne po svojom jasne že niektoré deti sú skorej pripravene ale troska to už prehanaju....a ja som aj v januarovkach a tam mam niekedy pocit že moje dieťa ma už rok....
mimochodom aj s tým olejom som si zistovala a malo by sa dávať lyzicka ale do roka je nevhodný olivovy...ja sa tiež riadim svojim rozumom a inštinktom....
Ahojte tak ja som Michaela a inak uz vacsinou tu mate mrchu ja este nemam tesim sa dufam ze este dlho bude meskat

@sonulka81 ano liškova tiez ako slobodna :D aj ja som bola listicka liska lisiak fox aj lisula obcas